چطوری مسی رو خریدی چطوری با مسی توافقت کرذی و چقدر بهش حقوق دادینقل قول:
نوشته اصلی توسط Lev Yashin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
چطوری مسی رو خریدی چطوری با مسی توافقت کرذی و چقدر بهش حقوق دادینقل قول:
نوشته اصلی توسط Lev Yashin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا حالا کسی مسی رو خریده اگه کسی خریده بهم بگه و کمک کنید تا مسی رو بخرم من همش دنبال مسی هستم که بتونم بخرم اگه کسی راهش رو بلد هست بگه
Fffffffffffgfffffffffgggggffffff
Fifa 16 در راه هست با تیم کشوری بانوها
درود
fifa 14 career
تو کریر مود بازیکنی که سرچ کردم چیکار کنم تا Overall ش رو نشون بده
فقط سن رو نمایش میده ولی برای دیدن اورال باید از شوک راست استفاده کنم،میخوام به جای سنشون overall رو نشون بده پچ modding way رو نصب دارم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تنها راهی که مسی رو بتونی بگیری بودجه رو هک کن با Cheat engineنقل قول:
نوشته اصلی توسط Yaser delshad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] این ماله نیم فصل بود بعد عکس تیمم رو میزارم که خیلی قوی هست
من توی player career به آرزوم رسیدم
2.5 فصل رئال بودم که 2 فصل بهترین بازیکن سال شدم
ولی توی چمپیونزلیگ بازی بهم نمی رسید شاید کل این 2.5 فصل، 5 بازی!!!!
همین دلیل ناراحتیم شد و درخواست ترانسفر دادم
......
منچستر....به آرزوم رسیدم roz::roz:::jeddiiiii::jeddiiiii:
.
.
.
یه سوال: من توی بازی زود خسته میشم و اگه 2 تا بازی پشت سر هم باشه معمولاً بازی دوم بازی نمیدن بهم
چیکار کنم؟؟
fifa-16-wallpaper-messi.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مبارک باشه :d منم شرایطم مثه توئه. البته بستگی به چندتا چیز داره
یکی تیمی که توش بازی میکنی و دوم عملکردت.
تیمی که توش بازی میکنی معروف و بزرگ باشه یا اگه بازیکن جایگزین مناسب جات داشته باشه یکی در میون بازی میده سرمربی بهتون
و یکی دیگه اینکه اگه عملکردت فوق تصور باشه حتی در صورت خستگی بازم بهت بازی میده.البته بعضی سرمربیا اینحورین بعضیاشونم نه