واقعا خوشحالم.اومدن سسک رو به بارسلونا تبریک میگم.حالا دیگه بارسلونا بدون شک کوبنده ترین تیم جهانه.رئالی ها بدونن که دیگه حریف بارسا نمیشن.بازم انتقال سسک رو به بارسا تبریک میگم.
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا خوشحالم.اومدن سسک رو به بارسلونا تبریک میگم.حالا دیگه بارسلونا بدون شک کوبنده ترین تیم جهانه.رئالی ها بدونن که دیگه حریف بارسا نمیشن.بازم انتقال سسک رو به بارسا تبریک میگم.
داداش گلم سسک به بارسا اومد.اگه واقعا بارسایی هستی که میدونی بارسا بدون آبیدال و پویول و آدریانو و اینیستا رئال رو با تمام ستاره هاش در سانتیاگو 2 بر 0 برد.مطمئن باش مسی و سانچز یه تنه اشک رئال رو در میارن.بهت قول میدم.:-shad:-shad:-shadنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من به نوبه خودم اومدن یکی از برترین هافبکهای جهان رو به بارسلونا تبریک میگم.بالاخره تموم شد. ...آخییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییشششششش: eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyval la:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Barcelonistas [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جایی تایید نشده ولی خب اگه صحت داره منم تبریک میگم.الان واقعا بارسا باذخیرش هم میتونه لالیگا رو ببره.ولی بازم میگم امسال بارسا با این مصدومیت های مسخره خیلی ضرر میبینه
بچّه ها آستانه بازی با رئال مالدیو بیایید با
این کلیپ مروری بر گذشته داشته باشیم
کلیپش خیلی خیلی خیلی قشنگه
حتماً دانلود کنید
تقابل لیـونل مسی ، ژاوی و اینیستا (5) با رئال مالدیو! (0)[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]«خودم این کلیپو خیلی دوست دارم. هر موقع حوصل سر میره این کلیپو میبینمو میخندم!!!»[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تشکّر نمیکنی؟!!! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
LIONEL ESHGHI آخر عشقییییییییییییییییییی :eyvalla:
واسه پس فردا شب جرارد و سرخیو رو نداریم که !!!!!!!!!!
حتما خاویر و سیدو میان دفاع وسط !!!!! این جوری اصلا دفاع مطمئنی نداریم dallliiiکارلوووووووس کجایی ؟ dallliii
دوستان اینم ترکیبی که خودم با عکسای سایت گل از وحشتناک ترین تیم تاریخ درست کردم.تیمای دیگه جلوی ذخیره ی این تیم هم 3-4 تا میخورن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط messi1373 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سسک تو بارسلونا به هیچ جایی نمی رسه. سانچز هم میره زیر سایه مسی و پدرو همون طوری که دیوید ویا رفت.
شاید این فصل یا درنهایت فصل بعد فوق ستاره سابق تیم والنسیا(دیوید ویا) راهی اینتر شود.
درمورد درآوردن اشک هم باید بگم که شما بارسلونایی ها زیادی خوش بین هستین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lionel eshghi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط کودکان درگذشته خود غرق می شوند. یه پیشنهاددارم براتون, بجای اینکه اسم تاپیک رو بذارید حرف های خودمونی طرفداران بارسلونا بذارید حرف های توهین آمیز هواداران بارسلونا فکر کنم این جوری بهتره.
اگه تیم بارسلونا مثل هواداراش رئال مادرید رو دست کم می گرفتند ما دیگرمشکلی برای فتح لالیگا نداشتیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاشکی این ریز بینی هواداران بارسلونا نسبت به رئال مادرید به بازیکنان تیم بارسلونا و گوواردیولا هم سرایت کنه تا طمع زهر تلخ رئال مادرید رو بچشند.