[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واکنش باواریائیها پس از دیدار شب گذشته
Fcbayern.ir – شب گذشته در دیدار هفته ی سی ام بوندسلیگا باشگاه بایرن مونیخ در خانه ی دورتموند پیروزی را از دست داد.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت رسمی بایرن مونیخ تک گل این بازی توسط لواندوفسکی برای دورتموند به ثمر رسید.
در قسمت زیر به اظهار نظر باواریائیها پس از این دیدار پرداخته میشود.
کارل هاینتس رومنیگه : امشب تقدیر برای بایرن چیزی را که خواهان آن نبودیم را رقم زده بود. ما در فرم بسیار خوبی قرار داشتیم خصوصا" درنیمه ی دوم.دورتموند در نیمه ی اول برتر از ما بود ولی ما در نیمه ی دوم برتر ظاهر شدیم.
وقتی رقیب شما به پیروزی دست می یابد نمیتوانید چیزی به جز تبریک به آنها بگویید. اما تمام نگرانی من از این است که ما فرصت چندانی برای قهرمانی نداریم.
کریستین نرلینگر : این دیدار بسیار مهیجی بود.پس از وقایعی که در دقایق پایانی بازی رخ داد باید به نتیجه ی تساوی دست می یافتیم. در حال حاضر ناامیدی عظیمی برای بازیکنان بوجود آمده است اما باید سعی کنیم تمام تمرکز خود را بر روی بازی های باقیمانده بگذاریم.
یوپ هاینکس : در هر دو نیمه شاهد بازی کلاسیک بودیم. در نیمه ی اول دورتموند توانست فشار زیادی وارد کند و همچنین قادر به ایجاد چند موقعیت نیز شد.
امشب مانوئل نویر در چند موقعیت به طور فوق العاده ای دروازه را نجات داد. اما در نیمه ی دوم این ما بودیم که بر بازی مسلط بودیم و در پایان تنها به قدری شانس نیازمند بودیم.
مانوئل نویر : ما شایسته ی بدست آوردن نتیجه ی تساوی بودیم. دورتموند در نیمه ی دوم خوب عمل کرد . متاسفانه گل را در زمان بسیار بدی دریافت کردیم. زمان زیادی پیش رو نداریم اما نباید تسلیم شویم ما باید سعی کنیم در بازیهای باقیمانده به پیروزی برسیم.
یورگن کلوپ ( سرمربی باشگاه دورتموند ) : شما باید نتیجه ی زحمتها ی خود را بدست آورید و جوانها ی من هم همین کار را کردند. من لذت بردم . این بهترین نمایش ما برابر بایرن تا کنون بود.با وجود کیفیتی که بایرن داشت ما عالی عمل کردیم .
تیم من در حال حاضر مورد اعتماد همگان قرار دارد . در کل عقیده دارم که این پیروزی کاملا" شایسته بود.
Fcbayern.ir