من ام برای خودم متاسفم اما نه از باب که شما می گید , زیاد تمایل ندارم تو یه سایت ورزشی حرف اعتقاداتی بزنم که به کسی اهانت شو این حرف ها
من ازش حمایت نمیکنم اما خوب تو این کشور که حکومت مذهبی داره و مذهب شده جز قانون , چرایی واس بقیه نزاشته همه که مسلمون نیستن تو این کشور یا بهتر بگم معتقد به این تفکرات رایج در جامعه اون هم می خوان اینجا زندگی کنن با اعتقادات خودشون به نظر من این حق دارن حالا مکانش درست نیست بازم بر میگرده به نظام :fek konam:
کسی دوست دختر یا پسر داره حتی تو پارک جلو همه همو ببوسن باور کنید نه تنها به شما ربطی نداره بلکه به هیچ کسی ربطی نداره :soal:
و 100 البته پوشش(مانتو کوتاه چادر .....) اینم جز مواردی که کاملا شخصی این قدر سعی نکنید بقیه محدود یا سرزنش کنید خود طرف با اعتقاداتی که داره با نگرشی که داره اینجوری انتخاب کرده سریع بش برچسب خرابکار ... نزنید شاید از شما هم پاک تر باشه ! یا اصلا نباشه بازم خودش مسئول رفتارش مگه شما ادعا اسلامتون نمیشه فردا این فرد تو گور خودش میزارن و از طرفی قران میگه لا اکراه فی الدین در دین اجباری نیست حالا اینجا اینجوری نیست داستانش فرق داره ..
عزیزان همه چیز و یه جور نگاه نکنید love::