عزم اراده پرسپولیسی ها خیلی توی دربی عالی بود طوری بود که رویانیان هم بهش اشاره کرد
تو بازی مهدوی کیا و پولادی خیلی خوب بازی کردند همین آقازمانی نبود پرسپولیس خوب بازی کرد ولی در کل بازی قشنگی داشتیم اگه تا آخر. همین جور ادامه بدیم 100% اولیم تو لیگ
نمایش نسخه قابل چاپ
عزم اراده پرسپولیسی ها خیلی توی دربی عالی بود طوری بود که رویانیان هم بهش اشاره کرد
تو بازی مهدوی کیا و پولادی خیلی خوب بازی کردند همین آقازمانی نبود پرسپولیس خوب بازی کرد ولی در کل بازی قشنگی داشتیم اگه تا آخر. همین جور ادامه بدیم 100% اولیم تو لیگ
پرسپولیس اول بشی آخر بشی دوستت داریم
خدا رو شکر که بازی پرسپولیس لغو نشد و فردا با هواپیما اونجا(اهواز)هستن ایشالله خدا بخواد 2-0میبریمشون:eyvalla:
چرا فردا امروز حرکت کردن الان اهوازن ایشاالله میبریمشون:flowerysmile::eyvalla:::bowنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیالتون راحت باشه این پرسپولیسی که من تو دربی دیدم اگه بخواهد همین جوری ادامه بده تو لیگ اوله....البته تیم فولاد هم تیم ضعیفی نیست و پرسپولیس نباید این تیم رو دست کم بگیره امیدوارم پرسپولیس مثل هفته های اول نشه.....
به امید پیروزی و قهرمانی
منم به این پرسپولیس امیدوارم به قهرمانیش بازی حساب شده ای داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin04 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا الکی امیدوار نباشید تا خوزه رو داریم باید جام رو در خواب ببینیم
به نظر من اصلا اینطور نیست هرکی بیاد دیرتر به جام میرسیم درضمن تسلیت میگم داشتم تبریک میگفتم دیدم گزارشگر فریاد زد توی دروازه توی دروازه گل برای فولاد |تمام پنبه هام رسته شد|:gerye:
واقعا ته افتضاح بود نمیدون این بازیکنا چشونه
باید رویانیان به اینا اولتیماتوم بده واقعا گندشو در اوردن ما با هزار ارزو میشینیم پای تل:gijjj:ویزیون اخرش اینجوری
به خدا من که دیگه حوصله نمیکنم بازی هارو نگاه کنم
نه داداش پرسپولیس خسته بود مشخص بود وقتی که پرسپولیس گل زد دیگه بازیکن ها بازی رو کنار گذاشته بودند...binamنقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimalavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]