پس شما داری علنا منو یه خائن حساب میکنی باشه اشکالی نداره ................نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس شما داری علنا منو یه خائن حساب میکنی باشه اشکالی نداره ................نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدایی دیشب ترکیب اصلی رئال نبود وگرنه اینجوری نمیشد بازی برگشت امیدواریم بتونیم شکستشون بدیم با ترکیب اصلی رئال
منم با تو مخالفمchomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره دفاع تو بحرانه.ما بهترین مدافع هارو داریم ولی بازیکن های حریف چه کسانی بودند و حریفمون کی بود؟
اگه په په تو هافبک نبود 5تایی میشدیم.هرکاری که بگی کرد.خاصیت په په همینه.
منم با پوریا موافقم وجود کوئنترائو خیلی بهمون کمک کرد و تقریبا همه حملات بارسا از سمت آلتینتوب بود
داداش اگه با شیوه مورینیو مخالفی برو جانشین مورینیو شو.
داداش شما نیمه میای می گی ترکیب خوزه عالی هستو از این حرفا حالا.
با بنزما موافقم گند زد.
ولی رونالدو کاری ازش بر نمیومد فقط جای گیریش بد بود.
داداش هدف مورینیو برد 1-0 در خانه بود واسه همین اوزیل رو فیکس نکرد.
در بازی برگشت
دیماریا-اوزیل-کارواریو-آربلوا-خدیرا رو خواهیم داشت و مورینیو هجومی خواهد بود.
بروبچ الان فرهنگه رئالیتونو نشون بدید الکی قاطی نکنید و به مربیمون و بازیکنا حرف نزنید
در روزی که خیلی بد بودیم باختیم . حقمونم خدایی باخت بود از داوریم ضربه نخوردیم فقطو فقط خودمون عامل باخت بودیم
ترکیب اولیه مورینیو افتضاح بود ونمیدونم به چه امیدی تیمو فقط کرده بود دفاع و حمله هافبک اصلا نداشتیم (به معنای واقعی)
اگه قرار بود ببازیم چرا با یه بازی تهاجمی نبازیم
متاسفانه رئال تا به خودباوری نرسه نمیتونه ببره و اینکه تو زمین خودمون اینجوریم خیلی بده و این ناشی از عدم اعتماد بنفسه
خدایش نیمکت ما هم میتونه بارسا رو ببره اگه اعتماد بنفس باشه
اما بهر حال باختیم و حقمون بود به هوادارای واقعی و معدود البته از نوعه با فرهنگشون تبریک میگم
طبق کفته شما طرفدارانی که نمیتونن باخت رئال رو تحمل کنن دیگه به تاپیک رئال نیان !نقل قول:
باشه ما به تاپیک رئال نمیاییم چون برد و باخت مقابل بارسلون برامون خیلی مهمه
موفق باشید................... !
داداش الان جای انتقاد نیست. بخاطر دیشب دارم منفجر میشم و وقتی می بینم بچه رئالی کسانی که واقعا دوستشون دارم این جوری صحبت می کنند و انتقاد می کنند مترکم منفجر میشم اگه الان ببینیم می فهمی چشمام خونه صورتم قرمز سرخ شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من دیگه تو بحث شرکت نمی کنم.
بجای اینکه رئال تو زمین خودش هجومی بازی میکرد بهتر نبود تا بره تو زمین بارسا هجومی بازی کنه واقعا دیشب رئال با ترس زیاد با بارسا بازی میکرد اخه چرا من موندم رئال به این عظمتی با ترس و سیستم دفاعی در مقابل بارسا بازی میکردنقل قول:
بابا این حرفا از شما دوستان بعیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینجور جاها باید هوای همو داشته باشیم و پشته تیم و بچه هامون و دوستانمونم بمونیم
سرزنش فایده ای نداره
داش رضا من منظوری ندارم من دیشب بدجوری تحقیر شدم. من تنها بودم و 5بارسایی.دیشب باید جای من می بودی تا می فهمیدی.
حالا از چه انتظاری از این هواداره داری؟ هواداری که ناراحت و عصبانیه.
مثل اینکه من یکم انتقاد بجا کردم دوستان ناراحت شدن ................نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و مدیر رئال مادرید به صراحت میگه کسانی که تحمل باخت رئال رو ندارن نباید به این تاپیک بیان..........
تو پست قبلیم هم گفتم اگر ما واقعا مزاحم هستیم به تاپیک رئال نمیایم ..........