-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لو ، سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان اظهار داشت که به بیش از 11 بازیکن برای رقابتهای یورو 2012 نیازمند است.
یواخیم لو همچنین درباره ی رقابتهای یورو 2012 گفت که باید بازیکنان بیشتری در اختیار باشند. تنها 11 بازیکن خوب و آماده برای این رقابتها کافی نیستند.
وی به علت وجود مصدومیت برخی بازیکنان کلیدی تیم ملی آلمان گفت: "در حال حاضر میروسلاو کلوزه به علت مصدومیت به مدت چهار هفته از میادین به دور است و نمیتواند در بازیهای لاتزیو شرکت داشته باشد. اما او همیشه بازیکن بسیار عالی بوده است و همیشه در بهترین فرم خود قرار دارد. عملکرد او در حدی بالا و قوی است که به یک بازیکن جوانتر شبیه است. او بازیکنی است که همیشه با نظم و دقت عمل میکند. بنابراین میدانم که او خواهد توانست به زودی دوباره در فرم ایده آل خود قرار گیرد."
یوگی لو در حالی که تنها کمتر از سه ماه به رقابتهای یورو 2012 فرصت باقی است شنبه شب به تماشای بازی لورکوزن خواهد رفت تا عملکرد بازیکنانی همچون سیمون رولفس و آندره شورله را زیر نظر بگیرد.
هم اکنون یوگی لو در حال انجام دادن همه ی کارهای مورد نیاز برای رقابتهای یورو 2012 میباشد و همه ی نکات برای رسیدن به پیروزی را زیر نظر دارد.
او همچنین درباره ی مصدومیت باستین شواین اشتایگر دیگر ستاره ی تیم ملی آلمان گفت: "باستین پس از مصدومیتی که داشت هم اکنون تمام تلاش خود برای بازگشت به میادین را دارد. اما من فکر میکنم که او باید در بایرن یک یا دو هفته ی دیگر به استراحت بپردازد تا کاملا بهبود یابد و بتواند مدتی طولانی در میادین حضور یابد. در هر حال امیدوارم برای رقابتهای یورو 2012 تمام بازیکنانی که در حال حاضر مصدوم هستند بهبود یابند. زیرا برای برگزاری این تورنمنت بسیار مهم ما نمیتوانیم تنها به 11 بازیکن اکتفا کنیم."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ میروسلاو کلوزه بازیکن کهنه کار تیم ملی فوتبال آلمان که چندی پیش از ناحیه ران پا مصدوم شد معتقد است که با گذراندن دوره ی نقاهت و انجام تمارین لازم میتواند به سلامتی دست یابد و در رقابتهای یورو 2012 آماده حضور شود.
وی گفت: "من درباره ی یورو نگران نیستم. دکتر ویلهلم مولر به من گفته است که اگر دوره ی استراحت من تکمیل شود خواهم توانست مثل گذشته آماده شوم. دکتر ویلهلم مولر و کلاوس ادر هر دو به من گفته اند که روند بهبودی بسیار خوب است اما هنوز نمیتوانم بگویم که در این فصل میتوانم برای لاتزیو به میدان بروم یا خیر."
همچنین چندی پیش یواخیم لو درباره ی مصدومیت میروسلاو کلوزه ابراز نگرانی کرده بود. میروسلاو کلوزه در این باره ادامه داد: "من میدانم که تمرین های ما بسیار مهم خواهد بود. من با کمی استراحت میتوانم برای یورو 2012 آماده تر شوم. به نظر من لو نباید به خاطر این موضوع نگران باشد. من میدانم که چه چیزی به بهبود بدن من کمک میکند. شما میتوانید برای درک این حرف من به رقابتهای 2006 و 2010 توجه داشته باشید."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان گفت میروسلاو کلوزه، بازیکنی کاملا حرفهای است و می داند چگونه خودش را برای حضور به موقع در یورو ۲۰۱۲ آماده کند.
به نقل از دی ولت، پس از آنکه در چند روز گذشته برخی رسانههای آلمانی با توجه به مصدومیت میروسلاو کلوزه گزارش کردند نگرانی هایی بابت مصدومیت و احتمال به موقع نرسیدن او برای حضور در جام ملتها وجود دارد، یواخیم لو به علاقمندان تیم ملی کشورش اطمینان خاطر داد.
وی روز گذشته در مواجه با برخی از خبرنگاران گفت: مرتب با کلوزه در ایتالیا در تماس هستم و می دانم دوره نقاهت وی در حال سپری شدن است. او بازیکنی کاملا حرفهای و مسلط به امور است. خوب می داند چگونه به لحاظ روحی و فیزیکی خودش را مهیای ورود به پیکارهایی مثل یورو ۲۰۱۲ کند.
وی افزود: مشکل او تا دو، سه هفته دیگر کاملا برطرف خواهد شد و به تمرینات و مسابقات تیمش بازخواهد گشت. پس از آن فرصت خواهی برای اوجگیری مجدد خواهد داشت.
bayern.blogsky.com
-
بکن باوئر:تيم لو بهترين تيم ملي تاريخ آلمان است
فرانتس بکن باوئر، اسطوره فوتبال آلمان درگفتگو با بيلد ام سانتاگ، به تمجيد از تيم ملي آلمان پرداخته است.
او در بخشي از اين گفتگو پيغامي براي يواخيم لو،سرمربي کنوني ژرمنها اعلام کرده است.:« ما هميشه بازيکنان باکيفيتي در تيم ملي داريم ولي يوگي، تو بهترين تيم ملي تاريخ آلمان را در اختيار داري. تو 23 بازيکن داري که در بالاترين سطح ممکن هستند.اين چيزي است که تا پيش از اين نداشته ايم.»
اين درحالي است که قبل از انجام اين مصاحبه يواخيم لو از بکن باوئر درخواست کرده بود که نگويد که اين تيم ملي آلمان، تيمي شکست ناپذير است. چرا که بکن باوئر بعد از موفقيت با تيم ملي آلمان در سال 1990 اين عبارت را عنوان کرده بود و از همين رو کار هدايت ژرمنها براي جانشين او، برتي فوگتس بيش از پيش سخت شده بود. بکن باوئر دراين باره گفت:« اين چيزي است که برتي هنوز مرا به خاطرش نبخشيده.»
بکن باوئر در مورد رقابتهاي پيش روي يور2012 هم ابراز اميدواري کرد که شاهد تکرار ديدار فينال بين آلمان و اسپانيا باشيم؛ البته او معتقد است که اين بار اين ژرمنها هستند که جام را مال خود خواهند کرد. هرچند که او ابهاماتي هم دارد:« قطعا تيمهاي ديگري هم هستند که حرفهاي زيادي براي گفتن دارند.»
-
از سوي يواخيم لو؛
ليستاوليه تيمملي آلمان براي يورو اعلام شد
از اين ليست 27 نفره 4 بازيکن خط خواهند خورد و 23 ستاره نهايي ژرمن ها راهي لهستان و اوکراين براي حضور در يورو 2012 خواهند شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت گل يواخيم لو سرمربي جوان تيم ملي آلمان 27 بازيکن را به عنوان ليست اوليه ژرمن ها براي يورو 2012 معرفي کرد. اين ليست به شرح ذيل است:
دروازبان ها:
مانوئل نوير از بايرن مونيخ/ مارک آندره تراشتگن از گلادباخ/ روبرت زيلر از هانوفر/ تيم ويزه از وردربرمن
مدافعين:
متس هوملس از دورتموند/ فيليپ لام از بايرن /هوودس از شالکه/ مارسل اشملزر از دورتموند /هولگر بادشتوبر از بايرن /پر مرته ساکر از آرسنال/ بواتنگ از بايرن
هافبک ها:
باستين شواين اشتايگر از بايرن/ ماريو گوتزه از دورتموند/ مارکو رويس از دورتموند /مسعود اوزيل از رئال مادريد/ سامي خديرا از رئال مادريد /جولين دراکسلر از شالکه/ توني کروس از بايرن /ايلکاي گوندوگان از دورتموند /توماس مولر از بايرن/ اسون بندر از دورتموند /لارس بندر از لورکوزن/ لوکاس پودولسکي از کلن/ آندره شورلي از لورکوزن
مهاجمين :
ماريو گومز از بايرن/ کاکائو از اشتوتگارت/ ميروسلاو کلوزه از لاتزيو.
لازم به ذکر از از اين ليست 27 نفره 4 بازيکن خط خواهند خورد و 23 ستاره نهايي ژرمن ها راهي لهستان و اوکراين براي حضور در يورو 2012 خواهند شد
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لو مربی نامدار تیم ملی آلمان 27 بازیکن را موقتا برای تکمیل لیست نهایی یورو 2012 به تیم ملی فراخواند.
لو قصد دارد با انتخاب این ترکیب موقت جمعه 11 می (22 اردیبهشت) به ساردینا سفر کند تا بازیکنان تیم بتوانند در کنار یکدیگر به هماهنگی لازم برسند . نکته جالب در بین بازیکنان دعوت شده حضور مارک آنره تر استگن و ژولین درکسلر دو بازیکن جوان تیمهای گلادباخ و شالکه است.
سر مربی تیم ملی آلمان از دعوت بازیکنانی همچون، پاتریک هلمس ، مایک هانکه و اشتفان کسلینگ سر باز زد و کاکائو مهاجم تیم اشتوتگارت را به عنوان سومین مهاجم خود بعد از ماریو گومز و میروسلاو کلوزه برگزید. علاوه بر این بازیکنان ، چهره های شاخصی همچون مارکو مارین ، سیمون رولفس ، کریستین تراش ، دنیس آئوگو هم رقابتهای یورو 2012 را از دست خواهند داد.
لو و بازیکن دعوت شده توsط او در حاgی پا به این اردو میگذارند که ، بازیکنان تیم دورتموند به خاطر بازی در فینال جام حذفی مقابل بایرن مونیخ قادر به همراهی تیم نمی باشند. مسوت اوزیل و سامی خدیرا دو بازیکن آلمانی تیم رئال مادرید هم پس از بازی آخر رئال مادرید در لا لیگا در به تیم میپیوندند. بازیکنان هر دو تیم دورتموند و رئال مادرید یک شنبه 13 می (24 اردیبهشت) به تیم ملحق خواهند شد.
اما بزرگترین معضل لو در اختیار نداشتن 8 بازیکن تیم بایرن مونیخ است. بازیکنان تیم بایرن مونیخ پس از انجام فینال لیگ قهرمانان سپس 22 می (2 خرداد) باید در یک بازی دوستانه میزبان تیم ملی هلند باشند.
27 بازیکن دعوت شده به اردوی تیم ملی آلمان در نهایت به 23 نفر کاهش می یابد و لیست نهایی 29 می (9 اردیبهشت) به یوفا داده خواهد شد.
27 بازیکن دعوت شده به اردوی تیم ملی آلمان به شرح زیر است:
دروازه بان ها:
مانوئل نویر (بایرن مونیخ)
مارک آندره تر استگن (گلادباخ)
تیم ویسه (وردربرمن)
ران روبرت زیلر (هانوفر)
مدافعین:
هولگر بادشتوبر (بایرن مونیخ)
ژروم بواتنگ (بایرن مونیخ)
بندیکت هوودس (شالکه 04)
متس هوملس (دورتموند)
فیلیپ لام (بایرن مونیخ)
پر مرتساکر (آرسنال)
مارسل اشملزر (دورتموند)
هافبک ها:
لارس بندر (بایرلورکوزن)
اسون بندر (دورتموند)
ماریو گوتزه (دورتموند)
ایلیکای گوندوگان (دورتموند)
سامی خدیرا (رئال مادرید)
تونی کروس (بایرن مونیخ)
مسوت اوزیل (رئال مادرید)
باستین شواین اشتایگر (بایرن مونیخ)
مهاجمین:
کاکائو (اشتوتگارت)
ژولین درکسلر (شالکه 04)
ماریو گومز (بایرن مونیخ)
میروسلاو کلوزه (لاتزیو)
توماس مولر (بایرن مونیخ)
لوکاس پودولسکی (کلن)
مارکو رئوس (گلادباخ)
آندره شورله (بایرلورکوزن)
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان، معتقد است علی رغم حذف شدن بارسا و رئال در لیگ قهرمانان، اسپانیا همچنان مدعی اصلی قهرمانی در یورو 2012 است.
رئالی ها در نیمه نهایی چمپیونزلیگ در ضربات پنالتی مغلوب بایرن شدند و بارسا هم مقابل چلسی شکست خورد اما لوو معتقد است نتایج تیم ها در چمپیونزلیگ، تاثیری در نتایج رقابت های یورو ندارد.
او در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" فکر نمی کنم پیروزی بایرن مقابل رئال، تاثیری در رقابت های یورو داشته باشد. دو تیم بازیکنان متفاوتی دارند و انتظارات نیز متفاوت است.
اسپانیا همچنان مدعی اصلی است. برای شکست دادن آنها باید بهترین فوتبال مان را ارائه بدهیم.
ما به عنوان یک تیم بسیار پخته هستیم و نشان داده ایم که می توانیم در بالاترین سطح بازی کنیم. البته مدعیان دیگری نیز هستند. حداقل شش تیم که دو تا از آنها یعنی آلمان و هلند در یک گروه قرار دارند.
فرانسه و ایتالیا هم که در جام جهانی خیلی زود حذف شدند هم جز مدعیان هستند. آنها می خواهند نتایج ضعیف شان را در یورو جبران کنند."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ژولین درکسلر ستاره جوان تیم شالکه هنگامی که در مدرسه ، سر کلاس درس بود از دعوت شدنش به اردوی آماده سازی تیم ملی آلمان برای رقابتهای یورو 2012 اطلاع پیدا کرد.
ژولین درکسلر ستاره 18 ساله تیم شالکه در مدرسه در حال گوش داد به یک داستان تاریخی بود که مجبور شد تلفن خود را قطع کند اما خوشبختانه یواخیم لو با یک پیامک جزئیات دعوت شدنش به اردوی تیم ملی را به اطلاع وی رساند.
درکسلر در گفتگویی با بیلد گفت: "اسامی دعوت شدگان برای من آمد، کاملا غیر منتظره بود. وقتی هنگام زنگ تفریح مدرسه به منشی تلفنی خود گوش میدادم از طرف یواخیم لو پیامی به من داده شده بود. این افتخاری بزرگ برای من است و من هم بیشترین تلاشم را انجام خواهم داد."
ژولین جوان به جای اینکه تیم شالکه را در اردو آماده سازی پیش از فصل در آمریکا همراهی کند، اکنون به همرا تیم ملی آلمان باید به ساردینا سفر کند تا برای مسابقات یورو 2012 در لهستان و اوکراین آماده شود.
دعوت درکسلر به اردوی تیم ملی آلمان تحسین سران باشگاه شالکه از جمله هورست هلدت رئیس باشگاه و همچنین هوب استیونس سرمربی هلندی این تیم را در پی داشته است.
هورست هلدت در گفتگویی میگوید: "این یک افتخار بزرگ برای باشگاه شالکه و شخص ژولین به حساب می آید ، چه کسی فکرش را میکرد او با این سن کم به تیم ملی بزرگسالان دعوت شود. استیونس نیز در مورد این انتخاب میگوید:"ژولین در روزهای آینده چیزهای زیادی می تواند یاد بگیرد."
درکسلر نیاز خواهد داشت که توانایی های خود را به یواخیم لو ثابت کند تا سرانجام از لیست 27 نفره دعوت شده به تیم ملی در لیست 23 نفره پایانی برای حضور در رقابتهای یورو 2012 قرار گیرد.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ هافبک آلمانی شاغل در لیگ فوتبال اسپانیا در گفتگو با بیلد آلمان٬ قهرمانی اروپا با تیم ملی آلمان را رویای خود دانست.
آقای اوزیل،کسب عنوان قهرمانی لالیگا به شما چه احساسی می دهد؟
احساسی اعجاب انگیز. البته همین جا بگویم این قهرمانی فقط مال مسوت اوزیل نیست. بلکه برای کل رئال مادرید است. فتح لالیگا افتخاری خارقالعاده و خاص است. چرا که آدم می تواند همراه با مردمانی جشن قهرمانی بگیرد که کل سال را بخاطرشان تلاش و تکاپو کرده است. از طرفی کسب عنوان قهرمانی برای رئال آن هم پس از دست رفتن فرصت سه عنوان نخست پیاپی، اهمیت بسیار بالایی دارد.
وقتی قهرمان شدید، چه اتفاقی افتاد؟
شب بسیار دلانگیزی بود و تا بامداد پنجشنبه، جشن و پایکوبی هواداران و تیم طول کشید. ما کل روز را در اختیار تیم بودیم. همه اعضا تیم با هم ناهار را صرف کردند. بعد هم که قهرمان شدیم، به خیابانها رفتیم و در کنار هواداران مان جشن گرفتیم.
آیا کسب این عنوان می تواند مرهمی بر زخم ناکامی و حذف مقابل بایرن در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برابر بایرن مونیخ آلمان بگذارد؟
آن بازی دیگر به تاریخ پیوسته است. باید به فکر آینده باشیم. برای فصل بعد باید برنامه تازهای را تدارک ببینم. قهرمانی در لالیگا، شاید در یک مقطع کوتاه باعث تسکین شود، اما در نهایت غم و اندوه ناشی از شکست دومرتبه ظهور می کند. بخصوص که بیاد آوریم اگر بازی را برنده می شدیم، به فینال نیز میرسیدیم.
با این اوضاع برای بازی فینال لیگ قهرمانان اروپا طرفدار کدام تیم هستید، بایرن یا چلسی؟
مسلم است؛ بایرن. برای همه بایرنیها آرزوی موفقیت در این جدال را دارم.
کسب قهرمانی لالیگا بزرگترین موفقیت ورزشی دوران ورزشیتان تا به حال است؟
بله. تا به حال، این مهمترین قهرمانی است که کسب کردهام. البته کسب مقام قهرمانی اروپا با تیم ملی جوانان آلمان در سال 2009 هم افتخاری بزرگ بود. اما مقام قهرمانی لیگ اسپانیا، بدیهی است که درجایگاه متفاوتی است. بخصوص که تیمما در کل فصل شایستگی فراوان خود را برای این منظور از خود نشان داد. من خودم از 36 بازی در 34 دیدار به میدان رفتم. باور کنید هر بازی که برای رئال انجام می دهم ، از اهمیت خاصی برای من برخوردار است.
در این قهرمانی خوزه مورینیو، سرمربی رئال چقدر سهیم است؟
بیشترین سهم از آن او است. او مربی خارقالعاده و بزرگی است. او کاری کرد تا ما بازیکنان در کل فصل در اوج آمادگی باشیم. با استفاده از این نفرات کاملا درجه یک نیز تیمی قدرتمند ساخت و ما بخش زیادی از این قهرمانی را مدیون این مربی هستیم.
تا چه حد روی فوتبال شما تاثیر گذاشت؟
او به من کمک کرد تا در دوره ورزشیام به یک رده بالاتر صعود کنم. منظورم انتقال از وردربرمن به رئال مادرید است. فکر می کنم به این شکل، گامی بزرگ در زندگی ورزشی ام برداشتم. البته مورینیو از همان بدو حضورم در رئال به من اعتماد بنفس زیادی بخشید. من هم خوشحال هستم بخوبی توانستم به حسن اعتمادش پاسخ دهم.
پس از قهرمانی در لالیگا ، پیکارهای یورو 2012 را در پیش دارید. چه برنامههای برای تابستان امسال تدارک دیدهاید؟
بدیهی است که دنبال کسب یک جام دیگر هستم. منظورم قهرمانی اروپا با تیم ملی آلمان که رویای من است. البته برای قهرمانی ما نمی توانیم قولی به دوستداران بدهیم، اما برای کسب آن تمام توان خود را خرج خواهیم کرد.
راستی پس از قهرمانی لالیگا، یواخیم لو، سرمربی تیم ملی به شما تبریک هم گفت؟
بله. او به من و سامی خدیرا ، پیامک تبریک فرستاد که ما را بیشتر خوشحال کرد.
bayern.blogsky.com
-
لو : تحریم یورو غیر منطقی است
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان روز دوشنبه درخواستها برای بایکوت کردن رقابتهای یورو2012 را رد کرده است.
این درحالی است که این روزها در اروپا صحبتهایی درمورد بایکوت کردن این رقابتها، در حمایت از یولیا تیموشنکو، نخست وزیر سابق اوکراین که این روزها زندانی است مطرح شده است.
تیموشکنو اکتبر سال گذشته میلادی به 7 سال حبس محکوم شده و گویا این روزها در زندان موردشکنجه قرار می گیرد. او در شهر خارکیف محبوس است و این درحالی است که این شهر یکی ازمیزبان های رقابتهای یورو2012 است. تیموشنکو این روزها به نشانه اعتراض به شیوه رفتاری با او اعتصاب غذاکرده و این ماجرا باعث شده تا خیلی از سران کشورهای اروپایی از جمله آنجلا مرکل، صدراعظم آلمان به فکر بایکوت رقابتهای یورو بیفتند.
دراین میان یواخیم لو در روز دوشنبه به خبرنگاران گفت: «قطعا بایکوت هیچ معنا و مفهومی ندارد. اما این فرصت خوبی است که در حالی که تمام چشمها به تورنمنت دوخته شده در مورد این مسائل و مشکلات صحبت شود و شاید این بحث ها، نتیجه مثبتی را در بر داشته باشد. در آلمان، تصویری از فوتبال داریم که تصویر شادی، همبستگی و گردهمایی مردم است ولی ما به عنوان پلیس دنیا به اوکراین نمی رویم.»
سرمربی تیم ملی آلمان درادامه نظرات سیاسی اش را هم ابراز کرد و گفت: «من خیلی سفر کرده ام. در کشورهای مختلفی کار کرده ام و عمیقا اطمینان دارم که حقوق بشر، یکی از آن دسته مسائل مهم است. از نظر من باید آزادی رسانه ها، آزادی اظهارنظر، محافظت از فقرا و رفتار انسانی با افرادی مثل یولیا تیموشنکو وجود داشته باشد.»
bayern.blogsky.com