پ ن پ طرفدار مس سرچشمه میشدم:hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرتضی الف نون کیه ؟:mage mishe:
نمایش نسخه قابل چاپ
پ ن پ طرفدار مس سرچشمه میشدم:hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرتضی الف نون کیه ؟:mage mishe:
چپوندمشون تو حلقت ديگه يادت رفته؟heee:: الكي هم اسم احمدرضا رو رمزي نكنki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هیچی دیگه الان استرس شبو داریم هر چند ما میبریمki::خب ولش
نمیخواد رسول جورابو رو کف رفتی دلت خواسته خب برای خودت
وای چه برد شیرینی بود ki::
اما دلم به حال بو.فون و پیرلو سوخت :narahat:
وای چقد من خوشحالم
به همه طرفدارای اسپانیا تبریک میگم ki::
وای جیگرتو عبدالله
به خدا از وقتی رفتی طرف ایتالیا دیگه جامو تو دستای ایکر میدیدم
اقا یکی منو نگه داره که دارم همه چیو از خوشحالی پرپر میکنم
کمپ هم تحت سلطه بچز اسپانیاس
من حیث مجموع میخوام بگم نفس کش:nishkhand:
ممنون داداش گل...ايشالا....2014 رو هم ميبريم تا ابر ركوردمون سوپر ابر ركورد بشه!!!:nishkhand::shogh::fek konam:think:::mage mishe:
ایشالله چشم حسودا......نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اخ خدا ویسنته هم خوشحالی میکرد من که باورم نمیشد
چرا اینجا پشه پر نمیزنه:soal:
اها یادم رفته بود الان کمپو تصرف کردیمheee::
تیم بعدی !!!:-shad
البته اگه تیمه دیگه ای مونده باشهlagh::
با سلام
صادقانه بگم من همون رضا ارومچی قبلیم که به خاطر محرومیت یک هفته ای مجبور شدم با این نام ازلینک دانلود ها استفاده کنم من قضیم مربوط میشد با یکی از مدیران که وقتی داشتم با یکی از کاربران در یاهو مسنجر چت میکردم دید م که اشتباه از من بوده در حقیقت مشکل کلی این بود که لینکی رو که من گذاشته بودم باید خودم اپ میکردم و شعار انجمن دربی اینه که مطالب کپی شده نباشه
منم پس از برد خاطره انگیزه دیشب اسپانیا در فینال برای استفاده از لینک دانلود ها مجبور شدم ینکارو بکنم
از مدیرانی مخصوصا مدیر کل خواهش میکنم محرومیت منو ببخشید من اشتباه کردم بی ادبی کردم درست ولی یک دفعه هم که شده به خاطر دوستی به بهانه ی یک علاقه مشترک منو ببخشید و محرومیت منو بردارید قول میدم که دیگه مشکلی بوجود نیاد
توکل به خدا...
درسته قرارنبود توکمپ بحث فوتبالی بشه ولی به همه ی طرفداران اسپانیا تبریک میگم !:eyvalla:
یه حرفی رو هم صادقانه بگم یکی از تهوع آورترین بازی هایی بود که دیدم....:ogh::ogh::ogh: