تولدت مبارک بهترین مدافع جهان!!!
تولد مامانت هم مبارک! ای وای ببخشید دوست دخترته؟ وای عذر میخوام! :hehee:
!Happy Birthday To You
نمایش نسخه قابل چاپ
تولدت مبارک بهترین مدافع جهان!!!
تولد مامانت هم مبارک! ای وای ببخشید دوست دخترته؟ وای عذر میخوام! :hehee:
!Happy Birthday To You
منم تولده پیکه جون رو تبریک میگم :love:
ایشالا 1000 سالگیشو تبریک بگم love::
مگه دوست دخترش چشه؟chomagh
به این خوبی ،از شکیرا بهتر کجا گیرش میومد؟:ehe:
سوسیداد ........... یکی از گربه سیاه های نیم فصل اول امیدوارم لاقل انتقام رو بگیریم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم خواهران بارسلونا
به نظر من سوسیداد رو نافرم در هم میکوبیم.امیدوارم پپ به جوونا مخصوصا ایکوئنکا تللو و الکسیس و تیاگو بازی بده.خدابیامرز فونتاس هم میتونست تو ترکیب باشه
دوستان یک نگاه به این عکس بندازید.یاد چی میافتید؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سر گل دوم که سلطان زد داره سکته میکنه :khandeeeee bahal:
من به شکیرا کاری ندارم! با سنش کار دارم! زیاد نیست سنش، فقط 10 سال بزرگتره:sooot:نقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه میرفت یه خواننده جوونتر رو به عنوان مامانش، ای وای بازم اشتباه کردم!!! به عنوان دوست دخترش انتخاب میکرد خیلی بهتر میشد:shogh:
حرف شما متین , ولی این داداشه ما دنباله حوس بازی نیست . چرا ؟ چون تو خون بارسلونایی جماعت نیس !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pouriaf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Okey ???
واقعا از نظر علمی هم صادقه.100 ساله دارن دنبال حلقه گمشده داروین میگردن تو رئال مادرید پیداش کردن :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]