ممنون علی. تو کجا رفتی بعد از منچستر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون علی. تو کجا رفتی بعد از منچستر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چجوری میشه بازیکن مفتی گرفت ؟؟؟
والا من مدت هاست بازی نکردم لپ تاپم دچار مشکل شده یه دو هفته ای هست ولی تا بیاد حسابی از خجالت فیفا در میامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تازه فیفا 16 هم به زودی میاد که اگه یه سیستم خوب گیرم بیاد اونو بازی کنم
دو راه داره. یا اینکه بازیکنایی که اخرین فصل قراردادشون با تیمشون هست رو پیدا کنی و تو نیم فصل باهاشون مذاکره کنی که فصل بعد رایگان بیان تو تیمت.البته حقوق خودشون سرجاشه. یه راه دیگه هم اینه که بازیکن ازاد پیدا کنی و بیاری تو تیمت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sepehrrr [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این دیپای رو بگیرید عا لیه
درود
من منچستریونایتدهستم ترکیب جدید که گرفتم:مولر-گوتزه-بزنات-
ترکیب اصلی:دخیا-روخو-بلیند-شاو-ماتا-دپای-اشنایدرلین-شواینی-مولر-رونی-مارشال- ترکیب اصلی این فصل هستن خیلی خوب در سیستم =3-4-3 عمل میکنن.مولر،گوتزه رو 70 میلیون خریدم.
سعی کنید مولر رو بخرید خوب گل میزنه.
پوگبا هم خوبه ولی کنده ولی شوت های مرگ باری داره همچنین همه ی ضربه سرها رو میزنه و توپ گیری خوبی داره:eynak:
دراکسلر هم خیلی خیلی خوبه 19 سالشه تو فصل 2013 - 14 قدرت 80!!!
کسی میدونه چجوری مشه متن بازی فیفا رو کپی کرد انگلیسیم خوب نیس مخوام کپی کنم تو ترجمه گوگل ممنون:fek konam::fek konam:
پی اس 16 رو گرفتم ..........pes افتضاحه............یعنی به جرات میتونم بگم فیفا 14 از پی اس 16 بهتره......................اصلا نقل و انتفالات صورت نگرفته والدز هنوز تو منچستره کاسیاس تو رئال...........................آخه مرد مومن والدز اخراااااااااااااااااااااا ااااااجش کردن:ogh::ogh::ogh::ogh::ogh::ogh::ogh:
درود بر همگی
اول اینکه خوشحالم از آشناییتون
دوم اینکه یک سوال
من 2 فصل کریر بازی کردم الان رفته تو نمیدونم نوجوانان یا جوانان اسم تیم رئال مادرید هست ولی یه چیزی هم اضافه شده بهش که بازیکناش هم قدرتشون کمتره هم یه اسم های عجیبی داره
آیا میشه برگشت به تیم اصلی رئال مادرید
قضیه این چیه