پرسپوليس صفر - تراكتورسازي 1؛فتح آزادی با سربازهای آبی
تراكتورسازي تبريز با اين برد خارج از خانه طلسم عدم پيروزي اش را در برابر پرسپوليس پس از سال ها شكست تا با صعود يك پله اي در مكان چهارم جدول رده بندي بايستد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ورزشگاه آزادي تهران
تماشاگر : 10 هزار نفر
گل ها : سياوش اكبرپور ( 49 )
داور : محمود رفيعي
اخطار :سياوش اكبرپور ( 1 ) ، غلامرضا رضايي ( 69 ) ، محمد نوري ( 4+90 ) ، اشپيتيم آرفي ( 5+90 )
پرسپوليس تهران : عليرضا حقيقي ، عليرضا نورمحمدي ، ممدوتال ،عليرضا محمد ، امير حسين فشنگچي ، مازيار زارع ، حسين بادامكي ( مهرداد اولادي 65 ) ، محمد نوري ، علي كريمي ، جواد كاظميان ( محمّد منصوري 74 ) و غلامرضا رضايي
سرمربي : حميد استيلي
تراكتورسازي تبريز : محسن فروزان ، امير حسين صادقي ، احسان حاج صفي ، محسن حسيني ( مصطفي اكرامي 85 ) ، مرتضي اسدي ، فرزاد آشوبي ، فلاويو لوپز ، رودريگو آنتونيو ، علي عليزاده ( احمد آل نعمه 62 ) ، سياوش اكبرپور و محمد حسن ابراهيمي ( اشپيتيم آرفي 88 )
سرمربي : امير قلعه نويي
شرح بازي :
نبرد دو تيم قرمزپوش تهراني و تبريزي در چند سال گذشته هميشه با حاشيه هايي خاص همراه بوده است . هر چند بازي امروز آزادي به مانند دو سال گذشته از تماشاگران ده ها هزار نفري برخوردار نبود ولي علاوه بر همسايگي دو تيم در جدول رده بندي، هم محله بودن مربيان دو تيم سبب شده بود كه اين بازي براي حميد استيلي و امير قلعه نويي اهميتي دو چندان بيابد !
دقايق ابتدايي بازي را بايد به نام سپيد پوشان تبريزي نوشت . امير قلعه نويي حساب ويژه اي روي ميدان داري فرزاد آشوبي، تكنيك خيره كننده ي فلاويو لوپز و فرارهاي از سمت چپ احسان حاج صفي باز نموده بود . هر چند اين تاكتيك منجر باز شدن روي دروازه ي حقيقي نشد ولي مالكيت توپ و ميدان را در 20 دقيقه ي ابتدايي به نام تراكتورسازي نموده بود . خروج عجولانه ي حقيقي در دقيقه ي هجدهم كه در پي حركت سرعتي حاج صفي انجام شده بود، فرصتي مناسب براي گلزني سياوش اكبرپور ايجاد نمود ولي ضربه ي بازيكن سابق استقلال با فاصله اي فاحش فراز دروازه ي خالي قرمزپوشان را شكافت .
بازي از دقيقه ي بيستم تا حدود زيادي به تعادل گراييد تا بازي در بيست و پنج دقيقه ي پاياني نيمه ي نخست غالبا در ميانه ي ميدان دنبال شود . بازيكنان پرسپوليس با انجام خطاهاي پي در پي سعي در ايجاد اخلال در بازي رو به جلوي تيم قلعه نويي داشتند . استفاده از خلاقيت هميشه چشم نواز علي كريمي نيز در دستور كار استيلي قرار داشت . علي كريمي كه تازه از بند مصددوميت رها شده بود، در دقيقه ي پاياني نيمه ي اول، براي دفاع تراكتورسازي خطرناك جلوه نمود . حركت علي كريمي از سمت راست در دقيقه ي 45 با عزم چندين باره ي علي عليزاده براي خطا روي او همراه بود ولي تكنيك بالاي اين بازيكن سبب عبورش از سد اين بازيكن شد . هر چند اين حركت با گلزني محبوب ترين بازيكن دنيا همراه نگشت ولي تكنيك بالاي كريمي سبب تشويق وي توسط تماشاگران شد . نيمه ي نخست كم افت و خيز اين ديدار در نهايت با تساوي بدون گل به پايان رسيد .
تيم ميزبان مي توانست در همان دقيقه ي اول از نيمه ي دوم به گل برتري دست يابد ولي گذشتن غلامرضا رضايي از سد مدافعان تراكتورسازي با ضربه ي بي دقت از سوي همراه شد تا پرسپوليس فرصتي مناسب براي گلزني از دست دهد . رضايي يك دقيقه بعد مي توانست از فرصت گلزني ايجاد شده استفاده كند ولي تعلل وي سبب از دست رفتن موقعيت شد .پس از دست رفتن اين دو موقعيت، اين تراكتورسازي بود كه از فرصت گلزني بيشترين استفاده را برد تا روي هماهنگي حاج صفي و اكبرپور به گل برتري دست يابد . پس از پيش افتادن تراكتورسازي در ورزشگاه آزادي، ميزبان به صورت غريزي جلو كشيد ولي حملات پرسپوليس در غالب اوقات بي برنامه نشان داد تا يكي پس از ديگري از دست بروند . پيش آمدن تا پشت محوطه ي جريمه ي تراكتورسازي و سپس حركت كور در محوطه ي جريمه تا دقيقه ي 70 بارها و بارها از سوي تيم ميزبان تكرار شد . تكنيك علي كريمي، تنها نقطه ي قوت قرمزپوشان در دقايق بعد از گلزني حريف داشت . در آن سوي ميدان، تراكتورسازي سعي بر استفاده از موقعيت هاي احتمالي در ضد حمله داشت .
مالكيت بي چون و چراي توپ و ميدان در پانزده دقيقه ي پاياني بازي را بايد به نام پرسپوليس نگاشت . تكنيك بالاي علي كريمي باز هم مي توانست در دقيقه ي 79 به كمك سرمربي قرمزپوشان بيابد . حركت عالي وي در پشت محوطه ي هجده قدم با پاسي مناسب به غلامرضا رضايي همراه شد ولي ضربه ي اين بازيكن پس از گذر از محسن فروزان، توسط دفاع تراكتورسازي از روي خط دروازه ي اين تيم بازگردانده شد . قرمزها در بازگشت نيز مي توانستند روي شوت عليرضا محمد به گل برسند ولي ضربه ي وي از حدود بيست متري با اختلافي اندك از كنار دروازه ي تيم ميهمان گذر نمود . در ميان يورش هاي پرسپوليس، چيزي نمانده بود كه تراكتورسازي روي ضد حمله اي با مركزيت احسان حاج صفي به گل برسد . پاس اين بازيكن به رودريگو در سمت راست محوطه ي جريمه ي پرسپوليس با ضربه اي به زوايه ي موافق همراه شد كه درخشش عليرضا حقيقي مانع از ثبت اختلاف دو گل روي اسكوربرد آزادي شد . بازي در دقايق پاياني نيز با يورش هاي پرسپوليس همراه بود ولي اين حملات ره به جايي نبرد تا تراكتورسازي پس از سال ها موفق به شكست پرسپوليس در آزادي شود .
گل :
1-0تراكتورسازي: يك و دوي موثر احسان حاج صفي و سياوش اكبرپور در سمت چپ هجومي تراكتورسازي، سبب خلق موقعيتي مناسب براي اكبرپور شد تا ضربه ي وي به زاويه ي موافق با اشتباه حقيقي منجر ثبت گل نخست براي تيم ميهمان گردد .
برترين بازيكن : احسان حاج صفي با عملكرد درخشان خويش در اين بازي، برازندگي اش را براي عنوان برترين
بازيكن اثبات نمود . دفاع چپ تراكتورسازي با مشاركت موثر در دفاع و حمله اين عنوان را از آن خويش نمود . به جط او مرتضی اسدی هم نمایش درخشانی داشت .
اتفاق ويژه :اعتراض هاي امير قلعه نويي در همان دقايق ابتدايي به داوري محمود رفيعي سبب تذكر توامان با تهديد به اخراج جدي اين داور به سرمربي تراكتور سازي شد . وساطت سياوش اكبرپور براي عدم اخراج سرمربي تيمش را مي توان اتفاق ويژه ي پنج دقيقه ي آغازين دانست .زمين خوردن پياپي بازيكنان تراكتورسازي در نيمه ي دوم اين بازي سبب اطلاق عنوان " ضد فوتبال " به امير قلعه نويي شد .:chakerim:
حقیقی: از فرصتهایمان استفاده نکردیم/ توپ در دستانم بود
دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با وجود حملات زیاد نتوانستیم از موقعیتهای گلزنی استفاده کنیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از سایت مرجع خبری پرسپولیس :
علیرضا حقیقی پس از شکست خانگی یک بر صفر برابر تراکتورسازی در جمع خبرنگاران گفت: بازی خوبی انجام دادیم و با وجود آنکه حملات زیادی انجام دادیم اما توپهایمان گل نشد و فرصتهای گلزنی را از دست دادیم و باختیم.
وی در مورد گلی که از تراکتورسازی خورد، گفت: توپ در دستانم بود اما تکل نورمحمدی باعث شد تغییر مسیر دهد و وارد دروازه شود. به هر حال او هم میخواست توپ را دفع کند.
حق ما باخت نبود / استیلی: اگر بتوانيم برابر استقلال اینگونه بازي كنيم، پیروز می شویم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ما شرط لازم را كه خوب بازي كردن است، انجام داديم اما شرط كافي براي پيروزي، گل زدن بود كه نتوانستيم این کار را انجام دهيم.
به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس :
حمید استیلی در کنفرانس خبری پس از دیدار تیم های پرسپولیس و تراکتورسازی در جمع خبرنگاران گفت: حق ما باخت نبود. پرسپولیس در نيمه دوم بازي با تراكتورسازي، يكي از بهترين بازيهاي فصل خودش را انجام داد و اگر بتوانیم برابر استقلال اینگونه بازی کنیم، پیروز می شویم.
وی افزود: از همه هوادارانمان عذرخواهي ميكنم كه نتوانستيم در اين بازي پيروز شويم، اما همه ديدند كه ما چقدر خوب بازي كرديم. ما شرط لازم را كه خوب بازي كردن است، انجام داديم، اما شرط كافي براي پيروزي گل زدن بود كه نتوانستيم انجام دهيم.
استیلی در ادامه گفت: چند بازيكن اصلي تيم ما به دليل مصدوميت در بازي نبودند، اما با اين حال فرصتهاي زيادي براي گلزني به دست آورديم كه با بدشانسي توپهايمان گل نشد. ما بايد در تمام بازيها همان گونه كه در نيمه دوم اين بازي، كار كرديم، ظاهر شویم.
سرمربی سرخپوشان تصریح کرد: ما امروز در زدن ضربات آخر بسيار بدشانس بوديم ولي به ياري خدا شرايطمان با بازگشت بازيكنان مصدوم و اضافه شدن چند بازيكن جديد بهتر خواهد شد.
استيلي در ادامه و در پاسخ به اين سوال كه مذاكره مسئولان باشگاهش با مربيان ديگر آيا او را ناراحت ميكند يا خير، گفت: اين اتفاق مربوط به امروز و ديروز نيست و چندين ماه است كه صورت ميگيرد. باشگاه حق دارد با هر كسي كه ميخواهد مذاكره كند. من هم يك مربي حرفهاي هستم و تا وقتي كه باشگاه من را بخواهد، هستم و اگر من را نخواهند خواهم رفت.
سرمربی پرسپولیس در مورد هواداران این تیم افزود: ابتدا ميخواهم از همه هواداران تشكر كنم، اما آنها ديدند كه بازيكنان ما خوب بازي ميكنند و تا دقيقه 97 بازي، فرصتهاي زيادي براي گلزني داشتند. من اميدوارم تيم، هميشه اين گونه بازي كند و با بازگشت هاشميان و نوروزي كه مهاجمان خوبي هستند، مشكل گلزنيمان برطرف شود.
استيلي همچنين درباره بازی دربی حذفی گفت: ما در دوازده بازي قبل تنها دو باخت داشته ایم و روند رو به رشدی را طی می کنیم. شرايط دربي حذفي با دربيهاي ليگ فرق ميكند. ضمن اينكه امسال در جام حذفي قرعه سختي نيز داشتيم و خدا را شكر توانستيم ذوب آهن را در زمين خودش ببريم. ما از نظر مهره، شرايط برابري با استقلال نداريم و بايد به مصدومان تيم، جواد كاظميان را كه محروم است نيز اضافه كنيم، ولي اگر بتوانيم برابر استقلال مانند امروز بازي كنيم، ميتوانيم پيروز میدان شويم.
نوری: پرسپولیس طلسم شده است/ به بازی خوب امتیاز نمیدهند
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: انگار تیم ما را طلسم کردهاند
به نقل از سایت مرجع خبری پرسپولیس :
محمد نوری پس از شکست یک بر صفر پرسپولیس برابر تراکتورسازی اظهار داشت: امروز هر چه زدیم به در بسته خورد. تراکتورسازی دفاع چند لایه داشت. ضمن اینکه در نیمه اول نیز میتوانستیم کار را تمام کنیم، اما فرصتهای گلزنی را از دست دادیم.
وی ادامه داد: انگار پرسپولیس طلسم شده است. ما خوب بازی میکنیم اما نتیجه نمیگیریم و به بازی خوب هم امتیاز نمیدهند.
کریمی: تا تکان میخوریم عزیز محمدی میگوید حق تعیین تکلیف ندارید
اگر ورزشگاه های ما مثل انگلیس بود 4،5 کشته می دادیم
به نقل از سایت پرسپولیس نیوز :
کاپیتان پرسپولیس گفت: تا تکان میخوریم عزیز محمدی میگوید باشگاهها حق تعیین تکلیف ندارند.
علی کریمی پس از شکست یک بر صفر برابر تراکتورسازی گفت: بازی خیلی خوبی بود و موقعیتهای گل زیادی خلق شد. در نیمه دوم بهتر کار کردیم و فرصتهای گلزنی زیادی به دست آوردیم که متاسفانه در زدن ضربات آخر کم دقت بودیم و در نهایت شکست خوردیم.
این برد را به تراکتورسازی و هوادارانش تبریک میگویم.
وی در مورد رفتار برخی از هواداران تراکتورسازی و پرتاب اشیا به سمت بازیکنان گفت: این مسائل دیگر عادی شده و بهتر است در مورد آن حرف نزنیم. مسئولانی که به ورزشگاه میآیند و این اتفاقها را میبینند باید آن را پیگیری کنند. ورزشگاه مکان مقدسی است و نباید شاهد چنین رفتاری باشیم. خدا را شکر میکنم ورزشگاههای ما مانند ورزشگاههای انگلیس نیست که تماشاگر دو متر با زمین فاصله داشته باشد وگرنه در هر مسابقه 4-5 کشته میدادیم. باید خدا را شکر کنیم که برف آمده بود و تماشاگران وسیلهای برای پرتاب داشتند و خدا به صندلیها هم رحم کرد.
کاپیتان پرسپولیس در مورد رعایت بازی جوانمردانه از سوی او و اعتراض بازیکنان تیمش به این مسئله تاکید کرد: بازیکنان ما زیر فشار بودند اما باید بازی جوانمردانه را رعایت کنیم. باید به فکر سلامت بازیکنان بود.
کریمی در مورد دیدار جمعه آینده با استقلال گفت: این مسابقه هم مانند سایر بازیها است اما حساسیت بیش از اندازه آن بیمورد است. در هفتهای که پیش رو داریم تلاش میکنیم خوب تمرین کنیم و نقاط ضعف خود را پوشش دهیم. امیدوارم بازی زیبایی از کار دربیاید. استقلال و پرسپولیس سمبل فوتبال ایران هستند و بازی این دو تیم در کشورهای دیگر هم پخش میشود. هر تیمی که بهتر بازی کند، پیروز میشود و امیدوارم حق به حقدار برسد و در این هوای سرد زمستانی شاهد یک بازی گرم باشیم.
بازیکن پرسپولیس در مورد اعتراض مسئولان باشگاه به زمان برگزاری بازی دربی پایتخت گفت: اعتراض آنها بجا بود. چرا سایر بازیهای یک چهارم نهایی جام حذفی روزهای 24 و 28 آذر برگزار میشود اما ما باید 18 آذر بازی کنیم؟ اگر فاصله بازیهای یک چهارم یک روز بود کسی حق اعتراض نداشت اما اینکه لیگ را به خاطر جام حذفی تعطیل کنند، جالب است.
جواد کاظمیان: هواداران در بازی با استقلال ما را حمایت کنند/مستحق باخت نبودیم
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از هواداران می خواهیم در بازی با استقلال ما را حمایت کنند. جواد کاظمیان پس از شکست مقابل تراکتورسازی گفت: در این بازی مستحق باخت نبودیم. هر چه توپ به سمت دروازه تراکتورسازی فرستادیم به در بسته خورد. بعد از گل دفاع چند لایه تراکتورسازی کار ما را سخت تر کرد.
وی افزود: در ضد حمله بازیکنان این تیم خطرناک بودند. در مجموع بد کار نکردیم. از هواداران تشکر می کنیم که برای این بازی به ورزشگاه آمده بودند اما شرمنده آنها شدیم. در بازی با استقلال به حمایتشان نیاز داریم تا در جام حذفی به هدفمان برسیم.
قلعه نویی: پرسپولیس در بهترین زمان به ما خورده بود
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: یک مربی شاید برای نتیجه گرفتن چشم خود را بر برخی مسائل ببندد اما قلعه نویی این کار را نمی کند. امیر قلعه نویی در نشست خبری پس از برتری یک بر صفر برابر پرسپولیس گفت: قبل از هر چیز ایام سوگواری محرم را تسلیت می گویم و در ادامه دو تبریک می گویم. تبریک اول بابت این پیروزی است که آن را از سوی خودم، مسئولان و بازیکنان تیم به مردم آذربایجان تقدیم می کنم و تبریک دوم را به دلیل فوتبال زیبایی که از سوی دو تیم دیدیم، می گویم. دو تیم خوب بازی کردند و به فوتبال ایران تبریک می گویم.
وی افزود: ۱۵ دقیقه آخر بازی پرسپولیس فشار آورد حقیقی امروز یکی از بهترین بازی های خود را انجام داد او سه تک به تک ما را گرفت.
سرمربی تراکتورسازی ادامه داد: نیمه اول تیم ما یکدست بود. نیمه دوم استرس مان کمتر شد اما پرسپولیس خسته بود. بازی با ذوب آهن به بدن آنها فشار آورده بود اما ۱۵ دقیقه آخر سراپا حمله بودند ولی خوشبختانه ما سه امتیاز خوب گرفتیم.
قلعه نویی در خصوص اینکه پس از ۴۰ سال در ورزشگاه آزادی تراکتورسازی توانست پرسپولیس را شکست دهد عنوان کرد: من بچه ها را ستایش و همچنین از گروه آنالیز و همکارانم تشکر می کنم. این برد لطف خدا بود. بلکه این پیروزی باعث شود دوستانی که شیطنت می کردند دست بردارند. می گفتند تراکتورسازی مقابل راه آهن بازی مستقیم می کند و برنامه ندارد.
وی تصریح کرد: اگر تیم می خواهد در کورس بماند به مسئولین باشگاه گفته ام که ۶-۵ بازیکن نیاز داریم.
قلعه نویی در خصوص شعار هواداران پرسپولیس مبنی بر ضدفوتبال بودن وی گفت: هواداران پرسپولیس از اینکه تیمشان باخته بود ناراحت بودند و طبیعی بود که شعار دهند اما همان دو بازیکنی که مورد اعتراض بودند به خاطر مصدومیت تعویض شان کردم و پس از گل هم به دو موقعیت تک به تک داشتیم.
وی در خصوص بازیکنانی که نیاز دارد گفت: من اسمی از بازیکنان نمی آورم چون ممکن است در تیمم اثر روحی بگذارد.
قلعه نویی در خصوص وضعیت مهدی کیانی اظهار داشت: این مسئله لوث شده و بهتر است باشگاه در این باره صحبت کند. کیانی بازیکن خوبی است اما به فضای جدیدی نیاز دارد. من امیر قلعه نویی هستم که اصولی دارم و اگر یک دقیقه هم در تیمی باشم اصولم را زیرپا نمی گذارم. همه تیم هایی که کار کرده ام بازیکنان منضبطی داشته اند.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا تراکتورسازی مدعی قهرمانی است یا خیر گفت: اگر بتوانیم ۶-۵ بازیکن مورد نیازمان را جذب کنیم می توانیم در کورس باشیم چون 10 بازی در خانه داریم که با رقبایمان است. از هواداران می خواهم به ورزشگاه بیایند شاید قلعه نویی یک روز در تبریز میهمان باشد اما تراکتورسازی نماد تبریز است. اگر بازیکن نگیریم باید کج دار و مریز جلو رویم.
قلعه نویی در ادامه این نشست در خصوص اینکه امروز برخورد دو نازی آبادی در ورزشگاه شکل گرفت گفت: بازی، بازی نازی آبادی ها بود. افتخار می کنم که بچه نازی آباد هستم. استیلی هم بچه خوب این منطقه است. پرسپولیس در بهترین شرایط به ما خورده بود. باز هم به طرفداران پرسپولیس می گویم صبور باشند اگر این طور باشد آنها شانس قهرمانی دارند.
سرمربی تراکتورسازی در خصوص مبارزه او با بازیکن سالاری و اتفاقی که برای جباری در باشگاه استقلال رخ داد تصریح کرد: من حق ندارم در مورد رفتار بازیکن تیم دیگر حرف بزنم. ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم نه اینکه با هر قیمتی زندگی کنیم. من راجع به خودم حرف می زنم. هرجا باشم سرباز آن مجموعه هستم. نباید سر خبرنگار و هوادار منت بگذاریم چون پول حرفه ای می گیریم.
وی افزود: وقتی پول حرفه ای می گیریم باید همه حواسمان به اخلاق و رفتارمان باشد. اگر می گوییم تعصب باید تعصب داشته باشیم. باز هم می گویم نباید راجع به تیم های دیگر حرف بزنم. اگر در مجموعه خودم چنین اتفاقاتی رخ دهد یقین بدانید که برخورد می کنم.
قلعه نویی ادامه داد: این بحث ها همه برای زمان هایی است که فوتبالمان اصولی باشد اما فوتبال ما نتیجه گرا شده است. یک مربی شاید برای نتیجه گرفتن چشم خود را بر برخی مسائل ببندد اما قلعه نویی این کار را نمی کند.
سرمربی تراکتورسازی در خصوص اینکه آیا قرار است جاسم کرار را به خدمت بگیرند گفت: صحبتی در مورد کرار نشده اما با چند باشگاه مذاکراتی داشته ایم که اگر دو طرف به توافق برسند نتیجه هایی حاصل خواهد شد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا کرار را می خواهد یا خیر گفت: کرار بازیکن بزرگی است و در اینکه مردم آذربایجان او را دوست دارند شکی نیست اما چون بازیکن ما نیست نمی توانم در موردش حرفی بزنم.
تمرين امروز پرسپوليس - شنبه 12 آذر 1390
تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پس از بازي روز گذشته از ساعت 11 امروز در ورزشگاه درفشی فر دنبال شد. در این تمرین بازیکنان اصلی به مدت نیم ساعت ریکاوری کردند و سپس وزنه زدند.
بازیکنان ذخیره نیز زیر نظر عاشوری و عزیزی به تمرینات تاکتیکی پرداختند.
* در تمرین امروز علی عسگر، وحید هاشمیان، میثاق معمارزاده، مازیار زارع به همراه کریم باقری غایب بودند.
* جواد کاظمیان به تمرین پرسپولیس آمد و پس از دقایقی با اجازه کادر فنی تمرین را ترک کرد.
* زمین ورزشگاه درفشیفر با عایق های پلاستیکی پوشانده شده بود که در بدود ورود پرسپولیسیها عایق ها برداشته شد.
* علیرضا حقیقی در ابتدای تمرین دقایقی با هاروت مربی دروازه بانهای پرسپولیس گفتوگو کرد.
* 20 هوادار در تمرین امروز حضور داشتند.
* علی کریمی با بازیکنان ذخیره به تمرین پرداخت. وی گاهی اوقات از ناحیه کمر احساس درد میکرد.
* هادی نوروزی امروز با عصا در تمرین پرسپولیس حضور پیدا کرد و به استخر و سونا رفت.
* سومدیک، مربی پرسپولیس به دلیل سفر به آلمان امروز از جمله نفرات غایب در درفشی فر بود.
* بادامکی بیشتر از سایر بازیکنان اختصاصی تمرین کرد.
* صندلیهای ورزشگاه درفشی فر جمع شده و قرار است پس از نصب سقف متحرک و ایزوگام سکوها مجددا صندلیها نصب شود.
* بررسی باخت روز گذشته پرسپولیس مقابل تراکتور سازی سوژه اصلی بازیکنان بود.
* در تمرین امروز خبری از علی پروین نبود.
* در تمرین امروز بیشتر استیلی نظاره گر بود و کارها زیر نظر عاشوری و عزیزی دنبال میشد.
* در دقایق پایانی تمرین بازیکنان ذخیره به شوت زنی و سانت از جناحین و ضربه به گل پرداختند.