پاسخ : کلوپ شبانه روزی دربی ( کمپ هفتم )
آقا من اعتراض دارم دوسه روز پیش یه پست دادم الان میبینم ارسال نشده lol:- این چه وضعشه
بعد دوباره دیشب تا 3 و نیم صبح یه فایل رو زدم دانلود سرعت دانلود :0 و بعضا 60!.......:daghon:امتحانش داشتم میخواستم با نرم افزاره مثلا کار کنم دوتا سوال دادن بتونم بنویسم!
ولی سوال نداد:eynak:....
آهنگ جدید و قشنگ یا آهنگ محبوب هاتون رو بزنید پاییز شده قشنگه حیفه بدون آهنگ باشه
این روزها این گوش میدم:
پویا بیاتی به جرم جدایی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یگانه :قرصهای خواب آور
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا کی فردا میاد استادیوم ؟؟
میلان و پرسپولیس ؟؟ :ahaaaaaa: حیف که شوچنکو و اینزاگی نیست ولی همون مالدینی کافیه
تازه شب بازی ساعت 22:30 مالدینی و فرانکو بارزی و گتوزو مهمان ویژه برنامه 90 هستند :ajibeee:
خداییش راس میگی؟؟
فک کنم عادل به یکی از آرزوهاش برسه ki::
صحبت با مالدینی و گتوزو و بارزی ki::
خدایی ب شخصه اصلا با رفتار مالدینی حال نکردم !!! اومده بود ایران خیلی خودشو گرفته بود !!! entezar::
ولی درمقابل جنارو گتوزو خیلی با صفا و خونگرم بود خیلی باهاش حال کردم love::
همه رسانه ها مصاحبه کرد هم رفتارش خوب بود !!!
اما مالدینی با وجود این همه هواردار نه صحبتی کرد نه ابراز علاقه ای کرد !!! و نه علاقه ای به صحبت کردن داشت !!! واقعا که ...
اصلا خیلی سرد بود !!! اصن حاظر نشد بیاد برنامه 90
خداييش خوشم از اوني اومد كه ريش بزي گزاشته بود.حال كردم باش.مالديني چقدر چسي ميومد!!!!:whistle3:ولي كتوزو عاليييييي.
سلام بچه ها کسی اینجا منو یادش هست من که فکر نمیکنم
نمیدونم چرا به سرم زده دوباره اومدم اینجا ولی حس خوبی دارم:daghon::daghon:
ای لاو یو دربیroz::
بعد عمری یه حسی بم گفت یه سر به دربی بزن :nishkhand:
چقدر همه چی تغییر کرده,صد البته بهتر شده....
این روزا درگیر درس و کنکورم برا تنها چیزی که وقت ندارم نتِ,ایشالله وقتی قبول شدم میام اینجا به همتون پز میدم :nishkhand:
دارم راه برگشتو گم می کنم
به بن بست رسیدم بگو من کجام....
می خوام حس کنم باز نزدیکمی
بگو از کدوم جاده سمتت بیام...
- - - -
باو دیگه حسی نمونده واسه درس....
خسته شدم باو ...بسه دیگه....بسه ...
ایندمون هم باید بشه لیسانسه بیکار ...:aaaaaa:
نقل قول:
امروز به یه نتیجه رسیدم:
آدم فصل امتحان بیکار میشه....
چون هیچ کسی حوصله درس خودن نداره +از همه کارهامون میزنیم میشینیم درس بخونیم ولی درسها اینقدر سخته ترجیح میدم ذهنم استراحت کنه بدبختlol:-
خب ادم به استراحت هم نیاز دارهlol:-
نقل قول:
سلام دوستان
بعد از عمری اومدیم اینجا ، یک نفر هم بهمون پیام نداده بود :hehehe: استقبالتونو عشقه :hehehe: حالا اگه دختر بودیم ، مثل کنه چسبیده بودین به ما و پیام می دادین shikam::-
هههههههههههههه
اصلا رسول الاف !:luuugh: اصفهونی بوق !:khandeeeee bahal: من خوب ! :nishkhand:تو چرا میای اینجا ؟ :evaa::luuugh:
حالا دختر هم بودی باز با اون قیافت کسی طرفت نمیومد mas:-
مردک چرا جواب اس نمیدی؟ حتما باید دخترا بهت اس بدن:nishkhand:
نقل قول:
خدایی ب شخصه اصلا با رفتار مالدینی حال نکردم !!! اومده بود ایران خیلی خودشو گرفته بود !!! entezar::
ولی درمقابل جنارو گتوزو خیلی با صفا و خونگرم بود خیلی باهاش حال کردم love::
همه رسانه ها مصاحبه کرد هم رفتارش خوب بود !!!
اما مالدینی با وجود این همه هواردار نه صحبتی کرد نه ابراز علاقه ای کرد !!! و نه علاقه ای به صحبت کردن داشت !!! واقعا که ...
اصلا خیلی سرد بود !!! اصن حاظر نشد بیاد برنامه 90
خب هرکی یه جور اخلاقی داره....
نقل قول:
سلام بچه ها کسی اینجا منو یادش هست من که فکر نمیکنم
نمیدونم چرا به سرم زده دوباره اومدم اینجا ولی حس خوبی دارم:daghon::daghon:
ای لاو یو دربیroz::
شاید از هر 10 نفر یکی تو رو بشناسه! دیگه فسیل که نیستی البته اخرین پیامت یه نشونه هایی از فسیل بودن داره مال 8/2012 هستlol:-
نقل قول:
بعد عمری یه حسی بم گفت یه سر به دربی بزن :nishkhand:
چقدر همه چی تغییر کرده,صد البته بهتر شده....
این روزا درگیر درس و کنکورم برا تنها چیزی که وقت ندارم نتِ,ایشالله وقتی قبول شدم میام اینجا به همتون پز میدم :nishkhand:
رجوع شود به پ خ ki::
سلام به همه برو بچ محترم دربی
اگه حرفم تکراریه پیشاپیش معذرت میخوام...میخواستم بگم ...تو گوگل انگلیسی کلمه christmas و ببینید گوگلتون چه شکلی میشه.love::