پرسپولیس از اول فصل خیلی بد شروع کرده و هنوز تیم پرسپولیس نتونسته منسجم و هماهنگ باشه ولی من خیلی امیدوارم که داربی را ببریم و شناختی که از استقلال دارم نمیتونه خطری برای پرسپولیس باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
پرسپولیس از اول فصل خیلی بد شروع کرده و هنوز تیم پرسپولیس نتونسته منسجم و هماهنگ باشه ولی من خیلی امیدوارم که داربی را ببریم و شناختی که از استقلال دارم نمیتونه خطری برای پرسپولیس باشه
متاسفانه مشکل اصلی پرسپولیس اینه که ژوزه هنوز به ترکیب ثابت نرسیده . بازیکنا داخل زمین نمیدونن چیکار میکنن به خاطر همین نمیتونن توانایی های اصلی خودشون رو نشون بدن با این همه مهاجم و محمد نوری و کریمی و پولادی و ماهینی و معدنچی و علی عسگر مشکل تغذیه مهاجمین هم حله نمیدونم چرا بازی با داماش نوری رو نبرد علی کریمی نیمه دوم :gahhr: هافبک دفاعی هم دستشون درد نکنه خیلی براش زحمت کشیدن [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] خدا کنه حقیقت داشته باشه که آقا زمانی به دربی نمیرسه به جای اینکه بازی تیم حریف رو تخریب کنه بازی پرسپولیس رو تخریب میکنه مطمئنم بازی زیبایی نمیبینیم بازی یا مساوی میشه یا یکی با خوش شانسی میبرهentezar:: ایشالا پرسپولیس ببره که دیگه نمیشه این وضع رو تحمل کردom::
هر چند نبود اقا زمانی نعمتیه اما الان ما اصلا هافبک دفاعی نداریم و مجبوریم یه بازیکن غیر تخصصی بزاریم که مثلا اگه دنیزلی بود پولادی رو تو این پست امتحان میکرد الانه که اوضاع پیش از پیش خراب میشه و واقعا اوضاع دفاعی و تخریبی تیم در وضع بدی قرار میگیره
البته تو ایران زیاد تخصص مهم نیس اما ما دیگه زیادی تو این پست بازیکن تخصصی نداریم
امیدوارم از کریمی حداقل کامکل استفاده کنه چون با این کار تیم نفوذی تر میشه و حداقل یکی از بازیکناشونم کامل از کار میفته
خوب خداروشکر آقا زمانی هم خوب موقعی مصدوم شد ای کاش فشنگچی هم مصدوم می شد حالا که آقا زمانی مصدوم شده خوزه مجبوره از پولادی که خیلی خوبه استفاده کنه حالا دیگه وضعیت پرسپولیس خیلی بهتره حالا شاید اومید داشته باشیم ببریم
من نمیفهمم چرا معدنچی رو حتی جزء 18 تا نمیزاره
خیلی بهتر از فشتگچی هست
بابا این ژوزه کلا یه تختش کمهع
فشنگ چی که اصلا حرفشو نزن اینقدر از بازیکن بدم میاد
باور کنید پول مفت میگیره الکی بازی میکنه یعنی بلد نیست به توپ ضربه به زنه
ژوزه آره مثل خودتت یه تتختش کمه!lol:-میاد تو پروفایلم میگه اینجا بارونهmas:-
هوادارا نباید انتظار برد داشته باشن ولی اگه هفته ی هفتم رو هم مساوی حتی بکنیم باید ژوزه رو پرت کنن بیرون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Wizard-8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:ajibeee::ajibeee::ajibeee:عرب؟:ajibeee::ajibeee::ajibeee:ژوزه؟:ajibeee:نه باورم نمیشه
کسی که 8 سال تو کشور عربی باشه عرب هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط vidal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینو کاراش میگه
چند روز قبل بود كه همسر ايمون زايد به ايران اومد تا هم تهرانو ببينه (!) و هم دربي رو از نزديك ببينه ، تو همون قدم اول بهش اجاز حضور تو ورزشگاه درفشي فر رو ندادن binam حالا كسي ميدونه واسه بازي فردا بهش اجازه حضور تو استاديوم رو ميدن يا نه ؟! كسي از اين موضوع خبر داره اصلا ؟!heee::