سلام به دوستان رئالي,در آستانه الكلاسيكو ياد قديما كردم!چند روزه كه يكي از بچه ها ازم خواسته به اين بخش برگردم و راستش منم خودم خيلي دلم واسه شما و بحث در مورد رئال تنگ شده بودom::
اگه اجازه بديد يه نظري بدم و رفته زحمت كنم:
رئال اين هفته ها نتايج فوق العاده اي گرفته و اون چيزي كه فرق بين رئالو بارسارو تو مسابقات مختلف بيشتر مشخص ميكنه انگيزه بسيار زياد رئالي هاست! بارسا اون چيزي ني كه هواداراش انتظار دارند! يه خرده بي انگيزه شدن اونم به خاطر موفقيت هاي پي در پي كه كمي طبيعي به نظر مياد! اما اين فقط براي امسال نبود! سال قبل هم ميشد اين تفاوت انگيزشي رو بين اين دو تيم حس كرد! ولي بارسا مقابل رئال تقريبا به اندازه كافي انگيزه داره! چون الكلاسيكو شده مهمترين رويداد فوتبالي جهان!
من رئال رو تيمي بهتر و كامل تر از بارسا ميدونم و شانس رئال رو براي قهرماني تو ليگ و جام قهرمانان بيشتر از بارسا ميدونم! ولي تو اين دوبازي تنها در يك صورت ميشه روي برتري رئال حساب كرد! اونم در صورتي كه رئال باور داشته باشه ميتونه بارسارو ببره! ميتونه خيلي راحت و حتي با اختلاف اونارو ببره!
اميدوارم اميدوارم اميدوارم اتفاق خاصي مثل اون گل ژاوي تو بازي قبل نيفته كه رئال رو از لحاظ روحي خالي كنه!
يه چيزي كه منو نگران ميكنه عدم آمادگي كريس رونالدو تو اين هفته هاست! البته اين براي رونالدو تبديل به يه چالش شده و دائما روي بازي او تاثير ميزاره! اتفاقاتي كه براي مسي ميفته و بازي هاي قبل كه موفق نبوده و ..... فشار سنگيني رو روي ستاره پرتغالي رئالي ها مياره! اتفاقات بازي قبل تو سانتياگو براي رونالدو مثل يك خنجر بود و قلب او! او باز هم در مقابل مسي شكست خورد ولي در حقيقت چيزي از او كم نداره! تنها مسائل روحي برنده اين نبرد رو مشخص ميكنه! كريس بايد همه چيرو فراموش كنه! همه خاطرات تلخ رو! بايد درك كنه كه كليد موفقيت رئال تو اين بازي فقط خودشه! اگه رونالدو بتونه همون رونالديي باشه كه مابل همه تيمهاست فردا شب هواداران رئال در پوست خود نميگنجند!
ما ميتونيم ببريم و اينو قبل هم نشون داديم! انتظار نداريم خوش شانسي بياريم بلكه انتظار داريم بارسا خوش شانسي نياره!همين براي ما كافيه تا بازي رو با اقتدار به نفع خودمون تموم كنيم!
مورينيو مربي بزرگيه,مادريد رو به جلو پيش به سوي قهرماني در همه مسابقات......