[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برنامه های الکس دل پیرو برای کمک به مردم ژاپن
مهره ای محبوب و دوست داشتنی که در میان ستاره های کنونی دنیای فوتبال اسطوره ای فراموش نشدنی و غیر قابل انکار است. او که در داخل و خارج از میدان همواره یکی از الگوهای بزرگ ورزشی جهان محسوب میشود این بار در کنفرانس خبری برای کمک به مردم ژاپن شرکت می کند و از مراسم خیریه و اینده و شرایط یوونتوس می گوید.
برای الکس دل پیرو که همیشه مردم ژاپن با احساساتی فراتر از انتظار از او استقبال کردند و همواره منتظر حضور این ستاره بزرگ در کشورشان هستند کمک و همدردی با انان اهمیت ویژه ای دارد. کاپیتان بیانکونری که همچنان از حادثه فجیع زلزله و سونامی در ژاپن متاثر است در برنامه ای انسان دوستانه به کمک انان برخاسته و این برنامه را “ Ale10friendsforjapn “ نامیده و خواستار برگزاری یک دیدار دوستانه میان دو تیم ملی ایتالیا و ژاپن شده و به فروش پیراهن به ارزش 15 یورو نیز پرداخته.
کمک به مردم ژاپن
برای تشکیل و بررسی این طرح باید از یاموری که از سال های بسیار دور می شناختم تشکر کنم. در حادثه تلخ 11 مارس که پس از تراژدی هیروشیما بزرگترین حادثه فجیع بود کشته ها و مفقودین بسیار زیادی به همراه اورد که تاسف بار است.
در 11 مارس من تصاویر دردناکی را دیدم و پیام همدردی را برای انان فرستادم اما در حال حاضر اوضاع فرق کرده و باید به انان انرژی و روحیه بدهیم. می خواهم به انان قدرت بدهم. پیروزی زمانی به دست می اید که همگی انرژی و روحیه داشته باشند.
ما همگی در کنار خانواده های کشته شدگان هستیم، هدیه ای برای انان نداریم اما حسابی باز کردیم تا کمک های مان را برای انان بفرستیم. پیراهن هایی که در سایتم می فروشیم و امیدواریم این حرکت برای انان مفید باشد.
صحبت از بیش از 30 هزار کشته، 11 هزار مفقود شده در این روز است و حالا می خواهیم با فروش پیراهن به انان نشان دهیم که دوستی چه معنایی دارد. می خواهیم به مردم این کشور بگوییم که نزدیک و در کنارشان هستیم و می خواهیم با قدرت بار دیگر برخیزند.
بازی دوستانه ایتالیا – ژاپن
واقعا ایده خوبی ست. در این لحظه به نظرم می تواند برنامه ای روحیه بخش و زیبا باشد که نتایج بسیار زیادی در بر داشته باشد.
اینده در ژاپن
الکس که از جام جهانی 2002 تاکنون بارها مورد توجه تیم های ژاپنی قرار گرفته و در کنار بکام ستاره ای ست که مردم این کشور خواهان حضورشان هستند در پاسخ به این سوال که اینده شما در ژاپن خواهد بود گفت
کی می داند که در اینده و در زندگی چه اتفاقی روی خواهد افتاد، هرگز درهایی که بر روی من باز بوده را نبستم این مسئله تنها به فوتبال ژاپن برنمی گردد. همیشه به بودن در تورینو و یووه افتخار کردم و خواسته قلبی من بودن در کنار یوونتوس برای یک سال اینده است. در زندگی لحظاتی وجود دارد که باید به لحظات نزدیک فکر کنی و من در حال حاضر به فصل اتی فکر می کنم. باید ببینیم سرنوشت چه می شود.
رم
خیلی متاسفم که برای دیدار برابر رم در کنار تیم نخواهم بود اما مطمئنا دیدار زیبایی خواهد بود. امیدوارم خیلی زود برگردم.
بحران یووه
ایکاش دلیلش را می دانستم. به این معنا که ایکاش می توانستم کاری کنم که نتیجه بهتری کسب شود. از نظر فنی کاستی ای وجود ندارد. تصور می کنم در این لحظات انچه که بسیار مهم است این است که با عشق و علاقه در بهترین فرم خود باشیم و فضا و شرایط را برای بهبود به دست بیاوریم. در سال 2006 نیز چنین شرایطی حساسی را پیش روی داشتیم و انچه که ما را بار دیگر ساخت و باعث شد با قدرت برگردیم همین مسئله بود. باید اعتماد وجود داشته باشد و رضایت و خرسندی را به تیفوسی ها بازگردانیم.
بوفون
جیجی یک قهرمان بزرگ است، پسری که سال های زیادی ست او را می شناسم، لحظات زیبایی را با یکدیگر گذراندیم و امیدوارم و خوشحالم می شوم که او مدت زمان بسیار زیادی در اینجا بماند حتی بیشتر از من.