5-بارسلونا شکست ناپذیر هستش و خواهدبود:eyvalla::-shad:yes:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAXE [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
5-بارسلونا شکست ناپذیر هستش و خواهدبود:eyvalla::-shad:yes:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAXE [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یادم نبود جشنواره فجره.خب میخوام بدونم سینما دوستان بیشترن یا فوتبال دوستان؟think:: من خودم خیلی سینما رو دوست دارم ولی انصافا سینمای ایران ارزشش رو نداره به خاطرش بازی بارسا رو از دست بدیentezar:: من که میخوام یک کارت الجزیره بگیرم خلاص.دیگه اینقدر منت شبکه سه رو نکشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به جز شبکه های کارتی شبکه ی دیگه ای نشون نمیده؟اگه نشون میده،لطفا فرکانسش رو بذارین...آخه خیلی وقته بازیا رو ندیدم!دلم هوای کروات جوسپ+مظلوم گری های مسی+مسخره بازی های آلوس+سوتی های والدس+موهای پویولی+هدایت کردن تیم توسط ژاوی+عشقم سسک رو کرده!:shogh:
اگه اینترنتت میکشه انلاین نگاه کنی بهتره چون معمولا شبکه های ازاد بازی به این مهمی رو نمیزارن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره داش فکر خوبیه ! پیدا کردی قیمتشو بگو ما هم تهیه کنیم ! من حتما میخوام چون بازی های من سیتی و میلان رو خیلی کم نشون میده شبکه سه ! ولی الجزیره یه بدی داره اونم صدای گزارشگرشه , ولی در عوض کیفیت داره( تصیرشو میگم ) !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوراکه منه این پسر ! عاشقشم :love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dina1996 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظرم اینکه تاتنهام گفته بیلو در مقابل کوئنکا.تلو.دوسانتوس میده خیلی بده همین بازیکنا تا 1 2 سال دیگه بازیکنای بزرگی میشن و میتونن تو تیم اصلی خیلی بدرد بخور باشن من همیشه بازیکنای آکادمی رو بیشتر قبول دارم
اینجوری برای 1 بازیکن 3 بازیکن آینده دار رو از دست میدم
ولی احتمالا توی بندی از قرارداد ذکر میشه که این بازیکنا تا مدت معینی برگردن به تیمشون !
اگه اینطوری باشه که خوبه ولی اگه تاتنهام دائم بخوادشون مگه خرن بارسایی ها که تللو و ایکوئنکا رو که سرعتشون تا یک سال دیگه از بیل هم بیشتر میشه بفروشن.کلا من بیل رو به خاطر سرعتش قبول دارم که با دیدن بازی تلو دیگه بیل رو هم قبول ندارم.بعیده بارسا بازیکن اکادمی رو بده بازیکن خارجی بگیره.اگه میخواستن بگیرن سسک رو با دادن تیاگو میگرفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان تو سایت بارسا این ترکیبو گذاشته
پینتو
پیکه__ماسکرانو
آبیدال__________________پویول
تیاگو__ژآوی__فابرگاس
کوئنکا__مسی_الکسیس
والدز__اینیستا__آلوز__آدریان و__دوس سانتوس__بارترا__تلو