خب تو کدوم قسمت برم که اکانتمو رو گوگل پلی سیو کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
خب تو کدوم قسمت برم که اکانتمو رو گوگل پلی سیو کنم
اگه بزارم زوی اتک از حریف گل نخرم اون بیشترین تمرکزش روی خط حملش هست اگه یک بار دیگه ترکیبش رو نگاه کنی ممیفهمینقل قول:
نوشته اصلی توسط amirh0ssein [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیدونم هر کاری میکنم اون درست نمیشه ممنون از راهنمایی هاتون
تو ليگي كه من هستم و خوشبختانه اول هستم ، بهترين بازيكن دروازبان تيم قعر نشين هست سه بار نموه ٩ گرفته از سه بازي ، ٢٧ تا گل خورده !!! ولي ٢٤ تا هم سيو عالي داشته ، من تو هفته اول ١١-٠ بردمش .
نكته جالبي بود گفتم بگم به دوستان
دليل باخت پر گل اين تيم دروازبان نيست !
خیلی ممنون مسابقه رو 3 به 0 بردم و نفر 5 لیگ بودم حالا شدم 3 و اون بدبخت هم دوم بود شد ششم لیگ خیلی دلم به حالش سوخت
ایولنقل قول:
نوشته اصلی توسط mhk2012 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس ترکیبی که گفتم درست کار کرد خوبه موفق باشی
درسته همیشه دروازه بان مهم نیست بلکه دفاع تیم ازون مهم ترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Persan Juve [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فردا یه بازی خیلی سخت تو کاپ دارم که 2-0 تو بازی رفت باختم امیدوارم بتونم ببرمش اگه نتونم خیلی بد میشه دعا کنید ببرم تو لیگ خودش آخرای جدوله به ما که میرسه شیر میشه:aaaa:
اون قبل از شروع مسابقه ترکیبش رو تغییر داد ولی بازم بردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirh0ssein [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی پلیر زرنگی بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mhk2012 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام خسته نباشيد امروزازطرف بازي ي پيام اومد ايابراشماهم اين پيام اومد ؟؟؟من ک نفهميدم چي ميگه
به نظر شما بهترین چیندمان چیه تا تیمم رو همیشه یا بیشتر مواقع همان جور بچینمم؟
سلامنقل قول:
ببین سوال خوبی پرسیدی سعی کن ترکیب های مختلف رو امتحان کنی تا ببینی کدوم از همه بهتره یا با کدوم بهتر نتیجه میگیری حالا حتماً که با اون ترکیب نباید ببری شاید در مقابل تیم های قوی مساوی کردی
موفق باشی
ببین باید بری تو یوتیوب کانال خود بازی رو subscribe کنی تا بهت جایزه بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir98631 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر شما کدوم چیندمان بیشتر جواب میده؟نقل قول:
این چیندمان چطوره خوبه؟نقل قول:
این چیندمان بهتره یا چیندمان قبلی ؟؟؟
یا اگه چیندمان بهتری دارید بگزارید
ممنون
من subscribe کردمنقل قول:
زده بود subscribedبا یه تیک بغلش ولی خبری از جایزه نبود!!
خب جامو حذف شدم به دلیل اون افتضاح بازی رفت!!
سه تا مصدوم دادم سر اون بازی!!سه تااااااا!تازه تا دقیقه هشتاد جلو بودیم بعدش به دلیل خستگی باختیم!حیف اون روز نبودم حداقل بسته سبز بدم بهشون
میخواستم سه گانه بگیرم حیف نشد!!
تويک روز هم از جام حذف شدم هم توليگ ازصدرنشيني ب رتبه هفتم سقوط کردم هرکاري هم کردم ترکيب عوض کردم بازيکناروعوض کردم نتيجه نداد توليگ تادقيقه 78دوهيچ جلوبودم امادرعرض دوازده دقيقه سه تاگل خوردمو سه دوباختم
ب مناسبت تولد بازى ك بچمون ٥ ساله شده ٥ تا توكن ميده. شما بايد برين تو قسمت club shop اون بالا زده redeem اون كليك كنيد و اين كد 5TE11BDAY بنويسين ب همين سادگى ٥ تا ب توكناتون اضاف ميشه برين حالشو ببرين
ای بابا این چه وضعیه?اعصابمو داره بدجور خورد میکنه این تاپ الون
بازم تو بازی دوتا مصدوم دادم
هنوز دوتا مصدوم رو نیمکت دارم
اخه چرا اینجوری میکنه باتیم من?!الکی الکی هی دارم باخت میدم
ي سوال بايد بعد مسابقه ب بازبکنانم تمرين بدم ياقبل ازشروع مسابقه
ببین این چیدمان یه بدی داره اگه حریفت v شکل حمله هاسو بچینه حتما تیمت جلوش کم میارهنقل قول:
آره داداش دمت گرم 5 تا توکن گرفتم بچه ها برید subscribe کنید فیلمو که دید کد رو بیاید اینجا بگید بقیه هم استفاده کنن منم الان دارم میرم ببینم اگه کسی دیده کدشو بگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط كيانوش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد از هر مسابقه به بازیکنات با توجه به وضعیت انرژی تمرین بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir98631 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعضی اوقات واقعا بازی با آدم خوب تا نمیکنه نمیدونم چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب این فصب از کاپ حذف شدم اما همچنین تو چمپیونز لیگ هستم و امیدوارم بتونم دوگانه بگیرم
چه طور بچینم که مشلی نداشته باشه؟؟نقل قول:
نقل قول:
هردوشون نقطه ضعفای زیادی دارن مخصوصا اون451 که همان طور که دوستمون اشاره کردن خوراکv 451 و352 vهستنقل قول:
اون 442 هم جلو تیمای با یه هافبک دفاعی فکرکنم کم بیاره
شما 451 خطی بچین یا 451v
352 هم بدک نیست
دوستان دیگه هم با442خطی نتیجه گرفتن
من خودم جدیدا دارم 43n3رو امتحان میکنم سیستم فوق العادیه البته اگه ابزارش رو دارید
ولی بازم خودت باید سیستم هماهنگ با بازیکناتو پیدا کنی.
یه نتیجه دراماتیک امروز به دست اوردم!!!!با تیم صدرنشین لیگ 4-4 مساوی کردم!
تاپ الونم عجیب شده ها!
یه چیزی رو راجع به 43n3بگم که گل تقریبا زیاد میخورین!البته اخر فصل قبل با همین سیستم کمتر گل میخوردم
البته اینم بگم دفاع وسطم مصدومه دفاع چپ گذاشتم جاش!
درکل اگه دفاع های قوی ای دارید 433سیستم خوبیه امتحانش کنید.
اگه پشت هم بازی داری اصلا تمرینشون ندهنقل قول:
ولی روزی یه بار ذخیره هاتو تمرین بده که اونام قوی شن.
باز هم مث هميشه از جام حذفى رفتم خونمون! فقط ى بار قهرمان شدم و ى بار دوم فك كنم چون اول فصل ب علت شلوغى يارگيرى نميكنم و تيماى حذفى قوى ان هميشه اين داستان برام پيش مياد ولى تو ليگ هميشه قهرمان ميشم و چمپيونز هم يا قهرمانم يا تا مراحل اخر پيش ميرم. گفتم بدونين
سلام کسی هست کمکم بکنه بنده تازه با این بازی آشنا شدم و دارم بازیش میکنم ولی مشکل زیاد دارم
خب مشکلاتتو بگو کمکت میکنیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHEGEFTI SAZAN [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم گرفتم 5 تا رو حال دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط كيانوش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیروز هم یه دست لباس مشکی و یه آلبوم 5 ستاره به مناسبت تولدش هدیه داد:hooora2::haaa:
میخواام عکس واسه آواتارم بزارم نمیدونم از کجا بزارم
در ضمن نمیشه توی بازی با دیگر مربی ها چت کرد؟
نمیشه عکس گذاشت،اونایی که میبینی عکس دارن بازیشون به فیسپوک وصله ونقل قول:
نوشته اصلی توسط SHEGEFTI SAZAN [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون عکس فیسپوکشونه.
نه نمیشه با کسی چت کرد.
بازی یکی از دوستامو ساپورت کردم بعد بازی ازم تشکر کردش چجوری میشه کسی که بازیتو ساپورت کرد ازش تشکر کرد؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی کسی ساپورتت میکنه بعد بازی یه پیغام میاد که میگه میخوای ازش تشکرکنی؟تو هم گزینه send thanks رو میزنی و تشکر میکنی.نقل قول: