-
من امیدوارم دربی پرسپولیس میزنه
استقلال بازیکن خطرناکی نداره ، دربیهای قبل که استقلال موفق بود بخاطر حضور جباری و مجیدی بود که امسال اونها نیستن و
حتی یه سر زن خوبی هم ندارن و خسرو حیدری هم فکر نکنم باشه پس کسی ندارن
اگه پرسپولیس نتیجه نگیره باید فاتحش بخونیم
-
بازم این ژوزه مغرور رو حرف خودش مونده و گفته تیم بد بسته شده
از تمامی 30 بازیکن استفاده میکنم
با کمال پر رویی هم گفته اگه تو دربی ببازم و برکنار بشم بزرگترین اشتباه رویانیان هست
من که دوس دارم دربی مساوی بشه و اینو اخراج کنن که حال ادمو با این ترکیباش بهم میزنه
-
دوستان رفقای دوست داشتنی و سه اتیشه من..... دعا کنید ببره ازت ه دلتون دعا کنید........
دربی ببازه هیچ..... یه ور قضیست.......
دهن استقلالیا رو میشه بست و بد تر ا اون سقوط به اخر جدوللللل
پس دعا کنید ببرههههههه
-
واقعا به این ژوزه میگن سرمربی!!../ژوزه اصلا بلد نیست تعویضی کنه انصاری فرد رو میاره جای قاضی نوری میاره به جای کریمی جالبه ایمون زاید هم نمیاره دیگه به اینم میگن سرمربی....:ogh:
-
دیروز پرسپولیس بدنبود و واقعا خوب بازی کرد (نسبت به بازیجلوی صبا و گهر و فجر:ogh:)
-
پرسپولیس خوب بود ولی استقلال بازی رو خراب میکرد و همه توپ را هوا میکرد و به بازی هوایی رو میاورد ، من که از بازی دیروز راضی بودم ، ما حتی میتونستیم برنده از زمین بیرون بیایم ولی بازیکنان کمی دقت کرده بودن میتونستن گل بزنن من در کل از بازیکنان راضی بودم با اینکه مهدویکیا و پولادی پست خودشون نبودن ولی با تعصب بازی کردن ، اگه بازیکنان با تعصب بازی کنن همیشه پیروز هستیم .
اما سیستم پرسپولیس: با اینکه ژوزه هافبک دفاعی نداشت بجاش از پستهای دیگه بازیکن اورده بود جواب داد خوب بود ، همه میگن چرا کریمی تعویض کرده و نوری اورده؟ کریمی نمیتونه 90 دقیقه بازی کنه و نیمه دوم معلوم بود که نمیتونه مثل نیمه اول بازی کنه و باید تعویض میشد. و اما ایمون زاید : ایمون زاید امادگیش مثل انصاری فرد و قاضی و نوروزی نیست این 3 بازیکن خیلی بهتر از زاید هستن و بهتر میتونن به تیم کمک کنن ، زاید فقط یه بازی خوب ازش ندیدیم که اونم تو دربی فصل قبل بوده پس زاید بدرد نمیخوره
-
الان تنها مشکل اساسی پرسپولیس مانوئل ژوزست اگه مربی نبود الان صدر جدول بودیم وقتی توی دربی نه انصاری فرد و نه زاید رو میزار تو ترکیب صلی آخه این چی بارشه هرچی باشه دربی رو خوب بازی کردیم ولی میتونستیم با کمک زاید و نوری و...دربی رو ببریم ولی متاسفانه این ژوزه فکر کرده پرسپولیس یه تیم عربیه که این طور نیست تا این ژوزه تو تیم هست تیم رشد نمیکنه
-
به نظر من حالا که ژوزه اومده اصلا نباید بره این لیگ ما هیچ کاره نمیشیم هرکیو بیارم قهرمان نمیشیم چون تمام بازیکنامون که ستاره هم هستن تازه و هرکدوم از کشوری و از شهری اومدن این لیگ باید براشون فصل تجربه اندوزی و هماهنگی باشه و از لیگ بعد پرقدرت شروع کنند مگه این فرگوسن از همون سال اول موفق بود ؟همه اینطورین حالا دیروزود داره ولی سوخت و سوز نداره:hehee: ژوزه نباید بره
-
...... تو تعویض کریمی اشتباه نکرد کریمی خسته بود دیگه نمیتونست تمرکز داشته باشه ولی به ه حال بازیکن استثنای هستش.... میتونست فشنگچی رو بیاره بیرون نوری رو بزاره هافبک جلو پولادی رو هم بزاره گوش..
به هر حال..... این دربی تموم شد هر چی دلمون خواست دربیر و ببریم که روحیه بگیریم نشد.خدا رو شکر کنیم ک نباختیم
نیلسون هم واقعا دروازبان خوبیه
-