اعلام اسامي داوران ديدار نسف قارشي و استقلال
اعلام اسامي داوران ديدار نسف قارشي و استقلال
كنفدراسيون فوتبال آسيا با ارسال نامه اي به فدراسيون فوتبال، اسامي داوران ديدار نسف ازبكستان در برابر استقلال ايران را اعلام كرد.
به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، اين ديدار كه 27 ارديبهشت در كارشي ازبكستان برگزار مي شود، را مينورو توجو از ژاپن قضاوت ميكند.
اسامي داوران به شرح زير است :
داور: مينورو توجو از ژاپن
كمك داور اول: آكانه ياگي از ژاپن
كمك داور دوم: مراد ياسر از كويت
داور چهارم: برديميرات نياز درديف از تركمنستان
ناظر بازي: كمل توكابائف از قرقيزستان
ناظر داوري: حامد محمد السويل از عربستان
** نظارت عسگري در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2014
فيفا با ارسال نامه اي به فدراسيون فوتبال، از نظارت نايب رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل خبر داد. حسين عسگري ناظر داوري ديدار ژاپن-اردن از رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل خواهد بود.
اين ديدار 19 خرداد 91 در سايتاما ژاپن برگزار خواهد شد.
**نظارت اميد جمالي در دو ديدار از ليگ قهرمانان آسيا 2012
كنفدراسيون فوتبال آسيا با ارسال نامه اي به فدراسيون فوتبال، از نظارت اميد جمالي،سرپرست كميته بين الملل فدراسيون فوتبال در دو ديدار ليگ قهرمانان آسيا خبر داد.
اميد جمالي ابتدا در تاريخ 12 ارديبهشت ديدار سنترال كست مارينرز استراليا در برابر تيانجين تداي چين را در گوسفورد استراليا نظارت خواهد كرد.
سرپرست كميته بين الملل در تاريخ 27 ارديبهشت نيز ناظر ديدار بانياس امارات در برابر پاختاكور ازبكستان كه در ابوظبي امارات برگزار مي شود خواهد بود.
بحران مصدوميتهاي استقلال ادامه دارد
بحران مصدوميتهاي استقلال ادامه دارد
اگر ورم روي پاي مجتبي خوابيده باشد او در بازي هفته سي و دوم مقابل شهرداري تبريز قرار خواهد گرفت در غير اين صورت جباري غايب بزرگ اين بازي خواهد بود
مصدوميت جباري در بازي با شاهين بوشهر سبب شد او از نيمه دوم جايش را به خسرو حيدري بدهد و در نتيجه تغييرات تاكتيكي هم در ميدان ايجاد شود.
هافبك شماره 8 استقلال در جريان بازي بر اثر تكل يكي از بازيكنان شاهين از ناحيه روي پاي راست خود دچار ضرب خوردگي شديد شد به طوري كه پس از عزيمت استقلال به تهران پزشكان متوجه شدند كه پاي او را بايد در آتل قرار دهند. جباري يكي دو روز با همين وضعيت سر خواهد كرد و بعد از آن دوباره پايش مورد بررسي قرار خواهد گرفت. اگر ورم روي پاي مجتبي خوابيده باشد او در بازي هفته سي و دوم مقابل شهرداري تبريز قرار خواهد گرفت در غير اين صورت جباري غايب بزرگ اين بازي خواهد بود.
چنانچه جباري حضور در اين ميدان را از دست بدهد تنها 3 بازي پس از بازگشت خود دوباره از حضور در ميادين به دليل مصدوميت محروم شده است. پرويز مظلومي خيلي اميدوار است جباري را در اين بازي در اختيار داشته باشد تا شايد بار ديگر از زوج آندو- مجتبي بهره بگيرد. بايد تا روزهاي آينده صبر كرد.
مهدي اميرآبادي در آستانه جدايي از استقلال
مهدي اميرآبادي در آستانه جدايي از استقلال
واقعيت اين است که اين بازيکن از برخي مسئولان تيم دلخور و ناراحت است و معتقد است با شرايطي مانند ديگر اعضاي تيم در تمرينات روبروست اما مربيان از وي استفاده نمي کنند.
به نقل از باشگاه خبرنگاران، مهدي امير آبادي مدافع آبي ها مدت هاست که با نيمکت نشيني روبروست و اين مسئله عامل اين است که وي اعتراض خود را پنهان کرده و به دليل شرايط تيم آنرا اعلام نکند.
اما واقعيت اين است که اين بازيکن از برخي مسئولان تيم دلخور و ناراحت است و معتقد است با شرايطي مانند ديگر اعضاي تيم در تمرينات روبروست اما مربيان از وي استفاده نمي کنند.
از طرفي به نظر مي رسد دوران حضور مهدي امير آبادي در تيم استقلال به اتمام رسيده است و جدايي وي تا حدودي از تيم استقلال قطعي به نظر مي رسد.
گفتني است، در صورتي که حضور پرويز مظلومي در اين تيم قطعي شود و وي سال بعد نيز در جمع آبي ها باقي بماند مهدي امير آبادي به احتمال زياد در اين تيم نمي ماند و در صورتي که اين مربي از جمع آبي ها جدا شود نيز شرايط براي اين مدافع خيلي ايده ال به نظر نمي رسد.
شايان ذکر است، گفته مي شد که برخي افراد مانع از حضور وي در ترکيب استقلال شدند اما مربيان اعلام کردند که هر بازيکني که آماده تر باشد در ترکيب استقلال به ميدان مي رود و اين نشان از عدم آمادگي امير آبادي از نظر مربيان تيم است.
آنچه ژنرال و دوستانش در هياتمديره به تشكيل آن اميدوارند؛
آنچه ژنرال و دوستانش در هياتمديره به تشكيل آن اميدوارند؛
زوج قريب- قلعهنويي در استقلال
معادلات مربوط به استقلال براي فصل آينده هر روز پيچيدهتر ميشود. در شرايطي كه هنوز تكليف مديرعامل و حتي اعضاي هياتمديره روشن نيست، بحثهاي مربوط به انتخاب سرمربي جريان دارد! ماجرا زماني جالبتر ميشود كه ميشنويم همه چيز در استقلال به شكل معكوس در حال اتفاق افتادن است. يعني تكليف سرمربي و در پي آن تا حدودي مديرعامل مشخص شده و آنها بايد بالادستيهاي خود كه همان اعضاي هياتمديره ميشوند را انتخاب كنند؟!
بازگشت ژنرال از كانال وزارت!
بحث بازگشت امير قلعهنويي به استقلال موضوع تازه و جديدي نيست. اما تا به امروز همه بازگشت احتمالي ژنرال را از چشم علي فتحا...زاده ميديدند و يقه آقاي مديرعامل را ميگرفتند. اما اينبار اخبار متفاوتي به گوش ميرسد. كانال مذاكره با امير نه حاجي فتحا...زاده كه احمد رسولينژاد و مقداد نجفنژاد هستند! يكي از اعضاي هياتمديره باشگاه در يك جمع خصوصي فاش كرده بود كه در طول اين مدت رييس هياتمديره باشگاه در چند نوبت با قلعهنويي مذاكراتي را انجام داده است و رابطه آنها بسيار نزديك و تنگاتنگ پيش ميرود. جالب اينكه احمد رسولينژاد و مقداد نجفنژاد عضو هياتمديره استقلال در ليگ ششم حرفهاي بودند و بر سر اينكه چه كسي مقصر حذف از آسيا بود خردهاختلافهايي ميان آنها و ژنرال پيش آمد. اما حالا اين دو عضو هياتمديره در دوستي با امير از حاجي سبقت گرفتند!
بين حاجي و امير شكرآب است
اما حالا بخوانيد از آنطرف ماجرا يعني رابطه فتحا...زاده و قلعهنويي كه گفته ميشود اين روزها اصلا تعريفي ندارد. هرچند حاجي در اين سالها تلاش كرد تا خود را به قلعهنويي نزديك كند و با كنار گذاشتن كدورتها و اختلافهاي عميق گذشته دوستي و ائتلافي شبيه آنچه كه با مرحوم ناصر حجازي داشت با او ايجاد كند اما به نظر ميرسد فتحا...زاده در رسيدن به هدف خود ناكام مانده است. شنيده ميشود امير قلعهنويي براي بازگشت به استقلال خواستار حضور قريب به عنوان مديرعامل باشگاه است و شرط كرده تنها در صورتي برميگردد كه يار و دوست قديمياش در كنارش باشد!
گويا اين شرط و خواسته امير كه در گفتوگو با رسولينژاد بيان شده به گوش حاجي رسيده است حالا هم گفته ميشود روابط اين دو نفر مثل چند هفته پيش گرم و نزديك نيست و حتي حالا فتحا...زاده كنار زرينچه و فرزامي مخالف آمدن ژنرال است. اين يعني اگر به هر دليلي حاجي براي فصل بعد هم مديرعامل بماند امير قلعهنويي سرمربي نخواهد شد.
زوج قريب- قلعهنويي شكل ميگيرد
به نظر ميرسد بازگشت قلعهنويي به استقلال به تغييراتي كه در هياتمديره شكل ميگيرد بستگي مستقيم دارد. گزينه قريب- قلعهنويي تصويري است كه رسولينژاد و وزارت ورزش براي استقلال ترسيم كردند و امير قلعهنويي هم با شرط و شروطي آن را پذيرفته است. اما مخالفت قريب و جواب منفي اوليه او انجام اين پروژه را با مشكل مواجه ميكند. گويا ژنرال در گفتوگوهايي كه با طرف مذاكرهكننده داشته، اعلام كرده اگر وزارت ورزش حمايت خوبي از نظر بودجه و ميزان اختيارات از قريب داشته باشد خودش او را راضي ميكند تا مديرعاملي استقلال را قبول كند! در اين شرايط بايد ديد آيا وزارت ورزش حاضر ميشود چنين اطميناني به قريب بدهد و آيا او با توجه به تجربهاي كه از همكاري با وزارت ورزش در انتخابات فدراسيون فوتبال دارد آيا باز هم روي حرف مردان وزارتخانهاي حساب باز ميكند يا خير؟! قريب اگر بودجه كافي داشته باشد براي بستن يك استقلال قوي و قدرتمند مشكل چنداني نخواهد داشت، چرا كه او نفراتي چون كامران منزوي، هاشم ساعدي و حتي علي نظريجويباري را در تيم كاري خود دارد كه در طول اين سالها دست راست و چپ فتحا...زاده در تيمداري و بستن تيم در فصل نقل و انتقالات بودند. اما اولين شرط شروع اين ماجرا اطمينان پيدا كردن قلعهنويي از حمايت همهجانبه وزارت ورزش است تا سراغ دوست قديمي خود برود و او را براي بازگشت آماده كند. امير چه در ليگ هفتم كه با فتحا...زاده جامحذفي را گرفت و چه در ليگ هشتم كه ابتدا با فتحا...زاده و سپس با واعظ همكار شد و ليگ برتر را به دست آورد آرامش و قدرت عمل ليگ پنجم كه با پس از سه فصل همكاري با قريب قهرمان شد را نداشت. آيا پس از هفت سال بار ديگر زوج قريب- قلعهنويي شكل ميگيرد؟
نقش پررنگ آقاي دكتر
گفته ميشود پزشك سابق استقلال كه قريب را در انتخابات مجمع فدراسيون همراهي ميكرد رابط ميان قلعهنويي و وزارت ورزش است. دوست مشترك قلعهنويي و قريب در اين ماجراها نقش پررنگ و اساسي ايفا ميكند. اخبار و مصاحبههاي افراد مختلف از جمله خود فتحا...زاده و همچنين اوليايي هم به اين موضوع صحه ميگذارد كه مديرعامل فعلي رفتني است.
توصيه دوستان به ژنرال؛ به استقلال نرو
اما نكتهاي كه اين ميان وجود دارد توصيههاي دوستان نزديك ژنرال است. آنها به قلعهنويي توصيه ميكنند فصل آينده زمان مناسبي براي بازگشت به استقلال نيست. چرا كه پرسپوليس در حال بستن يك تيم بسيار قدرتمند است تا پس از چهار سال دوباره قهرمان ايران شود. تيمهايي مثل سپاهان و ذوبآهن هم براي فصل بعد با دست پر و بودجه بالا وارد مسابقات ميشوند و رقابت دشوارتر از هر سال ديگر خواهد بود. با اين حال قلعهنويي خيالش راحت است كه اگر بودجه لازم را در اختيار داشته باشد و در كنارش مديري مثل قريب قرار بگيرد در فصل نقل و انتقالات از رقبا كم نميآورد. حتي گفته ميشود ژنرال براي قدرتمندتر شدن هياتمديره نفراتي را خودش به وزارت ورزش پيشنهاد كرده است! با اين شرايط بايد منتظر بود و ديد در سه هفته باقيمانده چه اتفاقاتي رخ ميدهد و معادلات چه در وزارت ورزش و چه در جبهه قريب و قلعهنويي به كدام سمت ميرود. نكته مهم اين وسط حذف نام فتحا...زاده از كنار قلعهنويي براي فصل آينده است.
فتح اللهزاده و رسولینژاد در اردوی استقلال
فتح اللهزاده و رسولینژاد در اردوی استقلال
خبرگزاری فارس: رئیس هیات مدیره و مدیرعامل باشگاه استقلال در اردوی تیم حاضر شدند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، اردوی 24 ساعته تیم استقلال پیش از رویارویی با شهرداری تبریز در هتل اسپیناس برگزار شد.
فتح اله زاده مدیرعامل استقلال به همراه احمد رسولی نژاد رئیس هیات مدیره، علی نظری و سیدمهدی علوی در محل اردوی آبی پوشان حاضر شدند تا در آستانه دیدار مهم استقلال در هفته سی و دوم در کنار تیم باشند.
رسولینژاد: فرد قویتری پیدا کنیم جایگزین فتحاللهزاده میشود
رسولینژاد: فرد قویتری پیدا کنیم جایگزین فتحاللهزاده میشود
این نوع درآمدزایی هنر نیست
خبرگزاری فارس: رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال با بیان اینکه عملکرد مدیرعامل در پایان فصل بررسی میشود گفت: اگر فرد قویتری باشد جایگزین فتحاللهزاده خواهد شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
احمد رسولینژاد در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره نگرانی هواداران استقلال از اتفاقات روزهای اخیر گفت: هواداران نگران نباشند، چرا که حمایت قاطع خود را از مدیرعامل و کادر فنی به عمل میآوریم.
رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال در مورد اظهارات فتحاللهزاده مبنی بر عدم فراهم بودن شرایط در استقلال عنوان کرد: در این مورد صحبتهایی از سوی ما مطرح نشد. از زمانی که به وزارت ورزش و جوانان آمدم در خدمت جمع کثیری از پیشکسوتان، ورزشکاران و قهرمانان در رشتههای مختلف بودم. شاید در این مدت وقتم را برای بالغ بر هزار نفر از این عزیزان گذاشته باشم تا از رهنمودها، نظرات، انتقادات و پیشنهادهای آنها استفاده کنم.
معاون حقوقی وزارت ورزش و جوانان در مورد جلسهاش با اولیایی، و اعلام نام قریب به عنوان گزینه مدیرعاملی اظهار داشت: در همان روزهای نخست هم با پیشکسوتان استقلال جلساتی را برگزار کردم. از وی به عنوان یک پیشکسوت و مدیر با سابقه دعوت کردم تا راهنمایی بگیرم. یک هیئتمدیره موفق کسی است که از تکروی خودداری کند و باید نقطهنظرات همه را بسنجد، ضمن اینکه درِ باشگاه باید به روی همه باز باشد، چرا که استقلال متعلق به همه پیشکسوتان این باشگاه است.
رسولینژاد اضافه کرد: چرا نباید خیلی از پیشکسوتان رئیس هیئتمدیره باشگاه را ببینند؟ خیلی از این ملاقاتها انجام میشود و ما هم به دنبال عکس گرفتن و منتشر شدن آن نیستیم. این صحبت را از آنجایی انجام میدهم که فتحاللهزاده گفته بود فلانی با هر کس بخواهد میتواند دیدار داشته باشد. معاون وزیر روزانه با چندین نفر از مقامات دیدار میکند و اگر قرار باشد با هرکدام از آنها عکس بیندازد، دیگر برایم وقتی باقی نمیماند.
رئیس هیئتمدیره استقلال درباره انتقادات فتحاللهزاده مبنی بر رسانهای شدن دیدار وی با اولیایی گفت: جالب است که بدانیم انتشار آن توسط چه کسی انجام شده است. وقتی خبرنگار از من سؤال میکند یعنی در مورد آن اطلاعات دارد و نمیدانم آیا خود فتحاللهزاده این اخبار را منتشر کرده یا اطرافیانش. در غیر این صورت بنده هم عاشق مصاحبه کردن نیستم و خیلی از تماسها مبنی بر این امر را رد کردهام.
وی ادامه داد: خیلی ناگفتهها دارم که آنها را به آخر فصل موکول میکنم. نمیخواهم تیم به حاشیه برود و دوست دارم استقلال با قدرت به کارش ادامه دهد.
رسولینژاد در ادامه گفتوگو با فارس در مورد انتقاداتی که از هیئتمدیره استقلال میشود، تصریح کرد: برخی رسانهها میگویند هیئتمدیره تیم را به حاشیه برد در حالی که در نیمفصل اول با همین هیئتمدیره 36 امتیاز گرفتیم، اما در نیمفصل دوم در 10 بازی تنها 13 امتیاز به دست آمد. این بحثها برای دو سه هفته اخیر است و از همان ابتدا به وجود نیامده، ضمن اینکه هیئتمدیره مسایل ورزشی و فوتبالی را خوب میفهمد.
وی در خصوص اینکه ظواهر و شواهد نشان میدهد فتحاللهزاده رفتنی است گفت: این موضوع حرف الان نیست، باید در پایان فصل با دقت به آن رسیدگی شود. عملکرد مدیرعامل را در پایان فصل به دقت بررسی میکنیم، اگر به نتیجه رسیدیم که فتحاللهزاده بماند، در خدمتش هستیم، اما اگر احساس کنیم فردی قویتر میتواند به استقلال کمک کند او را جایگزین خواهیم کرد، چراکه باید آینده باشگاه را ببینیم و برای استقلال برنامه داشته باشیم.
معاون وزارت ورزش در پاسخ به این سؤال که آیا قبول دارد مصاحبههای هیئت مدیره باعث به حاشیه رفتن استقلال شده عنوان کرد: کسی مصاحبه ضد و نقیض انجام نداده است. در اولین جلسه هیئت مدیره، از آنها خواهش کردم تا پایان فصل مصاحبهای انجام ندهند و هر نقطهنظری دارند در هیئتمدیره آن را مطرح کنند. از آنها خواستم نقطهنظرات فنی و غیرفنی خود و اشکالاتی را که میگیرند را در همین جلسات مطرح کرده، چرا که جای این بحثها در مطبوعات نیست.
وی در مورد فصل آینده گفت: قطعاً برای فصل آینده استقلال قویتری خواهیم داشت. یکی از مسائل مهم ما برای فصل بعد منابع مالی است و باید تلاش کنیم تا قبل از آغاز فصل آینده 50 درصد از اعتبار مورد نیاز خود را تأمین کنیم. در این راستا تلاشهای خوبی هم انجام شده است.
رسولینژاد تاکید کرد: تمام اعضای هیئتمدیره به همراه مدیرعامل که خود بخشی از این بدنه است باید دست به دست هم بدهند تا تیم با قدرت به کار خود ادامه دهد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا تخمینی در خصوص بدهیهای باشگاه استقلال زده شده به فارس گفت: یکی از مشکلات ما همین است که میزان بدهیها مشخص نیست. اینکه گفته میشود که باید هیئتمدیره پول بیاورد، درست، اما مدیرعامل هم باید پول بیاورد.
رسولینژاد افزود: غیر از 7 میلیاردی که از سوی وزارت کمک شد، چه کاری خاصی در باشگاه انجام شده است؟ یک بحث اسپانسر پیراهن است که این موضوع در تمام باشگاهها مشخص است. درآمد حاصل از بازیکن نیز امری پیشپا افتاده است، یعنی اگر شما تا 4 میلیارد هم اینگونه به دست بیاورید این هنر نیست بلکه من مدیرعامل باید به سراغ راهکارهایی بروم که درآمدهای پایدار بیاورد.
رئیس هیئتمدیره استقلال یادآور شد: هنوز میزان بدهیهای خود را نمیدانیم. واعظ آشتیانی گفته بود زمانی که من رفتم 5 میلیارد تومان بدهی داشته اما در حال حاضر نمیدانیم این بدهی چقدر است. زمانی که فتحاللهزاده آمد گفت 23 میلیارد بدهی داریم که یک بخشی از آن را پرداخت کردهایم.
تمرين پر از سوژه استقلال / گزارش تصويري
تمرين پر از سوژه استقلال / گزارش تصويري
تمرين سه شنبه استقلال پر از سوژه بود. حضور ابراهيم چرخي در اين تمرين، حضور حنيف عمران زاده با پيشاني بخيه زده، نصب بنر مهدي رحمتي و ...
خبرآنلاین: تمرین سه شنبه استقلال پر از سوژه بود. حضور ابراهیم چرخی در این تمرین، حضور حنیف عمران زاده با پیشانی بخیه زده، نصب بنر مهدی رحمتی و ... از حاشیه های این تمرین بودند. البته بزرگ ترین سوژه این تمرین، درگیری لیدرهای حامی مظلومی با لیدرهای امیر قلعه نویی بود.
منزوی: وزیر ورزش اداره کننده باشگاه استقلال است نه مالک آن
منزوی: وزیر ورزش اداره کننده باشگاه استقلال است نه مالک آن
خبرگزاری فارس: قائم مقام پیشین باشگاه استقلال گفت: وزیر ورزش باید بداند مالک باشگاه استقلال نیست بلکه اداره کننده آن است.
کامران منزوی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره تنشهای مدیریتی در باشگاه استقلال عنوان کرد: استقلال یک تشکیلات و سازمان است که این سازمان یک مجمع دارد و یک هیئت مدیره. هیئت مدیره سیاست گذاری میکند و مدیر عامل آن را باید اجرا کند اما اکنون در باشگاه استقلال یک حلقه مفقوده وجود دارد و در این کنش و واکنشها مشهود شده است.
وی افزود: این علی فتحالله زاده نیست که اکنون نابود می شود بلکه این پست مدیر عاملی است که در حال نابود شدن است. فکر میکنید چرا این صحبتها را میکنم. به روند مصاحبههای اخیر هیئت مدیره، مدیرعامل و حتی به تازگی پرویز مظلومی توجه کنید هیچ وقت مصوبات هیئت مدیره در سطح کلان بیرون نمیآید و وقتی مدیران استقلال پس از اینکه حکم گرفتند و اولین جلسه را تشکیل دادند چه هدفی برای باشگاه تعریف کردند و چه سیاستهایی اتخاذ شد. فتحاللهزاده و تیم همراهش چه اهدافی را باید محقق میکردند و با چه بودجهای؟
منزوی ادامه داد: این سؤال را باید وزیر ورزش جواب دهد. آقای وزیر ورزش شما مالک باشگاه استقلال نیستید بلکه اداره کننده آن هستید. 4-5 هفته است چه بر سر استقلال آمده. مشکلات و مسائل باشگاه استقلال کجا باید بررسی شود؟ کجا باید بررسی شود که این باشگاه چه هدفی داشته و چه اتفاقاتی افتاده است؟استقلال به کجا رسیده و اکنون کجاست؟ جای رسیدگی به این گونه مسائل در هیئت مدیره است نه روزنامه و خبرگزاری. به همین دلیل است که میگویند این پست مدیر عاملی استقلال است که در حال از بین رفتن است و همین شده که اکنون این باشگاه دستخوش صحبتهای ضد و نقیض است. این مسائل چیزی نیست که من برای اثبات گفتههایم شاهد بیاورم.
قائم مقام پیشین باشگاه استقلال تصریح کرد: آنچه که باید در هیئت مدیره بررسی میشد، نشده وگرنه فتحالله زاده میدانست که نقاط ضعفش کجاست. به هر دلیلی هیئت مدیره به این نتیجه رسیده که فتحالله زاده مدیر عاملی نیست که سیاست و مصوبههای هیئت مدیره را اجرا کند. سؤال است که در کدام جلسه و کدام کار کارشناسی به این نتیجه رسیدند بر فرض هم کار کارشناسی شده باشد آیا وقت علم کردن این قضایا چنین زمانی بود. آیا نباید مطرح میشد که چگونه این مسئله عنوان شود. هیچ کدام از این کارها حرفهای نیست و در این خصوص وزیر ورزش باید پاسخگو باشد.تیمی که از 6 هفته قبل در کورس قهرمانی بوده چه بر سرش آمده . برفرض هم فتحاللهزاده اشتباه کرده آیا نباید در فضای مناسبی این مسائل بررسی میشد. باید میدیدند که آیا اصلا این اشتباهات قابل ترمیم است یا خیر.
منزوی ادامه داد: فردا روزی هم که قرار باشد مدیر جدیدی حتی قویتر از فتحاللهزاده به این باشگاه بیاید، آیا نباید بداند سیاست باشگاه چیست تا از روی همان برنامه بدهد؟ او اصلا باید بیاید چه چیزی را اجرا کند؟ نکاتی است که مبهم است. هر کسی از علم مدیریت سر درمیآورد میداند که کار کردن در استقلال چالش بزرگی است.
وی در پاسخ به این سؤال که گفته میشود یکی از گزینههای مدیریت در باشگاه استقلال است، گفت: دو سه ماه قبل فتحاللهزاده با من صحبت کرد و من حتی دو بار با رسولینژاد صحبت داشتم اما این صحبتها اصلا در مورد بازگشتم به استقلال نبود چون اصلا نمیخواهم وارد این وادی شوم و اگر اکنون هم صحبت میکنم دلم میسوزد وگرنه من نه از این باشگاه ارث میخواهم ونه طلبکارم. میخواهم بدانم چه بر سر استقلال آمده که آرام آرام در حال سوژه شدن است و این اصلا درست نیست و ما همه این مسائل را از چشم وزیر میبینیم. آیا از باشگاه استقلال مهمتر هست؟ البته تمام این صحبتها که میکنم نافی اشتباهاتی که در استقلال صورت گرفته از جمله خرید ولید علی،جاسم کرار و یا عدم جذب مدافع وسط نیست. فقط حرفم این است که هر مشکلی که بوده باید پشت درهای بسته بررسی شود.
منزوی خاطرنشان کرد: هیچ پستی ماندنی نیست پس اینکه میگویند فتحاللهزاده یا مظلومی میرود چه ارزشی دارد. جلسه هیئت مدیره برای بررسی چنین چیزهاست و این درست نیست هر کس راه خودش را برود.این چه وضعی است که یکی میگوید مجیدی میآید یکی میگوید نمیآید و کار به جایی رسیده که در کار فنی هم اظهار نظر میشود. این در شان هیئت مدیره استقلال نیست.
وی تصریح کرد: استقلال اگر میخواهد قوی و قدر باشد باید از اول خرداد برای فصل آینده تمرینات خود را آغاز کند اما با توجه به تجزیه و تحلیلی که از این اتفاقات دارم، با پایان فصل یک سرپرست موقت انتخاب میکند و امیدوارم این اتفاقاتی که برای استقلال رخ میدهد برای هیچ تیمی نیفتد.
قائم مقام سابق استقلال خاطرنشان کرد: دنیزلی سومین بازی بود که مقابل تراکتورسازی با 4 گل شکست خورد اما چون هیئت مدیره پرسپولیس ثبات دارد هیچ اتفاقی نمیافتد. اکنون کار به جایی رسیده که مظلومی میگوید از هیئت مدیره میخواهم سکوت کند. کسانی که حکم برای چنین مدیرانی دادهاند باید متوجه باشند.
منزوی در باره اینکه گفته میشود میخواهد اسپانسر داماش گیلان شود، گفت: هر کسی با این شرایط وارد ورزش شود ضرر میکند. سیاست گروهی که ما کار میکنیم تیمداری نیست چرا که اکنون در این فوتبال مدام صحبت از تبانی، دستهای پشت پرده و فوتبال کثیف است. شرکت اقتصادی که در فوتبال سرمایهگذاری میکند میخواهد که تبلیغات کند اما درجایی که چنین الفاظی است سرمایهگذاری چه سودی دارد. به خاطر همین بحثها است که بنگاههای اقتصادی در حال فرار از ورزش هستند. چون مدام از افشاگری و صحبت از حیا کن رها کن است.
و تاکید کرد: من اگر بحثی میکنم به خاطر این است که وقتی مشتهای گره کرده عربها را در ورزشگاه آزادی میبینم، دیوانه میشوم. ما برای تقویت احساسات تماشاگران ایرانی باید در رقابتهای آسیایی برنده باشیم.
منزوی در پایان گفت: بر فرض که فتحاللهزاده و مظلومی بروند، آیا برای آنها که قرار است جایگزین این دو شوند، بستر فراهم است؟ دیگر نباید آنها قوت قلبی برای کار داشته باشند. من فکر میکنم هر کسی بیاید، باید فرد شجاعی باشد.