-
خوب تا چند دقیقه دیگه بازی با زنیت هم شروع میشه
احتمالا ترکیب اینه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم ترکیب همین باشه درضمن دفاع باید از اباته . مکسس . زاپاتا . دیشیلیو استفاده بشه
این بنرا مهره مار داره
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]تبریک به همه دوستان......... بردیم یه کم سخت بود......
ایشالله میلان از گروه صعود میکنه دلم میخواد با بارسا بی افته خوردشون کنیم....... :death:
-
تبریک میگم این برد شیرین رو با سیستم 4.2.3.1 که دلم میخواست
اگه از مکسس تو خطا دفاع استفاده میشد این 2 گل هم نمیخوردیم
واقعا جای تعصفه که زاپاتا فیکسه ولی مکسس دفاع اوله فرانسه ذخیره هستش
اینم امار بازی :
-
فقط میشه گفت لعنت به داوری
هه بدون یدونه حمله بیای ببری
خدایی خیلی زور داره
مثه بازی فصله پیش با 1 حمله بردن :ey babaaa::ey babaaa:
-
بازم که باختیم حیف شد می تونستیم تو این دربی برنده باشیم ولی به خاطر یه اشتباه کوچولو باید این جوری ببازیم
-
میلان امسال از لحاظ فنی خیلی خوب و باطراوت بازی میکنه و همچنین جوان و شاداب شده ولی یه تمام کننده خوب و یه بازیساز پشت سر مهاجمان نداره
-
بویانه اسگولو گذاشته نوک..............
خدایی دیدی چه موقعیتایی خراب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.........تو این تیم.اینم عاقبت ستاره فروشی.
-
-
سلام به روسنری های عزیز
باشگاه دوباره زیر قولش زد و اولتیماتوم الگری رو که تا دربی بود به بازی بعدی یعنی با لاتزیو انداخت که در صورت باخت تاسوتی دستیار الگری سرمربی میشه
از اون طرف برلوسکونی داره برا فصل بعد برنامه ریزی میکنه و میخواد گواردیولا رو بیاره گواردیولا هم شرط گذاشته که باید تو نقل و انتقالات 80 ملیون سرمایه گذاری بشه
من فکر میکنم با وجود ذخیره 150 ملیونی برلو + فروش ویلاش این کار شدنی باشه و قراره فصل بعد میلان رو با گواردیولا بسازه
البته امیدوارم om::
-
شروع نابودی تیم از زمانی شروع شد که پیرلو رفت....95درصد ترکیب اصلی پارسال رفتن از تیم.
دلم برا یه بازی خوب که شایسته اسم میلانه تنگ شده..........:aaaa: