آره برادرا , بیخیال همه
بارسارو عشق است
:barcelona: love:: :barcelona: :love: :barcelona: love:: :barcelona:
نمایش نسخه قابل چاپ
آره برادرا , بیخیال همه
بارسارو عشق است
:barcelona: love:: :barcelona: :love: :barcelona: love:: :barcelona:
حالا به نظرتون بهترین ترکیب مقابل والنسیا چیه؟ ها؟ ها؟ ها؟
من که میگم
والدز یا پینتو
آبیدال پویول پیکه آلوز
ماسکرانو تیاگو اینیستا
سسک یا تلو الکسیس مسی
یه عکس خفن از engineer بزرگ بارسا
من که خیلی با این عکس حال کردم :love:
روی عکس کلیک کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پینتو که تو دروازه هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آبیدال . پویول . پیکه . والدز
اگه آندرس آماده باشه : اینیستا . ماسکرانو . ژاوی یا تیاگو
لیونل . الکسیس . سسک ( فکر نکنم تلو و الکسیس رو با هم بازی بده چون پستشون یکیه )
بهترین ترکیب و محتمل ترین اینه راستی مگه اندرس مصدومیتش خوب شده؟
پینتو
ابیدال......پیکه........پویول...... الوز
ماسکرانو
ژاوی.......سسک
تلو....مسی.....الکسیس
داداش سعید منم به شخصه منظورم انتقاد از شما نبود میخواستم جوو دربی رو نشون بدم که چه جوری یک علاقه مشترک به نام فوتبال ما رو به جایی رسونده که وقتی یکی از یک تیم دیگه به ما توهین میکنه طرفدار یک تیم دیگه میاد ازش تشکر میکنه.من بارها اینو دیده بودم و دیگه شما رو چون تو این مبحث دیدم مثال زدم وگرنه خیلی میتونم اسم بیارم.به خدا همون روزی هم که خیلی بحث شد سر اینکه این حکومت نظامی برداشته بشه بازم قرار شد توی حرفای خودمونی تیم رئال نریم . من به شخصه خیلی وقته به اون تایپیک سر نمیزنم.حلا اونا هرچی میخوان راجع به بارسا بگن این دلیل نمیشه یکی بیاد توی تایپیک ما به بارسا توهین کنه.یادته اوایل تابستون یک بابای یونتوسی که مجموعه پستاش 10 تا هم نبود اومد یک مشت چرت و پرت گفت و حدود 5 تا از بارسایی ها از جمله خود من اخطار گرفتیم.من سر اون ماجرا با داداش مهدی به مشکل خوردم و اینا همش دلیلش اینه که طرفدارای تیمای دیگه توی تایپیک حرفای خودمون حرفای متعصبانه میزنن.من به شخصه فقط چند بار به تایپیک میلان و سیتی و ارسنال رفتم و نظر دادم و این برام قابل قبول نیست که هرتیمی یک بار به بارسا شکست میخوره طرفدارش بیاد توهین کنه و شما هم که دوست خودمی بیایی ازش تشکر کنی.خب درسته ما هم توهین کردیم ولی تایپیک عمومی نیست.شما یک بار نگاه کن تایپیک رئالی ها رو.من چند وقت پیش یک بار سرزدم اصلا اسم بارسا توش نمیبینی همه میگن شانسلونا اونوقت ما که عکس حرکات مورینیو رو میزاریم شر میشه از تیم ابیاری علی اباد کتول میریزن سرمون توهین میکنن.رئالی ها که مدیرشون همیشه ان هست چرا به اونا چیزی نمیگن.خب حتما یک علتی داره.نمیخوام بحث رو باز کنم ولی اینکه شما میگی تایپیک مسمومه قبول دارم ولی قبول دارم که تایپیک رئالی ها خیلی مسموم تره و تایپیک تیمای دیگه ولی به خاطر یک سری مسائل اون تایپیک و تایپیکها فنی تلقی میشن.اشکال نداره.من فقط میخوام بگم تایپیک حرف خودمونی مربوط به هواداری متعصب هست.چه مال رئال باشه چه مال بارسا.
موفق باشی داداش گلم :love:
هم اینیستا و هم پدرو به تمرینات برگشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی باحاله من گذاشتم رو صفحه کامپیوترم:ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
متاسفانه باز هم اینجا شاهد یه مشت بی انضباطی شدیم .
دوستان بارسایی بهتره به این قضیه توجه داشته باشند وقتی بارسا بهترین تیم تاریخ فوتبال هستش و جلوی هیچ تیم با نام و نشون دیگه ای وا نمیده و به بهترین شکل ممکن کار میکنه مشخصه که افرادی هر چقدر صبر داشته باشند نمی تونند با این وضعیت کنار بیان و میخوان به نحوی این اعتراض (!) رو علنی کنند و بخوان بارسا رو کوچیک نشون بدن .
من همیشه گفتم اینجا محیط کل نیست و بهتره بحث های فنی بیشتر اینجا بشه . نحوه چینش بازیکنا ، نحوه بازی ، کیفیت بازی ، بحث روی تغییر سیستم ها و کیفیت تعویض ها و این جور مسائل واسه همین بهتره کسی به تیم مقابل کاری نداشته باشه و آنالیز تیم خودشو بکنه !
دو روزه که درگیر آنفلوآنزا شدم و نتونستم بیام و به اینجا سر بزنم . از دوستان خواهش می کنم در صورت دیدن این گونه اتفاقات جای اینکه خودشون دست به کار بشن و جواب بدن با مدیر در میون بذارن . وظیفه یه مدیر و فرقش با کاربر در همینه ! والا مدیر که شاخ و دم نداره :nishkhand: ! یه سری وظایف به ما سپرده شده که فقط در صورت همکاری دوستان می تونیم عملیشون کنیم .
در مورد اون قضیه چند وقت پیش یوونتوسی ها و بارسایی ها هم خدمت شهریار عرض کنم علاوه بر بارسایی ها 4 نفر از یوونتوسی ها هم اخطار دریافت کردند . و من تو این قضیه هیچگونه اهمالی در برابر یوونتوسی ها نداشتم .
پیشاپیش از همکاری شما متشکرم . roz::