این رمی که ما داریم ازش حرف میزنیم بدجور بیماره بخدا!om::
بخدا دیگه موندم چی بگم .
تو این مدت فقط با وعده های تو خالی و البته بلند پروازانه جلو رفتیم و دل خودمونو خوش کردیم که خب اینم شد عاقبتش! دیگه از کی باید میباختیم که نباختیم!؟
من نمیفهمم این مسئولین رم دارن چه غلطی میکنن.!
با این اوضاع نابسامانی که تیم داره عملا هیچ فشار یا التیماتومی تا الان از سوی باشگاه به کادر فنی وارد نشده.. حالا جالبه که حتی درخواست تمدید قرارداد هم میدن اونم با این شرایط!!! آخه رو چه حساب ومعیاری؟
فروش مهره هامونم که در اولویتشون قرار گرفته! یعنی دیگه جدیدا به هیچ پیشنهادی نه نمیگن!
مکسس با بی ازرگی مسئولین از دست رفت.(این بحثی درش نیست). ووچینیچ رو از دست دادین(اون اواخر تعصب به تیمش نداشت.باشه قبول. اینم بحثی درش نیست) منز رو هم که مفت از دست دادین! چرا خب؟ ( اینم هیچی نگیم!) ریسه هم که دادینش رفت.(الان کلا دفاع چپمون ناقصه!) بوریلو هم با بی کفایتی از دست دادین! ( داریم عواقبشو می بینیم) حالا اینا همه ترقه بود بمب هم جاشنی کارتون قرار دادین وبا این تصمیمتون همرو ترکوندین! و اینبار پیزارو رو از دست دادین (حالا با هم بشینین و سوتی های سیمپیلیسیو گرگو رو ببینین و دور هم بخندین!)
بازی با کالیاری من نبود این مهرها از دست رفترو کاملا حس کردم. از اون دوران چیز زیادی نگذشته ولی زمان این سیر نزولی رو واسمون ترسیم کرده.
پروفسور انریکه 20 هفته گذشته یعنی واقعا کافی نیست!؟ دیگه چه چیز رو با اثبات این هوادارا برسونی ؟
پیش گیری بهتر از درمانه ولی شما به فک درمان باش! چون فرصت پیش گیریرو از دست دادی.....
بازی فردا خیلی هم چیزارو میتونه به نمایش بذاره از جمله صبر این هواداران رو که تا الان خیلی مدارا کردن باهات !!!
یه تیم داشتیم تو عمرمون که اونم دارن فاتحشو میخونن!!!!:gerye: