پاسخ : ^&^اخبار و حواشی نقل و انتقالات فصل جدید لیگ های خارجی2014-2015^&^
مهاجم يوونتوس به تورينو پيوست
مهاجم ايتاليايي بانوي پير که فصل پيش در بيشتر هفته نيمکت نشين بود به همشهري بيانکونري پيوست.
|
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
|
نشريه گاتزتا دلو اسپورت اعلام کرد که فابيو کواليارلا در تست پزشکي تيم تورينو شرکت کرده و پس از موفقيت در آن، با ارغواني پوشان شهر تورين قرارداد بسته است.
کواليارلا يکي از مهاجمان نيمکت نشين يوونتوس در فصل گذشته بود که پس از پيوستن کارلوس توس و فرناندو يورنته به بانوي پير، فرصت چنداني براي حضور در ترکيب اصلي راهراهپوشان تورين پيدا نکرد.
طبق ادعا گاتزتا دلواسپورت، تورينو شروط شخصي کواليارلاي 31 ساله را پذيرفته و او با قراردادي به ارزش 3 ميليون يورو به تيمي که دوران حرفهاي بازيگري خود را با آن آغاز کرد بازميگردد.
کواليارلا که گفته ميشود طي امروز و فردا پاي برگه قرارداد خود را امضا خواهد کرد، دومين مهاجمي است که يوونتوس در اين فصل ميفروشد. يووه پيش از او، ميرکو ووچينيچ، مهاجم مونتهنگرويي خود را به الجزيره امارات فروخته بود.
|
رئال با 10 ميليون يورو ناواس را جذب ميکند
رسانههاي اسپانيايي اعلام کردند باشگاه رئال مادريد به زودي دروازهبان کاستاريکايي لوانته را به خدمت ميگيرد.
|
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
|
بر اساس گزارشهاي منتشرشده در رسانههاي اسپانيايي مسئولان باشگاه رئال مادريد در آستانه عقد قرارداد با کِيلور ناواس، دروازهبان کاستاريکايي تيم فوتبال لوانته هستند. گفته ميشود رئال حاضر شده تا رقم 10 ميليون يورو را بابت فسخ قرارداد اين دروازهبان بپردازد.
به نقل از تسنيم، اين سنگربان 27 ساله در رقابتهاي جام جهاني 2014 عملکرد خيلي خوبي داشت و براساس ادعاي کارشناسان فوتبال يکي از بهترين دروازهبانهاي جام بيستم بود. او با تيم کاستاريکا تا مرحله يکچهارم نهايي اين رقابتها پيش رفت ولي در اين مرحله در ضربات پنالتي مغلوب هلند شد تا شگفتيسازي تيمش در جام جهاني 2014 به همين جا ختم شود.
با وجود اينکه تنها يک سال ديگر از مدت زمان قرارداد ناواس با تيم لوانته باقي مانده است احتمالاً مسئولان اين باشگاه با پيشنهاد رئال موافقت خواهند کرد، چون سال آينده که وي بازيکن آزاد شود، از جدايياش چيزي عايدشان نخواهد شد.
بر اساس گزارشها لوانته هم خود را آماده ميکند تا ديهگو مارينو، سنگربان 24 ساله رئال وايادوليد را به عنوان جانشين ناواس انتخاب کرده و به خدمت درآورد.
لوانته فصل گذشته به مقام دهمي لاليگاي اسپانيا رسيد.
|
بايرن برادر گوتسه را هم جذب کرد
باشگاه بايرنمونيخ در اقدامي جالب برادر 16 ساله ماريو گوتسه را از دورتموند جذب کرد تا ضربهاي ديگر به دورتموند وارد کند.
|
|
|
باشگاه بايرن با فيلکس گوتسه، برادر کوچک ماريو گوتسه به توافق نهايي رسيد و قرارداد امضا کرد.
به نقل از ايسنا، فيلکس گوتسه، همچون برادر بزرگترش در دورتموند بازي ميکرد و سران بايرن توانستند اين استعداد جوان را هم شکار کنند. فيلکس گوتسه تنها 16 سال سن دارد و قرار است فعلا در تيم جوانان بايرن تمرينات خود را ادامه دهد تا بعدها به تيم اصلي اضافه شود.
بدون شک هواداران دورتموند از خبر پيوستن برادر گوتسه به بايرن خوشحال نخواهند شد، چرا که آنها هنوز در شوک پيوستن لواندوفسکي و ماريو گوتسه به بايرن هستند.
گوتسه با گلي که در فينال جام جهاني 2014 به ثمر رساند به چهرهاي محبوب در بين ژرمن ها تبديل شد. او فصل پيش پس از کشوقوسهاي زيادي از دورتموند به بايرن پيوست و خشم هواداران زردپوش دورتموند را برانگيخت.
|
يحيي توره در منچسترسيتي ماندگار شد
هافبک موثر باشگاه منچستر سيتي اعلام کرد که بر خلاف شايعات، قصد دارد با سيتيزن ها بماند.
|
|
|
با به وجود آمدن مشکلاتي بين توره و باشگاه منچسترسيتي، شايعات زيادي مبني بر احتمال ترک سيتي توسط وي شنيده مي شد. هر چند توره در مصاحبه تلويزيوني با اسکاي اسپرت نيوز، به همه شايعات پايان داد: "فرضيه هاي زيادي وجود داشت اما مسئله اين است که سيتي هميشه با من و خانواده ام رفتار خوبي داشته است. مي خواهم اين را در اينجا بگويم که باعث افتخار من است که به قراردادم پايبند باشم و تا طولاني ترين زمان ممکن در منچستر سيتي بمانم. من هرگز به اين تئوري که تيم را ترک خواهم کرد، فکر نمي کنم. به همه طرفداران و اعضاي باشگاه که کارهاي زيادي برايم انجام داده اند مي گويم که خوشحال مي شوم فصل آينده هم پيراهن سيتي را به تن کنم."
"در حال حاضر، همه چيز خوب است. فکر مي کنم برخي مواقع اوضاع نا اميد کننده مي شود اما من بايد کاري براي طرفداران انجام مي دادم زيرا آنها مي خواستند بدانند که در آينده چه اتفاقي رخ مي دهد. پس بهترين راه اين است که من اين تضمين را به آنها بدهم که ما به خوبي براي آغاز فصل آماده مي شويم و قصد داريم دوباره قهرمان ليگ برتر شويم."
|
لوئيس: حضور در چلسي رويايي بزرگ بود
ژوزه مورينيو سرمربي چلسي موفق شد سومين شکار فصل نقل و انتقالاتش را از باشگاه اتلتيکو به چنگ آورد و فليپه لوئيس را با قراردادي 3 ساله جذب کند.
|
|
|
بالاخره و پس از مدت ها مذاکره ميان سران 2 باشگاه چلسي و اتلتيکو مادريد ، مدافع قهرمان فصل گذشته لاليگا با امضاي قراردادي 3 ساله به جمع شاگردان مورينيو پيوست.
به گزارش تسنيم، قرار است اين برزيلي که 16 ميليون پوند انتقالش براي چلسي آب خورده پيراهن شماره 5 اين تيم را بر تن کند ،پيراهني که پس از جدايي ميشل اسين از استمفورد بريج بر تن هيچ کدام از بازيکنان اين تيم پوشانده نشد.
لوييز پس از ديگو کاستا و توبيا کورتوآ سومين بازيکني است که در تابستان جاري از اتلتيکو به چلسي منتقل شده است.
اين برزيلي پس از امضاي قرارداد دبا ابراز رضايت از حضور در چلسي گفته است: حضور در چلسي رويايي است که باور کردن آن سخت بود اما در نهايت تبديل به واقعيت شد. از اينکه به چلسي پيوستم خوشحالم و بيصبرانه در انتظار شروع ليگ برتر هستم. اميدوارم با چلسي بتوانم به افتخارات زيادي دست پيدا کنم.
|
ابراز علاقه دروگبا براي بازگشت به چلسي
يکي از نزديکان مهاجم نام آشناي تيم ملي فوتبال ساحل عاج فاش کرد اين بازيکن علاقه زيادي براي بازگشت به چلسي دارد.
|
|
|
به نقل از شبکه اسکاي اسپورت، ژوزه مورينيو سرمربي چلسي سخت به دنبال بازگرداندن مهاجم سابق چلسي به اين باشگاه است اما تا به اين لحظه هنوز با پاسخي از سوي ديديه دروگبا مواجه نشده است.
اين در حالي است که يکي از نزديکان مهاجم گالاتاسراي در مصاحبه با اسکاي اسپورت گفته است: ديديه قصد جدايي از گالاتاسراي را دارد.او علاقه زيادي به چلسي و به خصوص شخص مورينيو دارد اما هنوز تصميم نهايي براي اين کار نگرفته است.
دروگبا در 341 بازي که براي چلسي به ميدان رفته موفق شده 157 گل به ثمر برساند که در نوع خود جالب است.
دروگباي 34 ساله براي اولين بار در سال 2004 و زماني که مورينيو تازه هدايت چلسي را بر عهده گرفته بود با قراردادي 24 ميليون پوندي از مارسي به استمفورد بريج نقل مکان کرد.
|
اورا، فردا در تست پزشکي يوونتوس
مدافع تيم ملي فرانسه براي حضور در تست پزشکي باشگاه يوونتوس و در نهايت امضاي قرارداد با قهرمان سري A فردا (يکشنبه) وارد شهر تورينو خواهد شد.
|
|
|
در حالي که بنظر مي رسيد در پي استعفاي کونته داستان انتقال پاتريس اورا به يوونتوس به پايان رسيده اما اسکاي اسپورت ايتاليا خبر داد مدافع فرانسوي منچستر يونايتد فردا وارد تورين خواهد شد تا در تست پزشکي اين باشگاه حضور پيدا کند.
مدافع تيم ملي فرانسه براي حضور در تست پزشکي باشگاه يوونتوس و در نهايت امضاي قرارداد با قهرمان سري A ايتاليا فردا (يکشنبه) وارد شهر تورينو خواهد شد.
گويا ماکسي الگري سرمربي جديد يوونتوس هم به سبک بازي اوراي فرانسوي اعتقاد دارد و به همين خاطر از سران بيانکونري خواسته تا به کارشان براي جذب اين بازيکن ادامه دهند.
در صورت انتقال اورا به يوونتوس اين مليپوش سالانه 2 ميليون يورو درآمد خواهد داشت.
|
ويدال: رئال و منچستر به همکاري با من علاقمندند
احتمال دارد ستاره تيم ملي شيلي در جام جهاني 2014 با ترک يوونتوس بازي در اسپانيا يا انگليس را تجربه کند.
|
|
|
آرتورو ويدال از زماني که تعطيلات تابستاني خود را آغاز کرده، به يکي از چهرههاي شايعهساز کالچو ايتاليا تبديل شده است. در مورد او اخبار زيادي شنيده شده که حکايت از انتقال احتمالياش به يکي از تيمهاي رئال مادريد يا منچستريونايتد دارد.
به نقل از فارس، اين شايعات به خصوص وقتي «آنتونيو کونته»، سرمربي «بانوي پير»(يوونتوس) از مقامش به صورت ناگهاني استعفا داد، بيشتر از هر زمان ديگري شنيده شد.
وي در مصاحبهاي اظهار داشت: سخت است که در تيمي درجه يک عضو باشيد و بخواهيد از حضور در تيمي ديگر صحبت کنيد. با يووه صاحب سه مقام قهرماني شدهام و براي همتيميهايم احترام قائلم. با اين حال شنيدهام که رئال مادريد و منچستريونايتد به همکاري با من علاقمند شدهاند. در اين مورد بديهي است چيزي نميتوانم بگويم چون اينگونه مسائل در شرح وظايف مدير برنامههايم است.
مهاجم خوشتکنيک ادامه داد: بايد ديد وضعيتم در يووه چگونه خواهد شد. اگر دوران حضورم در اينجا پايان يافته باشد و اين موضوع را از زبان مسئولان پس از بازگشت به ايتاليا بشنوم، آنوقت تصميم تازهاي ميگيرم. اکنون در تعطيلات هستم و ذهنم را به هيچچيز جز تفريح و رفع رخستگي نميکنم.
|
جانشين رودريگز در موناکو فرانسوي است
رئيس باشگاه موناکو قصد دارد در صورت پايان همکاري با جيمز رودريگز مهاجم کلمبيايي تيمش با آنتوني گريزمان ستاره فرانسوي رئال سوسيداد قرارداد ببندد.
|
|
|
درخشش مهاجم جوان کلمبيا در جام جهاني 2014 و کسب عنوان آقاي گلي باعث شده تا تيم هاي بزرگي در اروپا به دنبال جذب او باشند و در اين ميان رئال مادريد براي جذب اين بازيکن تلاش بيشتري نشان ميدهد و حتي شنيده ميشود که کار انتقال اين بازيکن جوان به جمع کهکشانيها به پايان رسيده است.
حالا مالک روس باشگاه موناکو قصد دارد با جذب بازيکن تيم ملي فرانسه جاي خالي رودريگز را در تيمش براي فصل جديد پر کند.
آنتوني گريزمان يکي از بهترينهاي فرانسه در جام جهاني 2014 برزيل بود.
|
فابرگاس از اول ميخواست به چلسي بيايد
سرمربي چلسي با تمجيد از عملکرد مسئولان اين باشگاه در نقل و انتقالات تابستاني عنوان کرد سسک فابرگاس از همان روز نخست ميخواست به چلسي اضافه شود.
|
|
|
سسک فابرگاس هافبک سابق تيم بارسلونا اولين بازيکني بود که اين فصل چلسي توانست به خدمت بگيرد. اين بازيکن 26 ساله که مدتها در تيم آرسنال بازي ميکرد ترجيح داد تا فوتبالش را در تيم رقيب توپچيها يعني چلسي ادامه دهد.
ژوزه مورينيو درباره تصميم هافبک جديد تيمش گفت: فابرگاس از همان اول ميخواست به آرسنال بپيوندد. من 20 دقيقه با او تلفني صحبت کردم و متوجه شدم که انگيزه زيادي دارد تا به چلسي ملحق شود. همان طور که ميدانيد آرسنال معمولا در زمان نقل و انتقالات تلاش زيادي براي جذب گزينههاي ديگر تيمها ميکند اما فکر ميکنم آرسنال اصلا مد نظر فابرگاس نبود. فابرگاس بازيکني است که خيلي به درد ما ميخورد و مطمئنم چلسي باعث خواهد شد تا او بار ديگر ارزشهاي را در جزيره نشان دهد.
چلسي در زمان نقل و انتقالات تابستاني موفق شد سه بازيکن را به خدمت بگيرد. ديگو کاستا مهاجم اسپانيايي تيم اتلتيکو مادريد، فيليپه لوئيس مدافع چپ برزيلي اتلتيکو مادريد و سسک فابرگاس هافبک بارسلونا سه بازيکني بودند که به جمع بازيکنان آقاي خاص به چلسي اضافه شدند. در حالي که يک ماه تا پايان نقل و انتقالات تابستاني زمان باقي است، ژوزه مورينيو اعلام کرد کارش در نقل و انتقالات به پايان رسيد. او با تمجيد از مسئولان باشگاه چلسي گفت: بايد بگويم که عملکرد باشگاه در زمان نقل و انتقالات تابستاني بسيار خوب بود. کار ما در نقل و انتقالات تابستاني با خريد فليپه لوئيس به پايان رسيد. بايد از مسئولان باشگاه تشکر کنم چرا که هنوز يک ماه تا پايان نقل و انتقالات باقي مانده اما باشگاه توانست به تمام اهدافش برسد. ديگر بازيکني به جمع چلسي اضافه نميشود. از همان ابتدا به دنبال اين سه بازيکن بوديم و توانستيم ظرف 15 روز هر سه بازيکن را به خدمت بگيريم.
چلسي در حالي سه بازيکن جديد را براي فصل جديد ليگ انگليس به خدمت گرفت که تيبو کورتووا دروازهبان بلژيکي اين تيم که به صورت قرضي در اتلتيکو مادريد بازي ميکرد شب گذشته از هواداران اين تيم در صفحه اجتماعي خود در فيسبوک خداحافظي کرد و اعلام کرد به زودي به تيم چلسي اضافه ميشود.
|