معلوم نیست 2 ماه دیگه مشخص میشه الان همش حرفه :ey babaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arian 1899 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
معلوم نیست 2 ماه دیگه مشخص میشه الان همش حرفه :ey babaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arian 1899 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این نظر سنج لا مذهب گل رو چرا بر نمیدارن
برداشتن eterza::- entezar::entezar::entezar::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Forza Milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لائورا پائوزینی خواننده ی محبوب ایتالیایی در مراسم معارفه ی آلبوم جدید خود به نام Inedito یک عدد پیراهن میلان با امضای یادگاری بازیکنان تیم هدیه گرفت..
لائورا یکی از طرفداران تیم میلان است..
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر نکنید عاشق این زلاتانه که 11 رو برداشته.
واسه اینه که آلبومش در تاریخ 11/11/11 در ساعت 11:11:11 منتشر شد.
لائورا دو سال به عنوان خواننده برتر ایتالیا انتخاب شد.
سلام خدمت همه ي دوستان ميلانينقل قول:
نوشته اصلی توسط arian 1899 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب طبق اخرين اخبار ادريانو گالياني يك مصاحبه ايي داشته كه در مورد همه ي جوانب صحبت كرده
اول از همه در مورد اين گفته كه من چيزي در مورد پيوستن درگبا انلكا و بالوتلي و ماكسي لوپز نميدونم اما درگبا را از زماني كه توي مارسي بازي ميكرد دوست داشتم!!
بعد هم گفته كه در اخر فصل سيلويو برلوسكوني دوباره به عنوان پريزدنت ميلان به اين تيم برميگرده و باز هم مثل سال هايي گذشته شروع ميكنه به خريد بهترين هايي اروپا البته اين قسمت اخرش از خودم بود
توي خبرهاي ديگه گفته شده كه منچستر سيتي قراره يك پيشنهاد 30 ميليون يورويي براي تياگو سيلئا پيشنهاد بده
ولي كور خوندن سيلوا خودش گفته براي هميشه تو ميلان ميمونه و چند وقت پيش پيشنهاد بارسا را هم رد كرد ديگه سيتي كه جاي خود دارد
همچنين گفته شده كه تيم هاي ميلان و يونتوس و انتر رقابت زيادي براي خريدن ده ده بازيكن برزيلي جوان دارن كه مثل اينكه ميلان موفق شده توسط اريدو برايدا كه توي برزيل به سر ميبره يك توافق ضمني با اون بدست بياره و پيشنهاد ميلان هم حدود 10 تا 12 ميليون يورو هستش
فكر كنم يك چيزي تو مايه هاي همين سيلوا خودمون باشه
همچنين گفته شده كه قراره تيم فيورنيتا پالومبو را به عنوان جانشين مونتوليوو بخدمت بگيره و اين ميتونه به خبر پيوستن اين بازيكن به ميلان قوت ببخشه
منم اميدوارم ميلان اونو بخدمت بگيره
همچنين گفته ميشه تيم هاي ميلان يوونتوس و انتر قراره براي بدست اوردن ناني هافبك منچستر هم رقابتي داشته باشن اما به احتمال زياد شايعه است چون ناني به احتمال زياد ميره رئال
و در اخر هم اجنت تايوو و اجنت الشروايي هر دو رفتن اين بازيكنان از ميلان در زمستان را رد كردن
من که نانی رو بیشتر دوست دارم اگه تیم های رغیب نگیرنش تازه فکر نکنم فرگوسن از دستش بده
دروگبا بهتره
حالا ببین اصلا کسی میاد بعد خودمون رو بکشیم :ey babaaa:
الان بدترین زمان برای خرید مهاجمه
ما باید یک هافبک محکم و ستاره بگیریم وعض مالی هم که بد یست
میلان الان فقط باید یک جایگزین به جا پیرلو بگیره