-
مصاحبه ميثم بائو
بائو: پيشنهاد ۸۰۰ميليونى نفت را به خاطر استقلال رد كردم
ميثم بائو هافبك جديد تيم استقلال كه پس از چند سال به اين تيم بازگشته از رد پيشنهاد ۸۰۰ميليونى نفت آبادان براى پيوستن به استقلال خبر مى دهد. بائو در خصوص وضعيت استقلال گفت: مدتى است كه تمريناتمان را آغاز كرده ايم و به اردوى تركيه خواهيم رفت تا شرايط بدنى بازيكنان به شرايط ايده آل برسد. وى همچنين تصريح كرد: به خاطر استقلال پيشنهاد۸۰۰ميليونى نفت آبادان را رد كردم زيرا دوست داشتم امسال در استقلال بازى كنم و با اين تيم قهرمان شوم. بائو در پايان گفت: استقلال بازيكنان خوبى جذب كرده و قطعاً امسال نتايج در خور شان اين باشگاه را خواهيم گرفت.
-
مصاحبه بهتاش فريبا
فريبا: بازيكنان جذب شده مد نظر سرمربى بودند
بهتاش فريبا، مربى سال پيش تيم استقلال درخصوص نقل و انتقالات اظهار داشت: قلعه نويى هر بازيكنى را كه مد نظر داشته، جذب كرده، بازيكنانى كه بيشترشان سابقه بازى در استقلال را داشته اند و انگيزه بالايى هم دارند. به عقيده من استقلال برخلاف نظر رسانه ها بد يارگيرى نكرده، سهل است كه خوب هم تيم خود را بسته است. آنها كه مى گويند استقلال نتوانسته در نقل و انتقالات برنده باشد، به اصول تيمدارى واقف نيستند. مگر بازيكنان جذب شده، خلاف نظر و خواسته سرمربى بوده كه اين گونه اظهارنظر مى شود. بازيكنان كه تحميلى نبوده اند و به خواسته خود سرمربى اجابت شده. امير قلعه نويى حساب شده و دقيق اقدام به گزينش بازيكنان كرده است.اين بازيكنان قطعاً در افكار تاكتيكى قلعه نويى جاى مى گيرند كه آنها را جذب كرده. اگر پرسپوليس توانسته بازيكنان سرشناسى را بگيرد كم كارى و اشتباهات سال پيش خود را جبران كرده، فتح الله زاده سال قبل با اعتبار خود و چك هاى شخصى اش توانست بازيكنان مدنظر سرمربى را جذب كند و يك تيم عالى و داراى بازيكنان سرنوشت ساز (ستاره) گرد آورد. من فكر مى كنم امسال ايده هاى سرمربى عملى شده و اصلا اين صحيح نيست كه استقلال را بازنده نقل و انتقالات بدانيم. يك امتياز مثبت براى استقلال اين است كه تكليف نيمكت اين تيم روشن شده و تمرينات دارد با يك روند منظم دنبال مى شود. كدام تيم را مى بينيد كه مثل استقلال با هدف و انگيزه بالا تمرين هاى خود را وارد هفته سوم كرده باشد.اگر مشكلات مالى استقلال برطرف و دست هاى مديرعامل باز شود،تيم بسيار خوبى را خواهيم ديد.
-
مصاحبه فرزاد آشوبى
آشوبى:استقلالى ها برايم پيغام فرستاده اندبرگرد
فرزاد آشوبى بازيكن فصل گذشته تيم فوتبال تراكتورسازى تبريز از تمايل خود براى بازگشت به تيم استقلال خبر مى دهد.وى اظهارداشت: احتمال زيادى وجود دارد به استقلال برگردم. هنوز مذاكره اى با مسئولان اين باشگاه نداشته ام اما برايم پيغام فرستاده اند كه تو را مى خواهيم. شايد ظرف چند روز آينده با استقلال مذاكره كنم.او ادامه داد: خودم هم دوست دارم به استقلال برگردم. پوشيدن پيراهن اين تيم برايم افتخار است وپارسال هم مجبور شدم ازاستقلال جدا شوم. اگر استقلالى نشوم اين احتمال وجود دارد كه درتراكتور سازى بمانم.آشوبى با بيان اينكه بايد زودتر تيم فصل آينده اش را انتخاب كند، افزود: كمتر از يك ماه به شروع ليگ مانده است و بايد زودتر تيمم را انتخاب كنم. متاسفانه فوتبال ايران قاعده ندارد وبى حساب و كتاب است. در همه كشورها يك ماه قبل از پايان ليگ بازيكنان تيم فصل آينده شان را انتخاب مى كنند اما در ايران چنين شرايطى فراهم نيست. در اين مدت خودم به صورت اختصاصى تمرين كرده ام اما قطعا بهتر است كه با تيم فصل آينده ام تمرين كنم.وى با اشاره به شرايط استقلال گفت: به نظر من استقلال نيازى به عملكرد پرقدرت در فصل نقل و انتقالات نداشت. اين تيم فصل گذشته بازيكنان خوبى را به خدمت گرفت و همين كه توانست آنها را حفظ كند موفق بوده است. اگر استقلال آندو را هم نگه مى داشت كامل ترين تيم بود. شرايط اين تيم الان خوب است زيرا توانست اسكلت تيم را حفظ كند.آشوبى درباره فصلى كه در تراكتورسازى پشت سر گذاشت، اظهارداشت: نيم فصل اول خيلى خوب بود و موفق بودم اما مصدوميتى كه در نيم فصل برايم پيش آمد واقعا دردناك بود. مصدوميتى كه بايد ۳هفته طول مى كشيد ۳ماه اذيتم كرد و تمام نيم فصل دوم را به جز چند بازى آخر از دست دادم.
-
مصاحبه علی فتحاللهزاده
فتحاللهزاده:جباری فعلا به گشتوگذارش برسد
زمستان میرود و روسیاهی به ذغال میماند
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: دوستان میخواهند ما را بازنده اعلام کنند اما آنها بدانند زمستان میرود و روسیاهی به ذغال میماند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: تمدید قرارداد با بازیکنان و جذب بازیکن، زمانبر است. وقتی بازیکنی قراردادش تمام میشود، در واقع باشگاه برای تمدید قرارداد باید یک بازیکن جدید بگیرد. پس تمدید قرارداد کار سادهای نیست.
وی درباره اینکه برخی میگویند چون باشگاه استقلال پول ندارد بازیکنان برای ثبت قرارداد به هیئت فوتبال نمیروند، عنوان کرد: ثبت نکردن قرارداد بازیکنان ربطی به پول ندارد. ما اسیر این جو سازیها نمیشویم. هواداران استقلال مدیرعامل خود را میشناسند و همه میدانند من کم بیار نیستم. متاسفانه عدهای فکر میکنند چون راند اول تمام شده، برنده و در حال له کردن استقلال هستند اما کجای دنیا سراغ دارید کسی پس از نیمه اول خود را برنده بداند؟ بهتر است نیمه دوم هم تمام شود و بعد اظهار نظر کنند.
فتحاللهزاده عنوان کرد: از امروز جذب اسپانسر را آغاز کردهام و تا دو سه روز دیگر اسپانسر میگیرم، چکهای شخصیام هم هست. زمستان تمام میشود و روسیاهی به ذغال میماند. تیم قدرتمندی میبندیم. تنها مهره کلیدی که از دست دادهایم، تیموریان است اما هواداران بدانند هنوز فتحاللهزاده نمرده است. برخی بازیکنان ما باید کارهای اداری را انجام میدادند. مهم این است که تمرینات خود را با 17 بازیکن آغاز کردیم و فردا حداقل 10 بازیکن ما برای ثبت قرارداد به هیئت فوتبال میروند. همه بدانند استقلال زنده و یکی از مدعیان قهرمانی است.
فتحاللهزاده درباره اینکه گفته میشود این باشگاه با محمدرضا خلعتبری به توافقاتی رسیده به فارس گفت: باید شرایط خلعتبری را بررسی کنیم. پیش از این شنیده بودیم که او با پرسپولیس تمام کرده و به همین دلیل باب مذاکره را با او باز نکرده بودیم اما او بازیکن بزرگی است. اگر بتوانیم خلعتبری را جذب کنیم حتما مقدمات کار را فراهم میکنیم ولی نمیخواهم به هواداران قول بیجهت بدهم. تاکنون با 5-6 بازیکن بزرگ حرف زدهام که هنوز اسمی از آنها نیاوردهام.
وی درباره اینکه گفته میشود مجتبی جباری به امیر قلعه نویی قول داده تا آخر هفته تکلیفش با استقلال روشن کند، اظهار داشت: اگر او به امیر قلعه نویی قولی داده باشد من خبری ندارم اما به او پیشنهادی دادیم که اگر بپذیرد، قرارداد امضا میکنیم. بهتر است جباری فعلا گشت و گذار خود را در تیمهای سپاهان و تراکتورسازی انجام دهد. به هر حال این حق اوست که به تیمی برود که پیشنهاد بیشتری میدهد. مجتبی جباری هم مثل سایر بازیکنانی است که قراردادشان با استقلال تمام شده است.
فتحاللهزاده در ادامه گفتوگو با فارس در خصوص جذب بازیکن خارجی تصریح کرد: از قلعه نویی اجازه خواستم از 4 بازیکن خارجی که میتوانیم جذب کنیم یک بازیکن را با مسئولیت خودم انتخاب کنم. چون تیموریان را من از دست دادهام و با وجود فشاری که به خاطر از دست دادن آندو وارد میشود، باز از او تشکر میکنم. تیموریان سال گذشته محبت زیادی به ما داشت و همیشه یک بازیکن خوب برای ما بود اما رقم سه میلیارد تومانی باشگاه قطری پیشنهاد بالایی است که کمتر بازیکنی است چنین پیشنهادی را رد کند.
وی درباره اینکه گفته میشود به دلیل مشکلات مالی شاید این تیم به ترکیه نرود، گفت: دوستان میخواهند ما را بازنده اعلام کنند اما اگر من همه جیبهایم را بتکانم پول ترکیه از آن درمیآید. قطعا 10 تیر برای برگزاری اردو به ترکیه میرویم. هواداران مطمئن باشند به زودی پول به باشگاه میرسد و وزارت ورزش هم به ما کمک میکند. عدهای میخواهند عمدا جو را علیه ما کنند اما در فصل جدید مشخص میشود که چه تیمی قدرتمند است.
وی در پایان در جواب این پرسش که امیر قلعهنویی قراردادش را ثبت نمیکند، گفت: قلعهنویی احتیاجی به ثبت قرارداد ندارد. او با ما قرارداد سفید امضا کرده و حرفش حجت است.
-
مصاحبه منصور پورحیدری
پرسپولیس نیاز داشت بازیکن بگیرد اما استقلال کمبودهایش را پر کرد
خبرگزاری فارس: مدیر فنی تیم فوتبال استقلال گفت: پرسپولیس به دلیل نیازی که داشت بازیکن گرفت اما استقلال کمبودهایش را پر کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منصور پورحیدری که در این فصل به عنوان مدیر فنی و رئیس کمیته فنی باشگاه استقلال فعالیت میکند در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس صحبت های زیر را انجام داد.
فارس: شرایط استقلال را چطور می بینید؟
تیم خوبی داریم و مشکل خاصی نیست. شرایط یارگیری طبق همان چیزی که امیر قلعه نویی خواسته بود، پیش رفت. نفرات بر اساس کمبودهایی که تیم داشته جذب شده اند و به زودی دو سه بازیکن خارجی هم به تیم اضافه می شوند تا تکمیل تر شویم. تیم نسبت به سال گذشته کامل تر شده است. درست است که این روزها صحبت از یارگیری پرسپولیس می شود اما این تیم با توجه به شرایطی که سال گذشته داشت نیازمند این بود که امسال بازیکنان بیشتری بگیرد.
فارس: عده ای معتقد هستند استقلال نسبت به پرسپولیس بهتر یارگیری کرده است؟
من نمی دانم پرسپولیس با چه هدفی یارگیری کرده چون کادرفنی ندارند و حتما معیارهایی بوده اما ما سال گذشته تیم خوبی داشتیم و امسال هم کمبودها را برطرف کردیم. شاید تنها مشکلی که داشته باشیم بحث مالی است که این هم تا دو سه روز دیگر حل می شود.
فارس: قبول دارید همین مشکلات مالی باعث شد برخی از بازیکنان از تیم جدا شوند مثل تیموریان.
تنها بازیکنی که از جمع ما جدا شده تیموریان است که او هم قضیه خودش را داشته است. سال گذشته هم بحث رفتن او بود. آندو با توجه به پیشنهادی که داشت علاقه مند بود برود ولی اگر در ایران بود در استقلال می ماند.
فارس: دهنوی چطور؟
این تصمیم خودش بود که برود. شاید احساس کرد در استقلال فضا را نمی شناسد و آشنا نیست و برایش مشکلاتی پیش بیاید. رفتن دهنوی مشکلی ایجاد نمی کند و نفرات دیگری هم هستند.
فارس: با این حال هواداران استقلال بابت فصل جدید نگران هستند.
آنها نباید نگران باشند. سال گذشته تیم خوبی را بسته بودیم و امسال هم کمبودها را برطرف کردیم. آنها مطمئن باشند تیم خوبی برای فصل جدید بسته شده و مشکلی وجود ندارد. پرسپولیس اگر بازیکنان بیشتری گرفته چون تیمش نیاز به تغییر و تحول داشته است. وقتی بازی های شروع شود هواداران متوجه می شوند تیم خوبی بسته شده است.
فارس: در مورد تشکیل کمیته فنی هم در استقلال صحبت می کنید؟
این مسئولیتی است که به من داده اند اما فعلا باشگاه در حال یارگیری است و ما فرصت لازم برای انتخاب اعضای کمیته فنی داریم. می خواهیم تصمیمی بگیریم که به نفع تیم و باشگاه باشد.
-
مصاحبه امیر قلعهنویی
قلعهنویی: باشگاه تکلیف بازیکنان را روشن کند
کارنابلدها قوانین مندرآوردی ابداع میکنند
خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال با انتقاد از تصمیم فدراسیون برای حذف جام حذفی گفت: برای من جای تعجب است که مدام قانونهای من درآوردی ابداع میکنیم.
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعهنویی پس از پایان تمرین امروز استقلال در خصوص آخرین شرایط تیمش گفت: شرایط کلی خوب است ولی تیم ما هنوز کامل نشده، توقعم از باشگاه این است که هر چه سریعتر تکلیف بازیکنان را روشن کند تا تیم ما کاملتر شود. همچنین از تماشاگران تشکر میکنم که با حضور خود در تمرینات به ما و بازیکنان انگیزه میدهند.
وی در خصوص اینکه چرا رحمتی و منتظری به تمرینات نیامدند، گفت: به هر حال آنها باید از لحاظ مالی به توافق برسند و قرارداد خود را تمدید کنند. بازیکنان ملی پوشی که در سه جام درگیر بودند باید دو هفته استراحت میکردند و امیدواریم تکلیف آنها روشن شود و سهشنبه به ما اضافه شوند.
یکی از خبرنگاران پرسید هواداران استقلال نگران یارگیری پرسپولیس هستند و میگویند این تیم بهتر از استقلال یارگیری کرده که قلعهنویی گفت: به قول فتحاللهزاده هنوز نیمه دوم بازی باقی مانده است. ما بر اساس تفکر تاکتیکی یارگیری کردیم و تنها مشکلمان این است که همه باید جمع شوند وگرنه بازیکنانی که به جمع ما اضافه شدند، بازیکنان خوبی هستند. فقط از تیموریان دلخور بودیم که او هم از جمعمان جدا شد و الان مشکلی نداریم.
سرمربی استقلال در خصوص قرعه کشی رقابتهای لیگ برتر گفت: از نظر من قرعه خوبی است، چون باید 6 بازی را بیرون از خانه و 6 بازی را داخل خانه انجام دهیم ولی تیمی که میخواهد قهرمان شود، نباید به این مسائل توجه کند و باید کار خود را انجام دهد. در قرعه کشی شانس هم دخیل است ولی در لیگ 34 تیمی باید همه شرایط را سنجید.
قلعه نویی در خصوص اینکه قرار است جام حذفی تعطیل شود، گفت: برای من جای تعجب است که مدام قانونهای من درآوردی ابداع میکنیم. آن از سقف قراردادها که در قرارداد بازیکنان انفجاری به وجود آمد و این هم از جام حذفی. مگر ژاپن، عربستان و امارات برنامهریزی نمیکنند؟ میتوانیم با یک برنامهریزی خوب همه چیز را درست کنیم. اگر جام حذفی حذف شود انگیزه برای تیمهایی که زیاد در سطح اول نیستند و میخواهند خود را نشان دهند، کم میشود و این مسئله ارزش این جام را پایین میآورد.
خبرنگاری پرسید پول زیادی به فوتبال آمده ولی این فوتبال زیبایی زمان شما را ندارد که قلعه نویی پاسخ داد: ایراد فوتبال ما از خروجی آن است. بارها گفتهام که با یک تمرین ساده استقلال میتوانیم بیش از 6 هزار ساعت به جامعه و جوانان خدمت کنیم در حالی که وزارت ورزش و صدا و سیما نمیتوانند این کار را انجام دهند. شما میدانید که در این پارکها ممکن است چه اتفاقات تلخی رخ دهد و حالا ما با یک تمرین سه ساعت سرویس میدهیم و سه ساعت هم جوانها را از خطرهای اجتماعی دور میکنیم. این پولها در فوتبال پولی نیست و متاسفانه مقوله اصلی را مسئولان گم کردند و با این قانونهای من درآوردی به فوتبال و جامعه ضربه میزنند.
وی اضافه کرد: در فوتبالی که اگر هر کسی جای خود باشد، همه چیز درست میشود، این قانونها درست نیست. هر چند سال یک بار یک نفر میآید و قانون من درآوردی ابداع میکند و نمیدانم چرا امثال دادکان و مصطفوی خانه بنشینند و یک سری نا کاربلد کار کنند. قصد من توهین نیست و نمیخواهم بگویم اینهایی که کار میکنند زحمت نمیکشند اما معتقدم نباید از خودمان قانون در بیاوریم.
-
مصاحبه امیر قلعهنویی
قلعهنويي:باشگاه تکليف بازيکنان را روشن کند
سرمربي استقلال با انتقاد از تصميم فدراسيون براي حذف جام حذفي گفت: براي من جاي تعجب است که مدام قانونهاي من درآوردي ابداع ميکنيم.
امير قلعهنويي پس از پايان تمرين امروز استقلال در خصوص آخرين شرايط تيمش گفت: شرايط کلي خوب است ولي تيم ما هنوز کامل نشده، توقعم از باشگاه اين است که هر چه سريعتر تکليف بازيکنان را روشن کند تا تيم ما کاملتر شود. همچنين از تماشاگران تشکر ميکنم که با حضور خود در تمرينات به ما و بازيکنان انگيزه ميدهند.
وي در خصوص اينکه چرا رحمتي و منتظري به تمرينات نيامدند، گفت: به هر حال آنها بايد از لحاظ مالي به توافق برسند و قرارداد خود را تمديد کنند. بازيکنان ملي پوشي که در سه جام درگير بودند بايد دو هفته استراحت ميکردند و اميدواريم تکليف آنها روشن شود و سهشنبه به ما اضافه شوند.
يکي از خبرنگاران پرسيد هواداران استقلال نگران يارگيري پرسپوليس هستند و ميگويند اين تيم بهتر از استقلال يارگيري کرده که قلعهنويي گفت: به قول فتحاللهزاده هنوز نيمه دوم بازي باقي مانده است. ما بر اساس تفکر تاکتيکي يارگيري کرديم و تنها مشکلمان اين است که همه بايد جمع شوند وگرنه بازيکناني که به جمع ما اضافه شدند، بازيکنان خوبي هستند. فقط از تيموريان دلخور بوديم که او هم از جمعمان جدا شد و الان مشکلي نداريم.
سرمربي استقلال در خصوص قرعه کشي رقابتهاي ليگ برتر گفت: از نظر من قرعه خوبي است، چون بايد 6 بازي را بيرون از خانه و 6 بازي را داخل خانه انجام دهيم ولي تيمي که ميخواهد قهرمان شود، نبايد به اين مسائل توجه کند و بايد کار خود را انجام دهد. در قرعه کشي شانس هم دخيل است ولي در ليگ 34 تيمي بايد همه شرايط را سنجيد.
قلعه نويي در خصوص اينکه قرار است جام حذفي تعطيل شود، گفت: براي من جاي تعجب است که مدام قانونهاي من درآوردي ابداع ميکنيم. آن از سقف قراردادها که در قرارداد بازيکنان انفجاري به وجود آمد و اين هم از جام حذفي. مگر ژاپن، عربستان و امارات برنامهريزي نميکنند؟ ميتوانيم با يک برنامهريزي خوب همه چيز را درست کنيم. اگر جام حذفي حذف شود انگيزه براي تيمهايي که زياد در سطح اول نيستند و ميخواهند خود را نشان دهند، کم ميشود و اين مسئله ارزش اين جام را پايين ميآورد.
خبرنگاري پرسيد پول زيادي به فوتبال آمده ولي اين فوتبال زيبايي زمان شما را ندارد که قلعه نويي پاسخ داد: ايراد فوتبال ما از خروجي آن است. بارها گفتهام که با يک تمرين ساده استقلال ميتوانيم بيش از 6 هزار ساعت به جامعه و جوانان خدمت کنيم در حالي که وزارت ورزش و صدا و سيما نميتوانند اين کار را انجام دهند. شما ميدانيد که در اين پارکها ممکن است چه اتفاقات تلخي رخ دهد و حالا ما با يک تمرين سه ساعت سرويس ميدهيم و سه ساعت هم جوانها را از خطرهاي اجتماعي دور ميکنيم. اين پولها در فوتبال پولي نيست و متاسفانه مقوله اصلي را مسئولان گم کردند و با اين قانونهاي من درآوردي به فوتبال و جامعه ضربه ميزنند.
وي اضافه کرد: در فوتبالي که اگر هر کسي جاي خود باشد، همه چيز درست ميشود، اين قانونها درست نيست. هر چند سال يک بار يک نفر ميآيد و قانون من درآوردي ابداع ميکند و نميدانم چرا امثال دادکان و مصطفوي خانه بنشينند و يک سري نا کاربلد کار کنند. قصد من توهين نيست و نميخواهم بگويم اينهايي که کار ميکنند زحمت نميکشند اما معتقدم نبايد از خودمان قانون در بياوريم.
-
مصاحبه امیر قلعهنویی
حذف جام حذفى، من درآوردى است
قلعه نويى: قرعه استقلال خوب است
امير قلعه نويى سرمربى استقلال با انتقاد از تصميم فدراسيون براى حذف جام حذفى گفت: براى من جاى تعجب است كه مدام قانون هاى من درآوردى ابداع مى كنيم.وى پس از پايان تمرين ديروز استقلال در خصوص آخرين شرايط تيمش گفت: شرايط كلى خوب است اما تيم ما هنوز كامل نشده، توقعم از باشگاه اين است كه هر چه سريع تر تكليف بازيكنان را روشن كند تا تيم ما كامل تر شود. همچنين از تماشاگران تشكر مى كنم كه با حضور خوددرتمرينات به ما و بازيكنان انگيزه مى دهند.وى در خصوص اينكه چرا رحمتى و منتظرى به تمرينات نيامدند، گفت: به هر حال آنها بايد از لحاظ مالى به توافق برسند و قرارداد خود را تمديد كنند. بازيكنان ملى پوشى كه در ۳ جام درگير بودند بايد ۲هفته استراحت مى كردند و اميدواريم تكليف آنها روشن شود وسه شنبه به ما اضافه شوند.يكى از خبرنگاران پرسيد هواداران استقلال نگران يارگيرى پرسپوليس هستند و مى گويند اين تيم بهتر از استقلال يارگيرى كرده كه قلعه نويى گفت: به قول فتح الله زاده هنوز نيمه دوم بازى باقى مانده است. ما بر اساس تفكر تاكتيكى يارگيرى كرديم و تنها مشكل مان اين است كه همه بايد جمع شوند وگرنه بازيكنانى كه به جمع ما اضافه شدند، بازيكنان خوبى هستند. فقط از تيموريان دلخور بوديم كه او هم از جمع مان جدا شد و الان مشكلى نداريم.سرمربى استقلال در خصوص قرعه كشى رقابت هاى ليگ برتر گفت: از نظر من قرعه خوبى است، چون بايد ۶ بازى را بيرون از خانه و ۶ بازى را داخل خانه انجام دهيم اما تيمى كه مى خواهد قهرمان شود، نبايد به اين مسائل توجه كند و بايد كار خود را انجام دهد. در قرعه كشى شانس هم دخيل است اما در ليگ ۳۴ تيمى بايد همه شرايط را سنجيد.قلعه نويى در خصوص اينكه قرار است جام حذفى تعطيل شود، گفت: براى من جاى تعجب است كه مدام قانون هاى من درآوردى ابداع مى كنيم. آن از سقف قراردادها كه در قرارداد بازيكنان انفجارى به وجود آمد و اين هم از جام حذفى. مگر ژاپن، عربستان و امارات برنامه ريزى نمى كنند؟ مى توانيم با يك برنامه ريزى خوب همه چيز را درست كنيم. اگر جام حذفى حذف شود انگيزه براى تيم هايى كه زياد در سطح اول نيستند و مى خواهند خود را نشان دهند، كم مى شود و اين مسأله ارزش اين جام را پايين مى آورد.خبرنگارى پرسيد پول زيادى به فوتبال آمده اما اين فوتبال زيبايى زمان شما را ندارد كه قلعه نويى پاسخ داد: ايراد فوتبال ما از خروجى آن است. بارها گفته ام كه با يك تمرين ساده استقلال مى توانيم بيش از ۶ هزار ساعت به جامعه و جوانان خدمت كنيم در حالى كه وزارت ورزش و صدا و سيما نمى توانند اين كار را انجام دهند. شما مى دانيد كه در اين پارك ها ممكن است چه اتفاقات تلخى رخ دهد و حالا ما با يك تمرين ۳ ساعت سرويس مى دهيم و ۳ ساعت هم جوان ها را از خطرهاى اجتماعى دور مى كنيم. اين پول ها در فوتبال پولى نيست و متاسفانه مقوله اصلى را مسئولان گم كردند و با اين قانون هاى من درآوردى به فوتبال و جامعه ضربه مى زنند.وى اضافه كرد: در فوتبالى كه اگر هر كسى جاى خود باشد، همه چيز درست مى شود، اين قانون ها درست نيست. هر چند سال يك بار يك نفر مى آيد و قانون من درآوردى ابداع مى كند و نمى دانم چرا امثال دادكان و مصطفوى خانه بنشينند و يك سرى نا كاربلد كار كنند. قصد من توهين نيست و نمى خواهم بگويم اينهايى كه كار مى كنند زحمت نمى كشند اما معتقدم نبايد از خودمان قانون در بياوريم.
-
مصاحبه امیر حسین صادقی
صادقى: اصرارى براى پوشيدن شماره ۲ ندارم
وقتى صادقى چند سال پيش از استقلال جدا شد پيراهن شماره ۲ به خسرو حيدرى رسيد اما حالا مدافع استقلال برگشته و خيلى ها مى گويند او تحت هر شرايطى پيراهن خودش را مى خواهد. صادقى اما تاكيد مى كند كه شماره پيراهن چندان برايش مهم نيست: من حساسيتى براى پوشيدن پيراهن شماره ۲ ندارم و در استقلال خيلى چيزها از اين موضوع مهم تر است.صادقى ادامه مى دهد: من به عنوان بازيكن استقلال بايد بدانم كه در چه تيم بزرگى بازى مى كنم و همين برايم كافى است. به نظر من تعصب داشتن به پيراهن استقلال مهم است نه اين كه به شماره فكر كنيم. اگر قرار شد حيدرى شماره ۲ رابپوشد، من هم شماره ديگرى را برمى دارم و مشكلى در اين زمينه وجود ندارد.از صادقى در مورد مشكلات مالى استقلال در روزهاى اخير سوال مى كنيم كه او اينگونه جواب مى دهد: من فكر مى كنم آقاى فتح الله زاده در استقلال تنها است و حمايت كافى از او صورت نمى گيرد. با اين حال اين خيلى با ارزش است كه بسيارى از بازيكنان استقلال بدون فكر كردن در مورد مسائل مالى تمرينات را آغاز كرده اند ولى اميدوارم مشكلات مالى حل شود. براى ما خواسته هواداران استقلال اهميت زيادى دارد و آنها به چيزى جز قهرمانى راضى نمى شوند. ما هر چقدر كه مشكل داشته باشيم بايد خواسته آنها را فراهم كنيم.
-
مصاحبه ميرشاد ماجدى
ماجدى: بزرگى استقلال با حرفهاى مع الفارق از بين نمى رود
ميرشاد ماجدى سرپرست تيم استقلال گفت:اميدوارم روزى برسد كه استقلال و پرسپوليس در آسيا با هم بخندند و نه اينكه به هم بخندند.او درباره اتفاقات رخ داده در تمرين صبح روز شنبه تيم پرسپوليس و اظهارات مجرى مراسم عنوان كرد: معتقدم رويانيان از مردان ارزشى نظام است و به طور حتم با عوامل نصب آن بنر برخورد مى كند. هيچوقت فكر نمى كنم خداى ناكرده، تاكيد مى كنم خداى ناكرده اتمسفر و ادبيات فوتبال ارزش هاى انقلابى يك سردار را از بين ببرد. اطمينان دارم رويانيان اجازه نخواهد داد كه بحث لمپنيسم و تحقير افراد به خاطر تمجيد از خود صورت پذيرد.وى ادامه داد:در بحث مجرى برنامه هم بايد بگويم هر فردى براى خنداندن بايد كارهايى انجام بدهد اما چه خوب كه اين حرفها در ذهن بماند. هر كلام آدمى مانند دست نوشته اى است كه از مغزش بيرون مى آيد.برخى دست نوشته ها را بايد با قيمت بالا بخريم اما برخى دست نوشته ها هستند كه قابل خواندن نيستند و بايد در سبزى فروشى آنها را پيدا كرد. ماجدى تاكيد كرد: بزرگى استقلال با حرفهاى مع الفارق از بين نمى رود. به اين اميد كه استقلال و پرسپوليس روزى در آسيا با هم بخندند و نه اينكه به هم بخندند.