داشتم از اینجا رد میشدم گفتم عرض ادبی کنیم:chakerim:قالب و ورژن جدید رو هم تبریک میگمlove::love::
یاد گذشته ها افتادم دلم گرفت :aaaa:
هی جوونی...........
نمایش نسخه قابل چاپ
داشتم از اینجا رد میشدم گفتم عرض ادبی کنیم:chakerim:قالب و ورژن جدید رو هم تبریک میگمlove::love::
یاد گذشته ها افتادم دلم گرفت :aaaa:
هی جوونی...........
[QUOTE=Abdollah 202;153225]خواستم جوابتو بدم اما خب دیگه دوستان زحمتو کشیدن ki::خو مگه مو چیه ؟ منم دستم مو داره dallliiiدست همه ی پسرا مو داره tars::یکم راست میگه امضات چندشه بعدشم مو به جز مژه دیگه همه جا زشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[QUOTE=R.BAGGIO.10;153226]خو زهر مار لابد تو عکسا دیدی دستم مو نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مردک ماله ی منم داره ولی کمه ki::
خودم هم نمیدونم شایدم نداشته باشه :evaa:
اصن تو یه سری بیا اینجا تا نشونت بدم :/danc
[QUOTE=edin;153239]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه بابا کجاش زشته ؟ مرد باید باید مو داشته باشه حالو شما مردای تو فیلم های خارجی رو نگاه نکن که مو ندارن اونا هم مو توی تمام بدنشون دارن ولی لیزر میکنن !!!!
همین فوتبالیستا موهای بدنشون رو میزنن چون لازمه !!!
از قدیم گفتن : مرد باید مرد باشه مردی که مرد نباشه نامرده :yes::evaa:
[QUOTE=R.BAGGIO.10;153226][QUOTE=edin;153239]نقل قول:
آره فقط واسه مژه ابرو هم به مقدار لازم کم[QUOTE=shiraz-sport;153240][QUOTE=R.BAGGIO.10;153226]خو زهر مار لابد تو عکسا دیدی دستم مو نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ki::مردک ماله ی منم داره ولی کمه ki::خودم هم نمیدونم شایدم نداشته باشه :evaa:اصن تو یه سری بیا اینجا تا نشونت بدم :/dancنقل قول:
خب بازیکنا مخصوصا کریس که مو نداره خیلی جذاب ترن از این مردایی که همه جاشون موئه حال بهم زنن آدم وقتی دستشونو می گیره یه جوریش میشه حالا شماها شاید موهاتونو نزنین به اینا میگن موی زاید اپیلاسیون شنیدین؟واسه ایناسنقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عجب بحث شیرینی شده این موی زائد :nishkhand: خب من فعلا امضامو عوض نمیکنم بزا بقیه ی اساتید هم نظرشونو بگن :luuugh:
شما ها مفهوم اصلی امضام که ارسناله ول کردین افتادین دنبال موهاش ؟ :luuugh:
به به چه امضای قشنگی دارم مــــــــــــــــــــــــ ــن ki::
آره طبیعیه که داشته باشه خب همه شونو حداقل دستاشو بزنه بعضیا حوصله شو ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[QUOTE=elahe@;153248][QUOTE=R.BAGGIO.10;153226][QUOTE=edin;153239]آره فقط واسه مژه ابرو هم به مقدار لازم کم[QUOTE=shiraz-sport;153240]ببینید عزیز اپیلاسیون برای زنا هست که موهای دست پاشون رو میزننن و اصلا مو ندارن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما مرد هستیم از جنس ایرانی باید مو داشته باشیم که رومون حساب کنن اگه نداشته باشیم که بهمون میگم زن !!!!
حالا بر اساس ژنتیکی یکی بدنش کم مو داره یکی زیاد مثه رسول :luuugh::luuugh::luuugh::luuugh:
بله باید موهای زائد بدن رو زد ولی ایا موهای دست زائد هستن ؟ اگه ما بخوایم که موهای دست پامون رو هم بزنیم که دیگه با زن جماعت فرقی نداریم چرا فقط یه چیزمون فرق داره :evaa:
ایا شما میخواین مرد ایندتون از این مرد های سوسول باشن که یه تار مو تو بدنشون نیست ؟ مرد باید مو داشته باشه شما مرد های توی فیلم های خارجی مخصوصا کره ای دیدین فکر میکنید مرد های ایرانی هم باید اینطور باشن !!!! در صورتی که اینطور نیس !!!دیدتون رو عوض کنید
ای تو روحت عبدلله که چه بحث قشنگی با این امضات راه انداختی !!!!:evaa:نقل قول:
[QUOTE=shiraz-sport;153270][QUOTE=elahe@;153248][QUOTE=R.BAGGIO.10;153226][QUOTE=edin;153239]آره فقط واسه مژه ابرو هم به مقدار لازم کمشاید شما ندونین ولی آرایشگاه های مردونه هم از این خدمات دارن شما هم اگه می خواین نزنین خب نزنین مجبور نیسین من به این آقاهه که تو امضای عبدله میگم بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرد ایرانی هم اگه می خواد موهاش باشن کم باشن نه اینقدر زیاد واسه خودشون میگم الان تو غیبت کردی چون این کره ای های بیچاره مادرزادی موشون کمه مثه چشاشون
این کار هم سوسول بازی نیس:sad:
[QUOTE=elahe@;153272][QUOTE=shiraz-sport;153270][QUOTE=elahe@;153248][QUOTE=R.BAGGIO.10;153226]نه عزیز ما خوب میدونیم که ارایشگاه های مردونه هم از اینکار ها میکنن ...!نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره دیگه کم مونده بریم زیر ابرو بر داریم !!!
یه پسر داشتیم موهای دستش رو میزد سفید سفید میشد خیلی واقعا ببخشید ولی انگار خانم ها شده بود lol:-
اره میدونم کره ای مادر زاد کم مو دارن ...
شاید نمیدونستی ولی من میخوام برم از کره زن بگیرم :ohum:lol:-
ولی خب این فیلم خارجی که میبینید تو روحیتون اثر میذاره !!!
پسره تازه موهای سینش در اونده واسش افتخاره تازه دکمه بالای پیرهنشو نمیبنده یعنی میخواد به همه بفهمونه منم مرد شدم !!!
عزیز بازم میگم اینجا ایرانه ما هم مردای از جنس ایرانی هستم نه کره ای هستیم نه چینی نه امریکایی نه اروپایی !!!
خب نزنین اصلا به درک که نمی زنین