دوستانی که با کشتی کج آشنایی دارند , اسم این حرکت چیه ? :ajibeee:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستانی که با کشتی کج آشنایی دارند , اسم این حرکت چیه ? :ajibeee:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها میگم والنسیا رو 3-0 میبریم ........ منچسترو که یادتونه 3 - 1 بردیم والنسیا که دیگه تیمی نیست :hehee:
تلو و مسی وسسک گل ها رو میزنند
دوست من این پیامی که دادم بهت گفتم امضاتو بردار جزء قوانینه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من خیلی جلوی دوستان رئالیو گرفتم تا امضاء ضد بارسا نزارن
پس خواهشا عوضش کن.
در صورت عوض نکردن برخورد خواهد شد.
دوستان به نظرتون بهترین وینگ ها برای بازی با والنسیا کیا هست؟من فکر میکنم اگه از الوز و تلو به عنوان وینگ استفاده کنیم بهتر جواب میده.من این ترکیب رو بهترین ترکیب برای رویارویی با والنسیا میدونم
پینتو(حتما هستش کاریش نمیشه کرد)
ابیدال.....پیکه........ماسکرانو( پویول سرماخورده)........ادریانو
سسک(هافبک دفاعی)
ژآوی.........تیاگو
سانچز(مسی خسته است و مریضه بهتره استراحت کنه)تللو........................الوز
ترکیب خوبیه ولی فک کنم اینیستا و پدرو به بازی برسن
حالا اگه تیاگو سیلوا بیاد بارسا خوبه؟ یا بده؟
خب معلومه که عالیه.میتونه جای پویول رو پر کنه و پویول جای ابیدال رو.اینطوری خیلی هم دفامون تو وسط قوی میشه هم سمت ابیدال تقویت میشه.من که خیلی موافقم بیاد بارسا
ترکیب شهریار خوبه ولی جای آلوز کوئنکا باشه بهتره !
تیاگو سیلوا هم فکر نکنم بزارنش بیاد , اگه هم بزارنش فکر نکنم خودش بیاد !
تیاگو که اگه بهش بگن برو تو زمین که مجبوره بره این دوبازی اخر هم خیلی خوب بود.به نظرم ایکوئنکا یکم از کلاس بازیش اومده پایین.سرعتش به نسبت کم شده و کلا تو جریان بازی گم میشه.چون جلوی والنسیا شاید از سانتر استفاده کنیم به نظرم الوز خیلی بهتر توپ رو میریزه رو دروازه.تللو هم با چیزی که ازش تو بازی با سوسیه داد دیدم عالی مسی و سسک رو تغذیه میکرد.
فکر نمیکنم با چنین ترکیبی بازی کنه . این شکلی مهاجم نوک نداریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر کنم مسی و پویول هر دو بازی کنن با وجود اینکه الان سرماخورده ان .
به نظر من خط حمله : سانچز . مسی . سسک تازه اگه ایتیستا و پدرو به بازی نرسن البته کریستین تلو هم خیلی آمادست :ohum: