این چه حرفیه که میزنی پرسپولیس خسته بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
به اینا باید بگی بازیکن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید بهشون بگیم پول خوار های کثیف و بی غیرت:gerye::gerye:
نمایش نسخه قابل چاپ
این چه حرفیه که میزنی پرسپولیس خسته بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
به اینا باید بگی بازیکن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید بهشون بگیم پول خوار های کثیف و بی غیرت:gerye::gerye:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بدون شرح !
صرفا جهت کوبوندن تو سر کیسه کش جماعت !
پ.ن:اون علی کریمی نیست و اون هم هاشمیان نیست اشتباه نکنید:hehee:
خستگی بهونس یعنی چی
خب اینا میلیاردی پول میگیرن که تو شرایط سختم کارایی داشته باشن پس فرقشون با امثال ما چیه هر چند من فرقی نمیبینم جز اینکه الان فقط الکی الکی دم دراوردن و احساس برتری میکنن
در خصوص بازی وقتی گلو پرسپولیس زد گفتم الان بابا سریع میخوره دقیقه 87 و اینا بود داشتم میگفتم اخه مگه میشه پرسپولیسم بازی ببره خدایی خیلی تعجب کردم که یهو گل مساوی رو خورد گفتم اره بابا این چیزا شدنی نیس
ببین پرسپولیس چه بلایی سر هواداراش اورده
واقعنم این پرسپولیس پتانسیل جهانی شدنو داره:-ang
حالا تو چرا عصبانی هستی چندبار پرسپولیس از تیمهای خوزستانی باخت ها؟مگه فصل پیش نبود استقلال2-0 از نفت آبادان باخت؟استقلال4-0 از فولاد باخت میخوای پرسپولیس نبازه؟
تازه این نتیجه خوبشه در زمین فولاد و با فولاد مساوی کردیم!درباره بازیکنان حق باتوئه این بازیکنان میلیاردی پول میگیرن ولی هیچ کاری برای پرسپولیس نمیکنن نمی دونم باشگاه چرا هی به اینا پول میدهیکیش این فشنگ چیه به خدا چی بگم درابره این بازیکن هرچی دربراهبدی این بازیکن بگی بازم کمه!
این باشگاه باوجود این جور بازیکنا و امثالشون نمی تونه باشگاه هایی در حد فولاد رو ببرهتا وقتی خوزه هست وضعیت تیم همینطوری راکد میمونه وقتی زائد رو نمیاره تو دربی مسلمه نمی تونیم ببریم خلاصه این باشگاه مدیریتی بد مربی بی تجربه و چند بازیکن نالایق داره اگه این مسئله مربی خارجی برطرف بشه خیلی خوب میشه رفتیم مربی 7 ملیاردی اوردمی چیزی نشد رفتیم علی دایی رو اوردیم چیزی نشد رفتیم خوزه و استیلی رو اوردیم چیزی نشد علی کریمی رو اوردیم هاشمیان رو اوردیم کاظمیان رو اوردیم چیزی نشداین باشگاه یه مشکل اساسی داره
درمورد فشگنچی که گو*اله ای بیش نیست
اما یه جورایی تحمیلیه به ترکیب دفاع چپ نداره پرسپولیس معدنچی که خودشو درست کرده نمیتونه بازی کنه
پولادی بازی کنه باز هافبک چپ نداریم باید سیف اللهی یا جوونای دیگه بازی کنن که تجربه کافی ندارن
یاید همون نیمه دوم بیان تا تجربه کسب کنن
اینن ممد نوری هم معلوم نی این فصل چشه
رویانیان جا این 2 تا مهاجم باید یک هافبک خوب میگرفت که نگرفت
ژوزه هم من موندم چجوری تو مصر اونهمه قهرمانی آورده و 3 ومه جهان شده
پرسپولیس اصن پلنی برا حمله نداره فقط میکشه زیرش شاید به یکی برسه
کلا این فصل خدا رحم کنه به پرسپولیس
pooyan_wenger
این عکسه افشین قطبیت بدجوری حاله آدمو میگیره
نه به ساله قطبی که تیم اینهمه ستاره نداشت با کم شدن 6 امتیاز قهرمان شد
نه به این پرسپولیس
بدجور هواشو کردم
:gerye::gerye::gerye::gerye::gerye: یادش خوشنقل قول:
نوشته اصلی توسط manhunt [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه تیم های جنوبی شمالی شرق و غرب جمع شدن تو پرسپولیس و استقلال میداوودی اونور تو اهواز بود و ....
اصلا این تیم ها در سطح استقلال و پرسپولیس نیستن وقتی بازیکن جوون میذارن تو این تیم ها خیلی ساده هست جوگیر میشن و میبینی گل ها و حر کاتی میکنن انگار انگیزه قتل بازیکنان رو دارن این دو تیمن هم دست کم میگیرن این بلاها سرشون میاد و الا همیشه انتهای جدول دارن سیر میکنن فقط این 2 تا تیمو میبرن بقیه رو میبازن ki::
وقتی بازیکن 2 میلیاردی استوپ توپ بلد نیست خوزه و جوزه و مهوش و پریوش هم بیارن از این بهتر نمیشه:gerye: واقعا 2 شاهی هم نمی ارزن چه برسه 1 2 میلیارد... زیر سازیه تیم متاسفانه ضعیف هست دلالن داغون کردن بخش های پایه فوتبال رو خوبا میرن کنار واقعا باید فکر اساسی بشه و الا مابود میشن [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان شنیدم که علی عسگر رو اخراج کردن.....جریانش چیههههههههههه
در چند روز گذشته شاهد روزشماري روزنامه هاي قرمز براي فرارسيدن سالگرد بزرگترين افتخارشان در 40سال پيش يعني سالگرد زدن6گل به تاج بوديم و با فرارسيدن اين سالگرد شاهد شعف وصف ناپذير اين عزيزان بوديم . من هم به عنوان يك تاجي اين روز رو به همه دوستان قرمزدوست تبريك ميگم ،بابا كم كاري كه نكردن يه تيم كه تا اون موقع(وحتي تا40سال بعد) در فوتبال بين الملل جايگاهي نداشت تيم پر آوازه در سطح قاره،تاج، رو با6گل شكست داد واقعا اين بزرگترين افتخار رو باز هم به اين عزيزان تبريك ميگم.
بچه به دستور ژوزه علی عسگر از ترکیب کنار گذاشته شد پولادی هم هم 6 هفته نمی تونه بازی کنه چقدر مصدوم و محروم داریم خدایا عاقبت این فصل رو بخیر کن البته خدا روشکر که فشنگچی و آقا زمانی مصدوم شدنه وگرنه به جای مساوی باخت میاوردیم اما در مورد پولادی بدشانسی آوردیم تازه داشت خوب بازی می کرد ولی در مورد علی عسگر حرفم نمی یاد .....
دیروز هم روزه بازی 6تایی ها بود
در ضمن آقا پویان عکسی نزار که باعث قصه بشه باعث یاداوری خاطره