تری ونبلز: کسی بهتر از گواردیولا وجود ندارد؛اگر تصمیم گیری پپ یک سال هم طول بکشد، به او حق می دهم
این طور به نظر می رسد که تعریف و تمجیدها از مربی جوان بارسا تمامی ندارد
این طور به نظر می رسد که تعریف و تمجید ها از پپ گواردیولا تنها مختص به رختکن تیم بارسانیست. این درحالی است که مسی روز گذشته در صحبتهایی اعلام کرد که پپ مهم تراز خود اوست و چابی ارناندس هم به این نکته اشاره کرد که تیم بارسا، آماده شنیدن پاسخ «نه» گواردیولا نیست؛ اکنون تری ونبلز آخرین کسی است که به احترام پپ کلاه از سر برداشته است مربی سابق بارسلونا و تیم ملی انگلیس درگفتگو با کام رادیو که در روزنامه ال موندو دپورتیوو هم بازتاب یافته،گفت:« گواردیولا بهترین مربی است وبهتر از او وجود ندارد. از نظر من او با توجه به کارهایی که در بارسلونا انجام داده،بهترین است.»
ونبلز که در فصل 5-1984 با بارسلونا قهرمان لالیگا شد، در ادامه با اشاره به سبک بازی بارسا و قهرمانی های این تیم با اشاره به اهمیت فراوانی که پپ برای تیم پایه ای قائل است گفت:« ما دیدیم که در حضور گواردیولا کیفیت و پتانسیل جوانان تیم به موفقیت منتهی شد. این مسیری است که تفاوتها را رقم می زند؛ چون در تیمهای دیگری مثل رئال مادرید،،میلیون ها یورو برای خرید بازیکنان هزینه می شود ولی این سیستم گواردیولا، یستم دیگری است.»
پپ از 16 جام ممکن، 13 جام قهرمانی با بارسا کسب کرد و ونبلز درک می کند که گواردیولا روزگاری می خواهد به دوران حضورش روی نیمکت مربیگری بارسا پایان دهد:« من نمی توانم بگویم که چه کسی باید جانشین گواردیولا شود و یا او باید با آینده اش چه کند؟ برود یا بماند؟ بعد ازآنکه تمام جامها را با بارسا کسب کرد، چه باید بکند؟این شرایطی پیچیده ای است. چه بماند و چه برود... اگر کسی به من بگوید که گواردیولا یک سال برای تصمیم گیری زمان می خواهد، او را درک می کنم، چون این تصمیمی حیاتی و خیلی خیلی مهم است.»
ونبلز علاوه بر گواردیولا از شاگردان او هم تمجید کرد و گفت:« تیم گواردیولا در بازی با توپ استثنایی است. آنها بهترین هستند و کسی را نمی توان با بارسا و بازیکنانش مقایسه کرد. بارسا بهترین بازیکنان دنیا را دارد:« چابی، اینیستا، سسک .. که بهتر از هر بازیکنان دیگری بازی را کنترل می کنند.مسی هم که یک پدیده است.»
این مربی انگلیس درمورد شانس قهرمانی دو تیم بزرگ اسپانیا گفت:« در لالیگا، رئال درمسیر کسب عنوان قهرمانی است و فکر می کنم که بارسا قهرمان لیگ قهرمانان اروپا خواهدشد.»