chetori mitonam touye fifa14 akademi besazam?
think::
نمایش نسخه قابل چاپ
chetori mitonam touye fifa14 akademi besazam?
think::
این سایت fifplay خیلی تاثیر گذارهست، در مورد گذاشتن یا نذاشتن لیگ ایران همه دست بدست هم بدهیم ،مثل این شرکت های ه-ر-م-ی- به دوست ها وآشناها بگیم به لیگ ایران رای بدن ،این هم سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ممنون
چجوری میشه توپ هایی که کامپیوتر پاس هوایی میده رو خود بازیکنم بره دنبال توپ با به راه حلی میخوام که بتونم این ضعفمو از بین ببرم....ممنون میشم کمکم کنین.:khahesh:
شرمنده شاید جای درخواست من اینجا نباشه
گزارشگر عربی رو برای [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 14 میخاستم
در ضمن جدیدترین خوشحالی رونالدو رو که به هوا میپره به همراه آموزش قرار دادن این دو فایل و لحاظ کردن دربازی میخاستم
و اگر پچ جدید هم اومده اونم لطف بکنید همچنین نحوه مهار ضربه پنالتی رو هم اگه بگید ممنون میشم
مهار ضربه پنالتی با آنالوگ سمت راست هست ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasg4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه کار نمیکنه اینو دانلود کن:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون ولی او چند درخواست دیگه چی شد اونا واجب تر هستش
سلام مهدی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط M@hdi.R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من با کی بورد بازی می کنم
چطور بگیرم ضربه ها رو؟
کسی نیست پاسخ بده خیلی لازمش دارم
سلام ...
چه جوری میشه تو بخش Fifa ultimate team بازی کرد؟
سلام...ببخشید دیر جوابتو میدم...چند روزی بود نتم قطع بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با اعداد روی کیبورد