چجوري اكادمي بهت بازيكن ميده؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چجوري اكادمي بهت بازيكن ميده؟؟؟
آکادمی رو اگه ساخته باشین بستگی به سطحش از هر یک ماه تا هر دو هفته یک بار دو تا بازیکن جوان 18 ساله بهتون میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamidreza123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ss اسم تیمم لول 6 تمام دوره لیکها رو قهرمان شدم اما تو حذفی و شامپیون بالاتر از 3 نشدم ...سایت باحالی هست اینجا
چجوري بايد اكادمي درست كرد؟
وارد بخش stadium بشید. توی صفحه جدید منطقه ورزشگاه شمارو نشون میده.سمت راستش محل آکادمی هست.میتونین بسازین و ارتقاش بدین تا سریع تر بازیکن گیرتون بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamidreza123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها سلام
من الان مدت چند ماهی میشه که دارم این بازی رو میکنم و الان توی سطح 5 هستم
دیروز اکانت فیس بوک رو واردکردم, حالا میخام اکانت فیس بوکمو از روش بردارم. اما نمیدونم چیجوری ! :sad:
نمیتونم با $$$$$ شکن وصل بشم چون مرتب قطع میشه
کمککککککککککککککککک
چیجوری میتونم اکانت فیس بوک رو از روش بردارم
ممنون از کمکتون :)
مجیدجان سلام ، خوش اومدی ، منم لول 5 هستم ، متاسفانه بایدبگم نمیتونی دیگه اکانت فیس .بوکتو برداری از بازی ، البته 100درصد مطمءن نیستم ، اما بعید میدونم ، دوستان واسه بار اول توی این چند ماهی که بازی میکنم از جام حذفی با بد شانسی و در مجموع با نتیجه 2 بر 1 حذف شدم ، قهرمانیاتون درکل بازی چه تعداد بوده؟ خودم از 3فصل 5 قهرمانی ، 3 نایب قهرمانی و1نیمه نهایی(سومی) . قدرت تیمم 40 هست توی لول 5
با سلام.
من تازه بازی رو شروع کردم به نظر شما من اول کدام ساختمان را بسازم یا ارتقا بدم؟(stadium-medical-utilities-parking-training-youth)
یعنی باید اکانتمو پاک کنم و دوباره از اول؟!!!!!
اگر میشود زود جواب بدهید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mhk2012 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]