نه حتی بازی رو یکبار از اول ریختم اما هیچی به هیچی تا میخواد بره روزه سوپرجام تا بازی کنم میاد بیرون هزارتا کار بگب کردم اما نمیشه که نمیشه
نمایش نسخه قابل چاپ
نه حتی بازی رو یکبار از اول ریختم اما هیچی به هیچی تا میخواد بره روزه سوپرجام تا بازی کنم میاد بیرون هزارتا کار بگب کردم اما نمیشه که نمیشه
نسخه شرکتی داری یا کپی کرکشو نصب کردی:ghelyon::ghelyon::ghelyon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyar68 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نسخه شرکت صبا من سایتهای دیگه رو دیدم همه گفته بودن باید اورجینالش رو بگیرم که با آپدیت خود فیفا درست بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan.king [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
صبا؟؟تاحالا نشنیدم اولین شرکتی که تو ایران بیرون داد سریر بود اگه خواستی بگیری سعی کن اینو بگیری لوح زرین نگیر چون ناقص میزنه من فیفا12 لوح زرین داشتم ناقص بود:de:نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyar68 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان اگه می شه به من بگید فرق fifa v 1.5 با این نسخه قبلی چیه . تفاوت داره یانه .کلا قضیش چیه
نه بابا سایت فیفا هم زده این ایراد رو برا xbox هم این مشکل هست گفتم شاید آپدیتی چیزی باشه درست شه چون فیفا بدون کریر یعنی آشغال تر از pesنقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan.king [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز ...چه تفاوتی مثلا باید داشته باشه !!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط davidmy [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر کردی مثلا لیگ ایران بهش اضافه شده !!!!! :fek konam:
هیچ فرقی نداره !!! اصلا مهم نیست...هر نسخه ای که بیاد باز تغییره خاصی توش داده نشده...اگر میخوای تغییر خاص رو ببینی 80 تومان پول بده سریال نامبرش رو بخر تغییرات رو ببین !!! البته الان دیگه باید ارزون تر شده باشه.....
الان یه سرچ کردم...چیز خاصی ندیدم...چندتا اسپانسر تیما درست شده ...چندتا کیت و تایم بازی
30-35 هم اضافه شده....
چیز خاصی نیست...و ارزش دانلود نداره از نظر من.... مثل فیفا 11 که یه پچ واسش اومد !!!
@kamyar68
نسخت مشکل داره نیاید داشته باشه !!!! برو تو مسیر بازی فایلهای کرش رو پاک کن
گرافیک
dirext x
c++2005 ..2010
.net
همش آپدیت هست؟
stop working مه نمیده؟
فقط کرش؟
میخوای یه تست کن
این مود های سایت مودینگ وی رو ورژن 9.3 رو بگیر و نصب کن ببین مشکل حل میشه یا نه
کرش فکر نکنم ربطی به نسخه بازی داشته باشه.... منم یه مدت کرش میشد وقتی اضافات رو ریخته بودم....
وقتی میگی بازی رو دوباره نصب کردی پس فکر نکنم مشکل از بازی باشه
نسخه بازیت چند گیگه؟؟
اگر میتونی از دوستات سی دیشو بگیر یا همون ورژن 5.99 گیگ رو دانلود کن که مشکلی نداره
مرسی آقا اما من پچهای مودینگ وی رو ریختم و پاکم کردم اما بازم حل نشد آره همه چیم هم آپدیته تو این کارا هم تازه کار نیستم من یک انجمن دیگه رفتم دیدم همه اونها ایم مشکل رو دارن و مشکل ظاهرا فقط با آپدیت رسمی حل میشه یک سری فصل دوم گیر بودند یک سری 3 و 4 خلاصه اگه به این مشکل خوردید و حل شد به من بگید چه کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedavril [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی آره فقط میپره بیرون بدون هیچ اروری تا روز میاد عوض شه میاد بیرون بدبختی تو تقویم هم گیر کرده قبلا اگه قبل بازی بود دوباره میومدی بازی میومد اما الان یک ماه دهنم رو سرویس کرده هیچ رقمه راه نمیده :aaaa:
سلام.من وقتی play رو میزم هیچ اتفاقی نمیفته.اونdirectx و اینارو هم دوباره نصب کردم بازم هیچ چی نشد.راستی این برنامه افزایش پول برای fifa11 هم هستش؟