-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ شنبه شب در دیدار تیم ملی فوتبال آلمان برابر پرتغال خوزه مورینیو سرمربی باشگاه رئال مادرید اسپانیا نیز حضور داشت.
در این دیدار مسوت اوزیل و سامی خدیرا که در باشگاه رئال مادرید و زیر نظر مورینیو مشغول اند بسیار عالی عمل کردند و اوزیل نیز در پایان بازی به عنوان برترین بازیکن میدان انتخاب شد.
به نقل از JAGRAN، یواخیم لو گفت: "شواهد نشان میدهند که مردان مورینیو در این دیدار بسیار عالی عمل کردند. سامی در دفاع و مسوت در حمله بسیار عالی عمل کردند. از مورینیو به خاطر پرورش چنین بازیکنانی قدردانی میکنم. مورینیو در مادرید بازیکنان را به خوبی پرورش داده است."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ شنبه شب در اولین دیدار تیم ملی آلمان در رقابتهای یورو 2012 کلوزه، مهاجم سرشناس این تیم نیمکت نشین بود و تنها چند دقیقه پایانی را به میدان رفت.
به نقل از Kicker.de ، کلوزه گفت: "من یک صحبت طولانی پیش از بازی با مربی داشتم و سرانجام هردوی ما با هم این تصمیم را گرفتیم که من در ابتدا بازی نکنم. تنها کاری که در حال حاضر میتوانم انجام دهم این است که صبور باشم و به انتظار موقعیت های خود بنشینم. میدانم که ایام من هم از راه خواهد رسید. من هیچ احساس حسادتی نسبت به ماریو گومز ندارم. او واقعا در فرم عالی قرار دارد و در دیدار برابر پرتغال شاهد درخشش وی بودیم."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬آرین روبن در مقابل جملات تحسین برانگیز لام ، با سیاست خاص مخصوص به خود شواینی را بیش از لام شایسته بازوبند کاپیتانی تیم ملی آلمان می داند.
فیلیپ لام ، مدافع تیم ملی آلمان بیصبرانه منتظر فرارسیدن زمان رویارویی با همتیمی خود یعنی آرین روبن است. ژرمنها میبایست در دومین گام از مرحلهی گروهی جام ملتهای اروپا در چهارشنبه شب مصافی تماشایی با هلند زخمخورده از دانمارک بدهند.
بال تدافعی چپ ژرمنها در مصاف با لالههای نارنجی رو در روی روبن بازی خواهد کرد. نکته قابل توجه آن است که اگر فن مارویک تمایل به پیروزی و صعود از این مرحله را در ذهن دارد ، ناچار به قرار دادن روبن در پست جناح چپ است. پیروزی برابر آلمان ، تا حد بسیاری لالهها را برای صعود امیدوار خواهد ساخت تا کمی تلخی شکست غافلگیرانه برابر دانمارک به دست فراموشی سپرده شود.
کاپیتان تیم ملی آلمان در مصاحبه با اسپورتبیلد ، مشتاق بودن خود برای رویارویی با روبن را اینگونه ابراز میکند : " من بیصبرانه به دنبال بازی برابر روبن هستم. به عنوان یک بازیکن همواره دوست خواهی داشت که در برابر و در کنار بهترینها فوتبال بازی کنیم و روبن نیز یکی از بهترینهای حال حاضر است."
او در تحسین تواناییهای فنی روبن در جناحین نیز میگوید : " روبن توانایی پشت سرگذاشتن هر کسی را در هر دو جناح خواهد داشت ، در واقع سرعت فوق العادهی او به همراه قدرت دربلینگ مثالزدنی او سبب شده است تا او یک هافبک نفوذی تمام عیار لقب گیرد. روبن حتی در مواردی که به سمت محوطهی جریمه نیز انحراف پیدا میکند ، یک هافبک بسیار تاثیرگذار نشان میدهد."
هافبک تیم ملی هلند و بازیکن اسبق تیم بایرن مونیخ مارک فن بومل ، با بیان این مطلب که باستین شوان اشتایگر به مراتب شایستگی بیشتری برای کاپیتانی تیم ملی آلمان دارد ، در آستانهی دیدار حساس دو تیم جنگ لفظی را با لام آغاز کرده است.
آرین روبن 28 ساله نیز با یک سیاست خاص مخصوص به خود ، نظر فن بومل را تایید کرد و به این مطلب نیز اشاره کرد که در بازی برابر لام به سادگی برخورد خواهد کرد و نمایش خود را ارائه خواهد کرد.
او در پایان در این رابطه میگوید : " اعتقاد من بر این است که هر بازیکن باید بر بازی خود متمرکز باشد."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لو، معتقد است که دیدار چهارشنبه شب برابر هلند بسیار حساس خواهد بود زیرا هلند که در اولین بازی خود در یورو 2012 یک بر صفر مغلوب دانمارک شد هم اکنون به شدت در پی برد است.
به نقل از یوفا، یواخیم لو در این باره گفت: "هلند با وجود ناکامی برابر دانمارک هنوز هم از قدرت بالایی برخوردار است و آنها همچنان در پی پیروزی هستند. در دیدار هلند برابر دانمارک، هلندی ها فرصت های زیادی برای گلزنی داشتند و من از عدم گلزنی آنها واقعا تعجب کردم. در دیدار چهارشنبه شب همه چیز برای هلند مشخص خواهد شد و همین موضوع سبب دشواری این دیدار خواهد شد. دیداری هیجان انگیز را در پیش رو داریم."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ مانوئل نویر دروازه بان مطرح تیم ملی آلمان در آستانه دیدار تیمش مقابل هلند عنوان کرد که تیمش به خوبی از نقاط قوت تیم ملی هلند باخبر است
شاگردان یواخیم لو پس از پیروزی 1-0 مقابل پرتغال در دومین دیدار خود از سری رقابتهای یورو 2012 باید به مصاف تیم زخم خورده هلند بروند .
مانوئل نویر دروازه بان تیم ملی آلمان اظهار دارد که در جایی رشد کرده است که نزدیک کشور هلند بوده است و اکنون احساس خاصی نسبت به این بازی دارد. و اعلام کرد که جو استادیوم در بین تماشاگران بسیار هیجان انگیز است.
نویر در گفتگویی با سایت رسمی فدراسیون فوتبال آلمان گفت:"من در وستفالن جایی که نزدیک به مرز کشور آلمان با کشور هلند است رشد کردم. من همچنین گاهی اوقات تعطیلاتم را در هلند سپری میکردم و در تیم شالکه 04 نیز با بازیکنان هلندی زیادی هم بازی بودم و در بایرن نیز هم بازی آرین روبن هستم که این امتیاز ویژه ای برای من است."
"وقتی نوجوان بودم برای تماشای بازی آلمان و هلند به استادیوم رفتم ، جو استادیوم بسیار فوق العاده بود ، برای هواداران این بازی بسیار خاص و حائز اهمیت است."
االبته ما از نقاط قوت آنها مطلعیم و من بسیار خوشحالم که میتوانیم مقابل آنها در این تورنومنت بازی کنیم."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ماریو گومز مهاجم تیم ملی آلمان نسبت به انتقادات مهمت شول به عملکرد خود واکنش نشان داد.
ماریو گومز در دیدار اول تیم ملی آلمان با پرتغال موفق شد تک گل تیمش را به ثمر برساند و باعث پیروزی ژرمنها شود اما مهمت شول هافبک سابق تیم بایرن مونیخ عملکرد او را مورد انتقاد قرار داد و او را به کم کاری متهم کرد.
با این حال ماریو گومز در واکنش به انتقادات مهمت شول اظهار داشت که انتقادات شول درست نبوده است و آمار گلزنی بالای خود در عرصه باشگاهی و ملی را جوابگوی همه چیز دانست.
گومز در مصاحبه ای با خبرنگاران گفت:"در 5-6 سال اخیر من موفق ترین مهاجم آلمان بوده ام و بیشترین گلها را در لیگ قهرمانان پس از لیونل مسی زده ام . میخواهم بدانم که چرا باید در نحوه بازی خود تغییر ایجاد کنم.
ماریو گومز حتی به طور کنایه آمیزی به شعار تیم بایرن مونیخ ( MIA SAN MIA) که به معنی ما همان چیزی هستیم که هستیم اشاره میکند تا از بی اهمیتی سخنان شول برای خود گفته باشد.
"همه میتوانند بگویند که چه چیزی میخواهند . او یک مربی است و میتواند چیزهای زیادی در کسوت مربی گری یاد بگیرد . به هر او یک مربی در باشگاه من است و MIA SAN MIA خانواده بزرگی است.
دیدار بعدی تیم ملی آلمان چهارشنبه مقابل هلند خواهد بود.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ علی رغم اینکه گومز در دیدار مقابل پرتغال تک گل پیروزی بخش ژرمن ها را به ثمر رساند، اما لوو هنوز در مورد ترکیب نهایی تیمش برای دیدار مقابل هلند تصمیم نگرفته است.
یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان، احتمال نیمکت نشینی ماریو گومز در دیدار مقابل هلند و استفاده از میو کلوزه در ترکیب اصلی را رد نکرد.
علی رغم اینکه گومز در دیدار مقابل پرتغال تک گل پیروزی بخش ژرمن ها را به ثمر رساند، اما لوو هنوز در مورد ترکیب نهایی تیمش برای دیدار مقابل هلند تصمیم نگرفته است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من هیچ وقت نمی گویم که به ترکیب تیم برنده نباید دست زد. ممکن است تغییراتی ایجاد کنم اما هنوز در این مورد تصمیم نگرفته ام.
خوشحالم که میرو کلوزه شرایط بهتری دارد. وقتی او آماده است، مهاجمی در کلاس جهانی محسوب می شود. او هنوز چیزهایی کم دارد اما به اندازه کافی خوب هست که از ابتدا به میدان برود."
آلمان در اولین دیدارش در یورو 1-0 پرتغال را شکست داد و در دومین دیدار این رقابت ها به مصاف هلند می رود.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ بالاک ، کاپیتان اسبق تیم ملی آلمان معتقد است هاجسون با قرار دادن سه اتوبوس در مقابل دروازه انگلیس برای گل نخوردن می جنگید.
تمامی بازیکنان انگلیس عملکرد انعطافپذیری داشتند ، آنها بازیکنان فرانسه را در احاطهی خود قرار داده بودند و آنها را محدود ساخته بودند تا به موقعیتهای انگشتشماری دست یابند. ضربهی سر لسکات که از جملهی این موقعیتها بود ، سبب برتری سهشیرها شد ، اما نصری ، همتیمی این بازیکن در تیم منچسترسیتی اجازه نداد این برتری باقی بماند و با یک شوت تماشایی که حاصل از یک پاسکاری زیبا بود ، توانست هارت را مغلوب سازد و نتیجه را به تساوی بکشد.
با این حال در بیشتر زمان بازی شاهد آن بودیم که شاگردان لوران بلان با خیمه زدن در زمین انگلیس ، به دنبال یافتن راهی برای دستیابی به گل بودند ، اما تلاش آنها برای دستیابی به موقعیتهای روشن در بیشتر موارد به دیوار چندلایه و 10 نفرهی انگلیس برخورد میکرد و از بین میرفت.
بالاک 35 ساله از شیوهی تدافعی انگلیس به شدت انتقاد کرد و معتقد بود که با وجود آنکه در صحنهی گل شاگردان هاجسون همچون اتوبوس در مقابل خروسها ردیف شده بودند ، بازهم دروازهی این تیم روی پاسهای هوشمندانهی فرانسویها بازشد. هرچند بالاک معتقد است که احتیاط فرانسه و امیدواری این تیم به بازیهای آینده سبب شد تا آنچنان که باید تشنهی به ثمر رساندن گل برتری نباشد و انگلیس بتواند یک امتیاز از بازی ابتدائی خود در این تورنمنت کسب کند.
هافبک تیم بایرلورکوزن در این رابطه این چنین گفت : " من با دیدن این مسابقه به شدت از بازی انگلیس ناامید شدم ، انگلیس در این دیدار به دنبال امتیاز بود و در نهایت نیز یک امتیاز کسب کرد ، اما آیا با این شیوه در آینده نیز میتوان فوتبال را دنبال کرد ؟ من مطمئن نیستم. اگر شما در مقابل دروازه سه اتوبوس پارک نمایید تا گل نخورید ، از جذابیت فوتبال کاستهاید ، یا به نوعی فوتبال را از بین بردهاید. "
او در پایان نیز گفت : " اگر شما در اکثر موارد با ده نفر دفاع کنید ، طبیعی است که تیم حریف نتواند موقعیتهای بسیاری برای رسیدن به گل داشته باشد. واقعا که این نحوه بازی مرا تحت تاثیر قرار نخواهد داد."
انگلیس روز جمعه در دومین دیدار خود از مرحلهی گروهی یورو میبایست به مصاف سوئدی برود که در دیدار با اوکراین با نتیجهی 2-1 مغلوب شد.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ رافائل فن درفارت ، هافبک تهاجمی تیم ملی هلند که سابقهی عضویت در تیم رئال مادرید را نیز در کارنامه دارد ، در مصاحبه با نشریهی ان یو اسپرت نقل قولهای جالبی را بیان کرده است که به صورت کوتاه به آنها خواهیم پرداخت.
فن درفارت که با توجه به سابقهی سه سالهی حضورش در تیم هامبورگ و بوندسلیگای آلمان ، شناخت خوبی از فوتبال این کشور دارد ، در آستانهی دیدار تیم ملی هلند و آلمان در چهارچوب رقابتهای گروهی یورو 2012 در مورد وضعیت فوتبال آلمان این چنین میگوید : " من فقط سه بازیکن تیم ملی آلمان را خوب میدانم ، اوزیل ، شواینی و گوتزه تنها ستارگان حال حاضر فوتبال آلمان میباشند. ژرمنها خط دفاع بسیار مستحکمی دارند ، اما این همه چیز نیست. من فکر میکنم فوتبال هلند به مراتب با کیفیتتر و پویاتر است. با این حال فوتبال متکی بر اعتماد به نفس و استفادهی صحیح از پتانسیلها است و در حال حاضر این همان چیزی است که ژرمنها به آن متکی هستند."
او در رابطه با سبک بازی لالهها و مشکل اساسی آنها این چنین میگوید : " ما در بازی شیوهها و راههای متفاوتی را برای رسیدن به گل استفاده میکنیم ، تا سبکهای جدیدی را در فوتبال به ارمغان آوریم. با این حال در خط دفاع بسیارضعیف و آسیبپذیر هستیم. بازی دوستانه برابر بایرن مونیخ ، ننتوانست نمونهی خوبی از یک بازی آمادهسازی برای رویارویی برابر ژرمنها باشد ، هرچند ما در آن بازی موفق به زدن دو گل زیبا و بین المللی شدیم. رویارویی با آلمان به کلی داستانی جدا خواهد داشت و با رویارویی با باواریاییها کاملا متفاوت است."
رافائل در پایان به بازی دوستانه لالهها و ژرمنها در سال 2011 اشاره کرد ، بازی که با درخشش و گلزنی مولر ، اوزیل و میرو به سود آلمان به پایان رسید. او در این رابطه گفت : " شکست در هامبورگ یک اتفاق بود ، ما در آن زمان بسیاری از ستارههای خود را در اختیار نداشتیم."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ گومز با 91 گل موثرترین مهاجم فوتبال آلمان طی 2 فصل اخیر بوده است. کمردرد کلوزه کمک زیادی به حضور او در ترکیب ثابت تیم ملی کرد
ماریو گومز بعد از بازی آلمان برابر پرتغال که با برتری ژرمن ها و با تک گل او به پایان رسید، آخرین بازیکنی بود که ساعت 28/3دقیقه صبح به وقت لهستان وارد هتل محل اقامت آلمان در شهر گدانسک شد.
تست دوپینگ طولانی
او زمانی به اتاقش رسید که دیگر اعضای تیم از ساعتها پیش در خواب سنگین فرو رفته بودند. ماجرا از این قرار بود که گومز هواپیمای حامل بازیکنان تیم ملی آلمان از لویف به گدانسک را از دست داده و مجبور شد با پروازی دیگری به لهستان محل اقامت اردوی آلمان برگردد. البته این جا ماندن او از پرواز نه به خاطر حواس پرتی او یا تیم بلکه به دلیل طولانی شدن مراحل تست دوپینگ از مهاجم بایرن مونیخ اتفاق افتاده بود. مسوولان تیم ملی آلمان ضمن تشکر از گومز بابت گلی که زده بود، به او گفتند که با پرواز بعدی به لهستان برود و خودشان زودتر به اردو بازگشتند.
گومز با یک لبخند ساده به این حرکت آنها واکنش نشان داد و البته به این فکر کرد که به پیش قدم نبودن در تیم ملی تقریبا عادت کرده است. سپس او در ردیف اول هواپیمای حامل خبرنگاران نشست. تقریبا 23 میلیون آلمانی بازی این تیم برابر پرتغال را از طریق تلویزیون نگاه کرده بوده و انتقادهای مهمت شول ستاره سابق بایرن و کارشناس بازی را در مورد اینکه گومز عملکرد خوبی درتیم ندارد، شنیده بودند.
گومز؛ آقای خوش شانس
مهمت شول مرتب می گفت که چنین تیمی دوام زیادی نخواهد داشت. شول بعد از گل گومز نظرش را تغییر داده و ضربه او را شانسی دانست. البته واقعا هم گل گومز حاصل بخت و اقبال بالای او بود برای اینکه لو هم بعد از بازی گفت از داور چهارم که تابلوی تعویض را آماده نمی کرد تا کلوزه به جای گومز وارد زمین شود، عصبانی شده بود و گومز درهمان لحظه گل زد. ماریو گومز در واقع در کل دوران فوتبالش، از فرصت ها فقط استفاده کرده است. لغو حضور در اکتبرفست او را به یک بازیکن مهم دربایرن مونیخ تبدیل کرد. گومز با 30 میلیون یورو از اشتوتگارت به بایرن مونیخ منتقل شده و درتیم فن خان نیمکت نشین بود. سپس بعد از شکست مقابل دورتموند در پاییز سال بعد، فن خال به حدی عصبانی شد که حضور بازیکنان بایرن در جشن اکتبر فست را که از نظر تبلیغاتی و مارکتینگ بزرگ ترین رویداد سالانه در شهر مونیخ است، ممنوع کرد و ترکیب خط حمله اش را هم تغییر داده و به گومز اعتماد کرد.
گومز فصل را با 46 گل به پایان رساند. او این فصل تا امروز 45 گل زده و حداقل در دو بازی دیگر هم فرصت بهبود این رکورد را دارد. اگرچه خود گومز گفته گلزنی برابر هلند که می خواهد برای جبران بازی اول خود دست به هرکاری بزند، کارسختی است. سبک بازی آلمان خیلی به گومز کمک نمی کند و علاقه زیادی که لو به بازی کلوزه دارد هم شرایط را برای او سخت تر می کند.
ولی گومز با 91 گل موثرترین مهاجم فوتبال آلمان طی 2 فصل قبل بوده است. کمردرد کلوزه کمک زیادی به حضور او در ترکیب ثابت تیم کرد و ستاره ژرمن ها که اصلیت اسپانیایی دارد و الگویش رائول بوده از این فرصت بیشترین استفاده را برد. او به اشپورت بیلد گفته که وقتی هیچ چیز از فوتبال نمی دانسته، فکر می کرده که هیچکس نمی تواند به زیبایی رائول گل بزند. اما او حتی توانست جلوی رائول بازی کند و به هنرمند بودن او مقابل دروازه اعتراف کرد. اگرچه رائول هم در آلمان با انتقادهای زیادی روبرو شد ولی هیچ کس او را در یک فرودگاه غریبه تنها رها نکرد.
bayern.blogsky.com