منزوي: وزير ورزش كه مالك باشگاه استقلال نيست منزوي: وزير ورزش كه مالك باشگاه استقلال نيست
منزوي: وزير ورزش كه مالك باشگاه استقلال نيست
در روزهاي سخت و تلخ علي فتحا...زاده كه بايد هر لحظه انتظار انتشار يك مصاحبه عليه خودش از سوي اعضاي هياتمديره يا كانديداهاي جانشينياش را بكشد، حرفهاي كامران منزوي با فارس تا حدي برايش التيامبخش بود: «استقلال يك تشكيلات و سازمان است كه اين سازمان يك مجمع دارد و يك هيات مديره. هيات مديره سياست گذاري ميكند و مدير عامل آن را بايد اجرا كند اما اكنون در باشگاه استقلال يك حلقه مفقوده وجود دارد و در اين كنش و واكنشها مشهود شده است. اين علي فتحا...زاده نيست كه اكنون نابود ميشود بلكه اين پست مدير عاملي است كه در حال نابود شدن است. فكر ميكنيد چرا اين صحبتها را ميكنم. به روند مصاحبههاي اخير هيات مديره، مديرعامل و حتي به تازگي پرويز مظلومي توجه كنيد هيچ وقت مصوبات هيات مديره در سطح كلان بيرون نميآيد و وقتي مديران استقلال پس از اينكه حكم گرفتند و اولين جلسه را تشكيل دادند چه هدفي براي باشگاه تعريف كردند و چه سياستهايي اتخاذ شد. فتحا...زاده و تيم همراهش چه اهدافي را بايد محقق ميكردند و با چه بودجهاي؟»
منزوي معتقد بود كه اين سوال را بايد وزير ورزش پاسخ بدهد: «آقاي وزير ورزش! شما مالك باشگاه استقلال نيستيد بلكه اداره كننده آن هستيد. 4، 5 هفته است چه بر سر استقلال آمده؟ مشكلات و مسايل باشگاه استقلال كجا بايد بررسي شود؟ كجا بايد بررسي شود كه اين باشگاه چه هدفي داشته و چه اتفاقاتي افتاده است؟استقلال به كجا رسيده و اكنون كجاست؟ جاي رسيدگي به اينگونه مسايل در هيات مديره است نه روزنامه و خبرگزاري. به همين دليل است كه ميگويند اين پست مدير عاملي استقلال است كه در حال از بين رفتن است و همين شده كه اكنون اين باشگاه دستخوش صحبتهاي ضد و نقيض است. اين مسايل چيزي نيست كه من براي اثبات گفتههايم شاهد بياورم.»
قائممقام پيشين باشگاه استقلال معتقد است آنچه بايد در هياتمديره بررسي ميشد، نشده است: «فتحا...زاده ميدانست كه نقاط ضعفش كجاست. به هر دليلي هيات مديره به اين نتيجه رسيده كه فتحا... زاده مدير عاملي نيست كه سياست و مصوبههاي هيات مديره را اجرا كند. سوال است كه در كدام جلسه و كدام كار كارشناسي به اين نتيجه رسيدند بر فرض هم كار كارشناسي شده باشد آيا وقت علم كردن اين قضايا چنين زماني بود. آيا نبايد مطرح ميشد كه چگونه اين مساله عنوان شود. هيچ كدام از اين كارها حرفهاي نيست و در اين خصوص وزير ورزش بايد پاسخگو باشد.تيمي كه از 6 هفته قبل در كورس قهرماني بوده چه بر سرش آمده. برفرض هم فتحا...زاده اشتباه كرده آيا نبايد در فضاي مناسبي اين مسايل بررسي ميشد. بايد ميديدند كه آيا اصلا اين اشتباهات قابل ترميم است يا خير.»
كامران منزوي از چندصدايي هياتمديره هم به شدت ناراحت بود: «اين درست نيست هر كس راه خودش را برود.اين چه وضعي است كه يكي ميگويد مجيدي ميآيد يكي ميگويد نميآيد و كار به جايي رسيده كه در كار فني هم اظهار نظر ميشود. اين در شان هيات مديره استقلال نيست.»
او آينده تاريكي را پيشروي استقلال ميديد! «استقلال اگر ميخواهد قوي و قدر باشد بايد از اول خرداد براي فصل آينده تمرينات خود را آغاز كند اما با توجه به تجزيه و تحليلي كه از اين اتفاقات دارم، با پايان فصل يك سرپرست موقت انتخاب ميكند و اميدوارم اين اتفاقاتي كه براي استقلال رخ ميدهد براي هيچ تيمي نيفتد.»
او همچنين پيامي هم براي آنهايي كه جانشيني فتحا...زاده و مظلومي به آنها وعده داده شده داشت: «آيا براي آنها بستر فراهم است؟ ديگر نبايد آنها قوت قلبي براي كار داشته باشند. من فكر ميكنم هر كسي بيايد، بايد فرد شجاعي باشد.»
رسولينژاد: هنوز هم احتمال دارد فتحا...زاده بماند! رسولينژاد: هنوز هم احتمال دارد فتحا...زاده بماند!
رسولينژاد: هنوز هم احتمال دارد فتحا...زاده بماند!
با اوليايي حرف زدم تا دقيقه 90 غافلگير نشويم
رييس هيات مديره باشگاه استقلال روز گذشته در مخالفت با برخي تصميمات مديرعامل باشگاهش به نكاتي اشاره كرد كه به نظر ميرسيد به نوعي پاسخ به فتحا...زاده در مورد صحبتهايش در برنامه 90 دوشنبه شب هفته پيش بود كه علنا در برنامه زنده تلويزيوني به ناهماهنگي بين مديران استقلال و خودش اشاره كرد. حرفهاي ديروز رسولينژاد حال و هوايي متفاوت با ديگر مصاحبههاي او داشت.
دليل ملاقاتتان با كاظم اوليايي چه بود؟
من ط مدت که به عنوان ريس هات مدره باشگاه استقلال انجام وظفه مکنم با پشکسوتان رشتهها مختلف ورزش از جمله فوتبال و باشگاه استقلال صحبت و مشورت مکنم. برخ از ان پشکسوتان و ا مدران سابق استقلال زنگ مزدند و از ما وقت ملاقات مخواهند و برخها را نز خود ما دعوت مکنم که در مورد اولا نز همن اتفاق افتاد و ان موضوع طبع است.
فكر نميكنيد اين ملاقات در اين برهه نبايد رسانهاي ميشد؟
متاسفانه بعض از همکاران ما(!) با رسانهها ارتباط دارند و به رسانهها مدنظر خود گزارش مدهند! متعاقب ان موضوع آن رسانهها با اولا تماس مگرند و همانطور که خود اشان هم در مصاحبهاش گفت قرار نبود در خصوص ملاقاتش با من حرف بزند اما ان موضوع رسانها شد. البته همانطور که گفتم ان موضوع طبع است چون ما با کدگر در خصوص ساختار ورزش و فوتبال صحبت کردم.
با اين اخباري كه در مورد حضور مديرعامل جديد به گوش ميرسد تكليف فتحا...زاده براي فصل بعد چيست؟
فتحا...زاده چند بار تقاضا استعفا داد و در هات مدره نز ان موضوع را مطرح کرد. فتحا...زاده حت کبار استعفا کتباش را به من داد ول من استعفا او را در حضور خودش دور انداختم و از ان تصمم او عصبان شدم. در هرصورت باد همه جوانب را رعات کنم، اگر فتحا...زاده در دققه 90 به ما بگود که دگر نمخواهد با استقلال همکار کند و مال است که فقط عضو هات مدره بماند، آن وقت باد چه کار کنم؟!
يعني براي آن كه زمان برنامهريزي داشته باشيد دست به كار شديد؟
من که نمتوانم آن مدت زمان کوتاه که برا بستن و آمادهساز تم دارم از دست بدهم. بنابران ما رو گزنهها مختلف فکر مکنم و در حال بررس چند گزنه دگر برا پذرش سمت مدرعامل باشگاه استقلال هستم.
فكر نميكنيد براي اين اقدامتان عجله به خرج ميدهيد؟ آيا قصد يارگيري بهتر داريد؟
تمها مختلف از ک ماه قبل در عمل مذاکرات خود را برا بستن تمشان در فصل آنده شروع کردهاند اما از من اراد مگرند که چرا سه ماه پش به فتحا...زاده و مظلوم مامورت دادم تا در هر پست که کمبود بازکن دارم برا فصل آنده اقدام کنند. در حال حاضر ما در بعض از پستها خود ضعف دارم. به عنوان نمونه ما به مهاجم سرزن ناز دارم که ان موضوع مثل روز روشن است. آنها باد در ان خصوص به فکر باشند و آندهنگر کنند.
نگران شعارهاي سكوها و مطالب رسانهها نيستيد؟
من به هچ وجه دوست ندارم که بعضها به سکوها و تعداد از رسانهها خط بدهند و به نفع ک ا عله فرد دگر شعار داده شود. خود فتحا...زاده هم از ان موضوع راض نست. ضمن انکه جوان 20 ساله نستم که تحت تاثر ان تعرفها و تخربها که رو سکوها و ا در برخ از رسانهها مطرح مشود قرار بگرم.
به نظر شما اعضاي هيات مديره استقلال نسبت به ديگر باشگاهها در اين سطح كمي بيش از حد مصاحبه نميكنند؟
توصه من به دوستان هات مدره ان است تا جا که امکان دارد کمتر مصاحبه کنند، حداقل چارچوب مصوبات هات مدره را رعات کنند و با مصاحبهها خود برا تم حاشه درست نکنند. دوستان در حطه وظاف خود صحبت کنند. انکه مطرح شود فلان بازکن باد و ا برود جزو مسوولتها مدرعامل باشگاه و سرمرب تم است. حت من که ريس هات مدره باشگاه هستم در خصوص ان مسايل صحبت نمکنم.
برنامه فعليتان چيست؟ بايد فتحا...زاده را رفتني دانست؟
همه چز را بررس مکنم و حت احتمال انکه فتحا...زاده مدرعامل استقلال بماند نز هست. در شراط فعل به آرامش ناز دارم و برا برآوردن 50 درصد بودجه مورد ناز خود برا فصل آنده برنامه رز مکنم.
چه تغييراتي مد نظرتان است؟
ما به تغرات و اصلاح در ساختار باشگاه ناز دارم. برا افزاش راندمان باشگاه باد پستها و سمتها در آن تعرف و تاد شوند. چرا باد باشگاهها پرسپولس و استقلال برا تامن هزنهها خود درمانده باشند؟
به نظر ميآيد حرفهاي زيادي در دل داريد؟
هنوز ناگفتهها دارم که بان آنها را به پاان رقابتها لگ برتر موکول کردهام.
گزارش afc از ليگ برتر ايران
گزارش afc از ليگ برتر ايران
سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا در گزارش خود از هفته سى و دوم ليگ برتر فوتبال ايران نوشت: استقلال بى فروغ در خانه به تساوى بدون گل دست يافت. استقلال، نماينده ايران در گروه a ليگ قهرمانان آسيا پس از تساوى بدون گل در خانه مقابل شهردارى تبريز در ليگ برتر فوتبال ايران نتوانست فاصله خود را با سپاهان كاهش دهد. استقلال با از دست دادن امتياز مقابل تيم شانزدهم جدول در ليگ در فاصله ۵ امتيازى سپاهان صدرنشين و ۲ امتيازى تراكتور سازى قرار گرفت؛ در حالى كه تنها ۲ بازى تا پايان فصل باقى مانده است. سپاهان و تراكتورسازى در هفته سى و دوم موفق شدند مسابقات خود را با پيروزى پشت سر بگذارند تا فشار بر روى استقلال همچنان بيشتر شود. استقلال كه در نيم فصل اول موفق شد شهردارى را با نتيجه ۲ بر يك در تبريز شكست دهد، نتوانست از دفاع سرسخت اين تيم عبور كند تا در ادامه مسابقات ليگ چشم اميد به شكست سپاهان و تراكتورسازى داشته باشد.
• بهمن فروتن- مشاور فنى باشگاه استقلال
نفس كشيدن براى استقلال سخت شده است
• بهمن فروتن- مشاور فنى باشگاه استقلال
استقلال دچار شرايطى شده كه مقدارى تقصير خودش است و مقدارى تقصير عوامل بيرونى. البته مسأله اى نيست و نبايد صحبت از زمين خوردن كرد. استقلال يك جام آورده و اين يك اشتباه برنامه ريزى است. در هيچ جاى دنيا جام حذفى را قبل از پايان ليگ تمام نمى كنند به خصوص اين اتفاق نبايد در ايران رخ دهد چرا كه تيم ها عادت ندارند در يك فصل دو جام بگيرند. در اروپا فينال جام حذفى بعد از ليگ برگزار مى شود و مكان آن هم مشخص است. پاداش هاى خوبى براى قهرمان مشخص مى كنند اما در ايران چنين انگيزه اى نيست. يك تيم وقتى هزينه سفر ندارد از جام حذفى كنار مى كشد و يا فينال جام حذفى در ورزشگاهى برگزار مى شود كه زمين آن را رنگ مى كنند. اگر استقلال اكنون قهرمان جام حذفى نبود و اين مسابقه بعد از پايان ليگ برگزار مى شد آيا در ليگ اينطور نتيجه مى گرفت؟ برنامه ريزان بايد طورى برنامه بريزند كه انگيزه ها تقسيم شود. فكر مى كنيد چرا پرسپوليس ۴ تا ۴ تا گل مى خورد. تيمى كه پنجشنبه با تراكتور سازى بازى كرده سه شنبه بايد در ليگ قهرمانان آسيا بازى كند. معلوم است كه بازيكن به خود فشار نمى آورد. همه اينها را مى گويم تا به اين برسم كه برنامه ريزى در فوتبال ما تخريبى است. انگيزه را نمى شود با آمپول به تيم ها تزريق كرد. جو استاديوم را در نظر بگيريد؛ جوى كه عده اى مديرعامل و سرمربى را نمى خواهند و نام ديگرى را صدا مى كنند. شمار ديگرى بازيكنان را هو مى كنند. استقلال به شرايطى رسيده كه نفس كشيدن برايش مشكل شده است. عامل اين قضيه عدم حمايت صاحبان فوتبال از آن چيزى است كه دارند يعنى وقتى شما مسابقه جام حذفى را ۲ ماه قبل از پايان ليگ مى گذاريد يكى از مدعيان قهرمانى را از دور خارج مى كنيد. اين مسائل به لحاظ روحى و روانى مهم است و صاحبان فوتبال بايد بدانند اگر فوتبال به استعداد، امكانات، آموزش و پرورش و پول نياز دارد به مسأله روانشناسى هم نياز دارد. ما روح و روان ملت خود را مى شناسيم و مى دانيم كه وقتى يك تيمى قهرمان شده اين جو به وجود مى آيد كه براى بار دوم نمى تواند قهرمان شود. من كسى را متهم نمى كنم اما نتيجه چنين برنامه ريزى اى اين مى شود كه يا خودم يا شخص ديگرى تيم را تخريب كند و سپس همين تيم به ورزشگاهى مى رود كه ذره اى فرهنگ ندارد و فرهنگ آن را ۵ ليدر تعيين مى كند و اين مى شود كه قانونمندى فوتبال ما به دست دلال ها و ليدر ها مى افتد. من توصيه اى دارم و اين است كه اگر مى آييم در يك فصل تيم كهكشانى مى بنديم براى فصل بعدى احتياجى نيست تيم كهكشانى تر شود. از اين تيم كهكشانى ۲ بازيكن جدا شده يكى فرهاد مجيدى و ديگرى جاسم كرار. سعى باشگاه بايد در اين باشد كه مجموعه را حفظ كند. فرهاد مجيدى كه در حال بازگشت است و فقط بايد جاى جاسم كرار را پر كند. مديريت درست يعنى اينكه براى فصل آينده در اين تيم تغيير زيادى صورت نگيرد.
از تهمت و شكايت تا دلجويى
از تهمت و شكايت تا دلجويى
پايان يك اختلاف قديمى در بيمارستان آتيه
ماجراى اختلاف سيدمهدى رحمتى با وحيد طالب لو به مدت ها قبل برمى گردد. زمانى كه با جسارت امير قلعه نويى، طالب لو گزينه اول حراست از دروازه استقلال لقب گرفته بود و اتفاقاً دوران خوبى هم براى وحيد بود. قبل ازشروع فصل ۸۴-۸۳ و در شرايطى كه طالب لو احساس مى كرد با جدايى هادى طباطبايى و پرويز برومند همچنان گزينه نخست براى پوشيدن پيراهن شماره يك استقلال است اما قلعه نويى با جذب سيدمهدى رحمتى، عرصه را براى طالب لو تنگ كرد و رقيبى جدى را براى او فراهم. از ابتداى حضور رحمتى در استقلال همواره زمزمه اختلاف بين اين ۲ گلر باسابقه شنيده مى شد؛ مسأله اى كه كم كم به سمت واقعيت پيش رفت و تا پيش از غروب آفتاب در روز جمعه ۸ ارديبهشت ماه ۱۳۹۱ ديگر يك اختلاف كهنه قلمداد مى شد. بعد از قهرمانى استقلال در سال ۱۳۸۴ رحمتى از جمع آبى ها جدا شد اما همواره اختلاف بين او و طالب لو وجود داشت تا جايى كه در جريان ديدار استقلال و سپاهان ۳ سال پيش اين كدورت ها به اوج خود رسيد. جايى كه رحمتى درون دروازه سپاهان بود و طالب لو در قفس تورى استقلال. وحيد در آن بازى دروازه اش بارها از سوى سپاهانى ها تهديد شد اما با خوش شانسى و البته در برخى موارد عملكرد خوب او اجازه نداد توپى از خط دروازه بگذرد تا موجبات خشم بيش از اندازه رحمتى را فراهم كند. بعد از همان مسابقه بود كه سيد به سيم آخر زد و ماجراى سحر و جادو، حوله و درنهايت كله خروس(!) را پيش كشيد. همان روزها همه جا بحث در مورد حوله اى بود كه طالب لو درون دروازه اش قرار مى دهد كه هنوز هم كسى از محتويات آن خبر ندارد، هرچند كه خودش مى گويد يك قرآن كوچك درونش است. به هر حال ماجرا به همين شكل پيش رفت تا جايى كه حتى در اردوى تيم ملى فوتبال هم رحمتى وطالب لو كه آن زمان ۲ رقيب جدى بودند، باهم هيچ صحبتى هم نمى كردند. اختلافات ديگر بيش از حد لوث شده بود و حتى در بازى استقلال و شاهين كه مدتى نه چندان قبل انجام شد اين ۲ گلر با وساطت اطرافيان فقط يك دست خشك و خالى به هم دادند. چرخ گردون مى چرخد و طالب لويى كه زمانى مى خواست از رحمتى به خاطر اظهارات تهمت گونه اش شكايت كند، حالا به دليل مصدوميت روى يكى از تخت هاى بيمارستان آتيه خوابيده است. با اينكه گمان ها بر اين سو روانه مى شد كه رحمتى، خوشحال ترين فرد از مصدوميت طالب لو باشد اما حقيقت چيز ديگرى نشان داد و قضايا را حالا مى شود تشبيه به ضرب المثل معروف «دورى و دوستى» كرد. دورى اين ۲ از هم سبب شد تا رحمتى جمعه شب بعد از ناكامى استقلال مقابل شهردارى تبريز وقت را مغتنم بشمارد و به عيادت دشمن ديروز و دوست امروزش برود. سيد استقلال غروب جمعه در بيمارستان آتيه از طالب لو دلجويى كرد تا اين پايانى باشد براى تمام كدورت هاى اين ۲ دروازه بان خوب فوتبال ايران.
اوليايى: فتح الله زاده هميشه پشت در باشگاه منتظر است تا مديرعامل شود
خيال آقايان راحت، مديرعامل استقلال نمى شوم
اوليايى: فتح الله زاده هميشه پشت در باشگاه منتظر است تا مديرعامل شود
«كاظم اوليايى» مديرعامل سابق استقلال مدعى است كه دنبال حضور مجدد در اين باشگاه نيست اما تلاش مى كند تا تغييرات بنيادى در استقلال ايجاد كند.صحبتهاى او را در ذيل مى خوانيد:
• گويا قبول نكرديد به عنوان مديرعامل در استقلال فعاليت كنيد. درست است؟
- شرايط من خيلى سخت است و نمى شود با اين وضعيت كار كرد.
• مگر شما چه شرايطى داريد؟
- من شرايط موجود را اصلا قبول ندارم و با اين وضعيت نمى شود عاقبت به خير و آينده خوبى براى استقلال متصور شد. من دنبال تغييرات بنيادى هستم كه امكانش براى آقايان وجود ندارد. استقلال بايد از اين حالت خارج شود و شرايط مطلوب بر باشگاه حاكم شود.خيال آقايان راحت، مديرعامل استقلال نمى شوم.
• شما نمى توانستيد اين شرايط را حاكم كنيد؟
- من قصد مديرعاملى استقلال را ندارم اما با حضور در جلسات و طرح ديدگاههاى كارشناسى ام، پيگير هستم تا اين شرايط درست شود. اعضاى هيات مديره و مديرعامل استقلال اعلام كرده اند كه شرايط بسيار بد و اسفناك است و من تلاش مى كنم با كار كارشناسى، آينده خوبى ايجاد كنم.
• استقلال براى رسيدن به شرايط مطلوب به چه چيزى نياز دارد؟
- استقلال فقط به مديريت درست نياز دارد. دواى درد استقلال فقط مديريتى است كه برنامه داشته باشد و آن برنامه قابل اجرا باشد. الان نه برنامه اى وجود دارد و نه بودجه، اول فصل آقايان ريخت و پاش مى كنند و آخر فصل روى سكوها جوسازى مى كنند. هرسال همين كار را مى كنند و اين مسائل روى فوتبال كشور تأثيرگذاشته است و باعث شده ما از سطح اول فوتبال آسيا جدا شويم.
• به كارنامه فتح الله زاده در۲ سال گذشته چه نمره اى مى دهيد؟
- نمى شود اين ۲ سال را بررسى كرد چون فتح الله زاده قبلا هم مديرعامل استقلال بوده و هروقت كه در استقلال نبوده هم پشت در منتظر بوده تا وارد باشگاه شود. وقتى چنين شرايطى رقم مى خورد، همه مسئول هستند و نبايد عملكرد يك نفر را بررسى كرد.
صحبتی برای تغییر مدیرعاملی استقلال نکردهایم
صحبتی برای تغییر مدیرعاملی استقلال نکردهایم
خبرگزاری فارس: معاون ورزش حرفهای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان در پاسخ به سؤالی درباره تغییر و تحول مدیریتی در باشگاه استقلال گفت: از طرف ما صحبتی در این باره نشده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، حمید سجادی در حاشیه جشن 90 روز مانده به المپیک لندن در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سؤال که کمیته ملی المپیک اعلام کرده بود در فدراسیون کشتی بودجه به طور کامل برای المپیکیها هزینه نمیشود و آیا نظارتی از سوی وزارت ورزش وجود دارد، گفت: من نمیدانم متن مصاحبهها چه بوده است. با خطیب جلسه داشتم در جلسه با وزیر ورزش درباره مسائل مختلف فدارسیونهای المپیکی صحبت کردم در فضایی دوستانه یک به یک همه مسائل عنوان شد. افشارزاده هم در این جلسه حضور داشت. نکات مختلفی مطرح شد از جمله نیاز به حمایت بیشتر از کشتی.
وی ادامه داد: همه فدراسیونها تمایل دارند آنچه که در حد اعلاست برای قهرمانان رخ دهد. ما هم پاسخهایی برای خطیب داشتیم. واقعیت این است که برای سال 91 بودجه ویژه المپیک اگر زودتر برسد خوب است. اگر 4-5 ماه دیگر بودجه خوبی برای المپیک داشته باشیم فایدهای ندارد چرا که المپیک تمام شده است. همه بحثها در کمیته این است که تمهیداتی در نظر گرفته شود تا بودجه به دست کمیته و در نهایت به فدراسیونها زودتر برسد.
معاون ورزش حرفهای قهرمانی افزود: هماهنگی و نظارت وجود دارد اما کار اجرایی و مدیریت در ورزش سخت است.
سجادی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر شایعه تغییرات در مدیریت باشگاه استقلال، اظهار داشت: یعنی فتحاللهزاده مدیرعامل نیست؟ او هست و قرص و محکم کارش را انجام میدهد. من چیزی نمیدانم. از طرف ما هم صحبتی نشده است تا جایی که میدانم دو باشگاه استقلال و پرسپولیس کارشان را انجام میدهند.
وی در پاسخ به سؤال دیگر فارس مبنی بر اینکه رویانیان اعلام کرده اگر گردوخاک وزارت ورزش به ما رسد مشکلات مالیمان حل میشود گفت: چرا شما خبرنگاران هر شخصی که گفتوگویی انجام داده را موضوع مصاحبه قرار میدهید. من علم غیب ندارم. مدیران باشگاه پرسپولیس نیز درباره بحران به من چیزی نگفتهاند. هر هفته آنها را میبینم و به من گزارش بدهند، در خدمتشان هستم.
معاون ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش درباره پاداش مدال آوران المپیک گفت: در حال بررسی هستیم.
سجادی درباره اختلاف فدارسیون بینالمللی زورخانهای و ملی تصریح کرد: با هر دو طرف صحبتی داشتهایم. مدیریت آن را به حوزه ما دادهاند. موضوع حاد نیست و برطرف خواهد شد. یکی از بحثها این بود که محل دائمی فدراسیون زورخانهای به ایران بیاید. قبلا گفته بودند هر جا هیئت رئیسه صلاح بداند، اما ما درخواست کردیم و فدارسیون بینالمللی نیز پذیرفته و قرار است در ایران باشد.
وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه برنامه وزارت ورزش برای فدراسیونهایی که سرپرست دارند چیست عنوان کرد: برنامههای خوب داریم.
هیئت مدیره باشگاه استقلال از مظلومی لیست خواست
هیئت مدیره باشگاه استقلال از مظلومی لیست خواست
خبرگزاری فارس: هیئت مدیره باشگاه استقلال از سرمربی این تیم برای فصل آینده لیست خواست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال روز گذشته برگزار شد.
این نشست که به نظر می رسید به دلیل مصاحبه های اخیر احمد رسولی نژاد رئیس هیئت مدیره و فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه با گلایه هایی توام باشد بدون هیچ گونه بحثی فقط در مورد وضعیت تیم در فصل آینده برگزار شد.
در این جلسه فتح الله زاده بودجه پیشنهادی خود را به هیئت مدیره ارائه و اعلام کرد این باشگاه برای فصل آینده به بودجه 15 میلیارد تومانی نیاز دارد.
همچنین اعضا تصمیم گرفتند از مظلومی لیست بازیکنان مورد نیاز خود را بخواهند. در این جلسه مقرر شد تا پایان هفته این لیست در اختیار هیئت مدیره قرار بگیرد.
این در حالی است که این روزها حرف و حدیث های زیادی پیرامون تغییر و تحولات مدیریتی در باشگاه استقلال به گوش می رسد و فتح الله زاده نیز گفته بود شرایط برای ماندنش مهیا نیست.
حریف استقلال با هواپیمای اختصاصی به تهران میآید
حریف استقلال با هواپیمای اختصاصی به تهران میآید
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال الریان پس از قهرمانی در جام ولیعهدی قطر فردا راهی تهران میشود.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، تیم فوتبال الریان که هفته گذشته با غلبه بر السد عنوان قهرمانی رقابتهای ولیعهدی قطر را به دست آورد پس از استراحتی 24 ساعته فردا با هواپیمای اختصاصی برای دیدار هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا مقابل استقلال راهی تهران میشود.
الریان که پس از غیبت طولانی 10 ساله دوباره به لیگ قهرمانان آسیا بازگشته در دیدار حساس چهارشنبه در صورت شکست از استقلال تقریبا از دور رقابتها کنار خواهد رفت.
الریان در پایان هفته چهارم با 6 امتیاز پس از الجزیره 10 امتیازی در مکان دوم و استقلال نیز با 5 امتیاز در رده سوم قرار دارند.
تیم قطری دوشنبه و سهشنبه در تهران تمرین میکند.