پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 13 )
تا حالا دیگه همچین مشکلی رو از این فیفا نشنیده بودم .
دی وی دی تو به یه نفر دیگه بده نصب کنه ببین مال اونم اینجوری میشه .
شاید به خاطر فایروالو اینجور چیزات باشه . از چه فایروالی استفاده میکنی ؟ ویروس کشت چیه ؟
( من خودم از اینجور چیزا سر در نمیارم , ولی از رفیقم میپرسم )
نقل قول:
تا حالا دیگه همچین مشکلی رو از این فیفا نشنیده بودم .
دی وی دی تو به یه نفر دیگه بده نصب کنه ببین مال اونم اینجوری میشه .
شاید به خاطر فایروالو اینجور چیزات باشه . از چه فایروالی استفاده میکنی ؟ ویروس کشت چیه ؟
( من خودم از اینجور چیزا سر در نمیارم , ولی از رفیقم میپرسم )
دی وی دی رو جایی دیگه امتحان کردم سالمه ولی مشکل اینه که سیستمم هم روی حالت sleep نمیره فکر کنم مشکل از سی پی یو باشه ولی سی پی یو هم پایین نیست برای همین شدیدا گیج شدم سی پی یوم 3.40ghz هست
آنتی ویروس روی سیستم ندارم فایروال هم فعال نیست
سلام من یه مدت که مربی هلند شدم حالا باید چجوری ملیت بازیکنا رو تغیر بدم؟
نقل قول:
سلام من یه مدت که مربی هلند شدم حالا باید چجوری ملیت بازیکنا رو تغیر بدم؟
میروی تو قسمت squad بعدش میری تو saquad selection اونجا بازیکنا رو عوض میکنیو بازیکنای مورد نظرتو به تیم ملی دعوت میکنی.
نقل قول:
میروی تو قسمت squad بعدش میری تو saquad selection اونجا بازیکنا رو عوض میکنیو بازیکنای مورد نظرتو به تیم ملی دعوت میکنی.
داداش فکر کنم منظور دوستمون رو نگرفتی .
تونقد وبررسی اولیه فیفا نوشته بود میتونین ملیت بازیکنان رو نغییر بدین و بازیکنان رو راضی کنین که تیم ملیشون رو تغییر بدن مثلا مسی بیاد تو تیم ملی اسپانیا که فکر کنم شایعه بود.اینی که شما میگی دعوت کردن بازیکنان همون کشور به تیم ملی.
اگه کسی از دوستان میدونه چه جوری با بازیکنا مزاکره کنیم تا ملیت خودشون رو تغییر بدن اینجا بگه.
این برنامه بازی رو باید بخرم یا دانلود کنم؟؟؟؟
من یه بازیکن ساختم تو PSG ولی اصلا من داخل بازی ها نیستم باید چیکار کنم که بزارنم تو بازی:daghon:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
صبر و حوصله معلومه مربی نمیاد ابراهیموویچ یا سیلوا رو بزاره رو نیمکت تو رو بازی بده بهتر بود از 1 تیم ضعیفتر شروع میکردی مثل تیمهایی که تو لیگ پایینتر هستن اصلا برو تو یه تیم که تو لیگ دسته 4 انگلیس
ایول یعنی نقل و انتقالتم داره؟؟؟شما ها fifa 2013 چند خریدید؟؟؟
نقل قول:
ایول یعنی نقل و انتقالتم داره؟؟؟شما ها fifa 2013 چند خریدید؟؟؟
آره نقلو انتقالم داره . بعضی مواقع باشگاه میخواد بفروشتت یا قرضتم بده . خودتم میتونی درخواست کنی که بفروشنت یا قرضت بدن .
من که یه کلوپ هست که رفیقمونه و بازی رو میده ما هم نصب میکنیم واسش پس میبریم :nishkhand:
ولی چون 2 تا دی وی دی معمولیه الان باید قیمتش 4 تومن باشه .