وقت نمیکنم
فرقی نمیکنه...کلا اصل پیشرفت ادیت فیفاست که همه یاد بگیرن
من مطلابم رو اینجا گذاشتم...چند بار سرچ کردم و این سایت بود که ادیت رو خوب شروع کرده بود
بعد او سایت رو پیدا کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
وقت نمیکنم
فرقی نمیکنه...کلا اصل پیشرفت ادیت فیفاست که همه یاد بگیرن
من مطلابم رو اینجا گذاشتم...چند بار سرچ کردم و این سایت بود که ادیت رو خوب شروع کرده بود
بعد او سایت رو پیدا کردم
کسی اینجا پچ گزارشگر عربی بازی رو نداره !؟
برای fifa12 بود خیلی هم حال میداد ، احتمالا باید برای fifa13 هم باشه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط silverman7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ARABIC COMMENTARY FIFA 13
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1.اول باید فایل ها رو با winrar اکستراکت کنید ( توجه باید با winrar این کار و انجام دهید در غیر اینصورت اررور میده)
2. بعد پوشه GAMES رو به محل نصب بازی کپی میکنید ( پوشه FIFA 13 ) بعد اونجا paste بعد هر چی آورد replace و ok می کنید
من وقتی میخوام فیفا رو با cm12.5 باز کنم این ارور رو میده {آدرس فیفا رو بهش میدم}
Unable to open the fifa.fat file
؟؟؟؟؟؟؟؟:soal:
لینک های دانلود fیلتر است لطفا لینک های سالم را قرار دهیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیشه واسه فیفا گزارشگر فارسی ساخت از عرب که کمتر نیستیمeterza::-eterza::-eterza::-eterza::-بهتر میتونیم بسازیم:figur::figur::figur::figur:
[QUOTE=hojat17;149746]من وقتی میخوام فیفا رو با cm12.5 باز کنم این ارور رو میده {آدرس فیفا رو بهش میدم}
Unable to open the fifa.fat file
؟؟؟؟؟؟؟؟:soal:[/QU
دوست عزیز وبلاگ من رو ببین و با دقت توضیحاتم رو انجام بده.... من مطالب رو کامل گذاشتم دیگه نمیدونم این سوالهای تکراری واسه چیه !!! یکم خودت فکر کنید..تلاش کنید اگر واقعا علاقه مند به ادیت فیفا هستید....
البته این ارو هم تکراریه مراحل نصب cm12.5 مثل همون cm12 هست... یا برای تنظیمات رجیستری هست که باید تعریف کنی
یا یک فولدر به نام 000 در درایو c درست کن و یه فایل نوت پد به نام temp داخلش درست کن بدون اینکه چیزی توش تایپ کنی.
اولین گزینه رو نزن...cm 12 که نمیشناسه فیفا 13 رو !!!
کتو وبلاگ توضیح ندادم !!!!!!!!!! :ghosse:
1.وقتی نرم افزار را نصب و اجرا کردید
2. File -> Open-Select All و پنجرهای که باز میشود این مسیر رو مسیر یابی کنید :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13
3. این دو فایل دیتا بیس fifa_ng_db-meta.xml و fifa_ng_db.db رو از این مسیر Load کنید :
C:\Program Files\Creation Master 12.5 beta by root4rulez\loaddb
4. این فایل eng_us.db رو از این مسیر load کنید:
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\loc
من این مطالبی که گذاشتم و این آموزشی که گذاشتم دهنم زیبا شده تا یاد گرفتم...
همین کانورت obj به cff رو فقط من و یه نفر دیگه از سایت وینسار به طور کامل یاد گرفته بودیم و انجام میدادیم...
مطالب من کامله.... من خودم اینقدر وقت صرف کردم که اینارو یاد بگیرم چقدر فیفا 11 و 12 و 13 رو ازش بک آپ گرفتم چقدر خراب شد و از اول نصب کردم !!! چون که علاقه داشتم و آخر یاد گرفتم...
مطمئن باشید که این آموزشهایی که من گذاشتم در سایت و وبلاگم کاملا بدون نقص هست !!!
من آموزش رو تا اونجایی که تونستم کامل توضیح دادم.... اگر میخواستم این سوالاته تکراری و بی ارزش !!! رو واسم بزارید که اصلا این همه خودم رو ج نمیدادم که کامل مطالب رو بذارم !!!
یکم با دقت مطالب رو دنبال کنید اگرواقعا به ادیت فیفا علاقه دارید
با تشکر
راست میگه این دوستمون بیایم یه گزارش فارسی بسازیم که موقع بازی کردن حال کنیم!
سلام به دوستان من کریر مود پورتو رو برداشتم فصل اول تموم شد الان فصل دوم هستم و یک روز مونده به پایان نقل و انتقالات اما هر دفعه میزنم بره جلو کرش میشه و از بازی میاد بیرون هم کارت گرافیکم آپدیته هم نرم افزار اوریجینم کسی میتونه کمک کنه ؟think::
پچ یا این اضافات بازی رو ریختی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyar68 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چیزی به بازی که اضافه نکردی؟