-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم ملی آلمان در اولین مسابقه خود در یورو 2012 موفق شد تیم قدرتمند پرتغال را شکست دهد.
ترکیب تیم ملی آلمان:
نویر ، بواتنگ ، هوملس ، بادشتوبر ، لام ، خدیرا ، شواین اشتایگر ، مولر (بندر 4+90) ، اوزیل (کروس 87) ، پودولسکی ، گومز (کلوزه 80)
ذخیره ها:
ویسه ، زیلر ، اشملزر ، مرتساکر ، هوودس ، رئوس ، گوندوگان ، گوتزه ، شورله
ترکیب تیم ملی پرتغال:
پاتریسیو ، پریرا ، آلوس ، په په ، کنترائو ، ولوسو ، میرلس (والرا 80) ، موتینیو ، نانی ، رونالدو ، پوستیگا (اولیویرا 70)
ذخیره ها:
بتو ، ادواردو ، لوپز ، رولاندو ، کاستا ، ویانا ، کاستودیو ، کرژما ، مبکائیل ، آلمیدا
گل:
ماریو گومز (73 خدیرا)
داور :
استفان لانوی (فرانسه)
کارت زرد:
بادشتوبر ، بواتنگ / پوستیگا ، کونترائو
کارت قرمز:
----------
استادیوم محل برگزاری مسابقه:
لویو آرنا (لویو - اکراین) ، تعداد تماشاگران:30000 نفر
bayern.blogsky.com
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم ملی فوتبال آلمان موفق شد با نتیجه یک بر صفر مقابل پرتغال با گل ماریو گومز به برتری برسد. در ادامه نظر ژرمنها را پس از بازی می خوانیم.
یواخیم لو:
هر دو تیم تلاش کردند تا فضاها را گرفته و محدود کنند. ما سرکش بودیم و صاحب موقعیتهایی شدیم. گلی هم که ماریو گومز زد، به سود ما تمام شد. با گل ماریو ما یک بر صفر برنده شدیم. این نکته مقدم بر هر مساله دیگری در بازی است. از قبل برای حضور کلوزه به جای گومز برنامهریزی کردیم. می خواستیم با این کار به تیم نشاط بیشتری ببخشیم. در اواخر بازی آرایش دفاعی خوبی داشتیم. چون بازی نخست بود، کسب ناکامی در آن باعث تاوان سنگینی می شد. وقتی شما در بازی اول در یک جام برنده شوید، میتوانید برای آینده بهتر برنامه ریزی کنید. متس خیلی عالی بازی کرد. جروم بواتنگ هم بازی خیلی خوبی مقابل کریسرونالدو انجام داد. هلندیها بخاطر شکست از دانمارک تحت فشار مرگباری هستند ولی ما نیز باید یکسری اصلاحات در تیم انجام دهیم. در این نکته هیچ جای تردیدی وجود ندارد. باید کار بهتری ارائه دهیم و بتوانیم موقعیت های گل بیشتری در بازی خلق کنیم.
مانوئل نویر:
مقابل پرتغال خط دفاعی بسیار عالی عمل کرد و البته آنها فرصت چندانی نداشتند و از چند توپ مرده موقعیتسازی کردند. در مجموع پرتغال در حدود 2 موقعیت گل داشت که ما با انسجام در خط دفاعی مانع گلزنی آنها شدیم. بیصبرانه در انتظار این بازی هستیم. دیدار مقابل هلند برای ما بسیار تعیین کننده و از اهمیت بالایی برخوردار است اما مانند یک فینال نیست.
مسوت اوزیل:
مسوت اوزیل در هنگام دریافت جایزه بهترین بازیکن میدان در بازی شب گذشته مقابل پرتغال به اهمیت کار تیمی در این مسابقه اشاره کرد و گفت: برای اولین بار چنین جایزهای را دریافت کردهام و بسیار خوشحالم. مهمترین مسئله کار تیمی است که عالی کار کردیم و شایسته پیروزی بودیم. بهترین عملکردم را به نمایش نگذاشتم و میتوانم بسیار بهتر از این بازی کنم. از دریافت این جایزه خوشحالم اما مهمترین مسئله این است که در اولین بازی خود در یورو 2012 پیروز شدیم. روی بازیهای بعدی تمرکز میکنیم و امیدواریم آنها را با موفقیت پشت سر بگذاریم. در اولین بازی از همه مهمتر این است که عالی بازی کنی و اشتباهات کمی داشته باشی. پرتغال بسیار عالی کار کرد؛ آنها تیم قدرتمندی هستند و پیروزی را برای ما سخت کرده بودند. از برد یک بر صفر بسیار راضی هستیم و میدانیم که میتوانیم در بازیهای پیش رو بهتر عمل کنیم. کسب 3 امتیاز از همه مهمتر است.
سامی خدیرا:
بازی با پرتغال، اولین دیدار ما در این جام بود. از این لحاظ کسب پیروزی بسیار با اهمیت بود. میتوان گفت بازی بین ما و پرتغالیها، جدالی بطور کامل متکی بر قدرت و دوندگی بود. در پایان بازی انرژی خود را رها کردیم و نتیجهاش را هم با کسب یک گل گرفتیم.
فیلیپ لام:
بسیار مهم بود که برنده این بازی شویم. خوشحالیم که عاقبت به این خواسته رسیدیم. همانگونه که شما به سونا می روید و با فشار زیاد تلاش می کنید به فرم مطلوب برسید، برای دسترسی به چنین پیروزی کاری سخت را انجام دادیم تا راه برد هموار شد.
ماریو گومز:
این آغاز راه پرتلاطم یورو است. من بسیار خوشحالم که با اطمینان سرمربی تیم، از همان ابتدا در ترکیب تیم قرار گرفتم و در حال حاضر از بابت همهی اتفاقات شنبه مسرورم. من از زمان حضورم در تیم ملی، حس مثبتی داشتم.حسی توأم با خوشبینی نسبت به آینده. میدانم که میروسلاو کلوزه دربازی با پرتغال نیمکت نشین بود، میدانم در لحظات پایانی بازی به میدان آمد اما این یک اتفاق شگفت انگیز نبود (نه نشستن او بر روی نیمکت و نه آمدن او به بازی در لحظات پایانی).
لوکاس پودلسکی:
کسب این سه امتیاز برای ما اهمیت دارد. شاید در این مسابقه به خوبی بازیهایمان در جام جهانی 2010 ظاهر نشدیم ولی تا پایان به سختی تلاش کردیم و برایمان مهم بود که تورنمنت را با پیروزی آغاز کنیم. اگر به تیم پرتغال نگاه کنید، خواهید دید که حریف خوبی هستند. تیم ما جای پشرفت دارد ولی کسب این پیروزی خیلی مهم بود. مخصوصا پس از اینکه هلند در کمال شگفتی از دانمارک شکست خورد. پرتغال در نهایت دو حمله خوب داشت. ما فضای کمی در اختیار داشتیم و حتی پس از اینکه گل برتری را به ثمر رساندیم این وضعیت ادامه یافت. نتوانستیم همچون سال 2010 بازی هجومی خود را ارائه کنیم و باید در این زمینه پیشرفت کنیم. همه از آلمان انتظار یک بازی هجومی و زیبا دارند و ما باید به این انتظارات پاسخ بدهیم. بازی مقابل هلند از این مسابقه آسانتر نخواهد بود. آنها میدانند که اگر ببازند حذف خواهند شد و به همین دلیل تلاش زیادی میکنند تا به نتیجه مطلوب برسند. پیروزی 3 بر صفر ما در ماه نوامبر هنوز در یاد هلندیها باقی مانده است. هلند با همان ترکیب ماه نوامبر وارد میدان خواهد شد.
پائولو بنتو (سرمربی پرتغال):
در پایان بازی به وضوح آشکار بود که بر بازی مسلط هستیم. آلمان به جز چند سانتر از جناحین موقعیتی نداشت. بر این اساس نتیجه بطورکامل ناعادلانه است. به گل مقابل آلمان نرسیدیم چرا که بدشانس بودیم و آن نشاط لازم در زدن ضربه نهایی را در اختیار نداشتیم. در مقابل بسیار بدشانس بودیم که گل از حریف دریافت کردیم. زیرا توپ پس از ارسال سانتر و اصابت به بازیکن، درست روی سر ماریو گومز فرود آمد تا او گلزنی کند.
کریستیانو رونالدو (کاپیتان پرتغال):
شکست ما، ناعادلانه بود. تیم ما بازی خوبی را ارائه داد و به همین خاطر نسبت به ادامه حضورمان در تورنمنت خوش بینیم. آلمانی ها در تنها فرصتی که در جریان بازی خلق کردند، به گل رسیدند و ما نتوانستیم گلزنی کنیم. این درحالی بود که دوتوپ رابه تیرک دروازه حریف کوبیدیم و فرصتهای متعددی را مقابل دروازه آلمان خلق کردیم. خب طبیعی است، ما اندکی ناراحتیم. این ناعادلانه است ولی با ارائه چنین بازی ای می توانیم هر تیمی را شکست دهیم. ما فرصتهای به مراتب بیشتری درمقایسه با آلمان داشتیم. دست کم فرصتهای گلزنی ما، فرصتهای به مراتب بهتری بود. خیلی سخت است که با یک شکست از زمین خارج شویم. من خوزه مورینیو را دیدم و او ما را تشویق می کرد. گفت که اعتماد زیادی به ما دارد و برایمان آرزوی موفقیت کرد. از نظر او هم با ارائه چنین بازی ای، در دیدارهای آتی، موفق خواهیم بود.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ سرمربی تیم ملی فوتبال هلند با وجود باخت از دانمارک پیروزی بر ژرمنها را متصور دانست.
به نقل از روزنامه فولکسکرانت، برت فان مارویک گفت: آلمان شانس پیروزی مقابل هلند نخواهد داشت. پیروزی بر ما برای آنها به هیچوجه امری راحت نیست.
سرمربی هلند در حالی این اظهارات را بر زبان آورد که شب گذشته در اولین بازی گروه دوم، تیمش یک بر صفر مغلوب دانمارک شد.
وی که دو سال قبل «نارنجیپوشان» را به مقام نایب قهرمانی جهان در پیکارهای آفریقایجنوبی رساند، افزود: برای غلبه بر آلمان و حفظ بخت صعود خود از گروه دوم، برنامههایی دارم که در جلسههای تمرینی تا قبل از ملاقات با حریف به مورد اجرا خواهیم گذاشت.
دیدار یاران او و تیم تحت امر یواخیم لو چهارشنبه در استادیوم متالیست خارکف انجام خواهد شد.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لو در گفت وگوی ویژه ای با روزنامه ال پائیس به آنالیز فوتبال اسپانیا پرداخته که دراینجا می توانید گزیده صحبتهای او درمورد موضوعات مختلف را مطالعه کنید.
دو قطبی دورتموند - بایرن در بوندسلیگا: خوشم می آید. بروسیا دورتموند در حال مبدل شدن به قطب دوم فوتبال آلمان است.
احتمال اختلاف بین بازیکنان رئال و بارسا در اردوی ماتادورها: نه. من عدم اتحاد را میان بازیکنان اسپانیا احساس نمی کنم. در زمین فوتبال چنین اتفاقاتی رخ می دهد؛ ولی کاسیاس همیشه با ژاوی حرف می زند و...
تفاوتهای میان اسپانیای 2008، اسپانیای 2010 و اسپانیای کنونی: آنها همیشه به فلسفه فوتبالی شان احترام می گذارند و همچنان از نظر فوتبالی فوق العاده اند. آنها تقریبا بر همه چیزحکمرانی می کنند. چه بر مسائل کلی و چه در جزئیات. اسپانیا آن عطش همیشگی اش را دارد؛ ژاوی طوری بازی می کند که انگار تازه فوتبال ملی اش را شروع کرده. این به کارگیری هوش و ذکاوت در کنار سرعت عمل است. اینیستا هم درحرکات فردی، قابل پیشی گرفتن نیست.
روش غلبه بر اسپانیا: باید سعی کرد که از نظر فوتبالی در سطح فوق العاده ای بود و نباید به دنبال این بود که با یک بازی سرعتی، بازی آنها را خراب کرد. با این کار می توانی در یک یا دو بازی به نتیجه برسی. ولی نه در بلند مدت. گرفتن مالکیت توپ از اسپانیا غیرممکن است. ولی باید با آنها برای کسب توپ جنگید و با توپ، برای آنها مشکل ایجاد کرد. آنهارا تحریک کرد که در بازی تدافعی شان به مشکل بخورند. راه های آنها را طولانی کرد. در سال 2008 و 2010 ما کاری را کردیم که کمتر تیمی موفق به انجام آن شده: فرصتهای خیلی کمی روی دروازه ما خلق شد. اسپانیا به شایستگی تیم برتر میدان بود و با شایستگی برد ولی فرصت گل چندانی نداشت.
تبریک به دل بوسکه در آفریقای جنوبی: نه تنها دوست دارم که تیمی از نظر فوتبالی بهتر شود؛ بلکه دوست دارم که تیمی با انگیزه، شاد و ورزشی باشد و نماینده خوبی برای کشورمان باشد. ما تیمی چند فرهنگی هستیم. باید در درون رختکنمان احترام را رعایت کنیم و این احترام را رو به بیرون هم داشت؛ شکست را پذیرفت و با احترام به حریف، بزرگی مان را نشان دهیم. اسپانیایی ها هم همین طور هستند: مثال زدنی و فروتن. بازیکنان بارسا سالهاست که در صدر هستند و من هیچ وقت کلامی منفی از آنها در مورد تیم حریف نشنیده ام.
ارزشهای حاکم در اردوی آلمان: من به ارزشهایی مثل احترام، انگیزه، انسجام، وفاداری، قدرت تحمل بالا و همبستگی فکر می کنم.
یادآوری فینال سال 2008 یورو: هیچ وقت از زمانی که هدایت تیم را در دست گرفتم، نمی خواستم که با تیمهایی مثل اسپانیا روبرو نشویم. زمانی که مربی شدم، درفکر آن نبودم که چطور و چه زمانی باید مقابل اسپانیا قرار بگیریم؛ بلکه به این فکر می کردم که چطور این تیم را بهبود ببخشم. برای قهرمان شدن، باید از همه جلو بزنی، و نه فقط از اسپانیایی ها، بلکه باید از تیمهایی مثل پرتغال، فرانسه، هلند و ایتالیا هم سبقت بگیری. به همین خاطر به 20 بازیکن نیاز داشتم که در شرایط ایده آلی باشند و بتوانند فوتبال خیلی خوبی را ارائه کنند.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ الیور کان ستاره سابق تیم ملی فوتبال آلمان و یکی از برترین دروازه بانان تاریخ جهان پس از اولین دیدار تیم ملی کشورش در جام ملت های اروپا از بازی تیم ملی خصوصا عملکرد خط دفاعی ژرمن ها در این بازی نشانه های مثبتی دریافت کرد.
اولی کان در برنامه ی ورزشی شبکه زد دی اف آلمان حاضر شد و گفت: پیش از شروع یورو 2012 بحث های بسیاری در مورد ضعف تیم ملی در خط دفاع مطرح بود اما آنچه که پایه و اساس موفقیت تیم در دیدار اول بود عملکرد خوب خط دفاعی برابر پرتغال است. همیشه برای موفقیت در تورنمنت های بزرگ یک خط دفاعی قدرتمند مورد نیاز است که بادشتوبر و هوملس این کار را انجام دادند. دیدار برابر پرتغال قطعا یک بازی بزرگ نبود اما من علائم بسیار کوچکی در این بازی دیدم که به من ثابت کرد این تیم می تواند عنوان قهرمانی را کسب کند اما هنوز هم باید تلاش کرد تا مطمئن شویم همه چیز تحت کنترل است.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬به گزارش رسانه های آلمانی، ممکن است یواخیم لوو، سرمربی ژرمن ها، در دیدار چهارشنبه شب تیمش مقابل هلند به جای باستین شواین اشتایگر، از تونی کروس در ترکیب اصلی استفاده کند.
شواینی در رقابت های این فصل با مصدومیت های زیادی روبرو شد و در اردوی آماده سازی آلمان برای رقابت های یورو هم دچار آسیب دیدگی شد اما توانست خود را به این رقابت ها برساند و در اولین دیدار آلمان مقابل پرتغال به میدان رفت.
با این وجود، هنوز این تردید وجود دارد که آیا شواین اشتایگر به اندازه کافی آماده است که بتواند در دو دیدار در فاصله 4 روز به میدان برود یا خیر. قرار است این هافبک جنگنده پیش از دیدار مقابل هلند تست های آمادگی جسمانی را پشت سر بگذارد و در صورت مشخص شدن عدم آمادگی او، لوو از تونی کروس استفاده خواهد کرد.
کروس در دیدار با پرتغال در 5 دقیقه پایانی جانشین مسوت اوزیل شد اما ممکن است در دیدار با هلند از ابتدا به میدان برود.
آلمانی ها در صورتی که بتوانند هلند را شکست دهند و پرتغال نتواند مقابل دانمارک به سه امتیاز برسد، صعود ژرمن ها به مرحله بعد را قطعی خواهد شد.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬رونالدو، ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید به بهانه حضور در رقابتهای یورو2012 در صحبتهایی با شکبه تلویزیوی سیک پرتغال به گفتگو پرداخته.
او در این مصاحبه در پاسخ به این سوال که آخرین باری که گریه کرده چه زمانی بود گفت:« دقیقا آخرین باری که گریه کردم را به یاد دارم. دقیقا بعد از بازی با بایرن مونیخ بود. بازی خیلی مهمی برای من بود. من خیلی گریه کردم.خیلی زیاد.»
مهاجم توانای رئال مادرید هیچ شکی ندارد که دنیای فوتبال عشق و زندگی اوست و از انگیزه های فراوانش درفوتبال گفته و به این نکته اشاره کرده که هیچ وقت برای غیبت در یک جلسه تمرینی به مصدومیت یا بیماری تمارض یا تظاهر نکرده است:« من همیشه با انگیزه فراوانی برسر جلسات تمرینی تیم می روم و هر روز تمرین می کنم و روزی که انگیزه نداشته باشم فوتبال را کنار می گذارم.»
با وجود تمام رکوردهایی که کریس رونالدو در طول فصل جاری شکسته است؛ این ستاره پرتغالی تمایل زیادی دارد تابه حرکتش در این مسیر ادامه دهد. کریس دراین باره به این نکته اشاره کرده که موفقیت با تیم ملی پرتغال یکی از رویایهای اوست:« من یک رویا دارم و آن هم فتح یک جام قهرمانی با پرتغال است.» البته کریس رویای یک عنوان دیگر را هم در سر دارد؛ عنوانی فردی به نام توپ طلا.
روزنامه مارکا در بازتاب صحبتهای رونالدو با این شبکه تلویزیونی پرتغالی از قول رونالدو نوشته:« درانتظار آن هستم که در ماه ژانویه توپ طلا را مال خود کنم.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مهمت شول هافبک افسانه ای سالهای نچندان دور بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان عملکرد ماریو گومز مهاجم بلند بالای تیم ملی آلمان را مورد نقد قرار میدهد.
ماریو گومز مهاجم تیم ملی آلمان در دقیقه 72 بازی تیمش مقابل پرتغال موفق به گلزنی شد و نشان داد انتخاب وی به جای میروسلاو کلوزه مهاجم کهنه کار ژرمنها از طرف یواخیم لو بی دلیل نبوده است.
با این حال مهمت شول عملکرد گومز را مورد نقد قرار میدهد و معتقد است که اگر او بیشتر در کارهای تیمی شرکت کند میتواند گلهای بیشتری به ثمر برساند.
شول در گفتگویی با ARD گفت:"اگر او بیشتر تلاش کند و بازی بدون توپ بیشتری داشته باشد موقعیت های زیادتری برای گلزنی بدست می آورد. امروزه مهاجمان میبایست بیشتر کار کنند و به هم تیمی هایشان کمک کنند."
شول در جواب به این سوال که چرا این انتقادات تند را به گومز اظهار دارد میگوید:" شخصا به گومز هیچ مشکلی ندارم. من طرفدار این تیم هستم و گومز جزئی از آن است."
شاگردان یواخیم لو چهارشنه در ادامه رقابتهای یورو 2012 در شهر خارکیف اکراین مقابل تیم ملی هلند قرار خواهند گرفت.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ هفت ستاره حاضر در مرحله نهایی رقابتهای یورو ۲۰۱۲ به تیم منتخب ستارگان فصل گذشته اروپا راه یافتند.
در شرایطی که رقابتهای فصل باشگاهی قاره سبز بیش از ۳ هفته است که به پایان رسیده و تیمهای برگزیده ملی این قاره درگیر حضور در یورو ۲۰۱۲ هستند، ۷ ستاره حاضر در رقابتهای اوکراین و لهستان مورد توجه ورزشی نویسان این قاره قرار گرفتند و در تیم منتخب فصل جای گرفتند.
براساس رایگیری که این اتحادیه ورزشی نویسان قاره پیش از شروع یورو ۲۰۱۲ انجام داد، ژاوی و سرخیو راموس (اسپانیا) مانوئل نویر و متس هوملس (آلمان)، آندرا پیرلو (ایتالیا)، کریستیانو رونالدو (پرتغال) و روبین فان پرسی (هلند) در جمع ۱۱ ستاره برتر فصل جای گرفتند.
بر همین اساس لیونل مسی، اعجوبه آرژانتینی بارسا نیز در خط آتش این تیم جای گرفت. همینطور شینجی کاگاوا، بازیکن ژاپنی بروسیادورتموند، نماینده بهترین بازیکن قاره کهن در جمع ۱۱ نخبه فوتبال جهان شد.
فهرست این تیم به شرح زیر است:
دروازهبان: مانوئل نویر (بایرنمونیخ آلمان)
خط دفاع: دنی آلوس (بارسا اسپانیا)، ونسان کمپانی(منچسترسیتی انگلیس)، متس هوملس(بروسیادورتموند آلمان)، سرخیو راموس (رئال مادرید اسپانیا)
خط میانی: ژاوی (بارسلونا اسپانیا)، آندرا پیرلو(یوونتوس ایتالیا)، شینجی کاگاوا (بروسیادورتموند آلمان)
خط حمله: لیونل مسی(بارسلونا اسپانیا)، روبین فان پرسی(آرسنال انگلیس)، کریستیانو رونالدو (رئال مادرید اسپانیا)
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تماشاگران تیم ملی فوتبال آلمان با شعار علیه کاپیتان پرتغال، علیه کریس رونالدو موضع گرفتند.
به نقل از دی ولت، تماشاگرانی که از آلمان برای حمایت و تشویق تیم تحت رهبری یواخیم لو به اوکراین و لهستان، محل انجام مسابقات چهاردهمین دوره جام ملتها سفر کردهاند، نزدیک 3 ساعت در شهر لهویف اوکراین، جشن برپا کردند.
آنها تحت تاثیر پیروزی یک بر صفر ژرمنها مقابل تیم پائولو بنتو، در نقاط مختلف این شهر از اوکراین، با سر دادن شعارهایی به شوخی با کریستیانو رونالدو پرداخته و گاه نیز به وی کنایه زدند.
مطابق این گزارش گروهی از این دسته که از جمله هواداران بایرن مونیخ بودند، شعار میدادند: "کریس، آن همه هیاهو و عاقبت هیچ!"
این عده حتی عنوان کردند: «رونالدو بازهم توسط بواتی (بواتنگ) مهار شد.»
گروه فوق به مهار مجدد اعجوبه رئال مادرید توسط جروم بواتنگ پس از نبرد چند هفته قبل در لیگ قهرمانان اروپا این بار در سطح ملی اشاره داشتند.
یک گروه دیگر نیز که در مرکز شهر اجتماع کردند، مرتب می گفتند: «کریس، فقط در آراستگی (آرایش مو) تو خوبی.»
bayern.blogsky.com