کد html چیه؟ چرا مال من غیرفعاله؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کد html چیه؟ چرا مال من غیرفعاله؟
کد html مربوط به زبان برنامه نویسی وب میشه برای همه غیر فعاله
برای همه غیر فعاله
فقط برای مدیران اونم هرمدیر بخش خودش فعالهroz::
عزیز من اخبار هایی که ببینم به صلاح رئال نیست رو حذف می کنم.بخش رئال مادریدهم قوانین خودشو داره که از زمان مدیریت من گذاشته شده.roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط MyBarca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز پست هایی که ببینم به صلاح سایت نیست پاک می کنم چون دربی هم قوانین خودشو داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MyBarca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این جور پست ها هواداران دیگر تیم هارو ناراحت می کنه منم اگه در بخش گل ها و کلیپ ها چنین پست هایی ببینم پاک می کنم موفق باشید:flowerysmile:
داداش سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هم سایت باحالیه فقط پر از رئالیه متاسفانه:mage mishe:نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mybarca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا متاسفم . به جای اینکه بیاد برای پیشرفت سایت پیشنهاداد و انتقاداتونو بگید میاد اینطوری رفتار میکنید ... حالا من نمیگم حق با علیرضاس یا نه ؟ ولی به نظر خودتون این طرز برخورد بود ؟
نقل قول:
سایتی بهتون پیشنهاد می کنم عالیه.هم سرعت خوبی داره در گذاشتن گل ها هم بازی های سایر لیگ هارو میزاره :eyvalla:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برین [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش آخه دیدم دوستم دارم اینجا اذیت میشه گفتم یه پیشنهاد بهش داده باشم.:shogh: آخه راست میگه درست نیست پست هایی رو که به عنوان خبر میفرسته توسط آقایون حذف بشه.:yes: در ضمن خودمم تو اون سایت عضوم ولی اینجا رو دوست دارم و سرم اینجا گرمهlay_;;نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
اولا ما اینجاهمه با هم دوستیم .بعدشم فکر نکنم علیرضا بی مورد و الکی پستی رو حذف کنه . خوب حتمادلیل داشته . هر بخش مدیر داره و هر مدیر تواون بخش قوانین خاص خودشو داره . لطفا زود قضاوت نکنید -مسلما کاربرایی که تو اون بخش فعالن با قوانین اون بخش اشنانترن .مثلا خودم .برای قسمت گلهای داخلی به کاربرا گفتم پستهایی که کل کل توش باشه رو حذف میکنم وفقط درخواست بدید خوب مسلما کاربری که تو اون بخش فعالتره دیگه نمیاد کل کل کنه و فقط درخواست میده / شما خودتون میتونید نگاه کنید به پست هایی که من حذف کردم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
. به هرحال بازم میگم سعی کنید زود قضاوت نکنید ــ مرسیroz::