-
قلعهنويي: به خاطر فتحاللهزاده سکوت ميکنم
سرمربي تيم فوتبال تراکتور سازي گفت: دوستان ميگويند در اروپا فلان برنامه اجرا ميشود، کدام چيز فوتبال ما شبيه اروپا است که خودمان را با آنها قياس ميکنيم؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز که در بازی گذشته خود موفق شد با 4 گل نفت آبادان را شکست دهد، در فاصله یک امتیازی استقلال در صدر جدول قرار گرفته است. از همین رو امیر قلعهنویی گفتوگویی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس انجام داده که متن آن را در زیر میخوانید.
* شرایط تیمتان چه طور است؟
خدا را شکر میکنم بعد از آن پیروزی از نظر روحی و روانی به شرایط خوبی رسیدیم. بعد از بازی با استقلال که به آن شکل ضربه روحی خوردیم کار سختی داشتیم اما بچهها به شرایط طبیعی برگشتند و مقابل نفت آبادان یکی از بازیهای خوبمان را انجام دادیم.
*چرا بازیکنانتان اینقدر مصدوم میشوند؟
دلیل اولش سردی آب و هوای شهر تبریز است. کیفیت زمین ما زیاد خوب نیست و برای یک بازی باید 4-5 پرواز انجام دهیم. ما مشکلاتی داریم که شاید تیمهای دیگر نداشته باشند. وقتی در سپاهان بودیم زمین تمرین ما خیلی خوب بود ولی اینجا آن زمین باکیفیت را در اختیار نداریم. به خصوص اینکه در سرمای شدید تمرین میکنیم ولی مصدومانمان رفته رفته میرسند و بعداز آشوبی، کیانی نیز کم کم به جمع ما اضافه میشود.
* به نظرتان این فشردگی باعث آسیبدیدگی بازیکنان نمیشود؟
صد در صد تاثیرگذار است. برخی دوستان میگویند در اروپا فلان برنامه اجرا میشود. سؤال من این است کدام چیز فوتبال ما شبیه اروپا است. البته باید به آن سطح برسیم ولی آیا کیفیت زمینهای ما با کشورهای اروپایی قابل قیاس است؟ ما هنوز به سطحی نرسیدهایم که بازیهایمان را هر 4-5 روز یکبار انجام دهیم. حتی استادیوم آزادی با استادیومی مثل ورزشگاه السد قطر قابل قیاس نیست. شاید چمن خوبی داشته باشد اما بارها دیدهایم که در برنامههای تلویزیونی از مشکلات تاسیساتی این استادیوم خبررسانی شده است.
وقتی لیگ فشرده میشود باید چنین مسائلی را هم در نظر گرفت. ضمن اینکه باید قبول کنیم فرهنگ بازیکنانمان هنوز حرفهای نشده است.
* چقدر این تفکر در باشگاه تراکتورسازی حاکم شده که این تیم میتواند در آسیا حضور پیدا کند؟
یک مربی وقتی مسئولیت تیمی را قبول میکند، باید به دنبال اثرگذاری در آنجا باشد. هر جا میروم به دنبال این موضوع هستم و سعی کردم در تراکتورسازی ذهنیتها را عوض کنم. یک مربی باید روی جنبههای روانشناسی کار کند و ما نیز از ابتدا این کار را انجام دادیم. هر چند ما از لحاظ سخت افزاری جلو نیستیم. به طور مثال تفاوت بازی در یادگار امام و ورزشگاه آزادی این است که ما باید پنج برابر بیشتر انرژی مصرف کنیم چون در ورزشگاه یادگار امام بازی میکنیم.
به اعتقاد من تیم بیرونی مهمتر از تیم فنی است و البته مربی نیاز به زمان دارد که افکارش را جا بیندازد. متاسفانه در نیم فصل اول دستمان زیاد باز نبود و چند بازیکن ما به دلایلی تیم را ترک کردند تا بازیکنان جایگزین به شناخت برسند، نیم فصل را سپری کردیم و البته باید از لحاظ رفتاری و اخلاقی روی بازیکنان کار میکردیم و ذهن آنها را تغییر میدادیم.
در این بین جعفری و قاسمی که مسئول مؤسسه جوانان خیر است، کمکهای زیادی انجام دادند و بقیه در تلاش هستند که روز به روز بهتر شویم.
* امید دارید؟
صد در صد. چه روی نیمکت و چه داخل زمین نیروهایی دارم که هر لحظه میتوانند آهنگ بازی را تغییر دهند. خوشبختانه مجموعه خیلی خوبی شدیم و من از بازیکنانم ممنون هستم که خیلی تلاش کردند ضمن آنکه از بازیکنان جدید تیمم تشکر میکنم که خودشان را با عوامل قبلی هماهنگ کردند.
* مشکلات مالیتان مثل دیگر تیمها پابرجا است؟
من اهل این نیستم که اینگونه حرفها را در بوق و کرنا کنم. در بازی قبل هنگامی که به کنفرانس مطبوعاتی رفته بودم، بازیکنان در رختکن از آقای جعفری خواسته بودند که مشکلات را حل کند. البته آنها میدانند که جعفری تلاشش را انجام میدهد هر چند من اعتقاد دارم در پرداختیها نسبت به دیگر تیمها جلو هستیم ولی نسبت به تعهدات کمی عقب هستیم اما این مسائل حل میشود و هیئت مدیره، مدیر عامل،استاندار و عوامل استان همه در تلاش هستند تا تیم به موفقیت برسد.
من 6 ماه در استقلال اهواز حتی یک ریال هم نگرفتم و زمانی که در استقلال بودیم به خاطر 100 میلیون نیکبخت را فروختیم و هیچ حرفی هم نزدیم. شاید اگر نیکبخت در استقلال میماند آن سال هم قهرمان میشدیم. سالی که با استقلال قهرمان شدیم با یک میلیارد و 800 میلیون تومان تیم بسته شده بود و در زمان حضور سه ساله ما در این تیم طبق آمار قریب مدیر عامل باشگاه زیر 5 میلیارد هزینه کرده بودیم. حالا هم میدانم مشکلات حل میشود و نیازی به رسانهای کردن آن نیست و دلیلی ندارد که نسبت به تعهداتمان کوتاهی کنیم.
* صحبتهای پرویز مظلومی علیه شما طی چند روز اخیر سر و صدای زیادی کرد. در این خصوص صحبتی ندارید؟
من حرفهایم را زدم ولی همانطور که گفتم به خاطر تماس فتحاللهزاده سکوت میکنم، چون ایشان از من خواهش کرد چیزی نگویم. حتی شنیدهام یکی از سایتها از قول من مصاحبهای زده و در مطلبش عنوان کرده که این حرفها در یک محفل خصوصی زده شده است. اولا که من آن حرفهایی که آن سایت منتشره کرده را نزدهام. ثانیا اگر محفل خصوصی بوده پس آن سایت رعایت حقوق شهروندی را بلد نیست. در مجموع به خاطر صحبتهای فتحاللهزاده با من سکوت میکنم.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
جعفري: تهيه پول بازيکنان واجبتر است
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي گفت: تهيه پول بازيکنان واجبتر از برگزاري اردوي خارج از کشور است.
محمد حسین جعفری در مورد اینکه بازیکنان تیم از وی درخواست مطالباتشان را کرده اند، گفت: پیش از این قولی به بازیکنان داده بودم اما چون در پرداخت پول بدقولی شد آنها طالب پول هایشان شدند.
وی افزود: چند روز آینده مطالبات بازیکنان پرداخت می شود تا بعد از بازی با مس کرمان که چهار روز تمرینات تعطیل می شود با دست پر به تعطیلات بروند.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در مورد اینکه در تعطیلات لیگ به اردوی خارج از کشور می روند یا خیر گفت: قصد برگزاری اردو را داریم اما هنوز جا و مکان آن مشخص نشده است. اگر امکان مالی فراهم شود استقبال می کنیم که به خارج از کشور برویم اما تهیه پول بازیکنان واجب تر است.
منبع :
-
قلعهنويي:اگر ميشد 10بازيکن را تعويض ميکردم
سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز پس از شکست مقابل مس کرمان گفت: در نيمه اول آنقدر بد بوديم که اگر اجازه داشتم 10 بازيکن را تعويض ميکردم.
امیر قلعه نویی عصر امروز چهارشنبه پس از شکست یک بر صفر تیمش مقابل مس کرمان در نشست خبری اظهار داشت: متأسفانه امروز بازیکنان ما در حد و اندازههای خود نبودند و کیلوها اسم و منیت در زمین بود به طوریکه اگر بنا بود تعویض انجام گیرد باید 10 نفر را تعویض می کردم.
وی افزود: در نیمه دوم صاحب موقعیت های زیادی شدیم اما عدالت فوتبال برای ما انجام نشد چون به نظر من در نیمه دوم با موقعیت های گلزنی که بازیکنان ما صاحب آن شدند می توانستیم حداقل 5 یا 6 گل به مس بزنیم.
قلعه نویی تصریح کرد: نیمه اول بازی مقابل مس، روز بدمان و نیمه دوم این دیدار روز خوبمان بود ضمن اینکه شانس و عدالت فوتبال با ما همراه نبود.
وی در خصوص اخباری مبنی بر رفتنش به تیم استقلال تهران گفت: من هیچ فکری برای رفتن به استقلال ندارم و تا زمانیکه به باشگاه تراکتورسازی تبریز تعهد دارد همه فکر و ذکرم معطوف به موفقیت این تیم است.
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در ادامه در خصوص وضعیت میلاد فخرالدینی نیز گفت: طبیعتا میلاد از یک فضایی به فضای دیگر آمده و احتیاج به زمان دارد، ضمن اینکه او یکی از هافبک راست های خوب فوتبال ایران است و ان شاالله روز به روز وضعیتش بهتر می شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه هوادارها علیه همه شعار دارند، گفت: به هیچ وجه من هواداران را تحریک نکردم و با کسی درگیر نشدم بلکه این برخوردها جزء طبیعت فوتبال است.
قلعه نویی در ادامه خاطرنشان کرد: باید همه توجهمان به مسائل فنی فوتبال باشد اما جایی که ترور شخصیت صورت می گیرد نباید سکوت کرد و باید جواب آن را داد چون اگر این کار را نکنیم مردم فکر می کنند حرف هایی که علیه ما می زنند درست است.
وی همچنین در خصوص افرادی که برای انتخابات فدراسیون فوتبال ثبت نام کرده اند، گفت: امیدوارم هرکسی که می آید به نیت کار کردن و خدمت کردن به فوتبال مملکت بیاید و اینکه یک مدیر فوتبالی باشد یا نباشد زیاد مهم نیست بلکه این مدیر باید آنقدر قدرت و اشراف به مسائل مختلف داشته باشد تا بتواند تحولی در عرصه فوتبال کشور به وجود بیاورد.
منبع :
-
صادقي: هنوز براي قهرماني شانس داريم
مدافع تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز به رغم شکست تيمش مقابل مس کرمان اعتقاد دارد اين تيم براي قهرماني شانس دارد.
امیرحسین صادقی اظهار داشت: با اینکه مقابل مس شکست خوردیم اما هنوز برای قهرمانی شانس زیادی داریم. بازی رو در روی تراکتور سازی و سپاهان می تواند تاثیر زیادی در مشخص شدن تیم قهرمان داشته باشد. اگر در آن بازی سپاهان را ببریم می توانیم شانس بیشتری از بقیه تیمها داشته باشیم.
وی با اشاره به شکست تیمش در بازی مقابل مس گفت: قبل از بازی هم گفته بود کار سختی داریم. مس در کرمان تیم قدرتمندی است و من می دانستم مقابل این تیم از پیش برنده نیستیم.
صادقی افزود: در بازی با مس نتوانستیم فوتبال همبشگی خودمان را ارایه دهیم و خودم هم نمی دانم چه اتفاقی برایمان افتاد. اگر می خواهیم قهرمان شویم دیگر نباید در چنین بازیهایی امتیاز از دست بدهیم. تیمی که می خواهد قهرمان شود در هفته های باقی مانده باید حداکثر امتیازات را بگیرد. دیگر فرصتی برای از دست دادن امتیاز نداریم وگرنه باید بی خیال قهرمانی شویم.
منبع :
-
تراکتورسازي 6 اسفند به ترکيه ميرود
تيم فوتبال تراکتورسازي در تعطيلات ليگ به ترکيه ميرود.
تمرینات تیم تراکتورسازی تا دوم اسفند تعطیل است و بازیکنان این تیم فرصت دارند تا به استراحت بپردازند.
قرار است با رفع کامل مشکلات مالی این تیم برای برگزاری اردوی یک هفته ای راهی ترکیه شود.
این اردو از ششم اسفند آغاز می شود. محل برگزاری اردوی تراکتورسازی در کمپ آب آبی خواهد بود. این تیم در ترکیه دو بازی تدارکاتی برگزار می کند.
منبع :
-
تراکتورسازي در ترکيه اردو مي زند
تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز اردويي يک هفته اي در کشور ترکيه برپا خواهد کرد.
به دنبال تعطیلی سه هفته ای لیگ برتر باشگاههای کشور، اغلب تیمهای حاضر در این رقابتها جهت حفظ آمادگی و هماهنگی تیمی خود، اردوهای داخلی و خارجی برگزار می کنند که بر این اساس تیم تراکتورسازی نیز اردویی یک هفته ای در کشور ترکیه خواهد داشت.
تراکتورسازان که پس از دیدار چهارشنبه گذشته خود در خانه مس کرمان از چارچوب بازیهای هفته بیست و ششم لیگ برتر به استراحت رفته اند، از روز سه شنبه (دوم اسفند) تمرینات شان را دوباره از سر خواهند گرفت.
قرار است در صورتیکه این تیم مشکل مالی بابت برپایی اردو در کشور ترکیه نداشته باشد، از روز ششم اسفند عازم این کشور شود.
مدت زمان این اردو یک هفته خواهد بود و طی آن برگزاری دو بازی دوستانه در برنامه کاری تیم تحت هدایت فنی امیر قلعه نویی گنجانده شده است.
تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز هم اکنون با 46 امتیاز از 26 بازی، در جایگاه سوم جدول قرار دارد و تیم استقلال تهران با یک بازی کمتر و 47 امتیاز در خانه دوم ایستاده است.
سپاهان اصفهان 52 امتیازی است و صدر جدول را در اختیار دارد.
تیم تراکتورسازی تبریز در هفته بیست و هفتم رقابتهای لیگ برتر روز دوشنبه 22 اسفند طی یک دیدار بسیار مهم و حساس میزبان تیم سپاهان اصفهان خواهد بود.
منبع :
-
شاگردان قلعه نويي به ترکيه مي روند
تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز اردويي يک هفته اي در کشور ترکيه برپا خواهد کرد.
به دنبال تعطيلي سه هفته اي ليگ برتر باشگاههاي کشور، اغلب تيمهاي حاضر در اين رقابتها جهت حفظ آمادگي و هماهنگي تيمي خود، اردوهاي داخلي و خارجي برگزار مي کنند که بر اين اساس تيم تراکتورسازي نيز اردويي يک هفته اي در کشور ترکيه خواهد داشت.
تراکتورسازان که پس از ديدار چهارشنبه گذشته خود در خانه مس کرمان به استراحت رفته اند، از روز سه شنبه (دوم اسفند) تمرينات شان را دوباره از سر خواهند گرفت.
قرار است در صورتي که اين تيم مشکل مالي بابت برپايي اردو در کشور ترکيه نداشته باشد، از روز ششم اسفند عازم اين کشور شود.
مدت زمان اين اردو يک هفته خواهد بود و طي آن برگزاري دو بازي دوستانه در برنامه تيم امير قلعه نويي گنجانده شده است.
تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز هم اکنون با 46 امتياز از 26 بازي، در جايگاه سوم جدول قرار دارد و تيم استقلال تهران با يک بازي کمتر و 47 امتياز در خانه دوم ايستاده است. سپاهان اصفهان 52 امتيازي است و صدر جدول را در اختيار دارد.
تيم تراکتورسازي تبريز در هفته بيست و هفتم رقابتهاي ليگ برتر روز دوشنبه 22 اسفند طي يک ديدار بسيار مهم و حساس ميزبان تيم سپاهان اصفهان خواهد بود.
منبع :
-
تراکتورسازي از فردا در ترکيه
تيم فوتبال تراکتورسازي از فردا اردوي 9 روزهاي در ترکيه برگزار ميکند.
تراکتورسازی تبریز با حل شدن مشکلات مالی برای برگزاری اردو در ترکیه ساعت ۴ صبح فردا به این کشور می رود.
تراکتورسازی اردوی ۹ روزه ای را در کمپی در ۷۰ کیلومتری آنتالیا برگزار می کند و قرار است سه بازی تدارکاتی در این اردو برگزار کند. حریفان تراکتورسازی هنوز مشخص نیستند.
منبع :
-
قلعه نویی: اجازه داشتم 10 بازیکن تراکتور را عوض میکردم
فکر برگشتن به استقلال نیستم
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز پس از شکست مقابل مس کرمان گفت: در نیمه اول آنقدر بد بودیم که اگر اجازه داشتم 10 بازیکن را تعویض میکردم.امیر قلعه نویی عصر امروز چهارشنبه پس از شکست یک بر صفر تیمش مقابل مس کرمان در نشست خبری اظهار داشت: متأسفانه امروز بازیکنان ما در حد و اندازههای خود نبودند و کیلوها اسم و منیت در زمین بود به طوریکه اگر بنا بود تعویض انجام گیرد باید 10 نفر را تعویض می کردم. وی افزود: در نیمه دوم صاحب موقعیت های زیادی شدیم اما عدالت فوتبال برای ما انجام نشد چون به نظر من در نیمه دوم با موقعیت های گلزنی که بازیکنان ما صاحب آن شدند می توانستیم حداقل 5 یا 6 گل به مس بزنیم. قلعه نویی تصریح کرد: نیمه اول بازی مقابل مس، روز بدمان و نیمه دوم این دیدار روز خوبمان بود ضمن اینکه شانس و عدالت فوتبال با ما همراه نبود. وی در خصوص اخباری مبنی بر رفتنش به تیم استقلال تهران گفت: من هیچ فکری برای رفتن به استقلال ندارم و تا زمانیکه به باشگاه تراکتورسازی تبریز تعهد دارد همه فکر و ذکرم معطوف به موفقیت این تیم است. سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در ادامه در خصوص وضعیت میلاد فخرالدینی نیز گفت: طبیعتا میلاد از یک فضایی به فضای دیگر آمده و احتیاج به زمان دارد، ضمن اینکه او یکی از هافبک راست های خوب فوتبال ایران است و ان شاالله روز به روز وضعیتش بهتر می شود. وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه هوادارها علیه همه شعار دارند، گفت: به هیچ وجه من هواداران را تحریک نکردم و با کسی درگیر نشدم بلکه این برخوردها جزء طبیعت فوتبال است. قلعه نویی در ادامه خاطرنشان کرد: باید همه توجهمان به مسائل فنی فوتبال باشد اما جایی که ترور شخصیت صورت می گیرد نباید سکوت کرد و باید جواب آن را داد چون اگر این کار را نکنیم مردم فکر می کنند حرف هایی که علیه ما می زنند درست است. وی همچنین در خصوص افرادی که برای انتخابات فدراسیون فوتبال ثبت نام کرده اند، گفت: امیدوارم هرکسی که می آید به نیت کار کردن و خدمت کردن به فوتبال مملکت بیاید و اینکه یک مدیر فوتبالی باشد یا نباشد زیاد مهم نیست بلکه این مدیر باید آنقدر قدرت و اشراف به مسائل مختلف داشته باشد تا بتواند تحولی در عرصه فوتبال کشور به وجود بیاورد.
-
جعفري: نتيجه مغرورانه بازي كردن چيزي جز باخت نيست
بازيكنان ما مقابل مس كرمان با غرور بازي كردند
مديرعامل باشگاه تراكتور سازي گفت: بازيكنان ما مقابل مس كرمان با غرور بازي كردند و از دست دادن اين سه امتياز نتيجه داشتن اين غرور است.
سردار جعفري افزود: بازيكنان ما تيم مس را دست كم گرفتند و از همين موضوع كرماني ها استفاده كردند و آنقدر فشار آوردند كه به گل رسيدند.وي اضافه كرد: سه امتياز بدي را از دست داديم اما به هر حال مقابل مس فوتبال آن روي بدش را به ما نشان داد.
جعفري گفت: قلعه نوعي حق دارد از اين باخت ناراحت باشد چرا كه از دست دادن حتي يك امتياز هم در اين شرايط سخت كار را بسيار دشوارتر مي كند.