عزیز هر کدوم از قسمتای کریر رو متوجه نشدی ازش عکس بگیر با نرم افزار Fraps و آپلودش کن تا راهنماییت کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط l3ehrad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیز هر کدوم از قسمتای کریر رو متوجه نشدی ازش عکس بگیر با نرم افزار Fraps و آپلودش کن تا راهنماییت کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط l3ehrad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میخواستم جدید بسازم تنظیمات اولیه کریر منیجر میخواستم ببینم رو چی باشه بهتره
:eynak::eynak:دوست عزیز این تنظیمات بهترین از نظر منه حالا دوستان که تجربه بیشتری دارن میتونن راهنمایی کنن..........اونی که تیک داره برای اضافه شدن لیگ قهرمانان است... اگر هم میخوای پنچره نقل و انتقالات نیم فصل باز بشه دوتا گزینه پایینی باید on باشه
اینم تیم من "::::::::::::::::"
تو پلی کریر همونی که بازیکن میشی.چه جوری میشه خودتو تو لیست خرید بزاری یعنی تو قرضی بیاد بیرون و لیست خرید بزاری
من با رئال 3دوره سه گانه گرفتم
الان فصل 2025 هستم البت با منچستر
:real:
یک خسته نباشی برای خودم که هنوز فیفا چهارده بازی میکنم تابستون سیستم میخرم شانزده نصب میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به قول یکی از دوستان بهتره واسه تابستون پولتو خرج فیفا 17 کنی !
البته واسه فیفا 17 هم قطغا باید پول اورجینالشو بدی. 16 که هنوز کرک نشده و خودمونم 15 بازی میکنیم :sad:
علی یک فصل کامل همشووو خودت بازی کنی. سیم مچ نزنی چقدر طول میکشه تمام بشه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا بستگی داره خودت چقد پیگیر باشی. ولی میانگین یکی دو هفته ای طول میکشه.
این میانگین که میگم منظورم اینه در روز مثلا 3 4 ساعت بازی کنی. و البته باز هم به تایم بازیت بستگکی داره که چند دقیقه ای باشه. خودم اکثرا 7 یا 8 دقیقه ای شو بازی میکنم
اما در کل 1 الی 2 هفته ای طول میکشه بسته به مقدار بازی ای که در طول روز انجام میدین