کسی میدونه در صورت قهرمانی در چمپیونز لیگ لیگ کشور و جام حذفی چقدر پول میدن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی میدونه در صورت قهرمانی در چمپیونز لیگ لیگ کشور و جام حذفی چقدر پول میدن؟
بستگی به باشگات داره خودتم میتونی تو فصل نقل وانتقالات یه قرداد با باشگات میبندی که شرت میکنی که در انواع تک تک تورنمتها فلان رتبه رو کسب میکنم شما(باشگات)اینقدر پول واسه نقل وانتقالات بده که با توچه به وضع مالی باشگه یا قبول میکنن یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mani70 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا من فصل18-2017 با ارسنال هستم الان یه مدافع جوون خوب میخوام کی رو بگیرم بهتره قیمتشم مناسب باشهlol:-
سوالت سخته .نقل قول:
نوشته اصلی توسط تاراد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا اون سال خیلی از دفاع های جوون پا به سن گذاشتن و ممکنه خیلی از دفاع ها که شاید در شروع کریرت یه دفاع ضعیف بوده باشن الان یه دفاع فوق العاده شده باشن . از اونجایی هم که اتفاقات تو کریر ها میتونه متفاوت باشه نام بردن بازیکن خیلی سخت میشه .
شاید بهترین کار این باشه که خودت تو بای پلیر , اورال و سن بازیکن ها رو وارد کنی تا ببینی چی دستت رو میگیره .
با اینتر فصل سوم هستم 2014_15 فصل اول نایب قهرمان لیگ قهرمان جام حذفی و سوپرکاپ حذف در مرحله نیمه نهایی لیگ اروپا فصل دوم نایب قهرمانی لیگ با تفاضل گل قهرمان جام حذفی و سوپرکاپ حذف در مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان فصل سوم تموم شده ولی وارد چهارم نشدم نایب قهرمان لیگ و قهرمان حذفی شدم مرحله یک هشتم رفت از بایرن 2برصفر باختم ولی برگشت 4 بر1 بردم و حذفش کردم ولی یک چهارم رفت چلسی رو 2بریک بردم ولی تو زمین خودم 3بر2 باختم و حذف شدم ترکیب تیمم:هاندالوویچ_هوملس_رانو یا_ناگاتومو_گیبس_گوآرین_آل ارز_مودریچ_شاهین_لواندوفسک ی_لانگو که این آخریه مال آکادمیه باشگاهه فکر کنم سوالم اینه چطوری میشه تیم باشگاهیمو عوض کنم آخه من 3 ساله اینترم پیشنهادی از جایی نداشتم
به نظر من بهتره واران رو بخری. چون الآن که سنش کمه . تا اون موقع هم خیلی پیر نشده. مدافع با استعدادیه. اگه هم با تجربه بالا تر میخوای بگیری شاید بهتر باشه پیکه رو بخری.نقل قول:
نوشته اصلی توسط تاراد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته همونطوری که [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] میگه پیدا کردن جوون خوب تو اون سال رو نمیشه در حال حاضر به انجام رسوند.
میری تو قسمت منجر آفیس بعدش میری تو قسمت مای جاب اونجا یه سری تیم هست که میتونی به اونا پیشنهاد بدی . اگر قبول کنن که یه قرارداد میاد که قبولش میکنی اگرم قبول نکنن که میری سراغ تیم بعدی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mani70 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام من بازی فیفا 13 رو رو سیستمم نصب کردم دوتا آیکون اومده روی دسکتاپم اولی اسمش fifaconfig.exeدومی هم اسمش fifa13.exe هست وقتی رو اولی کلیک میکنم یه صفحه میاد که عکس مسی رو داره و سه تا گزینه اولی پلی دومی تنظیمات و سومی هم خروج وقتی روی پلی میزنم بازی اجرا نمیشه باید چیکار کنم رم:4 سی پی یو:3.40 گرافیک:1باید چیکار کنم بازی اجرا بشه؟؟؟
یعنی چی اجرا نمیشه ؟نقل قول:
صفحه سیاه میشه ولی بازی نمیاد .
وقتی بازی رو پلی میکنی یه پیغام میده و تو بازی نمیره .
وقتی پلی میکنی اصن اتفاقی نمیفته
و یا ... ؟
کرکو اینجور چیزاشو نصب کردی ؟ آپدیتای گرافیکتو نصب کردی ؟ بازی رو یا بار پاک و دوباره نصب کردی ؟
داداش اینو حلش کردم یه چیزی تو دی وی دی داشت نصب کردم بازی اومد ولی الان یه مشکل دیگه پیدا کرده میام تو بازی ترکیب رو میچینم تموم کارهارو انجام میدم وقتی میخوام بازی کنم بعد از 30 ثانیه کلا سیستمم هنگ میکنه جوری که با ری استارت هم بالا نمیاد از پشت کیس سیستم رو صفر میکنم بعد یک تازه وقتی سیستم میاد بالا یه صفحه سیاهی میاد که زده ارور ویندوز(ویندوزم سونه) ولی وقتی فیفا رو پاک میکنم مشکل رفع میشه فیفا 12 رو هم نصب کردم همین مشکل رو داشت ولی فیفا 12 دیگه هنگ نمیکنه از بازی سریع میاد بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]