باید پیش فصل کاملی داشته باشم
ورمائلن خواهان گذراندن یک پیش فصل کامل ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توماس ورمائلن بر اساس اعلام قبلی دیگر این فصل نمی تواند برای آرسنال به میدان برود باید با پشت سر گذاشتن یک ریکاوری کامل و پیش فصل خوب با آرسنال مهیای حضور در فصل بعدی آرسنال شود و سپس مشاهده کرد ایا این مدافع ارزشمند همان مدافع سال اول حضورش در انگلستان است ؟
بازیکن بلزیکی آرسنال نیز عقیده دارد باید یک پیش فصل کامل پشت سر بگذارد .
مدافع 25 ساله آرسنال در این رابطه در مصاحبه با روزنامه های کشورش گفت :
" شانس اینکه بخواهم بازی دیگری در این فصل به میدان بروم بسیار کوچک است . می تانم مربی را از گفتن اینکه فصل برای من تمام شده درک کنم . برای هفت ماه بیرون بودم و باید کاملا آماده شوم . پس طبیعی است که ریسکی در کار نیاید .
زمان عبور از این مرحله است و دو ماه انتهایی فصل را به پایان رساند . باید اول از به آمادگی مجدد برسم و سپس ریتم بگیرم . پس راه زیادی برای سپری کردن دارم . می توانم بیشتر از حد ممکن به توپ ضربه بزنم اما این مشکل من نیست . نیاز دارم بدون درد راه بروم . "
ورمائلن اولین بازیکن آرسنال نیست که دچار مصدومیت های طولانی مدت می شود . این بازیکن پس از بازگشت از بازی های ملی دچار این مصدومیت شد و پس از جراحی در ماه ژانویه احساس می شد بتواند در عرض شش هفته به میادین باز گردد .
" پس از جراحی باید سریعا صبور باشید . من بازیکنی هستم که افت کرد . این مشکل من است . احساس درد کمی می کنم اما در سر چیز هایی دارم . نمی توانید طبیعت را شکست دهید . بعد از چند هفته شخصا فهمیدم که موفقیت آمیز نبود . احساس مناسبی نداشتم .
همیشه حدسم این بود برای شش هفته بیرون هستم . انتظار نداشم این مدت طولانی غایب باشم . شاید ترجیه می دادم از ابتدا بدانم .
می خواهم همچنان در ختکن بمانم تا کنار هم تیمی هایم باشم . حمایت زیادی از هم تیمی هایم به خصوص دوست خوبم رابین ون پرسی داشتم . رابین پسر بسیار کمک حالی است . او تجربه مصدومیت های طولانی را داشته و اغلب صحبت های خوبی با من داشته است . "
روسل: بارسلونا 50 ميليون يورو براي خريد فابرگاس ندارد
روسل: بارسلونا 50 ميليون يورو براي خريد فابرگاس ندارد
ساندرو روسل، رييس باشگاه بارسلونا گفته اين باشگاه نميتواند 50 ميليون يورو براي خريد سسک فابرگاس بپردازد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آنها تابستان گذشته تلاش کردند این ملیپوش 23 ساله را بخرند اما آرسن ونگر حاضر نشد او را بفروشد.
بارسلونا به تلاش برای برگرداندن او به نوکمپ ادامه داده و بسیاری او را جانشین ژاوی در این تیم میدانند.
در هر حال، رییس باشگاه بارسا گفته آنها هر قیمتی را برای فابرگاس نمیدهند: «بارسا آماده پرداختن 50 میلیون یورو برای خرید سسک فابرگاس در تابستان آینده نیست. ما تصمیم خود را گرفتهایم و هرچند گواردیولا گفته این بازیکن را میخواهد، اما ما این قیمت را نمیپردازیم.
دلیلش هم ساده است. در فوتبال، قیمتها هر سال کاهش مییابند و اگر تابستان گذشته 40 میلیون یورو برای سسک پیشنهاد دادیم، حالا 50 میلیون یورو غیرممکن است. اگر مربی ما به خرید او اصرار داشته باشد میتوانیم با توپچیها مذاکره کنیم، اما با شرایط خاص خود و بدون دیوانگی، و اگر انتقال ممکن نبود، منتظر فرصتهای دیگر میمانیم.»
آرسنال اخیرا جان میکل تورال هارپر 16 ساله را از بارسلونا به همان روشی خریده که سسک فابرگاس را در سال 2003 خرید. روسل میگوید: «روش آرسنال چندان مطابق اصول اخلاقی نیست. رابطه ما با آرسنال خوب نیست. ماجرای تورال ما را خوشحال نکرد.
آینده سسک در دست خودش است و ما تنها میتوانیم با آرسنال مذاکره کنیم.»
فابرگاس دوست دارد به باشگاه کودکیاش برگردد اما هنوز قراردادی چهارساله با آرسنال دارد که طبق آن هفتهای 110 هزار پوند دستمزد میگیرد.
م.=[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ونگر: تعطيلات ديدارهاي ملي به سود ماست
آرسن ونگر گفته برنامه بازيهاي ملي باعث آسودگي طرفداران آرسنال پس از خروج از سه جام ميشود.
آرسنال از لیگ قهرمانان و جام حذفی کنار رفت و در فینال جام اتحادیه شکستی عجیب مقابل بیرمنگام متحمل شد. آنها در لیگ برتر به دنبال قهرمانی هستند هرچند که اخیرا مقابل وست برومویچ در خطر سقوط دو بر دو متوقف شدند.
این مربی فرانسوی میگوید بازیهای ملی باعث میشود بازیکنان آرسنال به چیزهای دیگری فکر کنند: «شاید این بازیها به کمک ما بیاید و به بازیکنان فرصتی برای استراحت روانی بدهد. آنها سه هفته طاقتفرسا و پراضطراب را پشت سر گذاشتند.
شاید بد نباشد بازیکنان روی چیزی متفاوت تمرکز کنند و بعد بانشاط برگردند.»
ونگر همچنین گفت که چلسی هنوز امید قهرمانی دارد: «آنها در کورس هستند. آنها نیاز به برد در خانه منچستر دارند اما این بازی را نمیتوان پیشبینی کرد. مهم این است که ما به پیروزی برگردیم و این همان چیزی است که نیاز داریم.»
تورس: فابرگاس خريدي عالي براي بارسلونا خواهد بود
تورس: فابرگاس خريدي عالي براي بارسلونا خواهد بود
فرناندو تورس، خريد جديد چلسي گفت سسک فابرگاس خريدي عالي براي بارسلونا خواهد بود، هرچند که به نظر او بارسا شايد به اين هافبک نياز نداشته باشد.
تورس گفت: «نمیدانم بارسلونا به راستی به بازیکنی مانند سسک نیاز دارد یا نه. همه چیز بستگی به پپ گواردیولا دارد و اوست که تصمیم میگیرد. راستش را بگویم، لالیگا را آنقدرها از نزدیک دنبال نمیکنم.
اما بهتر ساختن تیمی مانند بارسلونا کار دشواری است و اگر سسک را بخرند چه کسی باید ذخیره شود؟ اما او بارسلونایی حقیقی است و خریدش عالی خواهد بود.
سسک در انگلیس بیش از اسپانیا احترام میبیند، چون هرگز در اسپانیا بازی نکرده است. مردم او را یکی از سه بازیکن برتر حاضر در انگلیس میدانند. مطمئنم که او در بارسلونا هم بسیار عالی کار میکند، اما تکرار میکنم که به سختی بتوان بارسلونای فعلی را حتی بهتر هم کرد. در هر حال، این مشکل وفور نعمتی است که بسیاری از تیمها رویایش را دارند.»
گفته میشود پیشنهادی در حدود 50 میلیون یورو برای خرید فابرگاس کافی است، اما بارسلونا این مبلغ را برای این بازیکن 23 ساله نمیپردازد.
ونگر: تا زماني که فرم ما بهتر نشود نميتوانيم از قهرماني صحبت کنيم
آرسن ونگر، مربي آرسنال تاکيد دارد که آرسنال بايد قهرماني را فراموش کند و به دنبال بهتر شدن باشد.
توپچیها در خانه مقابل بلکبرن به نتیجهای بهتر از تساوی بدون گل دست نیافتند و فاصلهشان با منچستریونایتد صدرنشین هفت امتیاز شد.
ونگر میگوید که بلکبرن عالی بود ولی تیمش در حمله بیفروغ ظاهر شد: «نیمی از این تساوی به دلیل دفاع عالی بلکبرن بود، اما حس میکنم که تساوی بیشتر به دلیل نمایش تهاجمی ضعیف ما رقم خورد.
ما باید روی عملکرد خود تمرکز کنیم، نه روی منچستریونایتد.
پیش از آن که بخواهیم درباره قهرمانی صحبت کنیم باید سطح بهتری از عملکرد داشته باشیم و بعد در آن باره صحبت کنیم. اما فعلا باید سطح خود را بالاتر ببریم.»
ونگر گفت نگران بازی تیمش است: «از چیزی نمیترسم، اما نگران عملکرد امروزمان هستم. نمایش ما به اندازه کافی خوب نبود و این دغدغه اصلی من است. نمایش ما بد بود و باید به سطح بهتری از عملکرد برسیم.ما سرعت نداشتیم و این باعث دغدغه ماست.»
انرژی و هوشیاری لازم را نداشتیم
مصاحبه آرسن ونگر پس از تساوی مقابل بلکبرن
در مورد عملکردی ناامید کننده....
آن عملکردی ناامید کننده بود زیرا ما سرعت لازم را در بازی خود نداشتیم. به طور کلی عملکردی یکنواخت و فاقد انرژی و هوشیاری را داشتیم. آنچه که ما امروز دیدیم یک نگرانی کاملا جدی است.
در مورد دلایل این نمایش ضعیف....
آن دشوار است که مشکل ویژه ای را شناسایی کنید. احساس من این است که ما بازی را خوب شروع کردیم ولی در ادامه بازی یکنواخت و بدون تنوعی رو ارائه دادیم. بازیکنان بسیار اندکی را شاهد بودیم که می توانستند به بازی ما سرعت دهند. در حقیقت بخشی از این مشکلات به خاطر دفاع خوب بلکبرن بود ولی من آن را مهمترین دلیل نمی دانم. من احساس می کنم که آن بیشتر از عملکرد ضعیف امروز ما در حمله کردن نشات گرفته بود.
در مورد کورس قهرمانی....
ما باید بر روی عملکردمان تمرکز کنیم ، نه بر روی منچستر یونایتد. من اعتقاد دارم قبل از اینکه ما راجع به کورس قهرمانی صحبت کنیم ، باید به سطح خوبی از عملکرد بازگردیم.ما می توانیم بعدا راجع به آن صحبت کنیم. اما ما باید عملکرد خود را بهبود ببخشیم.
در مورد اینکه آیا بازگشت منچستر یونایتد بر روی آنها تاثیر گذاشت یا خیر....
ما تا پایان فصل 8 بار دیگر بعد از یونایتد بازی می کنیم. این برنامه ریزی را من انجام نداده ام. بازگشت منچستر و شکست دادن وستهام برای ما بهانه ای نیست. این حرفه ماست که به سطح بازی خود بازگردیم.
در مورد فاصله گرفتن بیش از حد از کورس قهرمانی....
من از چیزی نمی ترسم. من از عملکرد امروزمان نگران شدم. شما رسانه ها همه عواقب را از پیش تعیین می کنید اما من هیچ پیش بینی از عواقب ندارم . من فقط می گویم که قبل از اینکه راجع به قهرمانی صحبت کنیم ، باید بر روی عملکردمان تمرکز کنیم زیرا امروز به اندازه کافی خوب نبودیم. این اولین نگرانی ماست . بعد از آن می توانیم ببینیم که چه خواهد شد. اما عملکرد ما یکنواخت بود بنابراین ما باید فرم خوب خود بازگردیم.
در مورد از دست دادن فرصت ها....
ما فرصت های طلایی را در هر دو نیمه از دست دادیم اما زمانی که شما از آنها استفاده نمی کنید ، آن تصادفی نیست.
در مورد اینکه آیا عموم مردم در مورد تیم تردید خواهند کرد یا خیر....
این نگرانی ما نیست. ما مسئول عملکرد و نگرش خود هستیم نه مسئول نگرش دیگر افراد.
در مورد اینکه فابرگاس از روی نیمکت شروع کرد....
آن تصمیم دشواری بود ولی شما می توانستید ببینید که او هنوز هم بعضی نگرانی ها را دارد. من اعتقاد دارم او بر مصدومیتش غلبه کرده است. مصدومیت او در نیوکمپ اندکی بازگشت اما قبل از بازی او آماده بود. او امروز آماده بود ولی هنوز موانعی را در ذهن خود دارد بنابراین من تصمیم گرفتم که او بازی را شروع نکند.
مصدومیت او چندین بار بازگشته است بنابراین او نمی دانست که قادر به 90 دقیقه بازی کردن هست یا خیر. باید گام به گم پیش رفت تا بتواند کاملا بازگردد و ذهنش آزاد شده و نگرانی در مورد مصدومیت نداشته باشد.
در مورد به سرعت کنار رفتن از چندین رقابت....
فوتبال همین است و شما باید تلاش کنید تا بهترین عملکردتان را ارائه دهید و با نتایج زندگی کنید. ما در مقابل بارسلونا ما حذف شدیم ولی عملکردی که می خواستیم را ارائه دادیم. امروز بزرگترین نگرانی عملرکد یکنواختی بود که ارائه دادیم.
در مورد اینکه تحت تاثیر نتایج اخیر قرار گرفته اند....
شاید ، اما آن نیز بخشی از حرفه ماست و ما مجبوریم قدرت ذهنی لازم را برای مقابله با آن را داشته باشیم. شما نمی توانید نگران گذشته باشید و هدف هایی که پیش رویتان هستند را از دست بدهید.
در مورد آسیب دیدگی سمیر نصری از ناحیه سر....
او کاملا خوب است.