اینیستا مصدومه بهتر هم هست بازی نکنه تا یکم از لحاظ بدنی اماده بشه.الکسیس هم یکم مشکل داره.سسک و مسی هم خسته هستند.واقعا بازی سختی میتونه باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
اینیستا مصدومه بهتر هم هست بازی نکنه تا یکم از لحاظ بدنی اماده بشه.الکسیس هم یکم مشکل داره.سسک و مسی هم خسته هستند.واقعا بازی سختی میتونه باشه
انیشتن در حال حل معادلات تیکی تاکا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر میکنم خیلی بازی سختی باشه چون اوساسونا واسه جبران میاد تا باخت 8 تاییشون رو جبران کنن . اوساسونا معمولا تو زمین خودش هم خوب نتیجه میگیره
فکر میکنم برد 3 _ 0 فصل قبل یکی از بهترین نتیجه های بارسا تو زمین اوساسونا در چند سال اخیر بود
از طرفی باید به فکر بازی سخت مقابل لورکوزن تو خونشون هم باشن
با وجود این مصدوما یکم کار سخت شده . خدا این هفته رو به خیر کنه :narahat:
تو سایت مارکا این ترکیبو گذاشته
ترکیب خوبیه
والدز
پیکه__پویول
ابیدال____________آلوز
ماسکرانو
انیستا____________ژاوی
مسی
فابرگاس_________الکسیس
پینتو__پدرو__تیاگو__سرخیو روبرتو__کوئنکا__تلو__دوسانتو س
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این ترکیب مورد علاقه ی منه !!! :eyvalla:
فقط باید جای مسی با فابرگاس عوض بشه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم با اين تركيب موافقم،ولي به نظرم بايد مسي بره جايه الكسيس،الكسيس بره جايه سسك،سسك هم جايه مسي و ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا امسال تعداد مصدومامون بيشتر شده؟!!!!:ajibeee:think:::mage mishe:entezar::
خیلی جالبه که :
تو تلتکست شبکه سه نوشته که بازی پخش میشه
تو سایت رسمی شبکه سه نوشته پخش میشه
تو سایت ورزش سه نوشته پخش میشه
ولی مثل اینکه تو اعلام برنامه ها نوشتن پخش نمیشه و تو برنامه ها تغییر ایجاد کردن :-ang
باز باید بازی رو از طریق اینترنت با بدبختی ببینیم با این سرعتمون :ey babaaa:
دیگه چی بگیم :narahat:
ترکیب بارسا از سایت رسمی :
ترکیب: والدز - آلوز - پویول - پیکه - آبیدال - تیاگو - ماسچرانو - سرجی روبرتو - پدرو - مسی - الکسیس
ذخیره ها هم :
فابرگاس - ژاوی - اینیستا - پینتو - کوئنکا - کریستین تلو - دوس سانتوس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من يونايتد و ميلان بردن:yes::yes::jeddiiiii:،اميدوارم بارسا هم ببره تا امشب به يه شب عالي برا من تبديل بشه!:khahesh::khahesh:
آخه یکی به من بگه کی شبکه ورزش راه اندازی میشه ما راحت شیم.
اگه مدیر شبکه 3 اینجا بود خودم خفش میکردم.
از صبح تا ساعت 6 یکسره زیرنویس میومد بازی اوساسونا - بارسلونا ساعت 22:30 یکدفعه نوشتن تغییر در برنامه ها یا نشون ندین یا اگه میخوان بدین اول مطمئن بشید بعد.