شهریار خان الکی جو درست نکن
من مطمئنم امشب 10 تا هم بخوریم لالیگا رو هم بسپاریم کسی به مورینیو نگاه چپ نمیکنه
داداش مربی جذبه داره رایکارد که نیسlagh::
یا حالا نمیگم...........
نمایش نسخه قابل چاپ
شهریار خان الکی جو درست نکن
من مطمئنم امشب 10 تا هم بخوریم لالیگا رو هم بسپاریم کسی به مورینیو نگاه چپ نمیکنه
داداش مربی جذبه داره رایکارد که نیسlagh::
یا حالا نمیگم...........
بچه ها بااین که په په هافبک بازی خواهد کرد ولی بازم تاکتیک آقای متفکر معلوم نیست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعضیا نمیزارن ادم احترام بزاره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم رویایی رئال اونموقع..................heey::
همه عکسا واقعین مثه بعضیا فتوشاپی نیس
صرفا جهت اطلاع:khandeeeee bahal:
سلامی دوباره به همه هواداران خونگرم قوهای سپید dallliii
میدونم همتون نگران هستید و استرس دارید :ohum:
دوستان نگران هیچ چیز نباشید که به امید خدا امشب برد با ماست :yes:
بارسلون تو این بازی نقطه ضعف هایی داره که اگه مورینیو هشیار باشه
میتونه بازی رو راحت ببره .:yes:
خب نیمه اول رو با گلزنی کریس پیش افتادیم
این پینتو بیچاره انقدر استرس داشت همون شوت اول رو گل خورد
بعیده بارسلون در مقابل این ترکیب عالی مورینیو کاری از پیش ببره
پیشاپیش برد رو به همتون تبریک میگم .
ترکیب مورینیو دفاعیه و اصلا در حمله ای نیست.
رئال برای برد 1-0 اومده بود که متاسفانه موفق نبودیم.
متاسفانه بازیکنانمون زود عصبانی میشن.
اگه رونالدو نبود همون 1گل هم نمی زدیم.
خدارو شکر تونست دهن این انتقاد کننده هارو ببنده.
ولی در کل متاسفم.
سلام به همه ی رئالی ها واقعا متاسفم بازهم استرس وناباوری بازیکن ها به اینکه میتونن بارسا رو ببرن کار دستمون داد .
در کل من گفته بودم کریس امشب گل میزنه ولی امیدوار بودم که بعد از گل بازهم روی دروازه شون فشار بیشتری بیارن که اینطور نشد.
حضور په په در خط هافبک رو اصلا تاید نمیکنم .نگذاشتن اوزیل در ترکیب به صورت فیکس هم یه اشتباه دیگه بود .
واقعا برای مورینیو متاستفم نمیدونم کی میخواد به خودش بیاد !
واقعا خجالت آوره که داریم مدام تو سانتیاگو برنابئو بازی رو واگذار میکنیم
من دارم به یه نکته میرسم و اونم اینه که : مورینیو هیچ وقت حریف گواردیولا نمیشه !
واقعا هم درسته ! مورینیو آمارش تو الکلاسیکو افتضاحه و هر ترکیبی رو که بچینه باز حریف گوردیولا نمیشه !
بازیکنانمون هم که طبق معمول گند زدن ! به جز کاسیاس ! فقط کاسیاسه که غیرتی بازی میکنه !
کریس هم به جز اون گلی که زد اصلا خوب بازی نکرد و طبق معمول گند زد !
هیگواین و بنزما هم که هیچی ازشون ندیدیم ! مورینیو هم که قربونش برم انگار که نه انگار !
خلاصه اینکه اگه مورینیو بخاد اینجوری بترسه و پیش بره هیچ وقت حریف گواردیولا نمیشه !
ما هواداران هم خسته شدیم ! خسته شدیم از بس که تو سانتیاگو باختیم !
دارم کم کم باور میکنم که مورینیو حریف گواردیولا نمیشه ............................