تمرین امروز پرسپولیس با 15 بازیکن و مصدومیت منصوری برگزار شد
مرجع خبری پرسپولیس : تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پس از دو روز استراحت از بعدازظهر امروز پيگيري شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تمرين پرسپوليس پس از دو روز استراحت از ساعت 17 در زمين درفشيفر دنبال شد. در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس تنها به تمرينات فشرده و سنگين بدنسازي پراختند.
* بازيكنان مليپوش و همچنین اولادي، نوروزي، ممدو تال، كاظميان، نصرتي و نوري غايب بودند. 15 بازيكن در تمرين امروز حضور داشتند.
* تمرين امروز بيشتر زير نظر گمالوويچ انجام شد و حميد استيلي بيشتر نظارهگر بود.
* در حين تمرين محمد منصوري از ناحيه مچ پا داراي مصدوميت شد به همين دليل تمرينات اختصاصي انجام داد.
* 30 هوادار حضور داشتند كه يكي از آنها را يك خانم بود كه پس از چند دقيقه مسئولان درفشيفر وي را از ورزشگاه بيرون كردند.
* پرسپوليسيها فردا در نوبت صبح و بعدازظهر تمرين خواهد كرد.
* امروز سومديك غايب بود. او قرار است فردا به جمع قرمزپوشان بپيوندد.
* در حاشيه تمرين امروز استيلي دقايقي با معمارزاده به گفتوگو پرداخت.
* پرسپوليس فردا پس از تمرين نوبت بعدازظهر براي تشكيل اردويي 3 روزه راهي مشهد خواهد شد و بامداد روز جمعه به تهران باز خواهد گشت.
* پرسپوليسيها قرار است قبل از ديدار با ذوبآهن دو بازي تداركاتي را انجام دهند. همچنين از آنها تست بدني گرفته شود.
گزارش تصویری : تمرین امروز پرسپولیس
مرجع خبری پرسپولیس : گزارش تمرین امروز یکشنبه پرسپولیسی ها در زمین مجموعه درفشی فر به روایت عکس:
تمرين پرسپوليس زير بارش شديد باران در غياب سومديك
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرجع خبری پرسپولیس : تمرين امروز پرسپوليس زير بارش شديد باران برگزار شد.
تمرين پرسپوليس از ساعت 10:10 در ورزشگاه درفشيفر برگزار شد.در اين تمرين ابتدا قرمزپوشان به مدت 40 دقيقه در چمن مصنوعي تمرين كردند. به علت بارش شديد باران تصميم گرفته شد به سالن بروند اما با توجه به پر بودن سالن بازيكنان تمرينات خود را مجددا در چمن دنبال كردند.
*در تمرين امروز ممدو تال، اولادي، نوروزي و مليپوشان غايب بودند. سومديك كه قرار بود امروز به تهران بيايد نيامد. وي در تماس تلفني به استيلي اعلام كرد كه به دليل مشكلات ويزا به برلين سفر كرده و فردا باز ميگردد.
سومديك در مشهد به جمع قرمزپوشان اضافه خواهد شد. پرسپوليس امشب براي برپايي اردوي سه روزه به مشهد ميرود.
* تمرين پرسپوليس بيشتر بدنسازي بود و قرمزپوشان دقايقي به كار با توپ پرداختند.
* رسايي قائم مقام باشگاه و محمدبيكلو مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس حضور داشتند.
*نصرتي و نورمحمدي با تاخير در محل تمرين حاضر شدند.
* تمرين امروز بعدازظهر پرسپوليسيها به دليل بارش شديد باران قرار بود در ورزشگاه امام رضا برگزار شود اما به دليل اينكه اين چمن در حال ترميم بود قرار شد قرمزپوشان مجددا در ورزشگاه درفشيفر تمرين كنند.
/www.perspolisnews.com
استيلي: روزهاي سختي را در اين هفتهها گذراندم/ بردن داربي مهم است اما قهرماني مهمتر
مرجع خبری پرسپولیس : حميد استيلي ميگويد پيروزي در داربيها از اهميت بالايي برخوردار است اما براي او مهمترين هدف قهرماني است.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره آخرين وضعيت آمادگي تيمش، اردوي سرخپوشان در مشهد، داربي نخست فصل و لزوم حضور علي كريمي و فرهاد مجيدي در تيم ملي صحبت كرده كه متن آن در زير ميآيد:
* شرايط پرسپوليس پس از كسب نخستين پيروزي در ليگ چگونه است؟
امروز يك جلسه در تهران تمرين ميكنيم و پس از آن براي برپايي يك اردوي تداركاتي راهي مشهد ميشويم. در مشهد چند بازي تداركاتي با تيمهاي اين شهر انجام ميدهيم و جمعه به تهران باز ميگرديم تا آماده ديدار خود با ذوب آهن شويم. برد اول خيلي به ما كمك كرد و روحيه ما را بالا برد، اما اين تيم هنوز خيلي كار دارد. چه به لحاظ تاكتيكي و چه به لحاظ بدني.
* مثل اين كه هنوز به تركيب آرماني خود دست پيدا نكردهايد.
بله. طبيعي است. اما روز به روز تيممان هماهنگتر ميشود. تا حدودي به تركيب مان رسيدهايم، بازي كردن هر بازيكني بستگي به شرايط تمرينياش و ميزان آمادگي او قبل از مسابقه دارد.
* روحيه خودتان پس از اين پنج هفته چگونه است؟
روزهاي سختي را در اين هفتهها گذراندم. ما در چند بازي خوب نبوديم و پس از آن يك برد خوب گرفتيم، اما هنوز اتفاق خاصي نيفتاده است. با اين حال توقع من از تيمم خيلي بيشتر از اينها است. بايد نتايج بهتري بگيريم. فقط احتياج به زمان داريم كه هم از لحاظ تاكتيكي و هم از لحاظ بدني در بهترين شرايط قرار بگيريم.
* خودتان فكر مي كرديد جواد كاظميان در يك بازي اين گونه براي پرسپوليس بدرخشد؟ او با زدن 3 گل معادلات خط حمله پرسپوليس را بر هم زد.
خواستن توانستن است. جواد كاظميان مي خواست و خواسته خود را با تمرين سخت و انگيزه بالا به دست آورد. با اين كه او در لحظههاي آخر فصل نقل و انتقالات به ما اضافه شده بود، اما به خوبي خودش را با تيم هماهنگ كرد. درباره حضور بازيكنان در خط حمله هم بايد بگويم ما براي بازي دادن به هر بازيكني شرايط تمرينياش پيش از مسابقه را ميسنجيم. هيچ كس از قبل در تركيب ثابت نيست، حتي بازيكني كه سه گل در يك بازي زده باشد.
* آيا بازي كردن ميثاق معمارزاده به دليل عملكرد ضعيف حقيقي در بازيهاي قبل بود؟
ما دو دروازهبان بسيار خوب داريم و اينگونه نيست كه حقيقي به خاطر عملكردش نيمكت نشين شده باشد.
* پس از رفتن سومديك به مرخصي برخي شايعه كردند او ديگر به ايران باز نميگردد.
سومديك با ما قرارداد دارد و به اين قرارداد هم پايبند است. او فقط چند روز به مرخصي رفته و پس از آن به ايران باز ميگردد.
* سومديك و گمالوويچ هنوز خانه ندارند؟
باشگاه بهترين امكانات را براي آنها فراهم كرده و در بهترين هتل تهران براي آنها جا گرفته است.
* محمد مايلي كهن در ابتداي فصل به عنوان مدير فني پرسپوليس انتخاب شد، اما بعد از رفتنش انتقادهاي شديدي به شما وارد كرد.
مايلي كهن هميشه بزرگ من بوده. من به نظرش احترام ميگذارم از زماني كه يادم ميآيد سعي كردهام احترام پيشكسوت و بزرگتر را نگه دارم. هر اتفاقي بيفتد او بزرگ من است و من هيچ وقت عليه او صحبتي نميكنم.
* استقلال امسال كهكشاني است؟
البته اين موضوع را مربي استقلال بايد بگويد. استقلال تيم خوبي دارد و نتايج خوبي هم گرفته است. ما براي داربي كل بازيكنان اين تيم را در نظر ميگيريم و روي بازيكن خاصي زوم نميكنيم. اما در حال حاضر فقط به بازي ذوب آهن فكر ميكنيم.
* قولي براي بازي استقلال به هواداران ميدهيد؟
ما قول ميدهيم كه بازي خوبي را انجام دهيم. فعلا فكر بازي با ذوب آهن هستيم و براي اين بازي برنامهريزي ميكنيم.
* بحثهاي حاشيهاي پيرامون مديرعامل قبلي ذوب آهن باعث نميشود اين تيم تمركز خود را براي بازي با پرسپوليس از دست دهد؟
نه. اينها بحثهاي مديريتي است. بازيكنان هميشه كار خودشان را انجام ميدهند. ذوب آهن تيم بزرگي است. اميدوارم روند رو به رشد مان در بازي ذوب آهن هم ادامه پيدا كند.
* براي هواداران پرسپوليس و استقلال پيروزي در داربيها خيلي مهم است. اگر امسال در داربيها استقلال را ببريد، اما جامي كسب نكنيد، برايتان رضايت بخش است؟
هواداران ما خيلي احساسي هستند. ما به اين روحيه هوادارانمان احترام ميگذاريم. بردن داربي مهم است، اما هدف ما اين است كه در تمام جامها موفق باشيم، ما بايد در اين يك سال نوسان كمتري داشته باشيم. اين دو بازي بسيار حساسند. خود من چندين بار در اين داربيها بازي كردهام و يا مربي بودهام. اما براي ما قهرماني از هر چيزي مهمتر است.
* وضعيت هادي نوروزي و مهرداد اولادي چگونه است. آيا اين دو بازيكن به داربي ميرسند؟
نوروزي و اولادي فعلا در اختيار پزشكهاي تيم هستند. قرار است جلسهاي داشته باشيم و ببينم چه زماني ميتوانند به اين بازي برسند، هنوز بايد صبر كنيم و ببينيم وضعيت آنها چگونه ميشود.
* پس از اين كه علي كريمي و فرهاد مجيدي به تيم ملي دعوت شدند، برخيها از دعوت اين دو بازيكن انتقاد كردند.
اصلا نبايد روي اين موضوع مانور داد. كريمي و مجيدي بهترين هاي ليگ ما هستند. اگر آنها در تيم ملي نباشند پس چه كسي بايد باشد؟ اصلا حضور اين دو بازيكن باعث ميشود هواداران بيشتري به عشق آنها به ورزشگاه بيايند و تيم مليمان پرقدرتتر شود. به نظر من كريمي و مجيدي بايد در تيم ملي باشند.
کاظمیان: یک گل برای استقلال کنار گذاشتهام/ حواسم هست، محروم نمیشوم
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: برای بازی با استقلال نقشههای زیادی دارم و یک گل برای هواداران در دربی کنار گذاشتهام.
جواد کاظمیان مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران درباره آخرین وضعیت سرخپوشان گفت: بعد از پیروزی ارزشمندی که برابر صنعت نفت آبادان کسب کردیم، روحیه مان عوض شده است و تا حدودی از زیر فشار انتقادات خارج شدیم.
با این برد تمام حرف و حدیث ها به پایان رسیده و روزهای بهتری در انتظارمان خواهد بود.هنوز ابتدای لیگ است و مسابقات زیادی باقی مانده تا بتوانیم قدرت واقعی پرسپولیس را به رخ حریفانمان بکشیم.
وی درباره چهار گلی که تاکنون به ثمر رسانده است، نیز اظهار داشت: همیشه سعی کرده ام از فرصت هایی که نصیبم می شود، استفاده کنم و خوشحال هستم که چهار گل برای پرسپولیس به ثمر رساندم. هیچ چیزی برایم ارزشمند تر از خوشحال کردن هواداران نیست و واقعا از این بابت شاکر خداوند هستم.
کاظمیان افزود: خیلی از موارد دست به دست هم داد تا در لحظات آخر فصل نقل و انتقالات دوباره به پیراهن پرسپولیس برسم؛ اتفاقی که هرگز آن را فراموش نخواهم کرد. با سختی به پرسپولیس آمدم و توانسته ام تا حدودی رضایت کادر فنی را جلب کنم.
مهاجم پرسپولیس در مورد این که به آقای گلی هم فکر می کند، نیز اظهار داشت: گلزنی در پرسپولیس لذت بخش است، اما به آقای گلی فکر نمی کنم. تمام هدفم این است تا از فرصت ها به نحو احسن بهره ببرم و به همین دلیل موفقیت پرسپولیس برایم از آقای گلی مهمتر است. باید بگویم گلزنی در پرسپولیس هیجان خاصی دارد که نمیشود آن را توصیف کرد.
کاظمیان درباره این که دو اخطاره است و آیا او نگران نیست که دیدار با استقلال را از دست بدهد، گفت: در بازی با ذوب آهن اصفهان باید حواسم را جمع کنم که اخطار نگیرم. برای بازی با استقلال نقشه های زیادی دارم و یک گل برای هواداران در دربی کنار گذاشته ام.
مایلی کهن از فتح الله زاده شکایت نکرد
مدیر فنی سابق باشگاه پرسپولیس قید شکایت از فتح الله زاده را زد.
پس از احضار محمد مایلی کهن مدیرفنی سابق باشگاه پرسپولیس به کمیته انضباطی این سوال از سوی وی مطرح شد که؛ چرا سرپرست موقت باشگاه استقلال احضار نشده است و مسوولان کمیته انضباطی در پاسخ اعلام کردند که اگر وی (مایلی کهن) از فتح الله زاده شکایت کند او را احضار می کنند.
محمد مایلی کهن در حالیکه دو روز قبل برای دومین بار و این مرتبه بخاطر شکایت علی فتح الله زاده به کمیته انضباطی دعوت شد، قصد شکایت از سرپرست استقلال را ندارد.
یکی از نزدیکان این چهره با اعلام این خبر گفت: مایلی کهن دنبال شکایت کردن نیست و حرفهایش درباره افراد را نیز در گذشته مطرح کرده است.
عذرخواهی کاظمیان از فردوسیپور بهخاطر غیبت در نود
مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس به علت سفر سرخپوشان به مشهد نمیتواند در برنامه امشب نود حضور پیدا کند.
جواد کاظمیان مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس که در بازی با صنعت نفت آبادان هت تریک کرده بود و یکی از نفرات آماده سرخپوشان به شمار میآید، سوژه امشب نود بود، اما بنا به دلایلی نمی تواند در این برنامه حضور پیدا کند.
کاظمیان با چهار گلی که مقابل مس سرچشمه کرمان و نفت به ثمر رسانده بود، به علت اینکه سرخپوشان امشب به مشهد سفر خواهند کرد، نمی تواند در برنامه عادل فردوسی پور شرکت کند و به همین دلیل از او عذرخواهی کرد.
معمارزاده: کیروش را مجاب میکنم تا دوباره دعوتم کند
مرجع خبری پرسپولیس : دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با عملکرد خوبم در پرسپولیس، کی روش را مجاب می کنم تا دوباره مرا به تیم ملی دعوت کند.
میثاق معمارزاده دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس تهران درباره آخرین وضعیت سرخپوشان پایتخت اظهار داشت: از لحاظ روحی و روانی در بازی های گذشته تحت فشار قرار داشتیم و به همین خاطر فکر می کنم پیروزی برابر صنعت نفت آبادان باعث می شود تا در دیدارهای آینده هم نتایج خوبی را بدست آوریم.
وی ادامه داد: هنوز دیدارهای زیادی در پیش داریم که می توانیم با کسب بهترین نتایج، خواسته های هواداران را برآورده سازیم. تعطیلات لیگ به ما کمک می کند تا تمرینات بیشتری انجام بدهیم و هماهنگ تر بشویم.
معمارزاده درباره عدم دعوتش به اردوی تیم ملی نیز گفت: به نظر کی روش احترام می گذارم. او مربی بزرگی است و حتما تشخیص داده که در تیم ملی نباشم. با عملکرد خوبم در پرسپولیس کی روش را مجاب می کنم تا دوباره مرا به تیم ملی دعوت کند.
حاشیه های سفر پرسپولیس/از تهران تا مشهد با سرخپوشان
خانه ی ســــــــــرخ : سرخپوشان پایتخت پس از افطار، در فرودگاه مهرآباد گرد هم آمده و در میان استقبال هواداران خود، عازم شهر مشهد مقدس شدند.
قرمزپوشان با 10 دقیقه تاخیر، با هواپیمای شرکت آسمان به پرواز در آمدند و ساعت 40 دقیقه بامداد روز سه شنبه وارد شهر مشهد شدند. استقبال جالب توجه هواداران و دوستداران تیم فوتبال پرسپولیس، حاضران در فرودگاه بین المللی مشهد را متعجب کرده بود.
یک تیم نونهال مشهدی با لباس های ورزشی پرسپولیسی به استقبال سرخپوشان آمدند و با آنها دیدار، گفتگو و عکس های یادگاری گرفتند.
هواداران پرسپولیس در مشهد، ساعاتی قبل از ورود سرخپوشان، در سالن فرودگاه به انتظار نشسته بودند.
دوستداران این تیم با دیدن بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس، با تشویق های بی امان خود و شاخه های گل، استقبال گرمی از آنها کردند.
سرود «پرسپولیس قهرمان میشه» در سالن فرودگاه مشهد طنین انداز شده بود.
تک تک بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس، توسط هواداران مورد تشویق قرار گرفتند.
اتوبوس حامل سرخپوشان ساعت 1:30 بامداد سه شنبه، فرودگاه را به مقصد هتل پارس مشهد ترک کرد.
اسکورت هواداران پرسپولیس با موتور و ماشین های شخصی از فرودگاه تا محل اقامت سرخپوشان ادامه داشت.
همکاری نیروی محترم انتظامی مشهد از فرودگاه تا هتل پارس بخوبی انجام شد.
اتوبوس پرسپولیس ساعت 2 بامداد وارد هتل شد و هواداران از جلوی هتل با تیم محبوبشان تا طلوع آفتاب خداحافظی کردند.
بازیکنان پس از ورود به هتل، با دریافت کلید اتاق هایشان به استراحت پرداختند.
کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس ساعت 9 صبح روز سه شنبه را برای صرف صبحانه بازیکنان اعلام کرد.
www.redhome.mihanblog.com
جواد کاظمیان در 90 ؛ عشق به پرسپولیس توصیه مادرم را از یادم برد
خانه ی ســــــــرخ : عادل فردوسی پور برای هیجان دادن به برنامه 90 این هفته اش به سراغ آرشیو برنامه های ورزشی رفت و یک فیلم قدیمی را پخش کرد.
یکی از ابهاماتی که همیشه درباره فوتبال کاظمیان وجود داشته اختلاف او با علی دایی بوده. خود جواد بارها این را گفته بود که دایی بر سر پاسی که 6 سال قبل در بازی با اردن به او نداده ، از جواد دلخور است و این بار فردوسی پور آن صحنه را به نمایش گذاشت و دقایقی در آن خصوص صحبت کردند.
صحنه ای که کاظمیان در 6 قدم به علی دایی که خالی بود پاس نداد و توپ را برای کریمی فرستاد تا او توپ را خراب کند. لحظاتی بعد دایی روی سانتر هاشمیان گل زد . بعد از گل بود که کاظمیان رفت تا خودش را در آغوش دایی بیاندازد اما با فریادهای کاپیتان وقت تیم ملی مواجه شد.
کاظمیان اعتقاد داشت که دایی فکر می کرده او عمدا پاس نداده اما جواد چون سرش پایین بوده ، این بازیکن را ندیده است. حرفی که البته عادل نمی پذیرفت و می گفت:« حسابی از فریاد دایی ترسیدی ها» کاظمیان هم این حرف را تائید کرد و گفت:« من اعتقاد ندارم که دایی به رغم اینکه اینجا از من ناراحت شد اما به خاطر آن پاس با من بد شده باشد. دایی اعتقادی به فوتبال من نداشت و این اتفاق عجیبی در فوتبال نیست. خیلی از مربیان از یکسری بازیکنان خوش شان نمی آید. آقای دایی هم همین حس را نسبت به من داشت چون در یکسالی که بهترین یار الشباب بودم او دو بازیکن از لیگ امارات دعوت کرد اما من دعوت نشدم. بعد هم که بحث حضورشان در پرسپولیس شد مرا نخواستند. حتی امسال هم می خواستم بروم راه آهن که با حضور آقای دایی ، این بحث منتفی شد.»
مادرم گفت دعاکن زن بگیری اما عشق پرسپولیس نگذاشت
کاظمیان درباره حضورش در پرسپولیس هم گفت:« سال قبل وقتی با سپاهان به عربستان رفتیم ، مادرم گفت 30 سالت است . وقتی خانه خدا را برای اولین بار دیدی ، هرچه از خدا بخواهی ، به تو می دهد. سی سالت شده ، دعا کن که زن بگیری از این شرایط در بیایی . من اما لحظه اول که مشرف شدم ، دعا کردم برگردم پرسپولیس و این موضوع را فقط به هم اتاقی ام که مهرداد کریمیان بودم گفتم. او هم خندید و مسخره بازی در آورد. درست است که استیلی مرا نمی خواست. قرار بود بروم فولاد اما نشد و ساعت 10 شب بود که از باشگاه پرسپولیس با من تماس گرفتند و گفتند بیا به تیم مان که دعایم مستجاب شد. شاید استیلی اولش چون خیلی بازیکن داشت ، مرا نمی خواست اما وقتی آمدم دیگر این حس را نداشت.»
قلعه نویی دعوایم کرد ، منم جوابش را دادم
او درباره قلعه نویی هم گفت:« من سال قبل در یک مقطع از تیم اخراج شدم. عادت دارم که نمی نشینم که کسی چیزی بگوید و سکوت کنم. تقصیر خودم بود اما وقتی آقای قلعه نویی الفاظی به من نسبت داد و دعوایم کرد ، جوابش را دادم.»
دفاع کاظمیان از حاجی مایلی کهن
جواد کاظمیان همچنین در برنامه 90 از محمد مایلی کهن دفاع کرد . از محمد مایلی کهن که برخی مدعی هستند ممنوع التصویر است!
جواد کاظمیان که مهمان برنامه 90 دوشنبه شب بود حرف هایش را با تجلیل از محمد مایلی کهن شروع کرد. او گفت:« من فوتبالم را مدیون محمد مایلی کهن هستم . فکر می کنم او همیشه حرفهایش را درست می زند اما چون واقعیت ها را می گوید ، برخوردهای بدی با ایشان می شود.» بعد از این بود که عادل بحث تیم ملی امید را پیش می کشد. تیمی که کاظمیان درباره اش می گوید:« بهترین تیم امید ما بود. در همه این سی سال.»
آقا فرهاد با معرفت...
کاظمیان در پایان، فرهاد مجیدی را فوتبالیستی بامعرفت و بی ریا عنوان کرد و گفت: «با این وجود هرچند من و آقا فرهاد کمتر در کنار هم بوده ایم اما ایشان لطف داشتند و در فصل نقل و انتقالات زمانی که هیچکس از دوستان صمیمی ام با من تماس نگرفت، چندین بار احوال من را جویا شدند. به همین خاطر باید از آقا فرهاد مجیدی تشکر ویژه ای داشته باشم.»
گزارش تمرين پرسپوليس در مشهد
از سوي کادر فني، فوتبال تحت فشار براي افزايش سرعت «بازي خواني» براي بازيکنان در نظر گرفته شد
ورزش سه - تیم فوتبال پرسپولیس اولین جلسه تمرینی خود را در اردوی مشهد، در زمین ورزشگاه ثامن الائمه برگزار کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان از ساعت 10:30 امروز (سه شنبه) پس از صحبت های حمید استیلی، تمرینات این تیم را آغاز کردند.
هوای امروز آفتابی و گرم بود. زمین چمن مرغوب ورزشگاه ثامن الائمه نوید تمرینات مطلوبی را برای سرخپوشان دارد.
بازیکنان به همراه گمالوویچ مربی بدنساز این تیم، دویدن دور زمین و حرکات کششی و نرمشی را انجام دادند.
در ادامه، بازیکنان به سه گروه تقسیم شدند و زیر نظر کادر فنی تمرینات تاکتیکی را در دستور خود قرار دادند.
میثاق معمارزاده و مسعود داستانی پس از گرم کردن بدن ها، با سعید عزیزیان تمرینات ویژه دروازه بانی را انجام دادند.
جواد کاظمیان که به دلیل حضور در برنامه 90، صبح امروز به اردوی سرخپوشان پیوست، پس از گرم کردن، به دویدن دور زمین پرداخت و در مراحل پایانی، در تمرینات گروهی شرکت کرد.
از سوی کادر فنی، فوتبال تحت فشار برای افزایش سرعت «بازی خوانی» برای بازیکنان در نظر گرفته شد.
بازیکنان در دو تیم قرمز و سبز به بازی پرداختند. تیم قرمز شامل؛ شیث رضایی، مجتبی شیری، وحید هاشمیان، حمیدرضا علی عسگری، محمد نوری، محمد منصوری و امیر حسین فشنگچی بود. تیم سبز نیز با بازیکنانی چون علیرضا نورمحمدی، علیرضا محمد، حسین بادامکی، ابراهیم شکوری، سامان آقازمانی، رضا حمزه پور و محمد نصرتی در برابر تیم قرمز قرار گرفت. ضمن اینکه تیم دو نفره زرد هم که شامل روح اله سیف الهی و جعفر برزگر بود، بعنوان بازیکنان آزاد برای تیم صاحب توپ بازی کردند.
هادی نوروزی و مهرداد اولادی به همر اه پزشک فیزیوتراپ تیم برای انجام تمرینات فیزیوتراپی به کلینیک رفتند.
تمرینات پرفشار و ویژه گمالوویچ، شامل 10 ایستگاه بود که با شادابی و لبخند بازیکنان انجام شد.
آخرین بخش تمرین با دویدن و سرد کردن بدن ها برگزار و در پایان بازیکنان و کادر فنی با هواداران دیدار کردند و عکس های یادگاری گرفتند.
گفتنی است؛ از سوی کادر فنی، ساعت 13:30 برای صرف ناهار اعلام شد و بازیکنان پس از استراحت نیم روز، ساعت 17 راهی محل تمرین می شوند.
پنجشنبه ساعت 17؛ دیدار تدارکاتی پرسپولیس – ابومسلم
مرجع خبری پرسپولیس : تیم فوتبال پرسپولیس در اردوی سه روزه خود در شهر مشهد، دیدار دوستانه ای را با تیم سیاه جامگان ابومسلم خراسان برگزار می کند.
دیدار دوستانه پرسپولیس و سیاه جامگان ابومسلم خراسان که خداداد عزیزی را به عنوان مدیر فنی در اختیار دارد، روز پنجشنبه از ساعت 17 در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد برگزار می شود.
تیم سیاه جامگان ابومسلم خراسان طی حضور در تهران، تیم پیکان را با نتیجه دو بر صفر و تیم راه آهن را با نتیجه دو بر یک شکست داده است.
گفتنی است؛ این بازی از شبکه استان خراسان به طور مستقیم پخش می شود. ضمن اینکه در این دیدار بلیت فروشی نخواهد شد و تماشای این مسابقه رایگان می باشد.
گزارش تمرین پرسپولیس : حضور خداداد عزیزی در تمرین سرخپوشان
مرجع خبری پرسپولیس : تیم فوتبال پرسپولیس تمرین نوبت بعدازظهر امروز (سه شنبه) خود را در حالی در ورزشگاه ثامن الائمه برگزار کرد که خداداد عزیزی در این ورزشگاه حضور داشت و به کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس خیر مقدم گفت.
تیم فوتبال سیاه جامگان ابومسلم خراسان پیش از تمرین بعدازظهر سرخپوشان در زمین ثامن الائمه تمرین کرده و با ورود اتوبوس حامل سرخپوشان، زمین چمن ورزشگاه ثامن الائمه را ترک نمودند.
خداداد عزیزی و دیگر مسئولان تیم سیاه جامگان ابومسلم خراسان با دیدن اتوبوس پرسپولیس به سمت آنها رفته و با تک تک بازیکنان و کادر فنی روبوسی کردند و به آنها خوش آمد گفتند.
حسین بادامکی پس از خروج از اتوبوس، با مربیان پیشین خود دیدار و گفتگو کرد.
پلاکارد خوشامدگویی به تیم پرسپولیس از ابتدا تا انتهای تمرین در کنار زمین با عنوان «تیم پیروزی تهران مقدمتان گلباران» در دستان هواداران قرار داشت.
تمرین از ساعت 17:40 پس از صحبت های حمید استیلی آغاز شد.
بازیکنان در دو گروه با توپ به گرم کردن بدن های خود پرداختند.
سعید عزیزیان از ابتدای تمرین با دروازه بانان تمرینات اختصاصی انجام داد.
حضور هواداران، شعارها و تشویق های بازیکنان و کادر فنی گرمای خاصی به تمرین امروز بعدازظهر داد.
هوای بسیار مطبوع و دلپذیر بود و بازیکنان با شادابی و طراوت کامل تمرین کردند.
بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس از ابتدا تا انتهای تمرین از سوی هواداران مورد تشویق قرار گرفتند.
در ادامه تمرین، بازیکنان در دو گروه به بازی آقا وسط پرداختند.
هادی نوروزی و مهرداد اولادی با لباس ورزشی از کنار زمین تمرینات همبازیانشان را مشاهده می کردند.
بازیکنان در دو گروه، از جناحین زمین با عبور از موانع و حفظ توپ به سمت دروازه شوتزنی کردند.
از سوی کادر فنی، فوتبال 10 به 6 بین مدافعان و مهاجمان در دستور کار بازیکنان قرار گرفت.
میثاق معمارزاده درون دروازه، علیرضا نورمحمدی، محمد نصرتی، علیرضا محمد، ابراهیم شکوری، حسین بادامکی و سامان آقازمانی تیم نارنجی (مدافعان) را تشکیل می دادند و تیم خاکستری شامل بازیکنانی چون؛ شیث رضایی، مجتبی شیری، رضا حمزه پور، محمد منصوری، امیر حسین فشنگچی، محمد نوری، جواد کاظمیان، وحید هاشمیان، روح اله سیف الهی و حمیدرضا علی عسگری می شد که طی حرکات متوالی، تیم مهاجمان از جناحین و عمق به سمت دروازه میثاق و خط دفاعی حمله می کردند.
سانتر از جناحین و ضربه به سمت دروازه، آخرین برنامه سرخپوشان در تمرین امروز بود.
در پایان بازیکنان با دویدن دور زمین و تشویق های بی امان هواداران بدن ها را سرد کرده و پس از گرفتن عکس های یادگاری با هواداران، راهی هتل پارس مشهد شدند.