تا جایی که من میدونم به نظرم اگه clear data رو بزنی data بازی رو که فکر کنم شامل سیوهات هم میشه پاک میکنه.
شاید بعداز زدن اون بازی نکنه یا سیوهات بره.
مطمعن نیستم ولی احتمال میدم.شاید هم اشتباه باشم
نمایش نسخه قابل چاپ
تا جایی که من میدونم به نظرم اگه clear data رو بزنی data بازی رو که فکر کنم شامل سیوهات هم میشه پاک میکنه.
شاید بعداز زدن اون بازی نکنه یا سیوهات بره.
مطمعن نیستم ولی احتمال میدم.شاید هم اشتباه باشم
نه این بازی آنلاین هستش.اون سیو و این چیزا مربوط به بازی های آفلاینه.بازی تاپ الون همه چیش توی سرور خود بازی ذخیره میشه.با پاک کردن دیتاها نه تیم از بین میره و نه هیچ تغییر دیگه ای.واسه همین اینجور بازی ها رو نمیشه هک کرد.حتی اگر بتونیم مثلا با برنامه های هک سکه ها رو زیاد کنیم کافیه یبار بریم بیرون از بازی و برگردیم تا همه چیز به حالت اولش برگرده.چون همه چی توی سرور اصلی بازی ذخیره میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
آخ آخ گفتی ، منم همین مشکلو دقیقا دارم و از بازی میزنم بیرون برمیگردم معمولا رفع میشه بعضی وقتام دو سه بار باید برم بیرون و برگردم
سلام دوستان لطفا کمک کنید بازیکنای ذخیرم morale خیلی پایینی دارن بعضیاشون هم که اصلا ندارن چیکار کنم ؟ :khahesh:
نمیدونی چه بلایی سرم اومد!!! یه دروازه بان خرید بودم.لیستم جا نداشت.مجبور شدم دروازه بان دوممو بزارم واسه فروش.ربع ساعت قبل بازی اومدم ببینم فروش رفته یا نه که دیدم آره خریدنش.منم اومدم برم تو لیست با دروازه بان جدیده قرارداد ببندم.خداشاهده هر سری میرفتم تو بازی لیست بالا نمیومد سر 5 دقیقه خدا کمک کرد بالا اومد تونستم بزارمش ترکیب اصلینقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته حدس میزدم بازی آسونی باشه برام با اینکه حریف قوی تر بود ولی 6-1 بردمش.حالا جالب اینجاست دفاع وسطم هت تریک کرد!!!!قربون این استعداد ضربه آزاد برم...:ahaaaaaa:
این مشکل لود نشدن فکر میکنم فنی باشه که احتمالا واسه بعضیا اتفاق افتاده:daghon:
اینه بازی جام حذفی رو 1-3 بردم به این میگن پــــــــــــــــــــــیـ ـــــــــــــــــــروزی
من نه تنها بازیکنای ذخیره بلکه تعدادی از بازیکنای اصلیمم morale پایینی دارن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازیکنای ذخیره که مشخصه.به دلیل اینکه یا بازی بهشون نمیرسه یا اینکه خیلی کم میرسه
تنها راهشم اینه که با بسته روحیشونو بالا ببرید یا بیشتر بازیشون بدید
بازی جام حذفی رو بردم و تونستم با 1 توکن یه بازیکن 18 ساله ی حمله با 5ستاره و عالی رو با قیمت 1میلیونو 410 بگیرم خیلی خوبه 18 سالشه و قدرت اتک اش 30 هست واسه بازی کن 18 ساله خوبه و جای پیشرفت زیاد داره قدرت تیمم به 20 رسید و 4 ستاره شدم اینه :دی
:nishkhand::nishkhand::nishkhand::nishkhand::nishk hand::nishkhand::nishkhand::nishkhand::nishkhand:: nishkhand::nishkhand::nishkhand::nishkhand::nishkh and::nishkhand::nishkhand:
پس اگه تیم منو داشتی چیکار میکردیki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی با تیم شش جدول داشتم و 6-1 زدمش و خیلی حال دادم باز برگشتم رده سوم لیگ البته بخاطر تفاضل گل
پدرم در آمده تو این لیگ سنگین که همه نزدیک به همن جز نفر اول که فهرمانیش مسجله!
ولی بدی این بردم این بود که تو دقیقه 89 درواره بان اولم که قدرتش 28 بود مصدوم شده و الان درواره بان دومم 13 هست! توکن هم لا موجود!!!
حالا امروز یک بازی هم بیشتر ندارم که برای جام حذفیه و تو رفت 9-0 زدمش و مشکلی ندارم اما نگران بازیهای فردا پس فردامم! نامرئ یرای 6 روز هم دور از میادینه! این فصل خوب مصدوم دارم میدم!
اول یک بازیکن خوب 18 ساله تو هافبک دفاعی داشتم که برای 16 روز مصدوم شد و فروختمش رفت پی کارش و الان هم 2تا مصدوم تو دفاع و درواره دارم!
موندم چه کنم
امیدوارم بتونم یک دروازه بان دوم خوب بخرم با این دوتا توکنم!!!
دوتا توکن رو نگه دار بشه ده تا بعد برو سراغ خرید چون با دوتا توکن خیلی سخته بتونی یه گلر خوب بخری. یه چیزی هم بگم باورش سخته البته.تو تاپ الون گلر حتی اگر سطحش سوپر استار یعنی دو تا ستاره طلایی دار باشه بازم اگر دفاع ضعیف باشه گل میخوره.ولی اگر دفاع قوی باشه با یه گلر 3 ستاره معمولی هم میشه راحت بازی رو برد.اگر دفاعت خوبه فعلا به گلرت بازی بده و بزار توکنات زیادتر بشه.چون اگر دو تا توکنت رو تموم کنی باز باید از صفر شروع کنی.تیمم رو الان گذاشتم خوب ببینش.من سه تا دفاعم scout هستن و گلرن 5 ستاره.تو لیگ تا حالا که نیم فصل شده فقط 5 گل خوردم.باخت هم که اصلا ندادم.دفاع از گلر خیلی مهمتره تو بازی.
متاسفانه قبل اینکه اینو بگی برای خرید یک دروازهبان 23 ساله با قدرن 24 اقدام کردمو الان من تنها کسیم که بهش پیشنهاد داده و تا نیم ساعت دیگه معلوم میشه که چی میشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما دفاع من خوبه و بدک نیست ولی عالیم نیست الان که تو لیگ دو هستم فکر کنم میانگینشون 24 باشه
آقا تو الان تو لیگ چندم هستی و قدرت و میانگین سنی تیمت چقدره؟
ای بابا از دو تا توکن یکیشو رد کردی رفت؟خوب باید اخرای وقت پیشنهاد بدی که معلوم بشه چند نفر دنبال اون تیمن.چند ثانیه اخر همه میان پیشنهاد میدن اونوقت تو از نیم ساعت قبلش زدی اونم در حالی که فقط دو تا توکن داری؟اصلا نباید اینکارو کنی.باید تا لحظه آخر صبر کنی اگر کسی پیشنهاد داده بود که کلا بیخیال بشی اگر نداده بود 3 ثانیه مونده وقتش تموم بشه پیشنهاد رو بدی.چون تقریبا همه ی بازیکنا سر 3 یا 2 ثانیه آخر پیشنهاد میدن که پیشنهاد آخر باشن.
اینم تیمم هم تو لیگ هم تو جام باشگاه ها و هم در کاپ.تو لیگ که اولم با یه بازی کمتر.که اگر امروز ببرم میشه اختلاف با تیم دوم 3 امتیاز.تو لیگ قهرمانان که صدر نشین شدم توی کاپ هم 1/8 نهایی رو صعود کردم.تو لیگ تیمم الان قویترینه ولی تیم های دیگه هم قوی هستن نه اینکه ضعیفن.تقریبا 6 تیم خیلی قوی تو لیگ هست.اولش که لیگ شروع شد من جزو تیمای 5 یا 6 بودم از لحاظ قدرت ولی کم کم بازیکن خریدم و قوی شدم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایول پس تو لول 8 هستی و اینو میخواستم بدونم
درکل تیم خوب و قوی هم داری و دمت گرم
آقا گرفتمش اونم فقط با یک توکن!
و آقا کلا برای خرید تو زمانهای کم ترافیک مثل الان وقتی که فقط 1-2 نفر هستید روشی یافتم که خوبه و بدک نیستشو تا الان چندبازی جواب داده
روش کار:
اول وقتی هنوز زیاد مونده تا زمان تمام شدن پیشنهاد، شما پیشنهادتونو میذارید
2-بعد چند دقیقه و شایدم در انتهای زمان رقیب شماهم میاد و درخواست میده و اون از شما سز میوفته ولی شما هیچ عکس العملی نشون نمیدید
3- درنهایت وقتی یک ثانیه به اتمام راند بعدی که مونده چون اون برنده است و با خودش فکر میکنه که برنده است و حتی مشکوک هم هست که شاید شما پشت سیستمتون نیستید! شما در ثانیه آخر به شکلی که طرف فرصت نکنه پیشنهادشو بذاره شما میذارید و برنده میشید!
البته این برای زمانیه که تنها یک نفر رقیب داشته باشید و برای زمانهای کم ترافیکه
من تاحالا چندین بار این روشو امتحان کردمو جوابشو گرفتم!
آره این کلک دقیقا خوب جواب میده.منم یه چند باری همینجوری گرفتم.ولی باز با دو تا توکن ریسکه.بعضی وقتا هم باید ریسک کرد:nishkhand:
الان که سه تا گلر داری عجله نکن واسه فروش یکی از اون دوتا.یکیشون که مصدومه ولی میگی قدرتش خوبه و برمیگرده بعد چند روز.پس نگهش دار.اون ضعیفه هم نفروش تا اون یکی خوب بشه برگرده.چون اگر اینو الان بفروشی و وسط بازی گلرت اخراج یا مصدوم بشه دیگه گلر دوم نداری
این شگردی که میگین من یادمه تو لول های پایین تر که بودم شب قبل خواب یه پیشنهاد میزدم واسه بازیکن
صبح پامیشدم میرفتم تو بازی تا خریدمش! تو لول های پایین بیشتر جواب میده
من که به شخصه همیشه ثانیه 5 پیشنهاد میزنم.با توجه به سرعت نتم ثانیه 2 ثبت میشه تا اونا بخوان بزنن تموم شده وقتش:evaa:
این شگرد یه چیز جالبی داره. اونایی که خیلی وقت مونده به پایان زمان حراجی پیشنهاد میزنن یه جورایی به بقیه اعلام میکنن که این بازیکن مال خودشون خواهد شد و تحت هیچ شرایطی ولش نمیکنن!
حالا هر کی بیاد پیش خودش میگه طرف حتما خیلی توکن داره که از الان پیشنهاد زده!پس میگن وللش میرن سراغ یه بازیکن دیگه.ولی یه چیز دیگه هم هست.اونایی که خیلی زود پیشنهاد میزنن فرض میکنیم یک ساعت دیگه مونده به پایان زمان خریدش
تا یک ساعت دیگه ممکنه هزار و یک اتفاق برای اون شخص بیوفته و نتونه بیاد تو بازی ببینه چی شده! خلاصه همونطور که گفتین ریسکه و شانس با کی باشه... الله اعلم!
یکی از دوستام لول 26 هستش از سال 2012 شروع کرده تا الان.البته چند بارم نتونسته صعود کنه وگرنه الان احتمالا به 30 هم رسیده بود.چون احتمالا پیش نیومده اینجور تیم هارو ببینید یه عکس از مشخصاتش میزارم به میانگین قدرتش دقت کنید.ارزش باشگاهش هم از میلیون گذشته رسیده به بیلیون.استادیومش هم که خیلی وقته کامل آپدیت شده و دیگه چیزی واسه ارتقا نداره.260 هزار نفر هم گنجایش داره
البته چون سطح من خیلی ازش کمتره ستاره هاش رو اینقدر زیاد نشون میده وگرنه در سطح خودش احتمالا 4 یا 5 ستارست
اینم بخش استادیوم بعد از آپدیت نهایی که این شکلی میشه
اوه خیلی شانس اوردیا :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه لیست محدودیت داره؟ ای بابا نمیدونستم ، چند نفر ذخیره باشن پر میشه؟ کل تیم بیش از 22 تا بشه لیست پر میشه؟
خوب بردی ، من تیمم حریف قوی تر از خودش میبینه دست و پاشو یکم گم میکنه:nishkhand:
اره احتمالا ی مشکلی بوجود اومده ک شاید تو اپدیت بعدیش رفعش کنن
دیدم حرف خرید شد گتم منم ی عرض اندامی بکنم :crazy:
ب نظر من بهترین تایم خرید از حدود 12 ظهر تا 2 هستش ، چون خارجکیا مثه کشورهای قاره امریکا و بسیاری دیگه از کشورها خیلیاشون خوابن
من خودم همین دو سه روز پیش بود ی بازیکن نسبتا خوب رو با ی توکن خریدم ، این تجربه خرید خودم بود
خیلی وقتا میشینم نگاه میکنم ببینم اوضاع خرید چ جوریه ،مثلا همین امروز ظهر ساعت 1 و اندی بود نشسته بودم داشتم میدیدم بازیکنای لیست فروش رو تا ببینم رقابت بین اعضا چطوره هر چند خودم نمیخواستم خرید کنم ، بعد میدیدم خیلی کم پیشنهاد میدن و معلومه ترافیکی نیست و خیلی از بازیکنا با وجود اینکه قدرت خوبی هم داشتن تایمشون تموم میشد و هیچ کس نمیخرید ... خلاصه اینو مد نظر داشته باشید.
نیم فصل هم فردا تموم میشه و دیگه بعدش باید تمام زورمونو بزنیم
تو این نیم فصل کمی تجربه بدست آوردم و فهمیدم که چه کنم مثل اینکه هرگز تیممو رو نرمال نذارم!!! البته من لول دو هستم
ایولا بابا علی چیلا بازیکنات خیلی خوبن من کم کم دارم
پیشرفت می کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ای علییییییییی خدا بگم چیکارت کنه بابا من 1ماهو نیمه شروع کردم 8 تا قدرتم بیشتر شده طرف چجوری از سال 2012 تازی انقد ستارش حتما بازی نمی کرده عجب تیمی داره طرف فک کنم 100 تایی به من گل بزنه
اتفاقا تو فکرم بود ببینم تاپ تن های بازی چند ستاره اند
ممنون علی راستی به ماهم کمک نمایـــــــــــــــــــــ ـد به توکن نیازمندیم
هههههههههههههههههههه:/danc
والا من که از وضع خودم راضی ام لول 2 هستم اما قدرتم 20 هست البته تو این لیگ کم اووردم به دلیل این که هم زمان تو 3 تا لیگ بازی داشتم
اما جمعا خوبه و راضی هستمlol:-
:hooora:علـــــــــــــــــــ ـی چیلا:hooora:علـــــــــــــــ ی چیلا:hooora: هی هی دست
:iran::iran::iran:
به افتخار ایرانی ها که پرچمشون تو بازی بالاستو هست
کمک کنید.یه بازیکن جدید خریدم ولی به دلیل تعداد زیاد بازیکن در تیمم نمیتونم با با بازیکن قرارداد ببندم.بازیکن رو بخوام ازاد کنم نسبت به پول من پول زیادی میخواد برای ازاد کردنش.5 6 تا بازیکن رو هم گذاشتم لیست فروش ولی هنوز فروخته نشده اند.چند روز میکشه بازیکن فروخته بشه؟خودشم بازیکن ها هم قدرتشون کمه.راه حل دیگه ای هم هست؟؟لطفا کمک کنید!!!!1
بگرد ببین ارزون ترین بازیکنت کدومه از تیم بندازش بیرون.بالاخره یه بازیکن ارزون که تو تیمت پیدا میشه:nishkhand:
آره بابا پس چی با اختلاف سه امتیاز قهرمان نیم فصل شدم:nishkhand:
اوه اوه این تیمو ببینید فقط.تازه دو تا مساوی هم اورده تو لیگش.ما این تیمو داشته باشیم که به هر تیم 10 تا میزنیم ببنید با این بازیکنا چه سیستم مزخرفی چیده.مشخصه هیچی حالیش نیست فقط پول بلده خرج کنه.سیستم سه دفاعه بدرد لول های 1 تا 5 میخوره فقط تو این بازی نه لول 8
نمیدونم ولی فکر کنم نهایت 5 ساعت باشه تو لیست فروش.5 6 تا بازیکن دیگه خیلی زیاده واسه فروش گذاشتی اونم فقط واسه یه بازیکن! در کل هر تیم گنجایش 22 بازیکن رو داره که اگه بیشتر از این تعداد بازیکن داشته باشین با بازیکن های اضافی قرارداد نمیبنده و منتظر میشه لیست خالی بشه.اونوقت میتونید قرارداد ببندید و ازش استفاده کنید.همون بزار فروش برن بعد باهاش قرارداد ببندنقل قول:
نوشته اصلی توسط FC Pra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-----------------------------------------------------------------------------------------------
راستی دوستان یه نکته رو هم بگم از ارسال کردن پست های بیهوده خودداری کنین.منظورم پست هایی هست که عملا چیز خاصی توش گفته نشده و حالا ممکنه تشکر هم حتی باشه.من چون مدیر این بخش هستم مجبورم نسبت به همه قسمت ها حساس باشم حتی اگه تاپیک خودم باشه!
با عرض شرمندگی اگه دیدین پستی ازتون پاک شده ولی بدونین که ما اینجا ماموریم و معذور ki::love::
موفق باشین:ghelyon:
آره محدودیت داره. کلا هر تیم مجاز هست از 22 بازیکن تو تیمش استفاده کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
11 تا بازیکن اصلی،7 تا ذخیره و 4 تا سکونیشن که جمعا میشه 22 تا
سلام
با توجه به اینکه بعضی از دوستان میخواستن بدونن چه روش هایی برای دریافت بسته وجود داره امروز یه عکسی رو آماده کردم که میتونه کمکشون کنه
این بسته ها رو به دلیل برد 5-0 تو بازی دریافت کردم
همونطور که میبینید ردیف اول به دلیل تعویض انجام دادن من، بهم یک بسته Rest هدیه داده
ردیف دوم به خاطر برد در بازی یک بسته Morale بهم داده
ردیف سوم به دلیل نگاه کردن به گزارش بازی یک بسته Morale دریافت کردم
ردیف چهارم به دلیل انجام بازی جوانمردانه ( نگرفتن هیچگونه کارت زرد و قرمز ) یک بسته Treatment بدست آوردم
ردیف پنجم به دلیل به سلطه در آوردن بازی توسط من ( اشاره به برد 5-0 و تحقیر حریف ) یک بسته Morale گرفتم
و ردیف آخر هم به دلیل انتخاب شدن یکی از بازیکنان تیم من به عنوان بهترین بازیکن زمین یک آیتم تمرینی هدیه گرفتم
سعی کنید همیشه بازی هاتون رو ببرید تا بسته های مختلف بدست بیارید.مخصوصا دوستانی که لول های پایین هستن با این روش خوب میتونن ذخیره بسته هاشون رو زیاد کنن
امیدوارم این مطلب براتون مفید بوده باشه
سلام
اول درباره اون پست بگم ک اتفاقا خوب کاری میکنی اگه پستایی ک چیز خاصی توش نیست رو پاک کنی اینطوری افراد تازه وارد ک میان این همه برگ نمیزنن تاپیک رو تا ب پستای مفیدتر برسن و سریع تر کارشون پیش میره آق مدیر :yes:
درباره این پست اخرت هم بگم ک اتفاقا امروز ی برد اینطوری داشتم همه همین ها رو دقیقا گرفتم و پیش خودم میگفتم چیز دیگه ای هم وجود داره ک بعد از بازی باش اینا رو بگیرم یا ن ک انگار نهایتش همینه ki::
خب پست منم ک تا الان بیهوده ب حساب میاد اما ن من ی سوال داشتم گفتم اینا رو هم بگم :ohum:
اما سوالم :دی
رفقا من ی بازیکن داغونامو براش گزینه فروش یعنی همون sell رو زدم و قیمت هم بالاترینش تعیین کردم :nishkhand: حالا این ک بخوام ببینم فروش رفته یا ن باید چیکار کنم؟ اگه بخوام ی بازیکن رو بندازم بیرون از لیست باید چیکار کنم ؟
ی گزینه هست ب اسم sack توی همون قسمت قرارداد و تمدید بازیکنا ، این چ نقشی داره؟ کارش چیه؟ روش همینطور زدم بعد ی پیام داد و ی قیمتی مثلا 500 گفته بود ک من کنسل کردم اینا چیه دقیقا؟
قسمت sack مربوط به باز نشسته کردن بازیکنان هستش که حقوق اون ماهشون رو میگیرن و میرن
نقل قول:
سلام.در مورد پاک کردن پست های بیهوده باید بگم که من قبلا در نظر داشتم بگردم از اول تاپیک پست های مهم رو اضافه کنم به پست اول
اما دیدم که اینکار واقعا امکانش نیست.یه سری مشکلات وجود داشت مثلا اون پست علاوه بر مطلب مفیدی که توش بود چیزای دیگه هم گفته شده بود و مشکلات دیگه. خلاصه دیگه شرایط طوری شد که منصرف شدم
پیش خودم خودم گفتم بهتره بچه ها بیان مثل همیشه از تیم خودشون بگن یا مطالب مهمی دارن اشتراک بزارن که این همون طبق روال تاپیک هست ولی پست هایی که بیهوده و اسپم هستن رو پاک کنم
اینجوری همونطور که شما گفتی دوستان جدیدی که در آینده بهمون ملحق میشن راحت تر به مطالب مفید دسترسی پیدا میکنن
---------------------------------------
در مورد سوال باید اول یه تشکر کنم ازت! چون سوال خیلی مهمی رو مطرح کردی و فکر میکنم تا حالا در مورد این قسمت هیچ توضیحی داده نشده تو کل صفحات!
روی هر بازیکن که کلیک کنید صفحه مربوط به اطلاعات بازیکن باز میشه
وارد تب Contract که بشید 3 قسمت رو مشاهده میکنین : Renew , Sell , Sack
گزینه Renew که تمدید قرارداد با بازیکن هست
گزینه Sell که فروش بازیکن هست
و گزینه Sack حذف کردن یا اخراج کردن بازیکن هست
دو گزینه اول که واضحه نیاز به توضیح نداره
میمونه گزینه آخر یعنی Sack که حذف یا آزاد کردن بازیکن هست
ممکنه شما بازیکنی داشته باشین که خیلی ضعیف باشه و مثلا وقتی واسه فروش هم میزارینش کسی نمیخره اونارو!حالا شاید شما نیاز فوری داشته باشین که یک بازیکن رو از لیست کنار بزارین تا جا باز بشه برای بازیکنای جدید
این گزینه Sack همین کار رو میکنه.یعنی شما با پرداخت غرامت یا خسارت بازیکن رو از تیمتون اخراج میکنین.یه پولی بهش میدین میگین شمارو به خیر و مارو به سلامت :nishkhand:
زمانی بازیکنی رو میخرید یا به فروش میرسونید به محض وارد شدن به بازی یه پنجره باز میشه میگه که شما بازیکن رو خریدین یا فروختین.یه پیام هم در موردش تو قسمت News براتون فرستاده میشه
ممنونم علی جان بابت توضیحات کامل و خوبت
البته غرامتشون شکر خدا خیلی نیست بهش می ارزه آخه بیخودی الکی فضا رو اشغال میکنن تو تیم :biggrin:
حالا ی سوال دیگه :
وقتی تو قسمت مهارت هر بازیکن میریم ی گزینه هست ک ترحمش میشه انتخاب یک نقش جدید در واقع همون اضافه کردن ی پست جدید ب پست های بازیکنه ، مثلا طرف دفاع وسط هستش میتونی ی نقش دفاع راست هم بهش اضافه کنی ، من هنوز اینکارو نکردم ی بار روش زدم ولی اوکی نکردم میخوام ببینم کسی اینکارو کرده؟ فایده داره؟ توکن و پول ک دیگه لازم نیس پرداخت کنیم تا این اتفاق بیفته؟ چند وقت طول میکشه ک اون بازیکن این نقش جدید بهش اضافه بشه؟
به بازیکنان علاوه بر پست جدید میشه قابلیت ویژه مثل ضربه آزاد یا کرنر یا دریبل و این چیزا اضافه کرد.ولی کار بسیار سختیه چون هر کدوم ازینا 40 یا 50 تمرین لازم داره.که اگر بخوایم 40 تمرین برای اون پست جدید یا قدرت ویژه بدیم در واقع اون بازیکن از پیشرفت عقب میافته.چون جای اینکه تمرین رو صرف قدرت دفاعی یا حجومی یا فیزیکی اون بازیکن کنیم باید تمرینات رو برای پست یا قدرت ویژه استفاده کرد که تازه بعد اون همه تمرین که حداقل یک فصل کامل و یا حتی بیشتر زمان میبره بتونه صاحب اون پست یا قدرت بشه که عملا کار بی فایده ای هستش.اگر بازیکنی در پستی میخوای یا اینکه میخوای قدرت خاصی داشته باشه کار سریعتر و راحتتر اینه که از بخش ترانسفر خرید کنی.
اهان ممنون درست میگی همون بهتر یکم پول بدیم و بازیکن بخریم خیلی ب صرفه تر هستش
بازم سوال dallliii
اکادمی 15 روز دیگه قراره بهم بازیکن بده ف از پستای این تاپیک ب این نتیجه رسیدم ک انگار یکیشون سطح بالاتری داره و برای قرارداد بستن باهاش توکن لازم داریم ، تعداد توکن ها مشخصه؟ هر لول تغییر میکنه؟ من الان لول 2 هستم میخوام ببینم چقد باید توکن داشته باشم تا برای اینده برنامه ریزی کنم:nishkhand:
اگر اشتباه نکنم 21 توکن همیشه لازم هست.چون من یادمه حتی لول های پایین هم 21 توکن میخواست ازم حالا شاید متغیر باشه ولی از اول که بازی رو شروع کردم تا الان برای هر بازیکن ازم 21 تا خواسته تجربم در همین اندازست ولی میدونم امکان نداره زیر 18 تا توکن بخواد.یه بازیکن 4 ستاره بهت میده با یه دو ستاره.اکثر وقتا اینطوره ولی اینم باز تغییر میکنه.به من چند روز پیش بازیکن 1 ستاره داد.درضمن اصلا سطحش از تیمت نباید بالاتر باشه حتما.من بازیکنام همه 5 ستارن ولی بهم 4 ستاره داد.منم بدردم نمیخورد سریع آزادش کردم اون یکی که قدرتش 2 ستاره بود و توکن لازم نداشت رو گرفتمش یه تمرین بهش دادم که قیمتش بره بالا و سریع فروختمش.در کل اون بازیکن 4 ستارش بدرد نمیخوره چون با 21 توکن ما میتونیم حتی 4 تا بازیکن 5 ستاره هم در ساعات خلوت بازی بخریم
سلام من چند روزی هست این بازی رو دانلود کردم هنوز ناشیم میونید کمکم کنید من t تموم شده باید چی کار کنم
در تکمیل صحبت هات لازمه بگم که اون چیزی که من مشاهده کردم بسته به قدرت بازیکن 24 و 21 ، 18 ، 15 توکن لازم داره. که اون 15 توکنیش که چند وقت پیش گیرم اومد فکر کنم 3 ستاره بود و بدرد جرز لای دیوار هم نمیخوره!نقل قول:
یه چیزی هم بگم بیخیال بازیکن آکادمی بشین من الان تازه متوجه شدم که چه اشتباهی میکردم قبلا ! با 21 توکن اگه فرض بگیریم میانگین واسه خرید هر بازیکن 5 تا توکن هم بدیم میشه 4 تا بازیکن 4 ستاره و 5 ستاره خرید!!!
اگه تو اون اوقاتی که خلوته خرید کنید با 2 تا توکن هم میشه بازیکن 19 ساله 5 ستاره خرید(اشاره به آخرین خرید خودم) ! الان دارم حسرت میخورم که اگه اون توکن هارو جمع میکردم الان واسخ قهرمانی میجنگیدم نه واسه رده های 7 به پایین!
سلام عزیز خوش اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed 22 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پیشنهاد میکنیم اوقات بیکاری بشینی کل صفحات این تاپیک رو بخونی.مطالب مهمی نوشته شده که مطمئنا بدردتون میخوره
نقل قول:
این همه اکادمی میسازیم پس اینجوری فایده نداره ک چون 21 توکن خیلیه و میشه چنتا بازیکن با تراز بالا خرید
این تمرین دادن بازیکن دو ستاره منظورت همون سه بخش 9 درصد و 6 درصد و 3 درصد هست دیگه؟ یا طور دیگری مد نظرته؟!!!
اون بازیکن ک 21 توکن میخواد رو مجانی میدیم میره؟ نمیشه اونم فروخت؟:evaa:
خوب شد پرسیدم :دینقل قول:
الان منم ب این نتیجه رسیدم ک بازیکن اکادمی رو واسش توکن ندم ولی خب حیفه ادم اپدیت میکنه این همه اخرشم بی فایدست !!!
من خودم ب شخصه امروز با دوتا توکن ی بازیکن با قدرت 27 رو گرفتم اونم ن تو ساعت خیلی خلوت تو تایم عادی 8 شب!!! در حالیکه ک دو سه نفر سرش رقابت میکردن من ی ثانیه مونده بود و ریسک کردم گذاشتم برا ثانیه اخر تا زدمش صفر شد و دیدم سبز شد انقد خوشحال شدم انگار مثلا واقعی ی بازیکن خوب گرفتم :nishkhand: کلا تا حالا نشده دست رو بازیکنی بذارم و برم سر رقابت برا خرید و نتونسته باشم بگیرمش :ohum: