پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙
بله دوستان ..
مسوت اوزیل در اخرین لحظات نقل و انتقالات رئال را به مسیر ارسنال ترک کرد !!!!!!!
دست گل اقای سیاست > پرز و مربی بله قربان گوش + سکوت محض زیدان و بزرگان باشگاه ...
خدایا اخه کدوم احمقی بهترین پاسور دنیا رو میده بره ؟
اوزیل بهترین بازیساز مورینیو بود حتی بهتراز اسنایدر اینتر و زابی الونسو و لمپارد ...
به ولله خرید بیل کوفتم شد ... کــــــــــــــوفت ...
تا کی بکشیم خدا تا کی ؟
دیگه صبرم تموم شد ..
واقعا این بود ارمان های ما !!! ؟
مربی ایی که شعورش نرسه که اوزیل چه جواهریه مفت گرونه ...
مربی ایی که اومده یه تنه تاکتیک جا افتاده 3 سال رئالو خراب کرد ... کسی که جلوی شکوفایی رونالدو رو گرفته
دیر نیست که انخل دیماریا هم ساز جدایی بزنه ..
ایکر ...
و تموم کسایی که حقشون فیکس بودنه ولی نیمکت نشین محض شدن ...
مورینیو یک جمله گفت که تازه فهمیدم معنیش چی بوده :
<< رئال باشگاه نیست ، بلکه یک سیاست است >>
سیاستی کثیف تر از پرز نبوده و نیست ...
اون از دلبوسکه که با اون همه افتخار انداختش بیرون ...
اون از کاپلو که توسط یکی دیگه انداخته شد بیرون ..
او الا ماشا .. از این کارا
مورینیو تنها کسی بود که تو تاریخ باشگاه جلوی سیاست های باشگاه رو گرفت مخصوصا کسایی که ذی سهم هستن همیشه..
مورینیو کسی نبود که با بازیکنا مشکل پیدا کنه و بازیکنای رئال این اخلاقا رو نداشتن که با ژوزه بد باشن چی شد یهو ؟؟؟
ماه پشت ابر داره کم کم خودشو نشون میده ...
واقعا نمیدونم چی بگم ما بزرگترین مربی رو دادیم رفت تا یک مربی بله قربان گو بیاد که رئیس روش سوار شه هی افسارشو بکشه اینور اونور
بخدا اگه مورینیو نبود باید کماکان تو مرحله گروهی چمپیونز لیگ دست و پا میزدیم
باید کماکان از پیش باخته جلو بارسا بودیم
و ...
مورینیو تنها اشتباهش نیمکت نشینی ایکر بود وگرنه یک تار موی گندیده ژوزه می ارزه به صدتای پرز و انجلوتی
تو استادیوم از اوزیل طرفداری میکنن ولــــــــــی تنها چیزی که مهم نیست خواست هواداراس ... فقط فقظ حرف حرف اق مدیره ...
مورینیو کسی بود که کل تیمو بر طبق استعداد بازیکناش چید جوری که حتی نیمکت نشیناش راضی بودن
به قول یاس :
با یک لبخند تلخ ...
اینم از این ..
این نیز بگذرد ..
همه درگیریم همه از حقیقتا در میریم !
ای کاش بتونم دلیل نامردیا رو بدونم همین ... تا 2نفرو باهم اشنا کردیم تیم شدن که بعد منو بکوبن زمین !!!!!!
پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙
دیشب به نظرم رئال بازنده ی نقل وانتقالات بود اوزیل از دست دادیم هنوز تو شک رفتنشم نمیتونم رفتنشو حضم کنم
با رفتن اوزیل و کاکا ما دیگه فقط دوتا هافبک تهاجمی داریم اونم ایسکوو مودریچ هستن اگه خدایی ناکرده مصدوم بشن پرز عمه شو میاره بازی بده
ببخشید اینو میگم ولی خریت که فقط علف خوردن نیست . پرزو آنجلوتی هر دو خریت کردن
بیل هم امیدوارم به اندازه ی پولی که بهش دادن بتونه به تیم کمک کنه
خوب دست پرز درد نکنه...
واقعا خیلی زحمت کشید که بهترین پاسور جهان کسی آمار پاس گل های ژاوی و اینیستا هم بهش نمیرسه رو مفت انداخت بیرون...
حالا با نبود هافبک بازیساز خلاقی مثل اوزیل معلوم نیست کی این فصل میخواد پاس ها رو بده...
درواقع رئال با فروش اوزیل یه جور خود کشی کرد...
به امید روزی که دوباره به رئال برگردی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا به شخصه از رفتن اوزیل شوک زده شدم اما از اون طرف هم خوشحالم که به تیم مورد علاقه ی دیگم یعنی ارسنال رفت و مطممئن هستم زیر نظر ارسن ونگر رشد میکنه و بیشتر تجربه کسب میکنه
توی ارسنال مسولیت بیشتری بهش محول میشه و مطمئن هستم ارسن ونگر اونو میسازه !!!
اما فروش اوزیل یک اشتباه محض بود که شاید هیچ وقت دیگه امثالی مثل اون رو توی رئال نبینیم اما به هر حال کاریه که شده براش توی ارسنا ارزوی موفقیت میکنم ...
اوزیل قربانی امثالی مثله بیل و ایسکو شد اوزیل دوس داشت در راس بازی میکنه اما با ورود ایسکو این پست از اون گرفته شد و مطمئن شد که بازی بهش کم میرسه !!!
اوزیل یک پاسور حرفه ای بود که حتی امار پاس های گلش از ژاوی و اینیستا هم بیشتر بود اوزیل جادوگر رئال بود که واقعا میتونست بازی رو در بیاره میتونست گره یک بازی رو باز کنه اما صد افسوس که
مسئولان رئال قدرشو ندونستند ...
بیل بازیکنی خوبیه که تقریبا مثله رونالدو بازی میکنه سرعتی و شوت زن اما یخورده در سطح کتر رونالدو
بیل بازیکن اینده داریه اما ستاره نبود که اینقدر پول هنگفت رو براش پرداختند
امثالی مثل رونالدو ستاره بود که به رئال پیوست اما بیل از نظر من ستاره نیست بلکه اینده داره ...
اصلا مبلغ پولی رو که برای بیل پرداخت کردن قابل قبل نیست !!!
یا حق :rose:
ديدن بازي هاي رئال بدون اوزيل چقدر دردناكه من تا جايي كه ميتونستم بازيهاي تيمهاي ديگه از جمله آرسنال رو نگاه ميكردم اما ديگه بازيهاي آرسنال رو نيگاه نميكنم چون وقتي اوزيل رو تو پيراهن آرستال ببينم آتيش ميگيرم يكي نبود به اين آشغال پرز و احمق آنچلوتي بگه كسي كه تو پستش بهترينه رو رو چه حساب ميفروشي ها ببخشيد بچه ها از الفاظ بد استفاده كردم اما دلم داره آتيش ميگيره غير قابله باوره برام كه اوزيل رفت:gijjj:think:::gijjj:
امروز ژوزه مورینیو اظهار داشت که :
اوزیل بهترین بازی ساز و شماره 10 دنیاس ..
او تا حدی شبیه زیدان است و تا حدی شبیه فیگو
قربان دهنت برم ژوزه کاش جا بود میومد پیش خودت تو چلسی تا خدایی نکرده ایدندش خراب نشه
نقل قول:
امروز ژوزه مورینیو اظهار داشت که :
اوزیل بهترین بازی ساز و شماره 10 دنیاس ..
او تا حدی شبیه زیدان است و تا حدی شبیه فیگو
قربان دهنت برم ژوزه کاش جا بود میومد پیش خودت تو چلسی تا خدایی نکرده ایدندش خراب نشه
مطمئن باش ارسن ونگر فهمیده اوزل چه اعجوبه ای هست که این بازیکن روخ ریده ارسن ونگر هیچ وقت اشتباه نمیکنه لامصب هر بازیکنی که اورده ساختتش !!!
و مطمئن باش ارسن ونگر ازش به خوبی استفاده میکنه و قدرشو میدونه ....
اوزیل و کاکا رفتند!!!!!!!!!!.
باورش واقعا برای من سخته!!! پرز یکی از 3 شاخه مثلث برمودارو فروخت!!!!!!. مثلثی که مورینیو ساخت و بااون همه تیم هارو از پا در آورد. واقعا آدم چقدر می تونه احمق باشه؟ مورینیو وقتی وارده رئال شد اولین کاری که کرد خرید اوزیل و دیماریا و از همه مهم تر تمام بازیکن هارو تا قبل از اینکه بره حفظ کرد. کاری که همه کس نمی تونه انجام بده!.
خداوکیلی کی گره های الکلاسیکو رو باز می کرد؟ کی گره بازی با یونایتدو باز کرد؟ ( اگر اوزیل با اون پاس پشت پاش نبود رئال صعود می کرد؟ ) کی همیشه تیم رو هدایت می کرد؟ جوابش فقط اوزیله!!
کدوم احمق این کارو می کنه که پرز کرده؟. مورینیو 3 سال رو تیم کار کرد و تیمی تشکیل داد که ضدحملش فوق العاده بود! اون وقت تیم باید با مربی جدید سبکش بعد از 3 سال عوض شه؟ الان هر مربی بعده گواردیولا اومده بارسا همون سبک بارسلون رو ادامه داده. اگر رئال بخواد به ساز هر مربی برقصه که نمیشه!.
آنجلوتی سبکش خوبه اما رئال رونالدو دیماریا حالا هم بیل ، این همه بازیکنای سرعتی جون میده ضد حمله بزنی اون وقتی وقت با ضدحمله مخالفه!!. موندم با بازی های رو در رو مقابل بارسا ، چون فقط مورینیو بود که میدونست چی کار کنه.....
فروختن اوزیل یکی از بزرگترین اشتباهات تاریخ بود. من شخصا اوزیلو واقعا دوست دارم 1.شخصیتش 2.بازیش 3. مسلمون بودنش. یادم نمیره مسوت در زمان مورینیو می گفت می خواهم برای همیشه در رئال بازی کنم. آخه ظلم نیست؟ انگار یکی رو با تیپپو از خونش بیرون کنی!. هر چند بعید نیست کاسیاس رونالدو بنزما دیماریا هم برن. مخصوصا ایکر. یعنی اگر ایکر بره من دیگه رئال برام مهم نیست و دیگه نمی خوام از رئال خبر بشنوم.
اوزیل در لباس آرسنال ببینم؟ فقط گریه
و سرنوشت بده کاکا ، با 65 میلیون اومد رئال ( اگه اشتباه نکنم) و الان رایگان برگشت میلان. یعنی کاکا اینقدر ارزش داره؟.
پرز و آنجلوتی دارن هم بازیکن هارو نابود می کنن هم تیمو... ایشالا خیر نبینن....
مورينيو: رئال مادريد اشتباه کرد اوزیل رو فروخت!
پس از آنکه چند ستاره رئال مادريد و همچنين سرمربي تيم ملي آلمان به خاطر انتقال مسعوت اوزيل از رئال مادريد به آرسنال از سران کهکشانيها انتقاد کردند، ژوزه مورينيو نيز تصميم سران تيم پيشين خود را براي فروش اين هافبک مليپوش زير سوال برد.
به گزارش تسنيم،مورينيو اظهار داشت: اوزيل بينظيراست. او بهترين بازيکن شماره 10 (بازيساز) است که ميشناسم. هيچکس را تا به حال در حد و اندازه او نديدهام. اوزيل با بينشي که از فوتبال داشت و تصميمات به موقع و به جايي که ميگرفت، هم کار من، هم کار همتيميهايش را راحت ميکرد. تصميم رئال مادريد براي اجازه دادن به او براي پيوستن به آرسنال اشتباه بود.
آقاي خاص افزود: اوزيل از آن دسته بازيکناني است که همه را مجذوب و شيفته خودش ميکند، مثل لوئيز فيگو و زينالدين زيدان.
مورينيو در خاتمه به دليل خوددارياش از فروش «دمبا با» مهاجم تيمش به آرسنال با وجود اينکه او جزو بازيکنان مازاد آبيپوشان لندن بود، اشاره کرد و گفت: ما پيشنهاد آرسنال را براي انتقال دمبا با قبول نکرديم، چون رفتن او به آرسنال در حالي که اوزيل هم در آنجا حضور دارد، اين تيم را به مدعي قهرماني تبديل ميکرد!
فابرگاس: اوزيل بعد از رونالدو بهترين بازيکن رئال بود
مسوت اوزيل، هافبک تيم ملي فوتبال آلمان در آخرين روز نقلوانتقالات تابستاني در ازاي 50 ميليون يورو سانتياگوبرنابئو را ترک کرد و به جمع توپچيهاي لندن ملحق شد.
به گزارش تسنيم،سسک فابرگاس، هافبک پيشين تيم فوتبال آرسنال معتقد است اوزيل ميتواند در لندن به موفقيتهاي خود ادامه دهد. وي در اين خصوص گفت: اوزيل پس از کريستيانو رونالدو بهترين بازيکن رئاليها بود. متعجبم که چرا کهکشانيها او را فروختند! سبک بازي من و اوزيل شبيه به هم است و فکر ميکنم او خريدي فوقالعاده براي آرسنال است.
وي در خصوص شرايط خود اظهار داشت: از چالشهاي دشوار لذت ميبرم و شايد موفق شدن در بارسلونا بزرگترين چالش موجود براي من باشد. ترک بارسلونا هيچگاه در ذهنم نبوده است و اميدوارم در اين تيم بازنشسته شوم.
هافبک 26 ساله آبيواناريپوشان تصريح کرد: زمانيکه به بارسلونا پيوستم باشگاههايي وجود داشتند که اگر به آنها ملحق ميشدم پول بيشتري نصيبم ميشد. زماني هم که در آرسنال بودم نسبت به امروز پول بيشتري در ميآوردم ولي حتي با اين وجود اگر درآمدي 2 برابر حالا پيشنهاد شود حاضر به ترک نيوکمپ نيستم.
فابرگاس 26 ساله تا ماه ژوئن 2016 با تيم بارسلونا قرارداد دارد و در بازار نقلوانتقالات تابستاني باشگاه منچستريونايتد به شدت به دنبال او بود.
خب در آخر منم نظرمو بگم...
مث همه شوکه شدم وقتی این خبرو شنیدم چون خیلی خیلی عیر منتظره بود. بازیکنی که میگفت میخواد تو برنابئو بازنشسته شه 1 دفعه...
البته خب هرکی جای اوزیل بود همین کارو میکرد. خب تو پست مورد علاقش بازی نمیکرد. و نمیتونست اون آزادی و بازی سازی زمان مورینیو رو انجام بده. در طرف مقابل... آرسنال. اونجا خدایی میکنه و تمام بازی و تمام تیم رو دست اوزیل میچرخه
خب بیل هرچقد هم بازیکن خوبی باشه نه هم پست اوزیله نه میتونه مث اوزیل بازی سازی کنه
رونالدو و بیل جزو سرعتی ترین بازیکنای جهان ان. خب وقتی همچین بازیکنایی موجوده واسه ی چی باید آروم بازی کنی؟
کاکا هم قبل از اینکه آنجلوتی بیاد گفته بود از کار با این مربی لذت میبرم. الان زرتی گذاشت رفت. خب درسته نیمکت نشین بود ولی با رفتن اوزیل و کاکا فک نکنم دیگه بازیکنی داشته باشیم که به قول علی گره بازی رو باز کنه
تاکتیک هر تیمی رو طبق بازیکنای تیم میچینن
رونالدو و بیل، اینزاکی و شوچنکو نیستن که نتونن سریع بدون و پیر باشن
خب همه منتظر این بودن که بیل بیاد رئال و سریع ترین زوج خط همه رو رئال داشته باشه ولی به نظرم آنجلوتی اگه روشش رو عوض نکنه شاید تیم نتیجه بگیره ولی بازیکنا تک تک ناراضتی خودشونو 1 جوری اعلام میکنن
الان ایکر مقدس سخت ترین شرایط دنیا رو داره
از بچگی تو رئال بوده خب از 1 طرف خیلی سخته که رئالو ترک کنه از 1 طرف هم نمیتونه با این همه انگیزه و قدرت بازی نکنه
نمیدونم والا
من مطمئنم همونطور که رئال پس از فروختن کلود ماکِلِلِه پشیمون شد در آینده ای نه چندان دور چندین برابر بیشتر از ماکلله از این انتقال پشیمون خواهد شد .
اوزیل وزنه ی سنگین رئال تو خط میانی بودو آنجلوتیو پرز خیلی زود میفهمن که چه گندی زدن .