امیدوارم پرسپولیس بازیشو ببره دیروز که استقلال تا دقیقه ی 3 با 1 گل عقب بود داشتیم با بچه ها میخندیدیم ولی وقتی ............ اشکمون در اومد حالا پرسپولیس باید 100 درصد بازیشو ببره تا از همین هفته ی اول عقب نیوفته به امید پیروزیه پرسپولیس:perspolis:
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدوارم پرسپولیس بازیشو ببره دیروز که استقلال تا دقیقه ی 3 با 1 گل عقب بود داشتیم با بچه ها میخندیدیم ولی وقتی ............ اشکمون در اومد حالا پرسپولیس باید 100 درصد بازیشو ببره تا از همین هفته ی اول عقب نیوفته به امید پیروزیه پرسپولیس:perspolis:
من هم وقتی استقلال دقیقه سه گل خورد خیلی خنده ام گرفتولی از نوع بازی شهرداری معلوم بود که نمیتونه گل زده رو نگهداره و من مطمئن بودم استقلال بازی رو می بره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed shahbazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شکر خداپرسپولیس هم برد،با اینکه بازی خیلی جذاب نبود ولی انسجام تیمی پرسپولیس جالب توجه بود!
محمد نوری و غلامرضا رضایی به همراه نور محمدی بهترین های دیروز بودند وبدترینشون هم کریم باقری بود!
دیروز کریم خیلی توپ لو می داد وبه نظر من از شروع نیمه دوم باید تیاگو رو به جای کریم می آوردند!
در کل من از بازی دیروز راضی بودم!
تعداد پاس هایی که بین بازیکنان رد و بدل می شد خیلی خوب وبد و به این تیم میشه امید داشت!
دانلود گل غلامرضا رضایی به تراکتور :
از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در جهت بدون شرح از برهانی!
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرسپولیس خدارو شکر برد ولی خداییش شانسم اوردیم تو اون صحنه که حقیقی سوتی داد میتونستیم یه گل بخوریم و بازی مساوی میشد و اونجا خدا رو شکر محمد نوری بودو توپو جمع کرد به نظره منم بهترین های دیروز نوری - غلامرضا رضایی - شیث رضایی بودن نباید فراموش کرد تکله خوشکلی که شیث رو پای خطیبی زد.
در کل بازی جالب نبود ولی این که پرسپولیس 3 امتیازو گرفت کافیه! ولی حال کردم خطیبی هیچ........نتونست بخوره!:khandeeeee bahal:
مثل اینکه باید شیث رو مأمور کرد هر بازی یکی تو گوش حقیقی بزنه تا بفهمه چه خبره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed shahbazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم موافقم:khandeeeee bahal:ولی الان حقیقی 21 سالشه خداییش خیلی کم تجربس ولی 6-7 سال دیگه چه دروازبانی بشه با این تجربه هایی که کسب میکنه تا 20 سال دیگه هم میتونه بازی کنه ولی در کل نباید حقیقی رو از دست بدیم چون خودمون به اینجا رسوندیمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
موافقم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saeed Shahbazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حقیقی اگه دنبال حاشیه(الناز):nishkhand: نباشه میتونه به پیشرفتش ادامه بده چون با اینکه تو تیم بزرگی مثل پرسپولیس هست و جوون هم هست تا الان خیلی خوب حاشیه های دور و ورش رو جمع کرده!
راستی آخر بازی بازیکنان پرسپولیس ایستادن که به رسم بازی جوانمردانه با بازیکنان تراکتور دست بدن ولی بازیکنان تراکتور بویی از بازی جوانمردانه نبرده بودن و از این کار امتناع کردن!
ای کاش یک کمی از همشهریشون تیم گسترش فولاد یاد میگرفتن!
عکس های بازی پرسپولیس تراکتور (1)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]