سلام
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران محترم دربی
میخواستم اسم خودمو Sogand_B به RثReD_StaR تغییر بدم
حرف اول و آخر کلمات با حروف بزرگ باشه خوهشا
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران محترم دربی
میخواستم اسم خودمو Sogand_B به RثReD_StaR تغییر بدم
حرف اول و آخر کلمات با حروف بزرگ باشه خوهشا
لطفا نام کاربری منو از omidehsani17 به OE17 تغییر بدین حروف O و E با حروف بزرگ باشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sogand_B [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان فکر کنم فراموش کردید که تغییر نام کاربری تا اطلاع ثانوی تعطیلهroz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidehsani17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام خواهش میکنم درخواست ها رو ثبت کنین من میخوام نام کاربریم به 레자تغییر پیدا کنه
خیلی برام مهمه خواهش میکنم رسیدگی کنین
تغییر نام کاربری از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به torressanz
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_cfc [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیز مدیر کل سایت فعلا تا اطلاع ثانوی این تایپک رو تعطیل کرده لطفا درخواست ندید با تشکر
اطلاعیه دوستان مدیر سایت اعلام کردند تایپک تغییر نام کاربری باز شده و از اینجا درخواست بدین
من اول درخواست میدم لطفا نام کاربری من رو از THE GAME HHH بهAlexdelpiero تغییر بدین
خواهشا حرف اول A بزرگ باشه و بقیه حروف کوچیک ممنون
سلام لطفا اسم منو به reza تغییر بدین اگه چنین نامی قبلا وجود داشته باشه که احتمالش زیاده لطفا نامم این بشه 한효주
ویرایش:کاربری به اسم رضا داریم 400امین کاربر سایت که فعالیتی نداره [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام نام کاربری من رو هم به جای aliazimi9 بگذارید Free kick
این تایپک واقعا درست شده؟اقا جعفر خواهش میکنم به درخواستمون رسیدگی کنین