عزیزان فیلم شناس یک سوال داشتم
میخوام یک فیلم جنگی ( منظورم با شمشیر و ... ) تو مایه های اسپارتاکوس منتها سینمایی دانلود کنم ...
کسی سراغ نداره
اگه هم یکم تخیلی هم بود اشکال نداره
لطف کنین بگین تا برم بدانلودم :nishkhand:
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزان فیلم شناس یک سوال داشتم
میخوام یک فیلم جنگی ( منظورم با شمشیر و ... ) تو مایه های اسپارتاکوس منتها سینمایی دانلود کنم ...
کسی سراغ نداره
اگه هم یکم تخیلی هم بود اشکال نداره
لطف کنین بگین تا برم بدانلودم :nishkhand:
بچه ها کسی یه فیلم در مورد همه ی تکنیک های فوتسال داره یا نه؟ اگه سراغ دارین خواهشا لینک بذارین برم دانلود کنم. مخلص همتونtazim::
اخه میخوام تکنیک ها رو تمرین کنم.
یه سوال کسی تو دربی پیدا نمیشه که فوتبال یا فوتسال رو به طور حرف ای دنبال کنه . منظورم اینکه بازی کنه؟؟؟
من خودم فوتسال بازی میکنم تو تیم هلال احمر اصفهان
درمورد کلیپ و اینا هم دوستان به خصوص رضا دونگ یی خودمون هم خیلی کلیپ گذاشتن توی این انجمن ...
اینم لینک چند تاپیک :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
موفق باشید
عبدلله برو گلادیاتورو دانلود کن.............................بعد از گاد فادر بهترین فیلمیه که دیدم.:ookk:
عبدالله 3تا فیلم قشنگ بهت پیشنهاد میکنم
Braveheart
(Robin Hood (2010
The Last Samurai
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیر این رابین هود دوبله هستش یا زیر نویس
حجمش چه قدره
در ضمن بچه ها این فیلم که راک توش بازی میکنه 2012 اسمش چیه ؟!
سینا من سوال عبدالله رو از یک دوستم که فقط تو کار اینجور فیلماست پرسیدم
نمیدونم زیر نویسه یا دوبله
والا من خودم تو این ژانر فقط گلادیاتور رو دیدم
شجاع دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تروآ
پادشاهی بهشت
مصائب مسیح
اپوکالیپتو
یک شب با پادشاه
ki::
خوبه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی ممنون از همتون :jeddiiiii: وای چقد فیلم :jeddiiiii:
از ایکون هم تشکر میکنم تو چت باکس بهم یک فیلم معرفی کرد
حالا نوبت نوبتی بریم بدانلودیم :evaa::evaa:
دستتون طلا roz:::evaa::evaa:
عبد الله برو سفید برفی رو دانلود کن پشیمون نمیشی فیلمش خیلی باحاله جنگی و تخیلیه البته مدت زمانش 2 ساعته.
اینم یه عکس از جواد نکونام و شجایی با دختران اسپانیایی
ای تو روحشون!!!:evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این مسعود شجاعی و جواد نکونام عجب فلز خرابی هستن!!!lol:-
آفرین و خسته نباشی به کاپیتان ما:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرملت رو بالا بردن!
در مورد مجیدی شماره 7 استقلال در روز هفتم ماه هفتم سال از فوتبال خداحافظی کرد!:nishkhand:
واقعا متاسفم برا هر دوشون هم قلعه نویی هم فرهاد!
واقعا که مگه شما بچه اید واقعا این فوتبال کثیف......
دیگه عرضی ندارم
:hooora2: :hooora2: :hooora2:
فرهاد رفتو استقلال بدون سرور موند......:aaaaaa:
خداکنه برشگردونن.:khahesh:
داداشی اونکه رفته دیگه رفته دیگه هم برنمی گرده :nishkhand:میره یه جا واسه خودش مربی میشه تو غصه نخور پیر میشی نکونام تو ایران هم که هست همش گند میزنه مگه عکسایی که با لیلا اوتادی گرفته رو ندیدین اصن یه وضی
بچه ها خدا این بلایی رو که قراره بهتون پایین توضیح بدم سرتون نیاره
امروز تو صف پشت گردن وایساده بودیم کنار هم مثلا کنار من صف اول 2 بودش و ... سرصبح مدیر سخنرانی میکرد مراسم قران و دعا خونی که تموم شد یکی از بچه های صف بغلی که کنار من بود کنترلش رو از دست داد و این کار رو کرد»»:ogh:»»»وای خدایا چی شده بود رو یکی از استینام خالی کرد سرصبحی chomaghchomagh:ajibeee:یه پیراهن خوش گل و خوش رنگ پوشیده بودم روز اولی خرابش کردchomagh من بدبخت رفتم تو دستشویی مدرسه پیراهنمو دراوردم استینشو بردم زیرشیراب روش مایع دستشویی خالی کردم خلاصه عمل لباس شویی رو حسابی انجام دادمdallliii:aaaa: پیراهن خیسو پوشیدم رفتیم زنگ دوم شد ورزشگاه فوتسال اون جا از شانسم مجبور بودیم لباس ورزشی بپوشیم این پیراهنو گزاشتم هوای ازاد درست شد :aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa:یه بوی وحشتناکی گرفته بود به خدا مردم از بوش:aaaa::aaaa::aaaa:
:evaa::evaa::evaa::morde:crying::-
اخی بیچاره رضا !!!!!!!!!!! :ey babaaa: :ey babaaa: :ey babaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط 레자 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا رسیدی خونه خفه نشدی؟mas:-
میخوای فردا تو هم دست بکن تو حلقت استفراغ کن روی اون چه حالی میده!!!!!ki::
:khandeeeee bahal:mas:-بهتره این کارو خودت رو پیراهن خودت امتحان کنی تا هم بوش و هم حسش رو بهتر درک کنی اینجوری بهترهmas:-mas:-:evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام..
با اتفاقاتي كه تو فوتبال ايران افتاده من ديگه دل و دماغ اومدن به سايتو ندارم..
ولي اينو ديشب خودم صيد كردم گفتم شمام بي نصيب نمونيد..
برنامه اقتصادي از شبكه يك ديشب:
سوتي خفن تهرام به جاي تهران
اه اه اه....حالم بد شد.:ogh:.............نقل قول:
نوشته اصلی توسط 레자 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من خودم مسموم شدم 2بار تگری زدمashem:-:aaaa:...چرا تعریف میکنید آخه؟؟؟ki::ki::
این چرک بازیا چیه؟؟؟:khandeeeee bahal:
همش به خاطر فست فود و این جور چیز هاست که به خورد مردم میدن . من خودم چندین بار فلافل و همبرگر خوردم چند ساعت بعد آوردم بالا .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره بابا فقط چند تا تیم ایرانی بازیشون دیدن داره . بهتره برید شبکه های خارجی رو باز کنید و بازی های اروپایی رو نگاه کنید تا وسط بازی خوابتون بره .
صعود تیم ملی جوانان به جام جهانی رو تبریک میگم
بعد حالا ببینید این بزرگسالان چه گلی به سرمون میزنن .
احتمالا با این شرایط هر دو بازی پیش رو رو 2-0 میبازن :ghosse:
اره از تیم های ایرانی که بازیشون دیدن داره بدون تعصب تراکتور سازی _ فجر سپاسی _سپاهان _نفت تهران _ ملوان و فولاد خوزستان . اینها تیم هایی هستند که من بازیشون رو میپسندم در ضمن سایپا هم خوب هست . یه خبری هم که میخواستم بگم فجر سپاسی بازیش با الومینیم 3 بر 3 شده این یعنی یه بازی خوب و پرگل و جذاب که هر چی هم نگاه میکنی خسته نمیشی. افرین به غیرت تیم های شهرستانی که در عوض پول کم بهترین و جذاب ترین بازی ها رو انجام میدند. :flowerysmile:نه مثل تیم های پایتخت که پول میلیاردی میگیرن و نه غیرت دارن نه درک دارن نه شعور!!!:-angنقل قول:
نوشته اصلی توسط DanielBahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلار به 3500 و مافوقشم رسید:-ang
دیگه قیمتا سر به بیابون میزاره بدتر
نگا چه وضعیه :tafakkor::crazy:خدایی اوضاع بسی خرابه الان چند روز دیگه هزینه اشتراک ماهانه نت هم میشه ماهی 1میلیون میگید نه ...........................crying::-
راستش بعد از چت باکس دیگه اینجا خیلی خلوت شده و این پست من هم فقط و فقط جنبه ای اسپم دارد و فاقد هر گونه ارزش می باشد و تکثیر از آن به هر نحو پیگرد قانونی خواهد داشت :nishkhand:.
راستی محمد فیلم پادشاهی بهشت خیلی باحال بود :ohum:
فیلم دیگه ای سراغ نداری که توش جنگ های صلیبی باشه و صلاح الدین ایوبی و ریچارد شیردل و ... :rose: ؟
چرا من سراغ دارم ولی نمیدونم کجا برا دانلود هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فیلم
the stornghold artes
چاکریم ، اونا رو ولش کلاسیکهایی که مصطفی عقاد ساخته رو ببین (سازنده محمد رسول الله) مثل عمر مختار ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلت میره:flowerysmile:
این کلیپ زیبا رو ببینید ...
دو پسر کوچک که با هنرشون پول درمیارن ...
تو بازار دارن اهنگ میخونن و لامصب پسره چه خوب میخونه
حتما ببینین
یه دختره تو سبزه میدون میخونه و پول پارو میکنه......
به بدبخت گیر دادن گرفتنش.
خدایی خیلی باحال میخوندlol:-
سلام
یه سوال :
کسی با این برنامه کار کرده ؟؟؟
PGWARE Throttle 6.9.3.2012 - افزایش سرعت اینترنت
سلام ملیکم :chakoshi:
خیلی وقت بود سری به کمپ نزده بود از وقتی چت باکس امده کل ملت چپیدن توش
راستی پویان تا هستی شبکه رایگان برای بازی اینتر و میلان داری ؟!
ایجا یه سایت فوتبالیه کاری به محیط مردونه و زنانه نداریم همه طرفدارای فوتبال هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط dayana2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آورين آورین به قول آقا مجتبی راستی پویان تو pltv هم میگیری با چی؟ ما که با میکرو باکس میگیرمش راستی میخوام یه رازی رو براتون فاش کنم من میدونید که بیام تو اینترنت و حريم سلطان و ثمر و اینا همه رو برادرم بهم یاد داده الانم اینجا عضوه هیچ پست نمیزنه فقط میاد منو چک میکنه اسمش کاوه هست و هر کی بخواد بهش لینک میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:hooora2: :hooora2: :hooora2:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaVilla7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رسول داشته باش میگی گیر نده
آخه بچه 12 ساله دانگل میکروباکس چه میدونه چی هست:ruunn::ruunn:
خداااااااااااااا این 12 سالش نیسسسسس گولشو نخوریدki::
با دانگل این شبکه باز نمیشه کد دستی میدی باز میشه ماهواره 10درجه شرقی هست باید رسیورت هم فول اچ دی باشه:kissss:
سلام منم یه چند وقت بود نیومدم کمپ دربی که حالا اومدم.....
پس این چه طرز حرف زدن هست حیف نمیدونم این چه زبونی هست......
شماها تامیتونید اسپم بدید در انجمن ما اصلا با اسپم مخافلت نمیشه یه تایپک اسپم سیتی و یه جعبه اسپم داریمki::
بله درسته. اینجا جایی نیست که بیاین حالو احوالتونو بگین. اینجا در مورد چی صحبت میکنم نمیدونم. ولی باز زبان سلیس و صریح و قابل درک فارسی صحبت میکنیم. الآن شاید خودت بدونی با چه زبونی حرف میزنی ولی ما که نمیدونیم. خلاصه خدا شفا بده.
بچه بیاین پول بزاریم واسه این بشر کلاس زبان فارسی خصوصی بزاریم
خب عزیزان من بگین چه مرگتونه ؟ki:: آخه مگه مرض دارین تو یه روز سه ص کمپ رو بردین جلو ؟ :evaa:
-----------
اون دایانا که تازه عضو شدی باید بهت بگم که اینجا محل اسپم نیست طبق مقررات اما چیکار کنیم دیگه ما بچه ها مقررات حالیمون نیست :luuugh::luuugh::luuugh::luuugh:
نگاه کن یه مدتیه نیومدم اینجا عجب چیزی شده . هر پستی که بخوای میتونی توش پیدا کنی با هر نوع موضوعی از دعوا و فحش گرفته تا ماهواره و نرم افزار و .... عجب جاییه اینجا :haaa:
این پویان هم هر شبکه ای که بخوای با هر راهی برای باز کردنش رو بهت میگه انگار درآمدش تو این کاره . حالا میخوام برم رسیورم عوض کنم چند وقتیه پوکیده دیگه خسته شدم از بس که بازی ها رو از اینترنت نگاه کنم برای اون هم باید سرعتت بالا باشه که ما نداریم .
این شبکه ورزش هم بعضی اوقات اگه مسئولش سرش به سنگ بخوره بازی ها رو پخش میکنه . کلافه شدم .:ehe:
اصلا باوشه درست میحرفم تا حد امکآن.........والاthink::نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخه چرآ تو قوآنین اسپم ممنوعه؟!شکلکای ب این خوشگلی آدم دلش نمیآد استفآده نکنه:yes:
icon هر وخ خدآ تو رو شفآ داد منم ک بیمآر نیستم شفآ میده...وا3 سلآمتی همه جمیعا ی دست و ی هورآی بلند:luuugh:
چ کآریه شما ک میخواید پول جمع کنید لآاقل ثواب کنید بدید من برم وا3 خودم ی عالمه شارج بگیرم والا..:sohappy: